özlemcim evin hayırlı olsun..çok sevindim senin adına..
içinde mutlu mesut saglıkla yaşamak nasip olsun inşallah
aslıhancım sende yürüten bantını güle güle kullan
ben o ismi taktım ama beni pek yürütmüyor kendisi de uzun zamandır dinlenmede
hahahaaçok güldüm cnm ya saol valla
suanlık beni iyi yürütüyo valla umarım da yürütmeye devam eder.. ölmek var dönmek yokbu yağlar gidicek işte o kadar
ah teşükkürederim . çok mahçup oldum.sen çalış canım biz öreriz sana
Bende çizelge yapmak istiyorum ama olmuyo( deniyorum kac seferdir saçma bişiler yazıyo uygun değildir bu formata falan diyo napıcam kızlar.. orda görmek istiyorum verdiğim kiloları.. sizde gördükçe bile heves ediyorum :) 105 e kadar çıkmıştım en son onu yazıcam ilk kiloma.. Bana yardım eder misiniz?
azmin bol olsun arkadasımmmmm
arkadasım bu link sana yardımcı olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
4.kişi womanly acıkca anlatmıs tavsiyee ederim
ah iddiadaşım benim ben artık seni geçtim..yedim yedim iileştim
hayır cecoşum seninle Pierre Lotti de bir kahve içmekten çok istedigim hiç bir sey yok
sen de yensen bende yensem olacak en güzel taraf bu
ah havam batsın
sen nerelerdesin acaba:26:
Eki Görüntüle 598584 bu masa örtümmmEki Görüntüle 598585 buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm
kolay gelsin canım...havanı yerim şekeriimm ,ben burdayyyıımmm
ödev okumaktan beynim ekşidi yaavv , elim yüzüm kırmızı kalem oldu haaa
Eki Görüntüle 598584 bu masa örtümmmEki Görüntüle 598585 buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm
hayy maşAllahhh
ikiside güzel olmuş ellerine sağlık nursena güle güle kullan. ah ah eski günler geldi aklıma bütün gün ve gece kumaşlarla boğuşur dururdum. şimdi tembel tembel oturuyorumEki Görüntüle 598584 bu masa örtümmmEki Görüntüle 598585 buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm
ellerine sağlık canım çok beğendim çantaya hele bayıldımEki Görüntüle 598584 bu masa örtümmmEki Görüntüle 598585 buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm
valla çanta kocamın pantolon astarı gömleğiii herüfe kzıp kızım parçaladım kıayfetlerini:)))))))))))
buarada masaörtü desenleri eşim beğendiii bana kalsa çiçek böcek alırdım
ikiside güzel olmuş ellerine sağlık nursena güle güle kullan. ah ah eski günler geldi aklıma bütün gün ve gece kumaşlarla boğuşur dururdum. şimdi tembel tembel oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?