Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özleriz kız seni buranın neşesisin senn tamam biraz izin vercez sana ama suyunuda çıkarma lütfenn...bak hasret nedir gayet güzel öğrendin senn...tabi aynı kefeye konmaz ama olsun seviyoruz senii

beni özleyiinn anaccııımmmmmm

yaa sizi ihmal etmem ama bu kadarda rahat olmaz artıkınn , yyaaavv ben herifime hep hasrettim , 5.5 yılda evlendik evlenene kadar hasrettim , geçen yıl abisi burda çalışıyordu , bildiğin bölüştüm herifimi , 1 yıl yine hasrettim , askere gitti 5 aydır yine hasretim , toplamda 7 yıldır birlikteyiz hep hasrettim hep hasrett

hatta ben onun yanında otururken bile mutlaka ona temas etmem lazım , yoksa kötü hissediyom kendimii :26::26::26::26:

bende sizi seviyiiimmmm

uyanmama son 4 saat 15 dakikaaaaaa , ben kaçayım yavaştan, azcık uyumaya çalışayımm

severim sizi , öperim kocamannn , iyi geceler yedi cücelerrr

bencede git bi güzel dinlen canım...oy bir sürü bebeyle uğraşcann...kendimi senin yerine koyunca bile bi tuhaf oluyorum hiç bana göre iş değil yaww...

Bu arada banucum

!!DIKKAT DIKKAT !!

son dakika istanbulda okullar tatil yaziyor
facede gördüm suan, sende bi bak istersen canim

Bari arada herifime bir gömlek ütüleyeyim Kanal D de Peri Tozu adlı film var onada takıldım bitsinde bende yatayım fena uyku bastırdı ama başka zaman izleyeyim desem fırsat bulamam eşimde uyanık olursa hayatta izlemez adam sevmiyor romantik filmleri ona olucak ille bilim kurgu

son 4 saat 10 dakika , bu sefer kararlıyımm , kaçttııımmm

kızlar benim kuzu uyandı gene bende kaçam artık uyutabilirsem bende yatarım artıkınn...
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...

Bu arada banucum

!!DIKKAT DIKKAT !!

son dakika istanbulda okullar tatil yaziyor
facede gördüm suan, sende bi bak istersen canim

Ohhhh yandan yandan
Büyük kuzuda uykusunu alsın bari sabahın köründe kalktığı için her gün eve gelince uyukluyor hatta genelde de öğlende uyuyor
Koca dana oldu hala öğlen uykusuna yatıyor
Bende bari biraz fazla uyurum o gitmiyor diye kücük cimcime uyanırsa ablasının koynuna girer nasılsa

fox haberi izliyorumda..

ben bu maden ocagında can veren işçilere cok üzüldüm

Mekanları cennet olsun
Rabbim ailelerine sabırlar versin...Aminnnnn
Zaten çok zor şartlarda çalışıyor insancıklar bari can güvenlikleri sağlansaydı

fox haberi izliyorumda..

ben bu maden ocagında can veren işçilere cok üzüldüm

onlara benimde cok icim yandi bugun Allahim rahmet eylesin

kiz sen yinede bi arastir haaaaaaaa

o film bizim Hard Disk te var.

kızlar ben bugün haberleri izlemedim olayı bilmiyorum ama ölenler olmuşsa Allah rahmet eylesin. yaralı varsa Allah şifalar versin

ayy vallahi pes ettim takip edemiyorum :d bi arkadasla yazısayım dedim neler yazısmıssınız hem gülüyorum ay suna da cevap yazıyım ay bunada derken en iyisi topluca yazayım dedim :) harikasınız hepiniz sohbet on numara

İki arada bir derede eşime iki pantalon bir gömlek ütüleyiverdim seçsin beğensin giysin
Şimdide pantalonlardan birinde ufak bir sökük var onu dikiyorum

Heheheee okullar İstanbuldada harbiden tatil ilan edilmiş :122: :122: :122:

Son düzenleme:
merhabalarr gece kuşlarımm

nabersınızzz bir bakayım dedımm ugrayamaım bu haftaa

bıraz düzenim bozuldu bana genelde boyle olur ama dilara kocakın bır yazısını okudum ıyı geldı sukur beynım doyduu

size iyi gecelerr

KIZLAR ÜYELİK ADIMI DEĞİŞTİRİYORUM. maglum kk cok meşhur bi yer tanıdık filan gelir animallah özel seyler yazarım okurlar filan nal gibi adım soyadım yazıyo
yani diyeceğim su ki adım değişince siz beni nasıl tanıcaksınız resmimide degisince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…