Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen muhasebeci değilmiydin?
ne çevirisi bu??:44:

Meyracım ben pek sevmiyorum karı. kayıp düşme fobim var. görüntüsü güzel de eve hapsetmese bi de :)

yağması güzel, görüntüsü güzel, mevsimi yaşamamızda güzel, ama eve kapanmamız bence de pek güzel değil:))

benimde bütün ailem ve bütün geçmişim orda...bende sevdiğim için geldim kısmet böyleymiş sağlık olsun...
ikiside güzel olmuş ellerine sağlık nursena güle güle kullan. ah ah eski günler geldi aklıma bütün gün ve gece kumaşlarla boğuşur dururdum. şimdi tembel tembel oturuyorum
ablacım bende çok seviyorum dikiş işlerini ilerde bir dikiş makinası edinirim sanırım hobi olarak yaparım. şimdilik böyle bişey imkansızda...
şekerim sıkıntı etmeyin , kararlı olursanız yavaş yavaş gidiyo , öyle bi anda cart diye gitmiyo , nede olsa biz bu kiloları bi anda almadık dimi ???
keşke cart diye gitse bir sabah uyansamda zayıf olsam...
Allah sevdiklerimizden ayırmasın canım kalıcı ayrılık vermesin...

bana sanki 80 altına da insem çok farketmeyecekmiş gibi geliyor. aylardır bu kilolardayım ya. ama siz öyle diyorsanız kesin öyledir.

ben 90 altına bir insem... Esracım sen sebze stoğunu yapmıştın, evden çıkma zaten buzz gibi hava var...sabah eşim getirdi araba ısınana kadar dondum hala ısınamadım..şimdi evde olup sıcak bir fincan sahlep içsem camın önüne oturup yağan karı izlesem süper olurdu...ve tabiki eşimde olsa yanımda...ah ahhh ekmek parası işte...

kocaman günaydınnn bırrr çok üşüdüm....

canım sen geçen kimse kimseyi kolundan tutup götürmez diyetisyene, kendimiz gitmemiz lazım demiştin yaa, o sözlerin bana çok gaz verdi, çok motive etti, teşekkür ederim, o gazla yakında gidicem inşaallah diyetisyene:)))
bugün aradım falan ama önce bi dahiliyeye gitip tahlil yaptırmam gerekliymiş.....
bu arada burcunu sorsam ayıp olarmı?

Günaydın Nevincim. evet, evden çıkmam gerekmiyor ama kurtluyum ben :) duramıyorum. gittim kendime kısa topuklu bot aldım, karda düşmekten korkan ben değilmişim gibi.
Dikkat et kendine canım, arabanın soğuğu başka vuruyor insanı. biliyor musun ben de keşke hemen iş bulsam diye dua ediyorum. evde kendimi dinleyip kurup stres oluyorum.

ahh ahh bende de bir uyku düzensizliği var anlatamam :26:
napıcam bilmiyorum sabah erken kalkıyorum ama gece yine 3lere 4lere kadar kalıyorum.
sizce neden olur bu ya

kafana birşeyler mi takıyorsun ?
sağlık sorunun yoksa bu konuda genelde bundandır, sana tavsiyem küçük bir defter alman ve aklından geçenleri yazman, ve ilaveten bir kilitli kutu alıp içinde saklaman
ön yargılı olmadan bir kaç gün dene, faydasını göreceksin eminim.

inşaallah hayırlısı ile; tez zamanda gönlüne göre bir işin olur.....
AMİN

haydi ben kaçar artık, bende de kurt var
bende duramadım evde; terziye gitmem gerekti, onu gidip hallediyim bari....
diyetisyene giderken sonra ne giyerim ben:)))
herkesleri öptüüüm

Hepinize cok teşekkür ederim çizelge nasıl oluyor bilmiorum yardımcı olursanız bende yapmak isterim simdiden sogolun

Canım ya o kadarım saat uykuya nasıl dayanıyorsun okulda :)

Canım ya bende adımı değiştirmek istiyorumda cezası büyük haberin varmı nasıl değiştiriyorsun ??

yoo cezadan haberim yok neymiş ki cezası :18: 3 farklı isim istediler benden 3 tane seçenek sundum onlar secicek.
benim adım ve soyadım yazıyo ya bir kereye mahsus değiştirebilirsin dediler

off ssorma bizde 101 e dadandık eşimle pc kapmaca oynuyoruz resmen takıldınmı çıkılmıyo

aynen öyle canım bizde bir dadanıyoruz kalk kalkabilirsen basından :126:

bu parolada iyiymiş canım cok güldüm sabah sabah

evet güzel bişey. ben 11 sene günlük tutmuştum o yüzden severim yazmayı haklısın tekrar başlasam iyi gelebilir. saolasın cnm

Kızlar günaydın bu arada bugun erkenciyim sonunda 2 de uyanmak nerdeeee 10da uyanmak nerde inşallah böle devam ederim süt icicem simdi kahvaltımı yapıcam sora

evet güzel bişey. ben 11 sene günlük tutmuştum o yüzden severim yazmayı haklısın tekrar başlasam iyi gelebilir. saolasın cnm

evet bence yine başla, rahatlatıcı bir etkisi var

Kızlar günaydın bu arada bugun erkenciyim sonunda 2 de uyanmak nerdeeee 10da uyanmak nerde inşallah böle devam ederim süt icicem simdi kahvaltımı yapıcam sora

afiyet olsun, bende kahvaltı yapmaya gidiyorum, yazışırız...

Son düzenleme:

oldukça ilginç bir yöntem...

Esra, seninde evinde çalışma durumun olamaz mı? hayal ettim. 2-3 şirket müsterin olsa sözleşmeleri falan yazıp kontol etsen... ben sadece hayal ettim.
Stres yapmamaya gayret et. Stres kilo yapıyor. yani bende öyle... inşallah yakın zamanda istedigin işe kavuşursun.

hayırlı olsun yeni adın:) adım adım ilerlersin o yolda inşallah.

teşekkür ederim cnm insallaaahhh :)

afiyet olsun, bende kahvaltı yapmaya gidiyorum, yazışırız... [/QUOTE]

saol cnm sanada afiyet olsun yazışırız tabi uykuya direnmek için buralardayım ben

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Canım evli olduğum için evden çalışmak zor. yani ben de pek düşünmedim ve istemedim aslında. duruşmalara gittiğine evde ya da ofiste bir asistan lazım ki telefonları randevuları organize etsin. ben zaten maddi külfetini şu an karşılayamam bunun. müvekkil kaprisi de zor çekiliyor malesef. ben de müvekkilerle direk muhattap olmaktan hoşlanmıyorum. hayırlısı bakalım. zaten ne zaman iş aramaya yoğunlaşsam kilo vermem duruyor. stresten sanırım. stres olmamaya çalışıyorum. çok sağol desteğin için, inşallah bakalım. bu ay umutluyum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…