Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynepcim babacığına sevgiler , saygılarr
biz 15 tatilde memleketlere gidecez , ee adam asker olunca bütün tatili oralarda geçiririz sanırım , ben buna karşıyım ama bu seferlik böyle olacakk

biz ancak 2. dönem başlayınca dinleniriz sevdiceğimlee...

hahaha ya her iş neysede ütüden pek haz etmıorum.
oturdugun yerde yapıldıgı için sanırım pek sarmıyo..

içinde hareket şiddet yok..tam hanımefendi işiya ondan herhalde

bana müsade hanımlar
6.30 da kalkılacak bir daha da yatılmayacak yarın azcık alım satım işlerim var
hepinize hayırlı geceler

yorulursun zamanla

şimdiden kolay gelsin canım sana
ben pek sevmem de dikiş işlerini
ben çok zevkle yapardım şimdi görmek bile istemiyorum ama yinede nerde olsam gelip buluyor beni pazar günü bile birisi almış kumaşı eline bunu anneme biçiver dedi. baktım kumaşın eni 80 santim var yok bundan çıkmaz eni çok dar dedim aldı gitti. akşam ablam kayınvaldemin kumaşını kesiverseydin ama ben dikememki dedi. ay abla benimde makinam yok biliyorsun dedim. atlattık.ama çok bıktım bayram sabahı herkez bayramlaşmaya çıkıyordu ben hâlâ makina başında olurdum bayram temizliği yapacak zamanım olmazdı hepside hatır için beş kuruş geçmezdi elime. işyerinde yaparsam kazanıyordum. eve gelincede hediyelere başlıyordum. gece uykusu görmüyordum. işyerinde folklor , önlük, forma dikiyordum. evde kıyafet çeyiz.köyde gelin olan kızların çoğunun yatak örtüleri,hurçları,pikeleri vs,vs, hep elimden geçti. en sonunda makinayı verdimde dinlendim.

ceco kızına geçmiş olsunnn inşallah geçerr

Çok sağ ol canım
Senin nezdinde büütüüüünnn kücük cimcimeme geçmiş olsun diyenlere çoooooook teşekkür ederim
Şükür biraz daha iyi ama işte hala kızarıklık var.
Cuma zaten göz doktorundan randevu aldık geçsede geçmesede göstericeğim

Meyracığım kuzu sessizdir demişsin ama emin ol tam bir dilli cadı Bıdı bıdı bütün gün konuşuyor hatta hızını alamayınca uykusunda bile konuşuyor cadı
Ama konuşurken çok kibarızdır hep ciğim eki kullanırız Anneciğim, babacığım ablacığım falan diye birtek ablasına kızdığında sinirlenip offffff git pis diyor kızıyorum ablaya öyle denmez diye gidiyor beyzacığım özür dilerim diyor
Eşim bile diyor valla bu kız hem çok nazlı olucak hemde bizim anamızı ağlatacak diye

he buarada istanbulda yarın okullar tatilmi bilen varmı??

Valla benim bildiğim kadarıyla şimdilik okullar tatil değilmiş istanbulda ama bence gece kar yağarsa sabah haberlerinde duyururlar tatil ilan edilirse Geçen seferde okul var dendi sabahsı haberlerde izledikte giyinmeden kız tekrar yatağa girdi
İnşallah tatil ilan ederler felaket soğuk var ve bizim buralarda baya kar var

Son düzenleme:
hahaha ya her iş neysede ütüden pek haz etmıorum.
oturdugun yerde yapıldıgı için sanırım pek sarmıyo..

içinde hareket şiddet yok..tam hanımefendi işiya ondan herhalde

He ya bencede
Ne o kazık gibi ayakta dikil saatlerce ütü yap yada oturarak koltuk tepesinde hiç kımıldamadan
Mİllet zengin olayım hizmetcilerim olsun der yada süper lüks bir hayatın hayalini kurar bense zengin olayım sırf ütü için birini tutacağım diyorum sadece
Kalan işlerimi yaparım yeterki ütümü yapsın

geçmiş bitmiyor... ama yarın erken kalkılacak. işe gidilecek..
oğlanımın da piyano sınavı var yarın... çok heycanlıydı bu gün... yarın yanında olamayacağım. artık telefonla haber verir..
artık uyuyayımmm..
hepinize iyi geceleer...

banucum geçmiş olsun canım...biraz geç oldu ama çok sayfa birikmişti okuncak hızlı geçtim ara ara ondan sanırım atlamışım...
bencede tatil olsa iyi olur zaten hasta olcak diye aklım gidiyo çok soğuuuukkk....

bu gece uyku tutmadı heralde kimsecikleri , kocayı uyutan topice atmış kendini

hadi benimki yok , yazık deelmi herifleree

bana müsade hanımlar
6.30 da kalkılacak bir daha da yatılmayacak yarın azcık alım satım işlerim var
hepinize hayırlı geceler

iyi geceler hanımlar

bende birazdan kaçacagım ama henüz kendimi ikna edemedim

o deilde siz bu kadar kiloyu nasıl verdiniz yaa...... ne kadar sürede verdiniz ??

canım bende aynen bunu dusunuyorum herkes nede guzel vermıs kılo bızdnde oyle gıdecekmı acaba ?

bu arada bız kar tatılındayız kızlar ancakelektrık sıkıntı bugun pek gıremedım.

o deilde siz bu kadar kiloyu nasıl verdiniz yaa...... ne kadar sürede verdiniz ??

o deilde hakkaten ben nası verdim dicem olmicak

canım benim 2011 aralık ayında 102 ile başladı hatta 105e vurdurdum ibreyi ama başlangıç 102 , 87 ye kadar normal diyetle düştüm ,uzun bi müddet duraksadım , son 3 aydır Dukan yapıyorum , geri kalanınıda dukanla verdim , ama halen azcık daha yolum var , bi biteydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…