arkadasım bu link sana yardımcı olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
4.kişi womanly acıkca anlatmıs tavsiyee ederim
kolay gelsin canım...
e bittimi daha? yoksa bitmedi miii
topikdaşlarım pek hamarat
yuppi yaaa çizelgem olmuşşşş cok saoll
yok cücüüümm bitmedi , daha 1 sınıfın ödevleri ve 5 sınıfın yazılıları varr
herifim gelen kadar ortalamaları vermem lazıımm
ahahah o hamaratlık bi bana uğramamış sanırımm
yok cücüüümm bitmedi , daha 1 sınıfın ödevleri ve 5 sınıfın yazılıları varr
Herifim gelen kadar ortalamaları vermem lazıımm
ahahah o hamaratlık bi bana uğramamış sanırımm
Allah kolaylık versin ne diyem..ögrenciyken ne özenirdim ögretmenlere yazılısorularını hazırlıolar okuyup puan verıolar falan diye.şimdi hiç kalmadı ama heves meves
o hamaratlıktan bende de pek eser yok içerde bi sepet ütü var ama bir ikincisi gelmeden elime almam tembellikten
bizdede hamaratlık varr maaş yokk cücüşüm:)))))))))
kırkyamaya ben de gittim çok kısa bir süre 2 kırlent yapmıştım
çok güzel şeyler yapıyorlar ama hep el emeği elde dikiliyor hepsi ince ince
Kız bakma cok nadiren alkol tükettiyoruz Arpa suyu kız süt yapar şaka şaka gercektende senede ya 2 yada 3tür içtiğim
Ama tabi tartı öncesi olmasaydı belkı daha iyiydineyse o kadar çatlak su kaçırmaz
cecosumu minik kizina çok geçmiş olsun....kiyamam ben ona.
Bugun ben herşeye yetişyorum yok böyle birşey.....yemekte yaparım işlerimide, size lafta yetiştiririm, arada annemide idare ederim...
sanirim bu atiştirmalikların tarifini burada dukan tobikinde görmüştüm. Tabi ben herşeyi kendime göre değiştiyorum.
1 tatlı kaşigi mısır ununun içine, bir yumurta akı koydum. Çirptim. Biraz light beyaz peynir, biraz lor, biraz dere otu koydum. Biraz civikti süt tozu ile katılaştırdım. Kaşıkla yağlı kağıda döktüm. Üzerine çörek otu serptim. 5 adet çıktı. 3 anneme 2 si bana...hepsi bitti yetişemediniz kızlar...
Eki Görüntüle 598097
Meyracigim, ekteki poz senin için verildi...
Eki Görüntüle 598098
sağol cücüüümm , ama sende iyiden ucuza kaçmışın haa,, çeyrek değil bu , bildiğin çeyreğin çeyreğini falan takmışın , aaa olmazki ama böyleee , bu kadar ucuza göstermem yüzümü
yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
ah meyracım ben her hafta ablamdan süt getiriyorum. kaynatıyorum. buzdolabına koyuyorum. bir gün sonra bir topluyorum bir tabak dolusu kaymakamaaa tadına bile bakmıyorum. şu anda akşam getirdiğim iki tencere süt dolapta buda demek oluyorki yarın sabah kahvaltıda iki tabak dolusu kaymak var ve ben yine yemiycem
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımm...
konumuzla alakası yok ama okuyunca hoşuma gitti paylaşam dedim...
- Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.
İçinden Allah'a
şöyle bir dua edeceği tutuyor:
'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.' Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.
Hemen yataktan fırlıyor.
Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
Çocuklarını uyandırıyor.
Elbiselerini hazırlıyor.
Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
Beslenme çantalarını hazırlıyor.
Çocukları okula götürüyor.
Eve dönüp, evi toparlıyor.
Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.
Bu arada öğlen oluyor.
Evi süpürmeye başlıyor.
Eşyaların tozunu alıyor.
Mutfağı siliyor.
Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
Yolda onlarla sohbet ediyor.
Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.
Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını
sağlıyor.
Süt ve kek getiriyor.
Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını
fark ediyor.
Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
Salata malzemelerini yıkıyor.
Pilav için pirinci ıslatıyor.
Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.
Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten
sonra çocukları yatırıyor.
Onlara hikaye okuyor.
Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor Biraz vakit geçirdikten sonra yatak odasına yatmaya gidiyor..
Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor :
'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'
Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap işitti: :
'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın...
Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284
kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn
hemen siftahımı yaptımmm40 dk yürüdüm 3.5 km hızla
Hepinize iyi akşamlar kızlar. Çoooook uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım
Bi süre cidden sapıtmıştım ama toparladım nihayet
Özledim sizi valla.. Son zamanlarda hem hiç vaktim yoktu, hem de kilo aldıkça buraya yazasım gelmedi. Kendimi kınıyorum
Silkelendim ve kendime geldim. Kilolar tekrar gitmeye başladı. Biraz geçmişe bakayım yazarım tekrar :)
Eki Görüntüle 598584 bu masa örtümmmEki Görüntüle 598585 buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm
asu zaten elde ve evde dikeyim d,iye seçtim kızla gitmem zor oluyo çünki büyük kızda var okulu dersii anca işte
güle güle eksil canım
(sigarada kullanmıorum ama bu smile bana hep sempatik gelıor)
canım hayırlı olsun çizelgen , ama bi yanlışlık var , şuan 31 kilo vermiş ve hedef kilonun 35 kilo altında görünüyorsun
saol canım haber verdiğin için bir bakayım nasıl düzeltirim. umarım yapabilirim :26:
Eki Görüntüle 598584 bu masa örtümmmEki Görüntüle 598585 buda çantam bide kot olanı var sapını yapıcam çıtçıtları basılıcak onuda bitireyim ördüğüm yelekle birlikte atarımmm
Allah kolaylık versin ne diyem..ögrenciyken ne özenirdim ögretmenlere yazılısorularını hazırlıolar okuyup puan verıolar falan diye.şimdi hiç kalmadı ama heves meves
o hamaratlıktan bende de pek eser yok içerde bi sepet ütü var ama bir ikincisi gelmeden elime almam tembellikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?