KIZLAR ÜYELİK ADIMI DEĞİŞTİRİYORUM. maglum kk cok meşhur bi yer tanıdık filan gelir animallah özel seyler yazarım okurlar filan nal gibi adım soyadım yazıyo
yani diyeceğim su ki adım değişince siz beni nasıl tanıcaksınız resmimide degisince
hadi gözün aydın cecoşummİki arada bir derede eşime iki pantalon bir gömlek ütüleyiverdimseçsin beğensin giysin
Şimdide pantalonlardan birinde ufak bir sökük var onu dikiyorum
Heheheee okullar İstanbuldada harbiden tatil ilan edilmiş :122: :122: :122:
KIZLAR ÜYELİK ADIMI DEĞİŞTİRİYORUM. maglum kk cok meşhur bi yer tanıdık filan gelir animallah özel seyler yazarım okurlar filan nal gibi adım soyadım yazıyo
yani diyeceğim su ki adım değişince siz beni nasıl tanıcaksınız resmimide degisince
artık tanimicaz seni:) yolda görsek selam vermicez.... eee eski yazilarindaki şekil değişikilinden tabi....
değişik adınla profilinle geldiğinde bir göz kırparsın artıkartık tanimicaz seni:) yolda görsek selam vermicez.... eee eski yazilarindaki şekil değişikilinden tabi....
artık tanimicaz seni:) yolda görsek selam vermicez.... eee eski yazilarindaki şekil değişikilinden tabi....
hadi gözün aydın cecoşumm
kız sanki sen okula gidiyosun gibi sevindin ha
aklıma cocukluk yıllarım geldiii
ahaha parola bulalım sana
biri gelip ben aslıhaım derse biz nası inanacagız asıl
Bende yakana kırmızı karanfil tak diyecektim ama kızlar benden daha güzel fikirler bulmuş
Bu arada kızlarrrrrrr hadi yatağaayeni kampanya başlatıyorum enişteler adına
Benim filmde bitti artık gidip ilişeyim yanlarına tabi kücük cimcime iyice yayılmadıysaHayır oturdukca karnım acıkıyor sonra kaçamak falan yaparım maazallah sabaha az kaldı kahvaltı etmek için
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Ben nenni yapmaya gidiyorum
puhahaha inanmayın siz ona
parolayı söylüyorum bebiş_isteyen_pkolu
uyanmama son 4 saat 15 dakikaaaaaa , ben kaçayım yavaştan, azcık uyumaya çalışayımm
severim sizi , öperim kocamannn , iyi geceler yedi cücelerrr
Hepinize iyi geceler hatunlar
ben daha buralardayım.. çanak okey oynuyorum hiç uykum yok yanasıl düzene giricem bilmiyorum
hepiniz öpüldünüz kocamaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?