merhabalar
gittim taksidimi ödedim kaynanamla çay içtim sonra kardeşimle buluştuk 1 tane siyah pantolon aldım lcw den idarelik
kıyafet denekem ölüm onu çıkar bunu çıkar botları çıkar bağla giy fenalık geldi aceleden hallettik sonra da kardeşimle oturduk bir yerde simit yedik çay içtik:)
akşama da balık aldım
ceco geçmiş olsun canım fazla değildir hasar inşallah cana gelecek mala gelsin başka denecek bişey yok malesef
nuhan annenle işin zor valla bişey de denmez hemen kırılırlar sabır ne diyim
aslında dukan masraflı sayılmaz et yesen de tatlı yok meyve yok ıvır zıvır kuruyemiş yok
çıkıp biraz salata malzemesi alayım de geleyim
hava da buz gibi bu arada
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz evvel deprem oldu istanbuldaaaa
Baya koltuğum sallandı hatta büyük kız odasındaydı oda fırladı yatağım sallandı deprem oldu diye
allah allah bende istanbuldayım ama hiç hissetmedim zaten misafir var hissetmem çok zor
Bende hissetmedim...
allah allah bende istanbuldayım ama hiç hissetmedim zaten misafir var hissetmem çok zor
burdada oldu canımKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz evvel deprem oldu istanbuldaaaa
Baya koltuğum sallandı hatta büyük kız odasındaydı oda fırladı yatağım sallandı deprem oldu diye
kızlar beş dakika önce deprem oldu ama hafif sanırım
Oturuyordum ya o yüzden hissetmişimdir yoksa dolaşırken anlayamıyor insan
Eşimi arayıp sordum onlarda şirketin bodrumunda birşeylerle uğraşıyormuş hissetmemişler hatta arkadaşlarıda yaw başı dönmüş olmasın biz birşey hissetmemiş diyince yaw ben rasathaneyle aynı an hissediyorum onlar bilemez tabi dedim
Hayır eşimde bilir deprem beni inanılmaz tedirgin ediyor. 99da daha 9 günlük evliydik depreme yakalandığımızda ve bina yeni inşaat olduğu için daha beter sallanmıştık hatta zıpladık desem yeridir
O zaman çok fazla korkmadım ama şimdi çocuklarım olduğu için inanılmaz tedirgin oluyorum.
Rabbim korusun herkesi her türlü gözle görünen veya görünmeyen afetlerden ve kazalardan korusun ....Aminnnnnnnnn
Merkez üstü Bozcaadaymış 6.3 şiddetinde olmuş
Anadolu yakasında hafif mi sallandı, valla biz burda beşik gibi sallandık, gerçi hoş biz daha yakınız egeye. İstanbulda yaşadığım en büyük depremimdi
aminnn 99 depremini pek hatırlamıyorum 4 yaşındaydım bir tek babamın beni kucağına alıp aşağı indirmesini hatırlıyorum sonrası belli işte dışarıda kalmalar falan Allah göstermesin bir daha öyle şeyler
Anadolu yakasında hafif mi sallandı, valla biz burda beşik gibi sallandık, gerçi hoş biz daha yakınız egeye. İstanbulda yaşadığım en büyük depremimdi
ay canım yaa 21. kat tabiki çok hissedersinnn....bende çocuklardan sonra çok korkar oldum depremden...odaları ayrı ya yetişemessem.... uyku tutmadığında çok aklıma düşer ben kovsamda inatla gitmez bu düşünceler...Rabbim esirgesin korusunn...
anaaaa adımı değişmişşşş
hımmm tamam bu parola işi iyi olduSelam ben bebiş_isteyen_pkolu
kızlar biz çok sallandık 21. katta.
Ben o zaman 19 yaşındaydım ve hayatımda ilk kez deprem gördüm. Aksilik o ya o gece duş almadan yatmıştıkpoh yoluna gidiyorduk Bizde sabaha kadar sokaktaydık hatta bizim mahalledeki bütün komşular kıs kıs gülüp bizi gösteriyorlardı hesapta çaktırmadan hani ay yeni gelin sokaklarda oturmak zorunda gibilerinden
KP biz aşağı inmeyince 4üncü kata çakmakla çıkmış fırça atmıştı ne evde oturuyorsunuz diye bende nasıl bir dengesizlikse yatak odasına dolap önüne geçip ay ne giysem diye düşünüyordumhayır o dönem kapalıyım ve üzerimde saten gecelik var nasıl ineyim öyle aşağı sonra kilotlu çorap arayınca KP bir kalayı bastı başlayacağım kilotlu çorabına diye
Sabah namazına ısrarla çağırdı kp eşimi tabi diyemiyor baba duş almamıştım diyeyok yok dedikce adam sinirlendi oğlum camiye girsen başınamı çöker bak dünyanın sonu geliyor hesabı valla girmezsem birşey olmaz ama girersem kesin çarpılırım diyince anlamıştı o günden sonra bir daha o oldu duş almadan hayatta yatmaz olduk ne olur ne olmaz
Herkese merhabaaa Aksarayda karli ve mutlu bir sabahla uyandiikk) musli spor ev temizligi bebisle ilgilen uyut ve kahvalti sonrasi yorgunluk kahvesi iciyoruumm ) ayyy gercekten yakin olsaydik haftada bir keyif kahvesi yapardik degil mi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz evvel deprem oldu istanbuldaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?