Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum arabaniz icin gecmis olsun canim bazi kisiler gercektende vicdansiz oluyorlar ama Allah katinda verilmis sadakaniz olsun Rabbim daha beterinden korusun hepimizi

Selam kizlaaaaaaaaaaaar
soguk bir günden merhaba

burasi suan 5 derece ama sanirsin -10
acayip üsüyorum yaa offf, bide haftasonu münihe gitmem gerekiyor trenle 2 gün, sinavlara,
valla soguk ama napcan yaniii

Banucum arabaniza carpmislar, valla carpip kaciyorlar insan sinir oluyor, gecmis olsun

Nuhancim
annenle atismissiniz gene, ayip etmis evet ama iste insan bisey diyemiyor, anne sonucta
Allah annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin,
bazen sinir ediyorlar iste naparsin

Bende birazdan cikip bi bankaya ugriyim,
sonrada annemin kislik pardesüsü var, biraz lekeli biz cikaramadik, temizlikciye götürim,
canim annem ince pardesülerle geziyor, üsür sonra.
Sonrada ise gitcem gelcem iste

dün bitane ekmek aldim tanesi 95 kaloriymis, cokta güzel valla, zaten sirf kahvaltiya ekmek yiyorum ben genelde.
aksama da karni yarik var
mmmhhh

merhabalar
gittim taksidimi ödedim kaynanamla çay içtim sonra kardeşimle buluştuk 1 tane siyah pantolon aldım lcw den idarelik
kıyafet denekem ölüm onu çıkar bunu çıkar botları çıkar bağla giy fenalık geldi aceleden hallettik sonra da kardeşimle oturduk bir yerde simit yedik çay içtik:)
akşama da balık aldım
ceco geçmiş olsun canım fazla değildir hasar inşallah cana gelecek mala gelsin başka denecek bişey yok malesef
nuhan annenle işin zor valla bişey de denmez hemen kırılırlar sabır ne diyim
aslında dukan masraflı sayılmaz et yesen de tatlı yok meyve yok ıvır zıvır kuruyemiş yok
çıkıp biraz salata malzemesi alayım de geleyim
hava da buz gibi bu arada

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz evvel deprem oldu istanbuldaaaa

Baya koltuğum sallandı hatta büyük kız odasındaydı oda fırladı yatağım sallandı deprem oldu diye

banusko, arabanın inşallah çok masrafı çıkmaz. üzüldüm. insallah nazarlık bir şeyle atlatırsınız. Haklısın insanlar cok vicdansız. Benimde öyle ödüm kopuyor.. arabada ufacık bişe dert oluyor. Birde benim burasının söyel bir zorulugu var ekmek almaya bile arabayala gitmek zorundayım.
Annem iyi gözüküyor. kenidne yemek yapti yedi tv izliyor falan. neyse biraz konuşmiyalım...

Yena diyet listeni çok begendim... oldukça mantıklı görünüyor.

Kartem sagol. yok gitmedi zaten, Benden taksi çağırmamı istedi. Bende çağırmam dedim. Ablami arayıp bana taksi gönder demiş. Ablam taa ankardan buraya nası taksi göndercekse, zeki annem birde akıl veriyormuş internetten bak diye.... Ablamda beni aradı. Anlatim mevzuyu, işte olduğu uçin, pek dinlemedi beni, kısa anlat dedi; artikim ne kadar anladi bilemiyorum... annemi boşver. sende sağlıksız bir diyet yapma doğru düzgün doktara git dedi kapatti.

Yolcu afiyet olsun. kar havasi ve balık...

nevzamansiz, verdim yaşına ama nolur allahım anneme huyum benzemesin. onun gibi olmiyim nolur. Fizik olarak ona en çok benzeyen benim...

esra, benim ablama diyecek birşeyim yok. Sağolsun o bana hep destek verdi. Annem, hep bizi birbirimize düsürür. Böyle bir anlamadigim yapisi var. Bu yüzden kendi aramizda anneme herşeyi söylememe kararı aldık. Bu ablamda özelikle annem duymasın diyerek verdi. Çünkü bu mevzu uzar kısalır. Şu kardeşine de ver der. beni arayip ödeyip ödemedigimi sorar durur. Senin niye paran yok diye beni taciz eder. Bir şeyler yapar yani. Oturma mevzuda söyle annemin kendi evi var. Şuan orada oturuyor. Fakat ev eski penceleri falan sonradan pimapen yapildi. ve bu ev ankarada ben ise istanbuldayım. yani ankaraya taşınma sansınm yok. Evde biraz sehir disinda oldugu için, kiraya vermeye değmeyecek. Ben anneme kiyamadım yeni ev istiyorsan sen otur senin evi kiraya verelim kirasını bana verir misin dedim. Önce olur dedi. Şimdi, orası uzak yazın burda kışın orada kalayım diyor. Bende tamam dedim. Sorun değil. İş olsun ben öderim. Çünkü o sorun yaşayınca hepimiz için kabus daha büyük oluyor. allah ömür versin 74 yaşında.
Amin Hürrem eksik etmesin...

Ankara işle böyle pratik bir şehir iki saate onca şeyi yapabilyorsun. Kızılay nasıldı? ne aldin? güle güle giy?

Son düzenleme:

Baya koltuğum sallandı hatta büyük kız odasındaydı oda fırladı yatağım sallandı deprem oldu diye

allah allah bende istanbuldayım ama hiç hissetmedim zaten misafir var hissetmem çok zor

kızlar beş dakika önce deprem oldu ama hafif sanırım

allah allah bende istanbuldayım ama hiç hissetmedim zaten misafir var hissetmem çok zor

Oturuyordum ya o yüzden hissetmişimdir yoksa dolaşırken anlayamıyor insan
Eşimi arayıp sordum onlarda şirketin bodrumunda birşeylerle uğraşıyormuş hissetmemişler hatta arkadaşlarıda yaw başı dönmüş olmasın biz birşey hissetmemiş diyince yaw ben rasathaneyle aynı an hissediyorum onlar bilemez tabi dedim
Hayır eşimde bilir deprem beni inanılmaz tedirgin ediyor. 99da daha 9 günlük evliydik depreme yakalandığımızda ve bina yeni inşaat olduğu için daha beter sallanmıştık hatta zıpladık desem yeridir
O zaman çok fazla korkmadım ama şimdi çocuklarım olduğu için inanılmaz tedirgin oluyorum.
Rabbim korusun herkesi her türlü gözle görünen veya görünmeyen afetlerden ve kazalardan korusun ....Aminnnnnnnnn

burdada oldu canım

aminnn 99 depremini pek hatırlamıyorum 4 yaşındaydım bir tek babamın beni kucağına alıp aşağı indirmesini hatırlıyorum sonrası belli işte dışarıda kalmalar falan Allah göstermesin bir daha öyle şeyler

Merkez üstü Bozcaadaymış 6.3 şiddetinde olmuş

Anadolu yakasında hafif mi sallandı, valla biz burda beşik gibi sallandık, gerçi hoş biz daha yakınız egeye. İstanbulda yaşadığım en büyük depremimdi

Anadolu yakasında hafif mi sallandı, valla biz burda beşik gibi sallandık, gerçi hoş biz daha yakınız egeye. İstanbulda yaşadığım en büyük depremimdi

ay canım yaa 21. kat tabiki çok hissedersinnn....bende çocuklardan sonra çok korkar oldum depremden...odaları ayrı ya yetişemessem.... uyku tutmadığında çok aklıma düşer ben kovsamda inatla gitmez bu düşünceler...Rabbim esirgesin korusunn...

Ben o zaman 19 yaşındaydım ve hayatımda ilk kez deprem gördüm. Aksilik o ya o gece duş almadan yatmıştık poh yoluna gidiyorduk Bizde sabaha kadar sokaktaydık hatta bizim mahalledeki bütün komşular kıs kıs gülüp bizi gösteriyorlardı hesapta çaktırmadan hani ay yeni gelin sokaklarda oturmak zorunda gibilerinden
KP biz aşağı inmeyince 4üncü kata çakmakla çıkmış fırça atmıştı ne evde oturuyorsunuz diye bende nasıl bir dengesizlikse yatak odasına dolap önüne geçip ay ne giysem diye düşünüyordum hayır o dönem kapalıyım ve üzerimde saten gecelik var nasıl ineyim öyle aşağı sonra kilotlu çorap arayınca KP bir kalayı bastı başlayacağım kilotlu çorabına diye
Sabah namazına ısrarla çağırdı kp eşimi tabi diyemiyor baba duş almamıştım diye yok yok dedikce adam sinirlendi oğlum camiye girsen başınamı çöker bak dünyanın sonu geliyor hesabı valla girmezsem birşey olmaz ama girersem kesin çarpılırım diyince anlamıştı o günden sonra bir daha o oldu duş almadan hayatta yatmaz olduk ne olur ne olmaz

Canım bende avrupa yakasındayım Eyüpteyim ve felaket hissettim bende
Allah hepimizi korusun kış günü sokaktada ne kadar durulurki

Canım inan bende aynıyım :26:
İnsan evladı olunca daha çok düşünür oluyor böyle şeyleri. Büyük kız başka odada ufak yanımda da olsa büyük kıza kafam takılıyor ve inan elimde olsa ikisinide koynuma alacağım ama işte ne zaman olacağı belli olmayan birşey içinde evlenene kadar koynuma almam imkansız Bol bol dua edip Rabbime emanet ediyoruz işte
Allah esirgesin ve hepimizi korusun Aminnnnnnnnnnnnnnnn

çizgi roman gibi anlatıyorsun cecoşumya
sen anlatıorsun ben okurken kıkırdıyorum...

birde gözlerimde canlandırıyorum..dolap önünde ne giydigini düşününce

Herkese merhabaaa Aksarayda karli ve mutlu bir sabahla uyandiikk ) musli spor ev temizligi bebisle ilgilen uyut ve kahvalti sonrasi yorgunluk kahvesi iciyoruumm ) ayyy gercekten yakin olsaydik haftada bir keyif kahvesi yapardik degil mi

katılıyorum canımm ne güzel burdaki muhabbeti kahve yudumlayarak devam ettirirdik

Aslıhan ablam da evka4 te oturuyor yakınsınz :)

cok yakınmışız hemdee ben nerdeyse evka4teyim :) o kadar yukardayım yani

Eşimde cok hissetmiş çiğlide çalışıyor. Ama Bornova hissetmedi sanırım. Ben duymadım iyikide duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…