Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylık versin ne diyem..ögrenciyken ne özenirdim ögretmenlere yazılısorularını hazırlıolar okuyup puan verıolar falan diye.şimdi hiç kalmadı ama heves meves

o hamaratlıktan bende de pek eser yok içerde bi sepet ütü var ama bir ikincisi gelmeden elime almam tembellikten

yok cücüüümm bitmedi , daha 1 sınıfın ödevleri ve 5 sınıfın yazılıları varr

Herifim gelen kadar ortalamaları vermem lazıımm

ahahah o hamaratlık bi bana uğramamış sanırımm

bizdede hamaratlık varr maaş yokk cücüşüm:))))))))) devamlı süretle tüketiciyim anlıcan

Son düzenleme:
kırkyamaya ben de gittim çok kısa bir süre 2 kırlent yapmıştım
çok güzel şeyler yapıyorlar ama hep el emeği elde dikiliyor hepsi ince ince

bir ben birde sen tembel o haldeee

bizdede hamaratlık varr maaş yokk cücüşüm:)))))))))

amann cücüüm valla maaş var ama beynim sulanıyo hergün bu bebelerin yüzünee :111::111::111:

küçük cimcimeni yerim ben:)))
pek hassas narin yaaa:)))
ve de sessiz heralde maşaallah:))

çok geçmiş olsun gözleri içinde.....
çay pansumanı gözlere iyi geliyor biliyorum canım....

önce ellerine sağlık diyorum:))))
maşaallah sana ayrıca:)

veeee tarçın pozu içinde çoook mersiiii:))
yerim ben onun efendi duruşlarınııı.......

sağol cücüüümm , ama sende iyiden ucuza kaçmışın haa,, çeyrek değil bu , bildiğin çeyreğin çeyreğini falan takmışın , aaa olmazki ama böyleee , bu kadar ucuza göstermem yüzümü

yok kıs kuyumcudan ben çeyrek diye aldım onuuu, ben yarın tekrar giderim kuyumcuyaaa, yanlış vermişler

yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222

eline sağlık çok güzel olmuş.....

yemeyelim dafi abla....
bak bende yemiyorum artık kaymağı.....
yok farzedelim, düşünmeyelim; böyle yapmak iyi oluyo, unutturuyo evdeki kalorili mamaları....
birde göz önünden kaldıralım.....

güzeldi:)):128:

Eki Görüntüle 598283 Eki Görüntüle 598284

kızlaaaarrrrr koşu bandım geldi bugünnnnn

hemen siftahımı yaptımmm 40 dk yürüdüm 3.5 km hızla

hayırlı olsun...

bizde seni özledik.....

vaaaav 2side süper olmuş, özellikle çanta.......
maşaallah
eline sağlık......

ben kaçar, gidip yatıyım uykum geldi.....
esranın dediği gibi bende herkesi öpenziiiii

SAAT : 00.43 12 üye , 2 ziyaretçi , tütütü MaşAllah

iyi geceler kızlar...negüzel herkescikler burdaymışş..ben pek denk gelemiyorum bu kalabalığa...

nursenacım walla maşaallah ben hiç uğraşamam gelemem öyle ince işlere...sabrım yok...ama etaminden seccade işlemeyi seviyorum dinlendiriyo beni...özellikle sıkıntılı olduğum zamanlarda yaparım aklımı dağıtır....

aynurcum babam öğretmen ondan bilirim bu yazılı ödev olaylarını biz deli oluyoduk evde yeter artıkın diyoduk...ama geçim derdi ne yapsın adamcazz...neyse sömestirde güzel bi dinlenirsin artık sevdiceğinle beraber....

bende kuzularımı anca uyuttum ama küçüğüm pek nazlı uyuyo her an uyanabilir...bir sene oldu güzel bir uyku uyumayalı hasretim valla...
daha bir yaşını yeni doldurdu uykularının tamamen düzene girmesine enaz bir sene daha var..neyse sabrın sonu selamettir demişler....

he buarada istanbulda yarın okullar tatilmi bilen varmı??

Anammmm hele şükür laptoba kavuştum

Kızın ödevi vardı o aldı elimden en son mesajdan sonra laptobu sonrada bir ara bağlantım gitti ancak bağlandım
Oyyyy bu gece hesapta yapacaktım ütüleri ama kücük cimcime yine dolanıyor uyumuyacağım diye
Bana kıyamadığındanmı yoksa suikastmi anlamadım gitti
Babamız yattı uyudu biz ana kız gece kuşları oturuyorum

Canım ikiside çooook güzel
Ellerine ve emeğine sağlık Bende çok severim dikiş dikmeyi hatta bir ara fena alışmıştım dikiş makinasıda var diye elime ne geçtiyse değerlendirmeye gidiyordum hatta olayı abartıp kızın barbi bebeklerine yeni aldığımız kotların paçalarını kısaltıp kalan kumaşla yada kotla elbise bile diyorduk
Tabi o zaman ayak altında dolanan ufak bir cadı yoktu birde o dönem benim dikiş diktiğimi gören ''çok sevdiğim samimi '' komşular evde ne var ne yok toplayıp ay şunuda dikiver diye bana getiriyorlardı
Benim hoşuma gidiyordu o ara ama tabi olayı abartıp herşeylerini bana taşıyınca eşim isyan etti bu ne ya diye çünkü hiç fırsat bulupta eve vakit ayıramaz olmuştum yok oğluma nevresim dik yok perde dik falan derken her yer iplik oluyordu kumaş parçaları oluyordu. Hayır çakallara makineyi getireyim senin evde dikelim diyince ay yok şimdi onu taşımayla uğraşma diyorlardı aslında amaç ne evleri kirlensin nede elektriğe yüklenilsinmiş ama çok sonra anladım maalesef

Şimdi ne cimcimeden nede iki günde bir spordan fırsat bulamıyorum evin işini ançak hallediyorum

yuppi yaaa çizelgem olmuşşşş cok saoll

Hadi güle güle kullan çizelgeni
İnşallah hep eksilere doğru iner o çizelge...Aminnnnnnnnn

İddadaşım aynı modelde burada :122: :122: :122:
Dün gece yapacaktım hesapta ütüleri cimcimeden ancak zorla 1 gömlek ütüledim sonrasını bugüne bıraktım Kücük cimcime şimdi gitti babasının yanına yatmaya ama şimdide benim tembelliğim tuttu
Neyse az daha sohbet edelimde olmadı yaparım birazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…