iyi geceler kızlar...negüzel herkescikler burdaymışş..ben pek denk gelemiyorum bu kalabalığa...
aynurcum babam öğretmen ondan bilirim bu yazılı ödev olaylarını biz deli oluyoduk evde yeter artıkın diyoduk...ama geçim derdi ne yapsın adamcazz...neyse sömestirde güzel bi dinlenirsin artık sevdiceğinle beraber....
İddadaşım aynı modelde burada :122: :122: :122:
Dün gece yapacaktım hesapta ütüleri cimcimeden ancak zorla 1 gömlek ütüledim sonrasını bugüne bıraktımKücük cimcime şimdi gitti babasının yanına yatmaya ama şimdide benim tembelliğim tuttu
Neyse az daha sohbet edelimde olmadı yaparım birazını
yorulursun zamanlasen benim kurstaki halimi görsen bazen minik kızım 2 buçuk yaşında onla gidiyoruz bi yandan onu avutuyrum bi yandan makinada dkiyorumm geçen 2 sandalyeyi birleştirdim uyuttum aman napayım evde kendimi işe yaramaz hissediyorum az banada deişiklik oluyooo
biraz rahatlasın elimiz makine aldırcam eşime 2. dönemde 40 yama kursuna kayıt yaptırdım bakalım gittiği yere kadar
ben çok zevkle yapardım şimdi görmek bile istemiyorum ama yinede nerde olsam gelip buluyor beni pazar günü bile birisi almış kumaşı eline bunu anneme biçiver dedi. baktım kumaşın eni 80 santim var yok bundan çıkmaz eni çok dar dedim aldı gitti. akşam ablam kayınvaldemin kumaşını kesiverseydin ama ben dikememki dedi. ay abla benimde makinam yok biliyorsun dedim. atlattık.ama çok bıktım bayram sabahı herkez bayramlaşmaya çıkıyordu ben hâlâ makina başında olurdum bayram temizliği yapacak zamanım olmazdı hepside hatır için beş kuruş geçmezdi elime. işyerinde yaparsam kazanıyordum. eve gelincede hediyelere başlıyordum. gece uykusu görmüyordum. işyerinde folklor , önlük, forma dikiyordum. evde kıyafet çeyiz.köyde gelin olan kızların çoğunun yatak örtüleri,hurçları,pikeleri vs,vs, hep elimden geçti. en sonunda makinayı verdimde dinlendim.şimdiden kolay gelsin canım sana
ben pek sevmem de dikiş işlerini
ceco kızına geçmiş olsunnn inşallah geçerr
he buarada istanbulda yarın okullar tatilmi bilen varmı??
bana müsade hanımlar
6.30 da kalkılacak bir daha da yatılmayacak yarın azcık alım satım işlerim var
hepinize hayırlı geceler
iyi geceler Asucum , bende 5.45te uyanacammm , ooyyh uyusammı acepp :44::44::44:
canım;
target weight : hedef kilo
starting weight : başlangıç kilo
current weight : şimdiki kilo
saol canım haber verdiğin için bir bakayım nasıl düzeltirim. umarım yapabilirim :26:
hahaha ya her iş neysede ütüden pek haz etmıorum.
oturdugun yerde yapıldıgı için sanırım pek sarmıyo..
içinde hareket şiddet yok..tam hanımefendi işiya ondan herhalde
ayyy oldu galiba
çokkk tşk ettim.. ahh ahh İngilizcemiz yokki
Google de ceviri yapmak da aklıma smdi geliyor
ayy şekerim ne gerek var gogıl emmimin çevirisine , şurda kapı gibi Aynur çeviri varr
bana müsade hanımlar
6.30 da kalkılacak bir daha da yatılmayacak yarın azcık alım satım işlerim var
hepinize hayırlı geceler
geçmiş bitmiyor... ama yarın erken kalkılacak. işe gidilecek..
oğlanımın da piyano sınavı var yarın... çok heycanlıydı bu gün... yarın yanında olamayacağım. artık telefonla haber verir..
artık uyuyayımmm..
hepinize iyi geceleer...
o deilde siz bu kadar kiloyu nasıl verdiniz yaa...... ne kadar sürede verdiniz ??
o deilde siz bu kadar kiloyu nasıl verdiniz yaa...... ne kadar sürede verdiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?