bu gece uyku tutmadı heralde kimsecikleri , kocayı uyutan topice atmış kendini
hadi benimki yok , yazık deelmi herifleree
dinleniyorum zaten canım elime pek iş aldığım yok bu sene sadece bir kazak, bir yelek, bir bere, bir kaşkol,20 çiftcikte patik ördümdaficim sen yeterince yapmışın dikiş işlerini yapma artık bence de
canım bende aynen bunu dusunuyorum herkes nede guzel vermıs kılo bızdnde oyle gıdecekmı acaba ?
bu arada bız kar tatılındayız kızlar ancakelektrık sıkıntı bugun pek gıremedım.
siz sohbet edin.. ben çalişayım. işlerim hala bitmedi ya...:2::2::2::2::2:
o deilde hakkaten ben nası verdim dicem olmicak
canım benim 2011 aralık ayında 102 ile başladı hatta 105e vurdurdum ibreyi ama başlangıç 102 , 87 ye kadar normal diyetle düştüm ,uzun bi müddet duraksadım , son 3 aydır Dukan yapıyorum , geri kalanınıda dukanla verdim , ama halen azcık daha yolum var , bi biteydi iyiydi
dinleniyorum zaten canım elime pek iş aldığım yok bu sene sadece bir kazak, bir yelek, bir bere, bir kaşkol,20 çiftcikte patik ördümşimdi sırada 10 çift kadar patikle iki bere var extra birşeyler çıkmazsa birkaç ay rahatım tabi bizim cünyır yoldaysa bize iş düştü demektir dikişin yanından bile geçmiyorum. hep kaba işler yapıyorum kanaviçe dantel işlerini bırakalı yıllar oldu geçen kış sadece 8, 10 havlu kenarı yaptım, birkaç tanede tepsi örtüsü geçen seneden beri elime dantel almadım desem yalan olmaz
ben yatakta yazıyorumbu gece uyku tutmadı heralde kimsecikleri , kocayı uyutan topice atmış kendini
dinleniyorum zaten canım elime pek iş aldığım yok bu sene sadece bir kazak, bir yelek, bir bere, bir kaşkol,20 çiftcikte patik ördümşimdi sırada 10 çift kadar patikle iki bere var extra birşeyler çıkmazsa birkaç ay rahatım tabi bizim cünyır yoldaysa bize iş düştü demektir dikişin yanından bile geçmiyorum. hep kaba işler yapıyorum kanaviçe dantel işlerini bırakalı yıllar oldu geçen kış sadece 8, 10 havlu kenarı yaptım, birkaç tanede tepsi örtüsü geçen seneden beri elime dantel almadım desem yalan olmaz
yaa benımkı bayram ettı pcye gelıyom dıye yatakta dırdır uykum yok elektrık yok onla ugrasıyodum elektrık -gelınce ben vınnnnn oda mutlu mutlu uyuyo tabı sımdı.
yok kızz üşüyom zaten uyusa gidip sokulcam yanına ama yanımda tv seyrediyoo...heh uyandı yamyam bende 15 dakkadır nasıl sesi çıkmıyo diyodum..neyse sütünü tutturdum eline geri geldim inş uyumaya devam eder...
kıyamam sana yardım edebıleydık ıyıydı....
1 yılda bu kadar kılo harıkasın valla canım dukan dıyetını uyarlamak zor deılmı? kıtabını falan mı aldın
yollarım kız öm at azçık adresinianlatma Dafican anlatma , o patiklerden kırmızı olanından bana yollamassan anlatma bunnarrrıııııı
ahahah benim herif inde elinde laptop karsılıklı keyiflerdeyis...bu gece uyku tutmadı heralde kimsecikleri , kocayı uyutan topice atmış kendini
ayy aynı beni tarif etmişsinyaa benımkı bayram ettı pcye gelıyom dıye yatakta dırdır uykum yok elektrık yok onla ugrasıyodum elektrık -gelınce ben vınnnnn oda mutlu mutlu uyuyo tabı sımdı.
Amannnn şimdi yanlarında yatsak ne değişecek totoşlarını dönüp horul horul uyuyacaklar
Bir gecede biz keyif yapalım
Hakikaten yaw bütün KK kadınları toplanmışız
Benimki şimdi uyanıp kızı yanında uyuyor görse aaa hatun ütü yapıyor sanacakgelip baksa kız senin kulağını çekeceğim azıttın sen diyip yatar
Neyse canım sende geçe kaldın sabah erken kalkacaksın
Meryem gibi bende kendimi ikna edebilirsem sizlerden ayrılıp ütümü yaparım diyorum ama çok inadım ben yawbir türlü ikna olamıyorum
ben yatakta yazıyorumherifüm horuull horul uyuyor
Vallahi benimki kanepede sızdı her zamanki gibibaktı ben kalkmıcam sızayım dedi heralde
kocacım gelsin , göremiceniz beni buralardaaa
sağolasın canım
ben tam bi dukancanım , başlamaya karar vermem bile 1 ay sürdü , kitabı defalarca okudum öyle başladım ,öyle kafadan yapılacak bi diyet değil zateenn
ama dukanı fazla kilolarda uygulamak zor , çünkü süreç çok uzuyor fakat biraz azaltınca daha kolay gidiyor herşeyyy
yok kız neden kızayımay ablacım iyiki dikişi bırakmışsın....bunlar zaten hiç bişi değil böyle boş boşta oturulmazkii (kızmıyon demi ablam)
olmass küstümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?