Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm anladım.. aslında bana şey de cok mantıklı geldi,
her gün 1500 kcal ile başlayarak 1000 e indirmek zamanla, sebze yemekleri ile tavuk balik vs gibi,

bir dosya hapmştım kendime bir çok yemektarifi bulunan bir internet sayfası var kcal vs hepsi yazıyor herhalde bu ayarda başlaya bilirim

canım benim 1500 kalori çoookk az olur , en az 2000 yada 2200 falan olmalı diye düşünüyorumm , bi diyetisyene gidebilme imkanın varmı ? gidersen hani daha sağlıklı bir başlangıç olurr

Hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullan. Nerden aldın ??? ses çıkarıyormu nasıl beğendinmi ??? Fiyatı nedir :26:

Bornovada yalı spor diye biryer var ordan aldık cnm. Cok araştırdık ama özelliklerini özenle seçtik. motor gücü olsun otomatik eğim olsun kaldırdığı kilo olsun hepsine uyan bir bu vardı.
internetteki fiyatı 1700 dü ama biz bornovada 1450ye bulduk hemen aldık ses dersen evet çıkarıyor ama önünde hoparlörü var takıyorum telefonu acıyorum müziğin sesini o cıkardıgı sesi duymuyorum bile

ve aleykümselam

koşa koşa kullan canım benimki gibi yatak odasında elbise askısı olmasın

benimki askı olamaz eşim kırar kafamı
şaka bi yana askı olmasın paslanmasın biyerlerde diye direk oturma odamıza tvnin önüne koydukk cok da iyi oldu bence.
gelen misafir için hoş bi görüntü olmıcak ama benim sağlığım daha önemli ne yapayım

canım benim 1500 kalori çoookk az olur , en az 2000 yada 2200 falan olmalı diye düşünüyorumm , bi diyetisyene gidebilme imkanın varmı ? gidersen hani daha sağlıklı bir başlangıç olurr

malesef diyetisyene ayırabilecek param yok şuan,
okul çok masraflı kitaplar ve ilerde işime yarayacak olan katıldığım faaliyetler var.

ama öye yaparım 2000 kcal ile başlarım sonra azaltırım

bir analiz tartısında günlük 2600 kcal yazıyordu, bu tahminimce kilomda kalmak istiyorsam gerekli olan ? emin değilim

Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284

kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn

hemen siftahımı yaptımmm 40 dk yürüdüm 3.5 km hızla

güle güle kullan. bütün kiloların su olsun gitsin...

ve aleykümselam

koşa koşa kullan canım benimki gibi yatak odasında elbise askısı olmasın

daficigim bende bir eliptik bisiklet var yatak odasinda acayip işe yarıyor. Daha ucuz askılarda var aslında ama biz pahalisini kulanım dimi?

oo benim bisiklet bütün evi dolaştı... oo tv karşıları gördü. ama hep askı olmak istedi...
ben artık kararimi verdim ben kesinlikle bu aletle sporu sevmiyorum. Tv karşısı falan farketmez acayip sıkılıyorum. Spor solonuda bile işgence gibi geliyor. o 20dak. geçmek bilmiyor. Ben spromu buldum step&aerobik tam benlik. Zamanın nasıl geçtigini anlamıyorum. kan ter içinde kaliyorum ve eğleniyorum. Bu ayın 17sinde finess üyeligim bitince ya yüzme alayım yada plates alayim diyorum.

yok şekerim yine doğru görmüşsündür , ama bana kalırsa 2200 - 2300 falan ideal sanırım , çünkü bildiğim kadarıyla diyetisyen arkadaşlara 100 kilo iken 1800-2000 arası bişey veriyordu

kızlaaarr burda yollar kapanmaya başladı sokaklar uludağ gibi oldu

canımm hayırlı olsun taşınmışsınn evineeee...inşallah en güzel anlarını yaşarsın yeni evindeee..eşinle ve inşallah bebeğinle birliktee...bu arada çok geçmiş olsun bence hiç ihmal etmee dr git...
dafi kızarmış ekmeğin üzerine kaymak ve bal sürülüp yenmez mi şimdi kahvaltıda

allahtannn sevmiyorummmmmmmmmmm...yeterince sevdiğim zararlı şeyler varr mutluyum sevmediğim içinn

Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284

kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn

hemen siftahımı yaptımmm 40 dk yürüdüm 3.5 km hızla

hayırlı olsunn canımmmm..güle güle kullan bende almayı düşündümdee kendimden emin değilim 2 gün kullanır sonra koyacak yer bulamam diye korkuyorummm..inşallah sen çok güzel kilolar verirsin onunlaa..

yok şekerim yine doğru görmüşsündür , ama bana kalırsa 2200 - 2300 falan ideal sanırım , çünkü bildiğim kadarıyla diyetisyen arkadaşlara 100 kilo iken 1800-2000 arası bişey veriyordu

dogru söylüyorsun ben 100 kiloyken dr 2000 kalorilik liste vermişti yine 102 kiloyu gördüm bu sabah

Son düzenleme:
kızlarr sabahh çikolata kaçamağım olmuştu yaa..hiç meyve yemedim onun için öğlen bugday ve nohutu haşlayım yoğurt ve nane eşliğinde onu yedimm..akşamda patetes salatası yaptım bol yeşillikli ama eşim sağolsuunn carfurda sıcak simit görmüşş beni hatırlamışşş taammm 3 tane almışş...valla yarısınıda yedim diğerleri buzluğa atmayı düşünüyorumm....yaaa evde börekler kızartmalar yapıp yemeyenlere hayranımmmmmmmmmmmmmmmmmmm...benim iradem çok zayıff çokkk...şu kiloyu bi kırsamm gerisi delecek gibi geliyor amaa bilmiyorumm...bazen pess edesimm geliyor..zaten bu çocuk işi olmsa çokdan geri almıştım bu kiloları...ama artık dikkat edicemm geri almıyım bunada razıyımmm...

dogru söylüyorsun ben 100 kiloyken dr 2000 kalorilik liste vermişti yine 102 kiloyu gördüm bu sabah

canım sen niye öyle oluyorsun anlamıyorum yaa acaba spormu ters tepiyor ne oluyor anlamadım , bi müddet ara versen diyete , yani aklından diyeti çıkarsan normal beslensen , sonra başlasam , ne bileyim niye böyle çözemedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…