görüşürüz cecoşum..bende makineye çamasır attacagım..Kızlar bana müssade
Hem yemek hazırlayacağım hemde bir posta çamaşır atayım makineye
Gece görüşürüz yine inşallah
Size hoş sohbetler ve hayırlı akşamlar
Selam yavrukuşlarr
İstanbuldaki cücüşlerim hepinize çook büyük geçmiş olsun , Allah beterinden esirgesinn
öpüyorum kocamann
bugün hem doğu hem batı sallanmış geçmiş olsun herkese
Ben o zaman 19 yaşındaydım ve hayatımda ilk kez deprem gördüm. Aksilik o ya o gece duş almadan yatmıştıkpoh yoluna gidiyorduk Bizde sabaha kadar sokaktaydık hatta bizim mahalledeki bütün komşular kıs kıs gülüp bizi gösteriyorlardı hesapta çaktırmadan hani ay yeni gelin sokaklarda oturmak zorunda gibilerinden
KP biz aşağı inmeyince 4üncü kata çakmakla çıkmış fırça atmıştı ne evde oturuyorsunuz diye bende nasıl bir dengesizlikse yatak odasına dolap önüne geçip ay ne giysem diye düşünüyordumhayır o dönem kapalıyım ve üzerimde saten gecelik var nasıl ineyim öyle aşağı sonra kilotlu çorap arayınca KP bir kalayı bastı başlayacağım kilotlu çorabına diye
Sabah namazına ısrarla çağırdı kp eşimi tabi diyemiyor baba duş almamıştım diyeyok yok dedikce adam sinirlendi oğlum camiye girsen başınamı çöker bak dünyanın sonu geliyor hesabı valla girmezsem birşey olmaz ama girersem kesin çarpılırım diyince anlamıştı o günden sonra bir daha o oldu duş almadan hayatta yatmaz olduk ne olur ne olmaz
evet biz çok sallandık bende g.o.p dayımCanım bende avrupa yakasındayımEyüpteyim ve felaket hissettim bende
Allah hepimizi korusun kış günü sokaktada ne kadar durulurki
Canım inan bende aynıyım :26:
İnsan evladı olunca daha çok düşünür oluyor böyle şeyleri. Büyük kız başka odada ufak yanımda da olsa büyük kıza kafam takılıyor ve inan elimde olsa ikisinide koynuma alacağım ama işte ne zaman olacağı belli olmayan birşey içinde evlenene kadar koynuma almam imkansızBol bol dua edip Rabbime emanet ediyoruz işte
Allah esirgesin ve hepimizi korusunAminnnnnnnnnnnnnnnn
BANUUU yarıldım la anlattıklarınaa , ahaha saten gecelikli Banuş senii
AYŞEcim senin deprem çantasıda iyiymiş , okumak için kitap haa, acabe nerde okucaktın merak ettim şimcikk
deprem çok farklı bir durum yaa , insanın o an aklına milyon türlü şey gelebiliyor , yada hiç bişey gelmiyor , ben Erzurumda okudum üniyi , o kadar çok deprem deneyimim olduki anlatamam
birinde deprem oluyo ,yurrtayız , herkes çığlık çığlığa bizim arkadaş , ayağa kalkmış dolabını açmaya çalışıyor , açtıktan sonra aseton çıkardı ama biz halen zangır zangır devam , sonrasında asetonu aldı ayağı çıplak dışarı indi , o zaman anladımki deprem şakası olmayan bişeeyy ....
He ya bencede
Ne o kazık gibi ayakta dikil saatlerce ütü yap yada oturarak koltuk tepesinde hiç kımıldamadan
Mİllet zengin olayım hizmetcilerim olsun der yada süper lüks bir hayatın hayalini kurar bense zengin olayım sırf ütü için birini tutacağım diyorum sadece
Kalan işlerimi yaparım yeterki ütümü yapsın
Selam ben bebiş_isteyen_pkolu
neyseki gitmemiş..üzülmee hiç ablan biliyordur seniiii...annen kaç yaşında bilmiyorum ama yaşlı nsanlar böle oluyor genelde bende dedem den biliyordumm...pek işi olmadığı için evdeki herşeye takarrr...sende hiç takılmaaa....Telefon konuşmanızı duydum. neden böyle yapiyorsun? Benim ne yedigimden ablama ne? yaptigin ayıp değil mi? dedim.
Ben ne yaptım dedi?
bende zaten hiç yaptigini bilimyorsun dedim.
Şimdi bavul topluyor...
alahım benim günahim ne bu karda kışta nasi gidecek...
geçmiş olsun kızlar, deprem olmuş. çoğunuz hissetmişsiniz galiba. ben hissetmedim, annem de hissetmemiş. üsküdarda hissedilmedi kısaca. Allah herkesi korusun depremden, kazadan beladan. çok zor bu karda kışta.
evet biz çok sallandık bende g.o.p dayım
40 dakika yürüyüş,15 dakika bisiklet,35 dk kol ağırlık vs.1.5 saat tepinip durdum özetle
1 yıldır spor yapmıyorum neyime benim kol çalışmak mekik çekmek azar azar yapaydım ya
bütün iç organlarım acıyorrrrr
bugün şanssızlığım işte yoğun kardan spor salonuna gidemedim
neysem, eve dönmek de sorun oldu kar başlamış ve fena tutmuş .habire eşim çocuklar arayıp durdu nasıl döncen diye bende niye dönemiyim abartmayın diye barıp kapıyorum teli.anamm otoparktan bi çıktımm göz gözü görmüyo yol diye bişey kalmamış kardan. heh dedim ayşe bittiğin andırkenara çekip gururu bi yana bırakıp (o kadar bağırmışım telde hepsine ) eşimi aradım,direk nerdesin hemen geliyorum dedi dedim heralde bana escord luk etcek eve kadar ve hayatının hatasını yaptı ( artık hep alırım ) baktım kendi arabasını bana verdi benim düldüle bindi ve gitti (o kadar kıymetlidirki arabası koklatmaz bize ) daha güvenliymiş kaymadan gidersin dedi ben başıma kartopu geldi heralde bayıldım yada öldüm galiba diye düşüne düşüne eve geldim çocuklarda bende hala şoktayız
eve gelince akdeniz salatam vardı üzerine lor peyniri,haşlanmış yumurta,zeytin ve baharat ekliyip kahvaltı gibi yaptım 2 öğün gibi olmuş olduyanında da yoğurt bir ince dilim tam b.ekmeği..
arada yarım nar yedim yanında yarım çay bardağı süt içtim( yarım nar 1 elma ayarındaymış ve yeşil çaydan daha etkiliymiş diyetlerde yarım nar yiyin dedi doktorum programında diyetisyen)
akşam;1 tabak karnıbahar yemeği,2 y.k yoğurt 2 dilim t.b ekmeği (istanbul da olanlar görmüştür belediyenin organik ekmeği var dilimleri küçük 18 gr dilimi ortalama)
yatmadan önceki arada; 5 kestane yedim.
gün içinde yeşil çay ve su.
bugünden hiç bahsetmiyim:18::26:benlik bi durum yok aslında hep dış güçler
ayyynennnnn...hiç sevmiyorumm bendeeee...eşimde tam tersii çorabı bile ütülü giysinnn....bizim evde hiç eksik olmazz ütüü...
hepsi iyi hoş ta o kestaneler pek olmamış güzelim yaa
hepimize çok geçmiş olsun,mevlam bir daha göstermesin inşallah..aminnn.
dünkü menüm
sabah limonlu,ballı,elma sirkeli,çubuk tarçınlı ılık su.
kahvaltı edemedim, erkenden ılık suyumu içip spora gittim.
40 dakika yürüyüş,15 dakika bisiklet,35 dk kol ağırlık vs.1.5 saat tepinip durdum özetle
1 yıldır spor yapmıyorum neyime benim kol çalışmak mekik çekmek azar azar yapaydım ya
bütün iç organlarım acıyorrrrr
bugün şanssızlığım işte yoğun kardan spor salonuna gidemedim
neysem, eve dönmek de sorun oldu kar başlamış ve fena tutmuş .habire eşim çocuklar arayıp durdu nasıl döncen diye bende niye dönemiyim abartmayın diye barıp kapıyorum teli.anamm otoparktan bi çıktımm göz gözü görmüyo yol diye bişey kalmamış kardan. heh dedim ayşe bittiğin andırkenara çekip gururu bi yana bırakıp (o kadar bağırmışım telde hepsine ) eşimi aradım,direk nerdesin hemen geliyorum dedi dedim heralde bana escord luk etcek eve kadar ve hayatının hatasını yaptı ( artık hep alırım ) baktım kendi arabasını bana verdi benim düldüle bindi ve gitti (o kadar kıymetlidirki arabası koklatmaz bize ) daha güvenliymiş kaymadan gidersin dedi ben başıma kartopu geldi heralde bayıldım yada öldüm galiba diye düşüne düşüne eve geldim çocuklarda bende hala şoktayız
eve gelince akdeniz salatam vardı üzerine lor peyniri,haşlanmış yumurta,zeytin ve baharat ekliyip kahvaltı gibi yaptım 2 öğün gibi olmuş olduyanında da yoğurt bir ince dilim tam b.ekmeği..
arada yarım nar yedim yanında yarım çay bardağı süt içtim( yarım nar 1 elma ayarındaymış ve yeşil çaydan daha etkiliymiş diyetlerde yarım nar yiyin dedi doktorum programında diyetisyen)
akşam;1 tabak karnıbahar yemeği,2 y.k yoğurt 2 dilim t.b ekmeği (istanbul da olanlar görmüştür belediyenin organik ekmeği var dilimleri küçük 18 gr dilimi ortalama)
yatmadan önceki arada; 5 kestane yedim.
gün içinde yeşil çay ve su.
bugünden hiç bahsetmiyim:18::26:benlik bi durum yok aslında hep dış güçler
Sorma canım yaa ben birde spora gidemedim diye üzülmüştüm ama iyiki gitmemişim :26: düşünsenize iki cimcime yanlız olacaktı o an evde :26: küçük birşey anlamadı ama büyük hemen yanıma koştu. Eğer o an yanlız olsaydı kesin daha çok korkardı ya bir daha olursa diye. Rabbim herkesi korusun gerçektende çok zor birde sokakta yaşayanları düşününce daha fazla içim ciz ediyor
Rabbim kimseyi bu soğukta deprem nedeniylede olsa sokaklara düşürmesin....Aminnnnnnnnnnnn
Sokakta yaşayanlarada sığınacak bir yer bulmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnnn
Anaaa neresindesin kız
Benim kız kardeşimde Gop'da haftanın bir günü en azından Bağlarbaşındayım
Çok geçmiş olsun canım şükür birşey olmamış
Bende ilk kar yağdığında ille spora gidiceğim diye inat ettimbir güzel hazırlanıp attım kendimi dışarı birde 15 dakika arabayı temizliyeceğim diye uğraştım parmaklarım buz tutmuştu eldivenlerimde olmadığı için
Arabaya bindim tam gidiceğim başladı arabanım kıçı başı ayrı oynamaya
İnat ettim yinede hani biraz ilerlersem ana caddeler temizdir diye ama yok mümkün değil çıkamadım
Sonunda eşim telefon açtı ne yaptın gidebildinmi diye dedim sorma hala bir sokak ileri gidemedim araba asena gibi kıvırıyormecbur eşimin ısrarı üzerine geri parkettim zar zor ve eve döndüm
Bugün hiç niyetlenmedim bile ama yarın bende evde yapacağım sporumuBugün yapacaktım ama bütün işlerden halim kalmadı yarın artık gerekirse bir iki işi sallayıp biraz evde yaparım. Perşembe günü inşallah yollar biraz açılmış olurda giderim çünkü evde salondaki kadar terleme imkanı sıfır üstelik yüzmeyede gitmek istiyorum
Valla güzelim yeni evliyken bende çorabına kadar ütülerdimBüyük kız oluncada eşimin çoraplarını ütülemekten vazgeçtim ama bu seferde kızın donlarına kadar ütülüyordum
Şimdi nasıl kızıyorum kendime o zamanlar herşeyi doya doya yaşamak varken ben ütüyle ömrümü çürütmüşüm neredeyse
Alıştırma canım valla kendine yazık edersinboşver çoraplarıda ütüsüz oluversin
Onun yerine o 15 dakika da olsa kendinize ayırın
Bazen eski türk filmlerinde görüyorum kilolu hatun yatağın altına koyuyor ütülenecek şeyi sonrada üzerine oturuyor heh işte böyle yapacağım ütüleri diye dalga geçerdimtabi zayıfladıkca ütüleri normal yolda yapmanın daha kolay olacağına eminim
Kizlaaaaaaar gecmis olsun istanbulda deprem olmus,
benim orda okuyan arkadasim var, hemen aninda yazdi whatsapptan, kizlar deprem oluyor diye, yani aninda haberim oldu
Allah bidaha yasatmasin, hele ki 99 depremi gibi, hala unutulmaz o.. cok büyük bir felaketti gercekten, bütün dünya konustu.
ben ozaman türkiyede degildim burdaydim, ama arkadaslar felan bahsetti az cok tabi (tam izin zamanina denk gelmisti, agustostaydi sanirim)
hepsi iyi hoş ta o kestaneler pek olmamış güzelim yaahemde yatmadan önce olması hiç iyi olmamış keşke gün içinde yeseydin
BANUŞŞ arabayamı çartılar bacıımm ? geçmiş olsun , umarım hasar büyük değildirr
aminn canım ya Allah kimsesizlere sokaktakilere yardım etsin buna kuşlar ve 4 ayaklı dostlarımzıda dahil.onlarıda unutmayalım pencerelerimizin önüne ekmek kırıntısı vb. şeyler koyalım.toplumsal mesajımıda verdim
sağol canımcım şükür bir şey olmadı zaten eve nasıl geldim hatırlamıyorum ki hiç garip duygular içindeydim
ben merkezden biraz daha yukardayım 500 evler deyim canımcım
ütüyü hiç sevmem bende hele yazın ıyyybende her şeye kadar ütülerdim tabi o zaman çoluk çocuk yok vakit desen bol
bugün çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah
Valla güzelim yeni evliyken bende çorabına kadar ütülerdimBüyük kız oluncada eşimin çoraplarını ütülemekten vazgeçtim ama bu seferde kızın donlarına kadar ütülüyordum
Şimdi nasıl kızıyorum kendime o zamanlar herşeyi doya doya yaşamak varken ben ütüyle ömrümü çürütmüşüm neredeyse
Alıştırma canım valla kendine yazık edersinboşver çoraplarıda ütüsüz oluversin
Onun yerine o 15 dakika da olsa kendinize ayırın
Bazen eski türk filmlerinde görüyorum kilolu hatun yatağın altına koyuyor ütülenecek şeyi sonrada üzerine oturuyor heh işte böyle yapacağım ütüleri diye dalga geçerdimtabi zayıfladıkca ütüleri normal yolda yapmanın daha kolay olacağına eminim
ayyy cecoo eşimin diline düşmektense ütülerim daha iyi gecenlerde derler mersler yoğundum çekasdan alıp giydi atletlerinii bi triplerlee...şimdi ilk tartışmada bekliyorumm onu diyecekkk banaaartık tanıdım onuu..:):) ama bu tavsiyen kulağıma küpe yavaş yavaş onuda alıştırırım ütüsüz giymeyee:):) ayyy hele o ilk evlendiğim zamanlarr çarşaflarııı kocamannn kocamannnnn acık şekilde ütüle babam ütülee..şimdi katlı katlı ütüleyip geçiyorumm..ozamanki halime gülüyorummm...
Çok uzakda sayılmazmışsınNeyse yaza doğru şu havalar biraz düzelince istanbullu kızlarla buluşmaya niyetlenirsek belki sende gelebilirsin bir iki kere İstanbul forumda buluşmuştuk ve çok zevkli geçmişti
Amin canım Rabbim hepimizi hep güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?