neyse bi çeviri yapmam gerekiyodu yaptım geldim devam edeyim kaldığım yerden
tombulkelebek canım sakın üzülme sakın bence sen boşver onu ben önünde canlı bi örnek olarak sana anlatacaklarımı dinle ben eşimle lisede tanıştım çok sevdik biribirimizi neyse ne zaman ciddi ciddi evlenmeye karar verdik kv girdi araya yok oğlum kız çok güzel ama çok kilolu ilerde bebek istersiniz olmaz ta oralara kadar gitti mevzu neyse eşim yok evlenecem dedi evlendik evlenmeden önce beni kırmadan aşkım zayıfla sağlığın için yap başka biişey için değil felan derdi eşim nezaman evlendik burnumdan getirmeye başladı çok ağladım çok anlatamam o konuda çok kırgınım bence sen şimdi bikere ağla ama seni gerçekten hakeden biriyle birlikte ol sana bi abla tavsiyesi benden ama yinede en iyisini sen bilirsin bebeğim
Banu ablacım yazmayı unutmuşum fotolarına baktım gerçekten büyük fark var valla yaza kadar fena zayıflıcan hepimiz öle oluruz inşallah
asucum yeni ciciler alcakmışsın şimdiden güle güle giyin
aynurum yeni saçın hayırlı olsun seninde güle güle kullan iyi günlerde yüz görümlüğü benden bi tek taş olsun resim alıntısı yapamıyorum böle idare et artıkın kusura bakma
neyse kızlar size doyum olmaz işler beni bekler tekrar uğrarım inşallah öpüldünüz
Meyracım ben pek sevmiyorum karı. kayıp düşme fobim var. görüntüsü güzel de eve hapsetmese bi de :)
benimde bütün ailem ve bütün geçmişim orda...bende sevdiğim için geldim kısmet böyleymiş sağlık olsun...Hadi yaa vayy hemşerimi buldumm ya:) cok sevindim suandabende özledimmmm.. ben en son kasımda ordaydım ama insan özlüyo. benim bütün tanıdıklarım orda ailem arkadaşlarım ah ah aşk uğruna düştük izmirlere
ablacım bende çok seviyorum dikiş işlerini ilerde bir dikiş makinası edinirim sanırım hobi olarak yaparım. şimdilik böyle bişey imkansızda...ikiside güzel olmuş ellerine sağlık nursena güle güle kullan. ah ah eski günler geldi aklıma bütün gün ve gece kumaşlarla boğuşur dururdum. şimdi tembel tembel oturuyorum
keşke cart diye gitse bir sabah uyansamda zayıf olsam...şekerim sıkıntı etmeyin , kararlı olursanız yavaş yavaş gidiyo , öyle bi anda cart diye gitmiyo , nede olsa biz bu kiloları bi anda almadık dimi ???
Allah sevdiklerimizden ayırmasın canım kalıcı ayrılık vermesin...beni özleyiinn anaccııımmmmmm
yaa sizi ihmal etmem ama bu kadarda rahat olmaz artıkınn , yyaaavv ben herifime hep hasrettim , 5.5 yılda evlendik evlenene kadar hasrettim , geçen yıl abisi burda çalışıyordu , bildiğin bölüştüm herifimi , 1 yıl yine hasrettim , askere gitti 5 aydır yine hasretim , toplamda 7 yıldır birlikteyiz hep hasrettim hep hasrett
hatta ben onun yanında otururken bile mutlaka ona temas etmem lazım , yoksa kötü hissediyom kendimii :26::26::26::26:
bende sizi seviyiiimmmm
bana sanki 80 altına da insem çok farketmeyecekmiş gibi geliyor. aylardır bu kilolardayım ya. ama siz öyle diyorsanız kesin öyledir.
ben 90 altına bir insem... Esracım sen sebze stoğunu yapmıştın, evden çıkma zaten buzz gibi hava var...sabah eşim getirdi araba ısınana kadar dondum hala ısınamadım..şimdi evde olup sıcak bir fincan sahlep içsem camın önüne oturup yağan karı izlesem süper olurdu...ve tabiki eşimde olsa yanımda...ah ahhh ekmek parası işte...
kocaman günaydınnn bırrr çok üşüdüm....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben döndümmmmm
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
GAzan mübarek azmin daim olsun
benimde bütün ailem ve bütün geçmişim orda...bende sevdiğim için geldim kısmet böyleymiş sağlık olsun...
ablacım bende çok seviyorum dikiş işlerini ilerde bir dikiş makinası edinirim sanırım hobi olarak yaparım. şimdilik böyle bişey imkansızda...
keşke cart diye gitse bir sabah uyansamda zayıf olsam...
Allah sevdiklerimizden ayırmasın canım kalıcı ayrılık vermesin...
ben 90 altına bir insem... Esracım sen sebze stoğunu yapmıştın, evden çıkma zaten buzz gibi hava var...sabah eşim getirdi araba ısınana kadar dondum hala ısınamadım..şimdi evde olup sıcak bir fincan sahlep içsem camın önüne oturup yağan karı izlesem süper olurdu...ve tabiki eşimde olsa yanımda...ah ahhh ekmek parası işte...
kocaman günaydınnn bırrr çok üşüdüm....
ahh ahh bende de bir uyku düzensizliği var anlatamam :26:
napıcam bilmiyorum sabah erken kalkıyorum ama gece yine 3lere 4lere kadar kalıyorum.
sizce neden olur bu ya
Günaydın Nevincim. evet, evden çıkmam gerekmiyor ama kurtluyum ben :) duramıyorum. gittim kendime kısa topuklu bot aldım, karda düşmekten korkan ben değilmişim gibi.
Dikkat et kendine canım, arabanın soğuğu başka vuruyor insanı. biliyor musun ben de keşke hemen iş bulsam diye dua ediyorum. evde kendimi dinleyip kurup stres oluyorum.
Canım ya o kadarım saat uykuya nasıl dayanıyorsun okulda :)
Canım ya bende adımı değiştirmek istiyorumda cezası büyük haberin varmı nasıl değiştiriyorsun ??
off ssorma bizde 101 e dadandık eşimle pc kapmaca oynuyoruz resmen takıldınmı çıkılmıyo
maşaallah kuzucuğuna
bence parola şu olsun;
uzun-kavak-altında-yatar-uyumaz-oğulları
nasıl??
bence iyi fikir:)))
bu uzunca bir kelime ve en uzun soyisim diye duymuştum bunuama şakadır galiba:)))
ama parola bu olsun bence......
kafana birşeyler mi takıyorsun ?
sağlık sorunun yoksa bu konuda genelde bundandır, sana tavsiyem küçük bir defter alman ve aklından geçenleri yazman, ve ilaveten bir kilitli kutu alıp içinde saklaman
ön yargılı olmadan bir kaç gün dene, faydasını göreceksin eminim.
anaaaa adımı değişmişşşş
evet güzel bişey. ben 11 sene günlük tutmuştumo yüzden severim yazmayı haklısın tekrar başlasam iyi gelebilir. saolasın cnm
Kızlar günaydın bu arada bugun erkenciyim sonunda2 de uyanmak nerdeeee 10da uyanmak nerde inşallah böle devam ederim süt icicem simdi kahvaltımı yapıcam sora
kafana birşeyler mi takıyorsun ?
sağlık sorunun yoksa bu konuda genelde bundandır, sana tavsiyem küçük bir defter alman ve aklından geçenleri yazman, ve ilaveten bir kilitli kutu alıp içinde saklaman
ön yargılı olmadan bir kaç gün dene, faydasını göreceksin eminim.
hayırlı olsun yeni adın:) adım adım ilerlersin o yolda inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim çizelge nasıl oluyor bilmiorum yardımcı olursanız bende yapmak isterim simdiden sogolun
anaaaa adımı değişmişşşş
evet bence yine başla, rahatlatıcı bir etkisi var
afiyet olsun, bende kahvaltı yapmaya gidiyorum, yazışırız...
oldukça ilginç bir yöntem...
Esra, seninde evinde çalışma durumun olamaz mı? hayal ettim. 2-3 şirket müsterin olsa sözleşmeleri falan yazıp kontol etsen... ben sadece hayal ettim.
Stres yapmamaya gayret et. Stres kilo yapıyor. yani bende öyle... inşallah yakın zamanda istedigin işe kavuşursun.
Sen kimsin ben seni tanimiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?