tatlım can boğazdan çıkarı okudum ben ama yardımcı olabilecek hiçbişey bulamadım maleseff
Dukan ve Karataya gelince , aslında Karatay güzel bir diyet fakat onu yapabilmen için yediklerinin organik olması gerekiyor , o yüzden ben uygulayamadım ,sende öğrenciysen biraz sıkıntı yaratır
ben şuanda Dukan yapıyorum , son 11 kilomu 3 aya yakın zamanda dukanla verdim , öncesinde normal bir diyet listesi uyguladım , bence sende hemen dukana başlama çünkü dukanı ideal kilona ininceye kadar yapacaksın , o yüzden süreç uzun olacağı için muhtemelen sıkar , önce biraz azalt kilonu sonrasında dukana başla bana sorarsan
Iii aksamlarrr canlariiimm. selamunaleykuuuummmm))
Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284
kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn
hemen siftahımı yaptımmm40 dk yürüdüm 3.5 km hızla
hmm anladım.. aslında bana şey de cok mantıklı geldi,
her gün 1500 kcal ile başlayarak 1000 e indirmek zamanla, sebze yemekleri ile tavuk balik vs gibi,
bir dosya hapmştım kendime bir çok yemektarifi bulunan bir internet sayfası var kcal vs hepsi yazıyor herhalde bu ayarda başlaya bilirim
ve aleykümselamIii aksamlarrr canlariiimm. selamunaleykuuuummmm))
koşa koşa kullan canımEki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284
Hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullan. Nerden aldın ??? ses çıkarıyormu nasıl beğendinmi ??? Fiyatı nedir :26:
ve aleykümselam
koşa koşa kullan canımbenimki gibi yatak odasında elbise askısı olmasın
canım benim 1500 kalori çoookk az olur , en az 2000 yada 2200 falan olmalı diye düşünüyorumm , bi diyetisyene gidebilme imkanın varmı ? gidersen hani daha sağlıklı bir başlangıç olurr
ve aleykümselam
koşa koşa kullan canımbenimki gibi yatak odasında elbise askısı olmasın
benimki askı olamaz eşim kırar kafamı
şaka bi yana askı olmasın paslanmasın biyerlerde diye direk oturma odamıza tvnin önüne koydukk cok da iyi oldu bence.
gelen misafir için hoş bi görüntü olmıcak ama benim sağlığım daha önemli ne yapayım
malesef diyetisyene ayırabilecek param yok şuan,
okul çok masraflı kitaplar ve ilerde işime yarayacak olan katıldığım faaliyetler var.
ama öye yaparım 2000 kcal ile başlarım sonra azaltırım
bir analiz tartısında günlük 2600 kcal yazıyordu, bu tahminimce kilomda kalmak istiyorsam gerekli olan ? emin değilim
canımm hayırlı olsun taşınmışsınn evineeee...inşallah en güzel anlarını yaşarsın yeni evindeee..eşinle ve inşallah bebeğinle birliktee...bu arada çok geçmiş olsun bence hiç ihmal etmee dr git...Kızlar ben geldimmm
Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem
Şu an ben ve aldığım kilolar birlikte yazıyoruz size. İnat ettim tartılmıycam. Bu ay sonuna kadar spor ve saglıklı beslenmeyle aldıklarımın bır kısmını vermeye calısıcam öncelikle. ! ay sonra tartılıcam yani.
Bugün girişe gömme dolap takmaya ve mutfağa ayaklı dolap yaptırmıstım onu takmaya gelıcekler. Mustafımda çoğu şey sığmadı. Dolaplar kullanıslı ama küçük. Tupper kaplarım, bulgurum pirincim hep kolide kaldı. Onları koymak için mutfak ile aynı renk ayaklı bir dolap yaptırmıstık. O olmasaymıs herseyım dısarda kalıcakmıs. Bir de benim öyle çok mutfak esyam yoktur düşünün
Taşınırken bir sorunla karşılaşmadım, firma gayet iyi taşıdı ama küçük odamdaki kanepe ayaklarını takmayı unutmuslar. Onu takalım derken küçük odadaki parkeler çizilmiş. Eşim kanepeyi kaydıra kaydıra çekince ayaksız kanepenin çivili ayakları baya bi çikmiş parkeyi. Çizik kapatıcı parke kalemi aldım ama aynı renk bulamadığım için çok sırttı. Neyseki üzerine kanepeyi koyduğum için gözükmüyor, sizler napıyorsunuz lamine parke çiziklerinde
Birazdan kıymalı patlıcan yemeği yapacağım. Herkes kilocukları vermiş. Banucugumun sonuclarına da çok sevindim. Böyle giderse yaza çıtır olur çıtır. Kilo almıs olmak çok feci bişey, aslıda ben çok da hereket ettim ama yedim de. Hep katı beslendim mesela. Eşimle de aramız limoni. Evde başıma bir sürü iş açtığını söylemiştim size, en son parkeleri de çizmesi sonucu iyi bi kavgaya tutuştuk. Bu konularda çok dikkatsiz. Adamlar koca evi taşırken o kadar dikkat etti, sen bi kanepe ayağını takıcam diye mahvettin yerleri dedim. Bu erkekler niye böle dediğim dedik anlamıyorum
Geçen hafta birkaç yerden iş için aradılar. Olumlu olursa görüşmeye gidicem, gene geçici ve bol mesaili işler, en az 6 ay çalışmam lazımi bu arada bebek olursa da hemen söylemeyi düşünmüyorum, ama bebek çalışmalarına devam ediyoruz
dafi kızarmış ekmeğin üzerine kaymak ve bal sürülüp yenmez mi şimdi kahvaltıda
yok şekerim yine doğru görmüşsündür , ama bana kalırsa 2200 - 2300 falan ideal sanırım , çünkü bildiğim kadarıyla diyetisyen arkadaşlara 100 kilo iken 1800-2000 arası bişey veriyordu
dogru söylüyorsun ben 100 kiloyken dr 2000 kalorilik liste vermişti yine 102 kiloyu gördüm bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?