Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

artık tanimicaz seni:) yolda görsek selam vermicez.... eee eski yazilarindaki şekil değişikilinden tabi....

ahh ahh bende de bir uyku düzensizliği var anlatamam :26:
napıcam bilmiyorum sabah erken kalkıyorum ama gece yine 3lere 4lere kadar kalıyorum.
sizce neden olur bu ya

hadi gözün aydın cecoşumm
kız sanki sen okula gidiyosun gibi sevindin ha
aklıma cocukluk yıllarım geldiii

ahaha parola bulalım sana
biri gelip ben aslıhaım derse biz nası inanacagız asıl

Bende yakana kırmızı karanfil tak diyecektim ama kızlar benden daha güzel fikirler bulmuş

Bu arada kızlarrrrrrr hadi yatağaa yeni kampanya başlatıyorum enişteler adına
Benim filmde bitti artık gidip ilişeyim yanlarına tabi kücük cimcime iyice yayılmadıysa Hayır oturdukca karnım acıkıyor sonra kaçamak falan yaparım maazallah sabaha az kaldı kahvaltı etmek için

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Ben nenni yapmaya gidiyorum

Hepinize iyi geceler hatunlar
ben daha buralardayım.. çanak okey oynuyorum hiç uykum yok ya nasıl düzene giricem bilmiyorum
hepiniz öpüldünüz kocamaann

bu arada karanfilde fena fikir değilmiş

oh sohbet benden sonra da devam etmiş maşallah
ankarada tatil yok malesef büyük kızım dolmuşla gidiyor zor olacak gitmese olmaz tam sınav zamanı azcık geç kaldırayım bari hala da yağıyor yaaa

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar hatunlaarr
asuu bende'' hadi iyisiniz bu sabah yatacaksınız'' diycektim.
yazık yaa çocuklara ankaranın ayazı yakıp kavuruyor zaten çocukları birde kar eklendi üstüne.
bizim burda gece pek yağmamış akşamki gibi heryer

uyanmama son 4 saat 15 dakikaaaaaa , ben kaçayım yavaştan, azcık uyumaya çalışayımm

severim sizi , öperim kocamannn , iyi geceler yedi cücelerrr

Canım ya o kadarım saat uykuya nasıl dayanıyorsun okulda :)

Canım ya bende adımı değiştirmek istiyorumda cezası büyük haberin varmı nasıl değiştiriyorsun ??

gggggüüüünnayyydııınnnnnnn kızeler akşam baya muhabbet olmuşşş tabi sabah kalkamadınız deilmiii:)) meydanda bize kaldı

offf bir iş var bugün sormayın gitsin allahım dün evde burakıp gittim kızları babasıyla adam uyumuş abla evde diye ablayla bi oyun oynamışlar her taraf her tarafta duvaru kalemle çizmiş minikk ben çalışsam heralde ev hepten uçar hangi ucundan başlasam toplanmaya acep neyse bismillah diyip başlayayım

bu arad şimdi haberlerde adıyamanada deprem olmuş diyo ,inşallah karda kışta hasar yokturr allahım yardım etsin amin

hayırlı sabahlar
kızları gönderdim okula küçüğün yakın ama büyük kızımın biraz uzak bir de hep yokuşlu bölge Allah korusun tüm evlatlarımızı benimki vardı şükür okula
4.7 büyüklüğündeymiş deprem Allah korusun hasarsız atlatılmıştır inşalalh bu karda kışta

nursena kolay gelsin sana canım
benim de taksit felan yatırmma lazım bir de pantolon almam lazım nerdeyse acil yani
taksitim kaynanamın orda gitsem onda da kahvaltımı yapsam diyorum ordan da kızılaya geçerim azcık daha durayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…