Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh al bakalım ciciler zayıfadın rahat olur pantolonlarr sana

meyra günaydınnn

ohh al bakalım ciciler zayıfadın rahat olur pantolonlarr sana

meyra günaydınnn

verecem diye bekledim almadım bişey artık mecbur almam lazım yoksa açıkta kalacak biyerlerim
verdim şükür de geldim yine 80e takıldım kaldım var bir hikmet herhalde:44:

verecem diye bekledim almadım bişey artık mecbur almam lazım yoksa açıkta kalacak biyerlerim
verdim şükür de geldim yine 80e takıldım kaldım var bir hikmet herhalde:44:

bunada şükür ayy benimde eşim deli ediyoo benii saldı her yanın çok kilo aldın dedi dün
kendi tartıya bile çıkmıyooo adamda haklı da genede haklı oldunu bildirmemek lazımmm off hemen göbek pörtlüyoo

Günaydın kızlar,

ben de erkenciyim bugün. kahvaltımı yaptım, yeşilçayımı içtim. bir uyandık eşimle her yer bembeyaz. benim için dışarı çıkmak imkansız tabi. eşim mecburen gitti işe. sizler de dikkat edin, Allah korusun karda kışta herkesi.

günaydın meyracım
hayırdır neden uyuyamadın

ayyy geçmişe dalıvermişim, yeni gördüm mesajını canım.
nedensiz yere uyku tutmadı, arada olur böyle bana:)

ayyy ne güzel kaaaar.....
her sabah bakıyoruz eşimle kar yağmışmı diye, ama yok....

sen de küsurattan kurtulsan çok farkeder 80 üstü bize iyi değil canım

günaydın esracım
ben de birazdan çıkacağım inşallah

maşaallah kuzucuğuna

puhahaha inanmayın siz ona

parolayı söylüyorum bebiş_isteyen_pkolu

bence parola şu olsun;
uzun-kavak-altında-yatar-uyumaz-oğulları
nasıl??
bence iyi fikir:)))
bu uzunca bir kelime ve en uzun soyisim diye duymuştum bunu ama şakadır galiba:)))
ama parola bu olsun bence......

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşlere mutlu güzel bi gün diliyorum ankara felaket soğuk kuru ayaz var dikkat edin kızlar dışarı çıkarken ya kızlar maşallah ne güzel sohbetler ediyonuz siz öle gece gece valla rabbim daim etsin inşallah zor bitti valla arada aklımda kalanlar var onları yazıcam atladıklarım varsa kusura bakmasın artıkın

Banu ablacım senle başlayım maşallah ne güzel kilolar vermişsin öle maşallah nazar değmesin herzaman böle güzel kilolar veririz işallah hep beraber

özlemcim evinde güle güle otur bazı aksilikler olmuş ama takma kafaya

bi işim var çıkıyorum tekrar uğrucam kızlar

sabah kalktığımdan beri bir hapşuruk tıksırıktır gidiyo habire bende.....
sanki alerjik bişey gibi ama.

aynen asu 80 üstüne çıktıkmı sırıtıyo kilolar

hemen pörtlüyo göbek ha şimdi de var ama göze batmıyo fazla
75 olsak süper olacak ama şükür yine de
hadi ben çıkayım en iyisi Ankaranın ayazı bekliyor beni:18:
Allah a emanet olun kızlar

hemen pörtlüyo göbek ha şimdi de var ama göze batmıyo fazla
75 olsak süper olacak ama şükür yine de
hadi ben çıkayım en iyisi Ankaranın ayazı bekliyor beni:18:
Allah a emanet olun kızlar

güle güle canım....

sıkı giyin, soğuğa dikkat....

konyada 4gündür acayip soğuk....
karda yok yağmurda yok, kuru soğuk, ama ne soğuk.....
kar yağsa biraz yumuşar hava hem
bugün -6derece konya:18:
hava çok soğuk olunca dışarı çıkmayı hiç gözüm yemiyo, zaten kışlık pardesümde terziye gidicek giyememde.....

kolay gelsin tatlım sana....

neyse bi çeviri yapmam gerekiyodu yaptım geldim devam edeyim kaldığım yerden

tombulkelebek canım sakın üzülme sakın bence sen boşver onu ben önünde canlı bi örnek olarak sana anlatacaklarımı dinle ben eşimle lisede tanıştım çok sevdik biribirimizi neyse ne zaman ciddi ciddi evlenmeye karar verdik kv girdi araya yok oğlum kız çok güzel ama çok kilolu ilerde bebek istersiniz olmaz ta oralara kadar gitti mevzu neyse eşim yok evlenecem dedi evlendik evlenmeden önce beni kırmadan aşkım zayıfla sağlığın için yap başka biişey için değil felan derdi eşim nezaman evlendik burnumdan getirmeye başladı çok ağladım çok anlatamam o konuda çok kırgınım bence sen şimdi bikere ağla ama seni gerçekten hakeden biriyle birlikte ol sana bi abla tavsiyesi benden ama yinede en iyisini sen bilirsin bebeğim

Banu ablacım yazmayı unutmuşum fotolarına baktım gerçekten büyük fark var valla yaza kadar fena zayıflıcan hepimiz öle oluruz inşallah

asucum yeni ciciler alcakmışsın şimdiden güle güle giyin

aynurum yeni saçın hayırlı olsun seninde güle güle kullan iyi günlerde yüz görümlüğü benden bi tek taş olsun resim alıntısı yapamıyorum böle idare et artıkın kusura bakma

neyse kızlar size doyum olmaz işler beni bekler tekrar uğrarım inşallah öpüldünüz

sağol canım teşekkür ederim valla zorda kalmadıkça çıkmayın dışarı geçin tv'nin karşısına alın elinize yeşil çayınızı kışın keyfini çıkarın

ayyy ne güzel kaaaar.....
her sabah bakıyoruz eşimle kar yağmışmı diye, ama yok....

Meyracım ben pek sevmiyorum karı. kayıp düşme fobim var. görüntüsü güzel de eve hapsetmese bi de :)

sen de küsurattan kurtulsan çok farkeder 80 üstü bize iyi değil canım

günaydın esracım
ben de birazdan çıkacağım inşallah

Asumancım dikkat et sen de canım. sıkı sıkı giyin, yerlere de sağlam bas :)

konuşan kuşlar arasında mayna isminde bir kuş cinsi daha varmış kızlar.
yeni öğrendim, bakabileceğimi bilsem alırdım gerçekten bitane, ama bakamam, süper bi kuş yaaa...
papağanı geçmiş doğrusu:))))
şu videoda konuşuyo bi izleyin yaaa.....
bu videodaki kuşa MAŞAALLAH TEBAREKE ALLAH
kuş dandini dandini dastana diyemiyorda dandini dandini daaanaaaaaa diyo
en çok hoşuma gidende şu: baba gittimi diyo:)))) süper söylüyo onuu, BABA GİTTİMİ????

pasa super - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…