Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gece uyku tutmadı heralde kimsecikleri , kocayı uyutan topice atmış kendini

hadi benimki yok , yazık deelmi herifleree

yaa benımkı bayram ettı pcye gelıyom dıye yatakta dırdır uykum yok elektrık yok onla ugrasıyodum elektrık -gelınce ben vınnnnn oda mutlu mutlu uyuyo tabı sımdı.

daficim sen yeterince yapmışın dikiş işlerini yapma artık bence de
dinleniyorum zaten canım elime pek iş aldığım yok bu sene sadece bir kazak, bir yelek, bir bere, bir kaşkol,20 çiftcikte patik ördüm şimdi sırada 10 çift kadar patikle iki bere var extra birşeyler çıkmazsa birkaç ay rahatım tabi bizim cünyır yoldaysa bize iş düştü demektir dikişin yanından bile geçmiyorum. hep kaba işler yapıyorum kanaviçe dantel işlerini bırakalı yıllar oldu geçen kış sadece 8, 10 havlu kenarı yaptım, birkaç tanede tepsi örtüsü geçen seneden beri elime dantel almadım desem yalan olmaz

Son düzenleme:
canım bende aynen bunu dusunuyorum herkes nede guzel vermıs kılo bızdnde oyle gıdecekmı acaba ?

bu arada bız kar tatılındayız kızlar ancakelektrık sıkıntı bugun pek gıremedım.

şekerim sıkıntı etmeyin , kararlı olursanız yavaş yavaş gidiyo , öyle bi anda cart diye gitmiyo , nede olsa biz bu kiloları bi anda almadık dimi ???

yok kızz üşüyom zaten uyusa gidip sokulcam yanına ama yanımda tv seyrediyoo...heh uyandı yamyam bende 15 dakkadır nasıl sesi çıkmıyo diyodum..neyse sütünü tutturdum eline geri geldim inş uyumaya devam eder...

siz sohbet edin.. ben çalişayım. işlerim hala bitmedi ya...:2::2::2::2::2:

kıyamam sana yardım edebıleydık ıyıydı....

1 yılda bu kadar kılo harıkasın valla canım dukan dıyetını uyarlamak zor deılmı? kıtabını falan mı aldın

anlatma Dafican anlatma , o patiklerden kırmızı olanından bana yollamassan anlatma bunnarrrıııııı

Amannnn şimdi yanlarında yatsak ne değişecek totoşlarını dönüp horul horul uyuyacaklar
Bir gecede biz keyif yapalım

Hakikaten yaw bütün KK kadınları toplanmışız
Benimki şimdi uyanıp kızı yanında uyuyor görse aaa hatun ütü yapıyor sanacak gelip baksa kız senin kulağını çekeceğim azıttın sen diyip yatar
Neyse canım sende geçe kaldın sabah erken kalkacaksın
Meryem gibi bende kendimi ikna edebilirsem sizlerden ayrılıp ütümü yaparım diyorum ama çok inadım ben yaw bir türlü ikna olamıyorum

ay ablacım iyiki dikişi bırakmışsın....bunlar zaten hiç bişi değil böyle boş boşta oturulmazkii(kızmıyon demi ablam)

yaa benımkı bayram ettı pcye gelıyom dıye yatakta dırdır uykum yok elektrık yok onla ugrasıyodum elektrık -gelınce ben vınnnnn oda mutlu mutlu uyuyo tabı sımdı.

kocacım gelsin , göremiceniz beni buralardaaa

kıyamam sana yardım edebıleydık ıyıydı....

1 yılda bu kadar kılo harıkasın valla canım dukan dıyetını uyarlamak zor deılmı? kıtabını falan mı aldın

sağolasın canım

ben tam bi dukancanım , başlamaya karar vermem bile 1 ay sürdü , kitabı defalarca okudum öyle başladım ,öyle kafadan yapılacak bi diyet değil zateenn

ama dukanı fazla kilolarda uygulamak zor , çünkü süreç çok uzuyor fakat biraz azaltınca daha kolay gidiyor herşeyyy

ahahah benim herif inde elinde laptop karsılıklı keyiflerdeyis...

o araba resimlerine bakıp mutlu oluyor bende sizlere
ayy aynı beni tarif etmişsin
bazen bende kocişle yataga giriorum adam anında uyuma derdinde benimde uyku yok
konu acıorum dedikodu yapıorum bakıorum uyukluyo kavga cıkarıorum en son

sen laptobunu da al gel yataga hayatım diiyor artık

ahahaah al benden de o kadar cecoşum..
benim kociş yastıga kafayı koyarken daha uyumaya baslıor....

en iisi ikna etmeyelim kendimizi sabahlar olmasın

özleriz kız seni buranın neşesisin senn tamam biraz izin vercez sana ama suyunuda çıkarma lütfenn...bak hasret nedir gayet güzel öğrendin senn...tabi aynı kefeye konmaz ama olsun seviyoruz senii

uyanmama son 4 saat 15 dakikaaaaaa , ben kaçayım yavaştan, azcık uyumaya çalışayımm

severim sizi , öperim kocamannn , iyi geceler yedi cücelerrr

OOO bakiyorumda kizlar hala sohbettesiniz masallahhhhhhh
bende yatayim bari cok gec oldu
yarin sabahki kahvaltima simdiden cok seviniyorum,
her aksam ayniyim napim en cok kahvalti etmesini seviyorummmm

karnimda guruldamaya baslar birazdan,
en iyisi yatim ben herkeslere iyi geceleeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…