Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biz de balığımızı yedik geldik..kar öle güzel lapa lapa yagıyorcki eve girmek istemedim..

birazda sahil kenarında kar altında yürüdük çok güzel geldi
deniz masmavi etrafımız bembeyaz....

Bende çizelge yapmak istiyorum ama olmuyo ( deniyorum kac seferdir saçma bişiler yazıyo uygun değildir bu formata falan diyo napıcam kızlar.. orda görmek istiyorum verdiğim kiloları.. sizde gördükçe bile heves ediyorum :) 105 e kadar çıkmıştım en son onu yazıcam ilk kiloma.. Bana yardım eder misiniz?

özlemcim evin hayırlı olsun..çok sevindim senin adına..
içinde mutlu mesut saglıkla yaşamak nasip olsun inşallah

aslıhancım sende yürüten bantını güle güle kullan
ben o ismi taktım ama beni pek yürütmüyor kendisi de uzun zamandır dinlenmede

Son düzenleme:
özlemcim nursenanın tespitlerine aynen katılıyorum oluyor ufak tefek aksilikler
biz de eşimle en ufak tamirat vs işi yapmaya kalksak kesin birbirimize gireriz
Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun yeni yuvanızda canım

hahahaa çok güldüm cnm ya saol valla

suanlık beni iyi yürütüyo valla umarım da yürütmeye devam eder.. ölmek var dönmek yok bu yağlar gidicek işte o kadar

arkadasım bu link sana yardımcı olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

4.kişi womanly acıkca anlatmıs tavsiyee ederim

kızlar merhaba..
nöbet nöbet ertesi, ingilizce kursu( kurstan da iki haftalık tekrar aldım maalesef) derken sizden epey uzak kaldım. ara ara geçmişli okumaya çalıştım nöbetçiyken ama bitmedi...
yarın gene hastanedeyim..
bu arada adet öncesi olmam sebebi ile şiştim biraz.böyle zamanlarda alyansım parmağımı boğmaya başlar hemen.
neyse yavaş yavaş geçmişe bakayım.

havanı yerim şekeriimm ,ben burdayyyıımmm

ödev okumaktan beynim ekşidi yaavv , elim yüzüm kırmızı kalem oldu haaa

bu masa örtümmm buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm

havanı yerim şekeriimm ,ben burdayyyıımmm

ödev okumaktan beynim ekşidi yaavv , elim yüzüm kırmızı kalem oldu haaa
kolay gelsin canım...

e bittimi daha? yoksa bitmedi miii

ellerine saglık nursenacım..güle güle kullan

ellerine sağlık canım çok beğendim çantaya hele bayıldım
valla çanta kocamın pantolon astarı gömleğiii herüfe kzıp kızım parçaladım kıayfetlerini:)))))))))))

buarada masaörtü desenleri eşim beğendiii bana kalsa çiçek böcek alırdım

valla anlamıştım senin zevkin olmadığını

ikiside güzel olmuş ellerine sağlık nursena güle güle kullan. ah ah eski günler geldi aklıma bütün gün ve gece kumaşlarla boğuşur dururdum. şimdi tembel tembel oturuyorum

sen benim kurstaki halimi görsen bazen minik kızım 2 buçuk yaşında onla gidiyoruz bi yandan onu avutuyrum bi yandan makinada dkiyorumm geçen 2 sandalyeyi birleştirdim uyuttum aman napayım evde kendimi işe yaramaz hissediyorum az banada deişiklik oluyooo
biraz rahatlasın elimiz makine aldırcam eşime 2. dönemde 40 yama kursuna kayıt yaptırdım bakalım gittiği yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…