günaydın:)
ben bugün erkenciyim, uyku tutmadı bende kalktım...
ohh al bakalım ciciler zayıfadın rahat olur pantolonlarr sananursena kolay gelsin sana canım
benim de taksit felan yatırmma lazım bir de pantolon almam lazım nerdeyse acil yani
taksitim kaynanamın orda gitsem onda da kahvaltımı yapsam diyorum ordan da kızılaya geçerim azcık daha durayım bakalım
ohh al bakalım ciciler zayıfadın rahat olur pantolonlarr sana
meyra günaydınnn
verecem diye bekledim almadım bişey artık mecbur almam lazım yoksa açıkta kalacak biyerlerim
verdim şükür de geldim yine 80e takıldım kaldım var bir hikmet herhalde:44:
günaydın meyracım
hayırdır neden uyuyamadın
Günaydın kızlar,
ben de erkenciyim bugün. kahvaltımı yaptım, yeşilçayımı içtim. bir uyandık eşimle her yer bembeyaz. benim için dışarı çıkmak imkansız tabi. eşim mecburen gitti işe. sizler de dikkat edin, Allah korusun karda kışta herkesi.
sen de küsurattan kurtulsan çok farkeder 80 üstü bize iyi değil canımbunada şükür ayy benimde eşim deli ediyoo benii saldı her yanın çok kilo aldın dedi dün
kendi tartıya bile çıkmıyooo adamda haklı da genede haklı oldunu bildirmemek lazımmm off hemen göbek pörtlüyoo
Günaydın kızlar,
ben de erkenciyim bugün. kahvaltımı yaptım, yeşilçayımı içtim. bir uyandık eşimle her yer bembeyaz. benim için dışarı çıkmak imkansız tabi. eşim mecburen gitti işe. sizler de dikkat edin, Allah korusun karda kışta herkesi.
Meyracığım kuzu sessizdir demişsin ama emin ol tam bir dilli cadıBıdı bıdı bütün gün konuşuyor hatta hızını alamayınca uykusunda bile konuşuyor cadı
Ama konuşurken çok kibarızdırhep ciğim eki kullanırız Anneciğim, babacığım ablacığım falan diye birtek ablasına kızdığında sinirlenip offffff git pis diyor kızıyorum ablaya öyle denmez diye gidiyor beyzacığım özür dilerim diyor
Eşim bile diyor valla bu kız hem çok nazlı olucak hemde bizim anamızı ağlatacak diye
puhahaha inanmayın siz ona
parolayı söylüyorum bebiş_isteyen_pkolu
aynen asu 80 üstüne çıktıkmı sırıtıyo kilolar
hemen pörtlüyo göbek ha şimdi de var ama göze batmıyo fazla
75 olsak süper olacak ama şükür yine de
hadi ben çıkayım en iyisi Ankaranın ayazı bekliyor beni:18:
Allah a emanet olun kızlar
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu güzel bi gün diliyorum ankara felaket soğuk kuru ayaz var dikkat edin kızlar dışarı çıkarken ya kızlar maşallah ne güzel sohbetler ediyonuz siz öle gece gece valla rabbim daim etsin inşallah zor bitti valla arada aklımda kalanlar var onları yazıcam atladıklarım varsa kusura bakmasın artıkın
Banu ablacım senle başlayım maşallah ne güzel kilolar vermişsin öle maşallah nazar değmesin herzaman böle güzel kilolar veririz işallah hep beraber
özlemcim evinde güle güle otur bazı aksilikler olmuş ama takma kafaya
bi işim var çıkıyorum tekrar uğrucam kızlar
konyada 4gündür acayip soğuk....
karda yok yağmurda yok, kuru soğuk, ama ne soğuk.....
kar yağsa biraz yumuşar hava hem
bugün -6derece konya:18:
hava çok soğuk olunca dışarı çıkmayı hiç gözüm yemiyo, zaten kışlık pardesümde terziye gidicek giyememde.....
kolay gelsin tatlım sana....
ayyy ne güzel kaaaar.....
her sabah bakıyoruz eşimle kar yağmışmı diye, ama yok....
sen de küsurattan kurtulsan çok farkeder 80 üstü bize iyi değil canım
günaydın esracım
ben de birazdan çıkacağım inşallah
aynen asu 80 üstüne çıktıkmı sırıtıyo kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?