Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284

kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn

hemen siftahımı yaptımmm 40 dk yürüdüm 3.5 km hızla

Gule gule kullan canm ustunde zapzayif ol insallahhh ))

Kocum bende de kondisyon bisiklet var aynen dedigin gibi cok sıkılıyordum ama niveanin sporu cok hosuma gidio bu arada benden sana koc tavsiyesi yuzmeye git

yok şekerim yine doğru görmüşsündür , ama bana kalırsa 2200 - 2300 falan ideal sanırım , çünkü bildiğim kadarıyla diyetisyen arkadaşlara 100 kilo iken 1800-2000 arası bişey veriyordu

anladım bilgi için tşkler, yarin başlicam artık kcal sayarak diyete, yarin salı pazarı var burda sebzeler tap taze geliyor,

iyi akşamlar sabah görüşmek üzere

yerim seni yaa çok teşekkür ederim canım, çok destek oluyosunuz hepiniz sağolun.. tekrar diyet moduna girdim çok şükür. tartılıyorum her sabah, bu cuma garanti eksideyim

Hepinize iyi akşamlar kızlar. Çoooook uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım
Bi süre cidden sapıtmıştım ama toparladım nihayet

Özledim sizi valla.. Son zamanlarda hem hiç vaktim yoktu, hem de kilo aldıkça buraya yazasım gelmedi. Kendimi kınıyorum

Silkelendim ve kendime geldim. Kilolar tekrar gitmeye başladı. Biraz geçmişe bakayım yazarım tekrar :)

hayırlı olsun canım erisin gitsin kilolar üzerinde
yerim seni yaa çok teşekkür ederim canım, çok destek oluyosunuz hepiniz sağolun.. tekrar diyet moduna girdim çok şükür. tartılıyorum her sabah, bu cuma garanti eksideyim

daficim yeleği tek şişle ördüm canım tunus işi
küçükken kızlarıma da örmüştüm ipe inci dizip baklavaların ortasına koymuştum bunu öyle yapmadım keşke yapsaymışım o kelebekleri tek tek diktim

evet kaymağı da yememem lazım( al bana al bana işte

ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına değil mi eminecim yaaa......
hepimiz için bu sözlerim.......

aynen canimmmmmmm

Hürrem sana şiko diyen sırma saçlı olsun...

olsunnnnnnnnn

hayirli olsun canimmmmmmmmmmm, haftada insallah en az 3-4 kez kullanirsin

nofretete hosgeldin aramiza

çok güzel olmuş canım güle güle giysin yeğenin . bende yaptım bir ara ama çok güzel beceremedim sanki

bende biri beni bukadar yansıtır 2 düşük yapptım ve asırı derecede kilo aldım doktor zayıflamazz-san anne olman zor dedi 4 yıllıkevliyim veben de artık anne olmak istiyorum bsu an hamile degilim takcvimi silemedim ole kaldı o bile içimparcalıo bana uyguladıgın bir diet listesi varsa bana yazrsan cok sevinirin aynı kiloda olan isnasanların beraber dieti yapması çok iii oluyor çünküü yazarsan sevinirim

ayyy deme öyle canım ya ben de eliptik alıcam, benimki de kesin ya askı olur yada dumana oyuncak

ayyy deme öyle canım ya ben de eliptik alıcam, benimki de kesin ya askı olur yada dumana oyuncak
Ho

Hosgeldin.. yeniden motive olamn güzel... sevindim.
emin ol duman ilgilenmiyecek. kesin askı... tabi bu sende öyle olacak anlamına gelmez. ben alet sevmiyom....

cebra sende aşagiya kilo tablosu yapsana... senin kilonuda görelim..Yardim ister misin?

Son düzenleme:
sağol canım ilk deneme de tutturamamışsındır yaparsın kesin zor değil canım senin elinden kurtulmaz

anam yemek mi? tutmasın?
vallahi iştaha getirceksiniz. gidip şiş yün falan alacağım işim azmış gibi..artıkım wcye gittigim aralarda örerim.... vaç geçtim kirlenir. ben eksik kalayım..

Merhaba Arkadaşlar :) İyi geceler demeye uğradım. Bu aralar daha az evdeyim, daha az girebiliyorum internete.

Asuman'ın hatırlattığı detoksumu da yapamadım, evde maydonoz bile yok yeşillik namına. Yaklaşık 4 gündür et, karbonhidrat, tahıl vb. pişirip duruyorum. Porsiyon kontrolü de yapmadığım için gidiş parlak sayılmaz Heveslendiğim eksiler pek yakın değil yani.. Sabahları yürüyorum ama...

Cumartesi günü doğum günündeydik gene kızımla. Doğum günü arkadaşımın devam ettiği spor salonunun çocuk kulübünde yapıldı. Ben de salonu gezip bilgi almak fırsatı buldum. Aslında salonu beğendim, Ağaoğlu'nun spor kulüplerinden biri (my world) ama henüz 2 yıl önce yapıldığı için son derece modern, lüks bile sayılır, fiyatlar da ortalamanın üzerinde değil. Buraya kadar iyi hoş ama beraber gitmek için ısrar eden arkadaşlar 10.30 gibi kahvaltı yapıp çıktıklarını söylediler. Ben neredeyse o saatte gelip başlarım ancak. Yani "arkadaşlarım gidiyor bana da motivasyon olur" sebebi yerini bulmuyor bu durumda. Hem 3 arkadaş da araba kullanıyor, kendi araçları ile geliyorlar, evleri de çok yakın. Benim evim de uzak değil ama arabam da yok, şoförlüğüm de. Eğer 12.00'ye kadar kalıyor olsalardı gitmeye kararlıydım, şimdi kararsız kaldım...

Şimdi geçmişe bir göz atayım. Cuma günü kim ne yapmış merak ediyorum doğrusu :) dereceye irenleri şimdiden tebrik ediyorum :) Umarım herkes iyidir :) Yarın gündüz kar kıyamet beni eve bağlayacak gibi :) O zaman daha detaylı okuyup yazarım umarım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben döndümmmmm

Görümceye gittik gitmeden son bir kez görüşelim hesabı 1 saat kadar oturduk sonra döndük
Ailecek kapının önünde kar topu oynadık benim cücük cimcime bile kar topu yapıp bana attı
Yarın öğleden sonra söz verdim yine çıkaracağım onları
TAbi hava güzel olursa inşallah spor salonunada gideceğim şimdilik fena görünmüyor ama gece ve sabah yağarsa hayatta gidemem ki bende tam tersine dua ediyorum RAbbime yağmasın diye

yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222

Ellerine sağlık canım çok hoş bir yelek iyi günlerde kullansın yeğenin

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
GAzan mübarek azmin daim olsun

Hadi gözün aydın
Güle güle kullan inşallah azmin daim olur

Öncelikle başın sağ olsun
Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın sana....Aminnnn
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız sonrada Rabbim tüm isteyenlere o çok bekledikleri mucizeyi nasip eder

offf nediymmmm sadece tek kelime diyesim geldi buadamla evlenilmezz en mutlu olduğu anlar insanın flört zamanları böylede denilmez kiiii asıl ooo özürdilemeliii yemek yerken beyninide yemiş yanlışlıkla
10 ev talıyan benden sana notlarr

1-kavgasız ev taşınmaz
2-erkekler her zaman haklıdır çok üstelersen sanada iylik yaramıyo derler
3-en fazla 15 gün sonra herşey unutulup yeni ev yeni yaşamın farkına varırsınız veee hayat devamm ederrr....

güle güle oturun inşallah çok detayları önemseme olur öle kazalr koca ev taşınıyo eşinde istememiştir çizmeyiii
kendime kıpkırmızı kapşonlu uzun yelek örüyorum :) bitsin resmini ceker atarım.. cok az kaldı bi gayret örüyorum
güle güle giy
bende yeleğin yakasına geldim kesecem üşeniyorumm
nuhann sıvı bitek yumurta var tadı nası olduki süt yoğurt yokmu
yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
ellerine sağlık asu güle güle giysin
nursena kızına geçmiş olsun canım inşallah hafifçe atlatır sen bugün görünmemişsin hiç
ceco senin cimcimeye de geçmiş olsun
teşekkür ederimmm
kurstaydım bugün resim çektimde atıcam bi ara

güle güle kullannn
bence kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin
bende bugün aklımdan geçirdim umutt senii neyseki herşey yolundaa

ah iddiadaşım benim ben artık seni geçtim..yedim yedim iileştim

hayır cecoşum seninle Pierre Lotti de bir kahve içmekten çok istedigim hiç bir sey yok
sen de yensen bende yensem olacak en güzel taraf bu
ooyyhhh attın haaa havanı şekerrimmmm , valla bende kalmadı burma murma hiçbişeeyyy

ah havam batsın

sen nerelerdesin acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…