Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284
kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn
hemen siftahımı yaptımmm40 dk yürüdüm 3.5 km hızla
oo benim bisiklet bütün evi dolaştı... oo tv karşıları gördü. ama hep askı olmak istedi...
ben artık kararimi verdim ben kesinlikle bu aletle sporu sevmiyorum. Tv karşısı falan farketmez acayip sıkılıyorum. Spor solonuda bile işgence gibi geliyor. o 20dak. geçmek bilmiyor. Ben spromu buldum step&aerobik tam benlik. Zamanın nasıl geçtigini anlamıyorum. kan ter içinde kaliyorum ve eğleniyorum. Bu ayın 17sinde finess üyeligim bitince ya yüzme alayım yada plates alayim diyorum.
ben kaçtımm yavrularr , öperim herkesii
yok şekerim yine doğru görmüşsündür , ama bana kalırsa 2200 - 2300 falan ideal sanırım , çünkü bildiğim kadarıyla diyetisyen arkadaşlara 100 kilo iken 1800-2000 arası bişey veriyordu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Canım vazgeçmek ne demekbeni gözünün önüne al 8 hatta 9 ay yerimde sayıp durdum hatta üzerine de aldım ve seninki gibi öyle 700 gr falan da değil
Bence o 700 gr artıya takılma güzelim sonuçta çok koşturuyorsun ve kuru yiyorum demişsin yani bu durumda mutlaka ödemde vardır kabızlıkta vardır eskiye kıyaslaSen yine elinden geldiğince en azından kuruda olsa çok fazla kalorili yememeye dikkat et
Eminim bir sonraki hafta eksilerde bildirim yapacaksın
Birde regl yaklaştıysada artı yapmış olabilir unutma
Moralimizi bozmuyoruz ve ne olursa olsun aynen devam ediyoruz :122: Elbet bünye pes edecek ve vermeye başlayacaktır
Gözdem yapma be güzelim hadi bu hafta almadın ama moralin bozuldukca yersen elbet kilo alırsın
Ne güzel disiplinli gidiyordun sevgulunun gelmesi mi yaramadı yoksa sanayollayalım tekrar askere olmadı şaka şaka bak salma kendini buradan uzaklaşma kurt kapar senide yoksa kuzuuuuuu
El birliği ile kilolardan kurtuluyoruzpes etmeyi kabul etmiyorum
hayırlı olsun canım erisin gitsin kilolar üzerindeEki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284
yerim seni yaa çok teşekkür ederim canım, çok destek oluyosunuz hepiniz sağolun.. tekrar diyet moduna girdim çok şükür. tartılıyorum her sabah, bu cuma garanti eksideyim
evet kaymağı da yememem lazım( al bana al bana işte
ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına değil mi eminecim yaaa......
hepimiz için bu sözlerim.......
Hürrem sana şiko diyen sırma saçlı olsun...
olsunnnnnnnnn
hayırlı olsun canım erisin gitsin kilolar üzerinde
daficim yeleği tek şişle ördüm canım tunus işi
küçükken kızlarıma da örmüştüm ipe inci dizip baklavaların ortasına koymuştum bunu öyle yapmadım keşke yapsaymışım o kelebekleri tek tek diktim
slm bayanlar bende sizle aynı dertten başım belada hemde ne belaa 117kiloluk bir bela zayflamak istiyorum kızlar bebeğim olsun istiyorum artık anne olmak istiyorummm benide arannıza alın nnapıcam ne diyet yapsam bilmiyorum troidlerim çalışmıo haşimato olmuşum aşırı kansızım ya napıcam bilmiyorumm
oo benim bisiklet bütün evi dolaştı... oo tv karşıları gördü. ama hep askı olmak istedi...
ben artık kararimi verdim ben kesinlikle bu aletle sporu sevmiyorum. Tv karşısı falan farketmez acayip sıkılıyorum. Spor solonuda bile işgence gibi geliyor. o 20dak. geçmek bilmiyor. Ben spromu buldum step&aerobik tam benlik. Zamanın nasıl geçtigini anlamıyorum. kan ter içinde kaliyorum ve eğleniyorum. Bu ayın 17sinde finess üyeligim bitince ya yüzme alayım yada plates alayim diyorum.
ayyy deme öyle canım ya ben de eliptik alıcam, benimki de kesin ya askı olur yada dumana oyuncak
Ho
çok güzel olmuş canım güle güle giysin yeğenin . bende yaptım bir ara ama çok güzel beceremedim sanki
sağol canım ilk deneme de tutturamamışsındır yaparsın kesin zor değil canım senin elinden kurtulmaz
yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
merhaba arkadaşlar, ben gülcan 29 yaşındayım ve malesef kilom 116,3 nasıl oldu anlamıyorum az önce sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım,
çok aşırı kilo almışım saat resmen 11.59 olmuş.
bir kaç ay önce yine burdan motive olarak bir kaç kilo vermiştim yineden aranıza katılmak istiyorum.
umarım kabul edersiniz
kisaca kendimden bahsedeyim, ben yurtdışında büyüdüm bir kaç yıldır burdayım,
universite okuyorum yeniden, yazın yine yurtdışına çıkma ihtimalim var bu şekilde gitmek istemiyorum tabi ki.
öptüm hepiniz
bende biri beni bukadar yansıtır 2 düşük yapptım ve asırı derecede kilo aldım doktor zayıflamazz-san anne olman zor dedi 4 yıllıkevliyim veben de artık anne olmak istiyorum bsu an hamile degilim takcvimi silemedim ole kaldı o bile içimparcalıo bana uyguladıgın bir diet listesi varsa bana yazrsan cok sevinirin aynı kiloda olan isnasanların beraber dieti yapması çok iii oluyor çünküü yazarsan sevinirim
offf nediymmmm sadece tek kelime diyesim geldi buadamla evlenilmezz en mutlu olduğu anlar insanın flört zamanları böylede denilmez kiiii asıl ooo özürdilemeliii yemek yerken beyninide yemiş yanlışlıklaGünaydın
Moral sıfırın altında. Ne yapıp edip zayıflamam lazım artık. Onurla aramız limoniydi 2-3 haftadır dün akşam konuşalım sorunlarımızı dedik. Laf döndü dolaştı benim kilolarıma geldi. İtiraf etti bana uzun süredir söyleyemediği şeyi. Babası takıntılı bir adammış herkese kulp takan kimseyi beğenmeyen bir adammış. Onun için benim zayıflamamı istiyormuş. Seni ailemle tanıştırdığımda babam sana birşey derse ya da seni istemezse ben babamla kötü olurum seni kırmasını sana birşey demesini istemiyorum dedi. Bende bunu şimdimi söylüyorsun dedim 1.5 senedir beraberiz bana şimdi söylüyor babasının benim kilolarıma takılacağını ki ailecek kilolu bir aile onur annesi babası kız kardeşi hepsi kilolu. Çok kırıldım çok üzüldüm. Söylediğim tek şey oldu sen sevgine sahip çıkabilecek bir adam değilmişsin dedim. Zayıflayınca ararım ben seni dedim istemiyorum bu şekilde senden ayrı kalamam falan dedi sonra facede bana ben seni haketmiyorum gerçekten seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın dedi. Uyandım kendime geldim. İnandığım herşey yıkıldı. Tüm hayallerim paramparça. Şişman olduğum için özür dilerim.
10 ev talıyan benden sana notlarrKızlar ben geldimmm
Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem
Şu an ben ve aldığım kilolar birlikte yazıyoruz size. İnat ettim tartılmıycam. Bu ay sonuna kadar spor ve saglıklı beslenmeyle aldıklarımın bır kısmını vermeye calısıcam öncelikle. ! ay sonra tartılıcam yani.
Bugün girişe gömme dolap takmaya ve mutfağa ayaklı dolap yaptırmıstım onu takmaya gelıcekler. Mustafımda çoğu şey sığmadı. Dolaplar kullanıslı ama küçük. Tupper kaplarım, bulgurum pirincim hep kolide kaldı. Onları koymak için mutfak ile aynı renk ayaklı bir dolap yaptırmıstık. O olmasaymıs herseyım dısarda kalıcakmıs. Bir de benim öyle çok mutfak esyam yoktur düşünün
Taşınırken bir sorunla karşılaşmadım, firma gayet iyi taşıdı ama küçük odamdaki kanepe ayaklarını takmayı unutmuslar. Onu takalım derken küçük odadaki parkeler çizilmiş. Eşim kanepeyi kaydıra kaydıra çekince ayaksız kanepenin çivili ayakları baya bi çikmiş parkeyi. Çizik kapatıcı parke kalemi aldım ama aynı renk bulamadığım için çok sırttı. Neyseki üzerine kanepeyi koyduğum için gözükmüyor, sizler napıyorsunuz lamine parke çiziklerinde
Birazdan kıymalı patlıcan yemeği yapacağım. Herkes kilocukları vermiş. Banucugumun sonuclarına da çok sevindim. Böyle giderse yaza çıtır olur çıtır. Kilo almıs olmak çok feci bişey, aslıda ben çok da hereket ettim ama yedim de. Hep katı beslendim mesela. Eşimle de aramız limoni. Evde başıma bir sürü iş açtığını söylemiştim size, en son parkeleri de çizmesi sonucu iyi bi kavgaya tutuştuk. Bu konularda çok dikkatsiz. Adamlar koca evi taşırken o kadar dikkat etti, sen bi kanepe ayağını takıcam diye mahvettin yerleri dedim. Bu erkekler niye böle dediğim dedik anlamıyorum
Geçen hafta birkaç yerden iş için aradılar. Olumlu olursa görüşmeye gidicem, gene geçici ve bol mesaili işler, en az 6 ay çalışmam lazımi bu arada bebek olursa da hemen söylemeyi düşünmüyorum, ama bebek çalışmalarına devam ediyoruz
güle güle giykendime kıpkırmızı kapşonlu uzun yelek örüyorum :) bitsin resmini ceker atarım.. cok az kaldı bi gayret örüyorum
nuhann sıvı bitek yumurta var tadı nası olduki süt yoğurt yokmucecosumu minik kizina çok geçmiş olsun....kiyamam ben ona.
Bugun ben herşeye yetişyorum yok böyle birşey.....yemekte yaparım işlerimide, size lafta yetiştiririm, arada annemide idare ederim...
sanirim bu atiştirmalikların tarifini burada dukan tobikinde görmüştüm. Tabi ben herşeyi kendime göre değiştiyorum.
1 tatlı kaşigi mısır ununun içine, bir yumurta akı koydum. Çirptim. Biraz light beyaz peynir, biraz lor, biraz dere otu koydum. Biraz civikti süt tozu ile katılaştırdım. Kaşıkla yağlı kağıda döktüm. Üzerine çörek otu serptim. 5 adet çıktı. 3 anneme 2 si bana...hepsi bitti yetişemediniz kızlar...
Eki Görüntüle 598097
Meyracigim, ekteki poz senin için verildi...
Eki Görüntüle 598098
ellerine sağlık asu güle güle giysinyeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
teşekkür ederimmmnursena kızına geçmiş olsun canım inşallah hafifçe atlatır sen bugün görünmemişsin hiç
ceco senin cimcimeye de geçmiş olsun
güle güle kullannnEki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284
bence kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsinbende biri beni bukadar yansıtır 2 düşük yapptım ve asırı derecede kilo aldım doktor zayıflamazz-san anne olman zor dedi 4 yıllıkevliyim veben de artık anne olmak istiyorum bsu an hamile degilim takcvimi silemedim ole kaldı o bile içimparcalıo bana uyguladıgın bir diet listesi varsa bana yazrsan cok sevinirin aynı kiloda olan isnasanların beraber dieti yapması çok iii oluyor çünküü yazarsan sevinirim
bende bugün aklımdan geçirdim umutt senii neyseki herşey yolundaaMerhaba Arkadaşlar :) İyi geceler demeye uğradım. Bu aralar daha az evdeyim, daha az girebiliyorum internete.
Asuman'ın hatırlattığı detoksumu da yapamadım, evde maydonoz bile yok yeşillik namına. Yaklaşık 4 gündür et, karbonhidrat, tahıl vb. pişirip duruyorum. Porsiyon kontrolü de yapmadığım için gidiş parlak sayılmazHeveslendiğim eksiler pek yakın değil yani.. Sabahları yürüyorum ama...
Cumartesi günü doğum günündeydik gene kızımla. Doğum günü arkadaşımın devam ettiği spor salonunun çocuk kulübünde yapıldı. Ben de salonu gezip bilgi almak fırsatı buldum. Aslında salonu beğendim, Ağaoğlu'nun spor kulüplerinden biri (my world) ama henüz 2 yıl önce yapıldığı için son derece modern, lüks bile sayılır, fiyatlar da ortalamanın üzerinde değil. Buraya kadar iyi hoş ama beraber gitmek için ısrar eden arkadaşlar 10.30 gibi kahvaltı yapıp çıktıklarını söylediler. Ben neredeyse o saatte gelip başlarım ancak. Yani "arkadaşlarım gidiyor bana da motivasyon olur" sebebi yerini bulmuyor bu durumda. Hem 3 arkadaş da araba kullanıyor, kendi araçları ile geliyorlar, evleri de çok yakın. Benim evim de uzak değil ama arabam da yok, şoförlüğüm de. Eğer 12.00'ye kadar kalıyor olsalardı gitmeye kararlıydım, şimdi kararsız kaldım...
Şimdi geçmişe bir göz atayım. Cuma günü kim ne yapmış merak ediyorum doğrusu :) dereceye irenleri şimdiden tebrik ediyorum :) Umarım herkes iyidir :) Yarın gündüz kar kıyamet beni eve bağlayacak gibi :) O zaman daha detaylı okuyup yazarım umarım
anam yemek mi? tutmasın?
vallahi iştaha getirceksiniz. gidip şiş yün falan alacağım işim azmış gibi..artıkım wcye gittigim aralarda örerim....vaç geçtim kirlenir. ben eksik kalayım..
ah iddiadaşım benim ben artık seni geçtim..yedim yedim iileştimSelamün Aleykümmmm
:122: :122: Sağ ol iddadaşım ama sen benden daha aşağılardaydın en son yanlış hatırlamıyorsam
Artık kendine geldiğine göre dediğin gibi idda tazelensin :122:
Şekerim pierre lotti yazın bizi bekliyorbaşka istediğin birşey varsa da seve seve güzelim
Bizler yaza kadar şu kilolardan bir kurtulalımda kalan herşey kolay
Hadi iddadaşım kaldığımız yerden devam
Bu yaz fıstık gibi olucağız inşallah iddadaşımenişte bey kıskanıcak seni benimki zaten kesin kuduracak
ooyyhhh attın haaa havanı şekerrimmmm , valla bende kalmadı burma murma hiçbişeeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?