Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana müssade

Hem yemek hazırlayacağım hemde bir posta çamaşır atayım makineye
Gece görüşürüz yine inşallah

Size hoş sohbetler ve hayırlı akşamlar
görüşürüz cecoşum..bende makineye çamasır attacagım..
sonrada ütü yapacagım
Selam yavrukuşlarr

İstanbuldaki cücüşlerim hepinize çook büyük geçmiş olsun , Allah beterinden esirgesinn

öpüyorum kocamann

bende seni kocaman öpüyorum yavrukuşum

bugün hem doğu hem batı sallanmış geçmiş olsun herkese

evet sabahleyinde biz sallandık , Adıyamanda deprem oldu , bizimki hafifti ama...

BANUŞŞ arabayamı çartılar bacıımm ? geçmiş olsun , umarım hasar büyük değildirr

çok güldüm canım ya Allah iyiliğini versin hemi
o depremde bende kendime bir güzel deprem çantası hazırlamıştım deprem oluyo zangır zangır sallanıyoruz ben; ay su alıyım ay fenerleri alıyım piller nerdeydi acaba ,çocuklara yedek kıyafetler okumak için kitaptakılarıma kadar her şeyi alıp öyle çıktım komşular zile nasıl basıyolar uyanamadık sanmışlaröyle hazırlıklı çıkmışımki hiç eve girmeseydik 1 hafta bir şeye ihtiyacımız olmazdı

Canım bende avrupa yakasındayım Eyüpteyim ve felaket hissettim bende
Allah hepimizi korusun kış günü sokaktada ne kadar durulurki
evet biz çok sallandık bende g.o.p dayım

aminnnn canım aminnn

BANUUU yarıldım la anlattıklarınaa , ahaha saten gecelikli Banuş senii

AYŞEcim senin deprem çantasıda iyiymiş , okumak için kitap haa, acabe nerde okucaktın merak ettim şimcikk

deprem çok farklı bir durum yaa , insanın o an aklına milyon türlü şey gelebiliyor , yada hiç bişey gelmiyor , ben Erzurumda okudum üniyi , o kadar çok deprem deneyimim olduki anlatamam

birinde deprem oluyo ,yurrtayız , herkes çığlık çığlığa bizim arkadaş , ayağa kalkmış dolabını açmaya çalışıyor , açtıktan sonra aseton çıkardı ama biz halen zangır zangır devam , sonrasında asetonu aldı ayağı çıplak dışarı indi , o zaman anladımki deprem şakası olmayan bişeeyy ....

hepimize çok geçmiş olsun,mevlam bir daha göstermesin inşallah..aminnn.

dünkü menüm

sabah limonlu,ballı,elma sirkeli,çubuk tarçınlı ılık su.

kahvaltı edemedim, erkenden ılık suyumu içip spora gittim.

40 dakika yürüyüş,15 dakika bisiklet,35 dk kol ağırlık vs.1.5 saat tepinip durdum özetle

1 yıldır spor yapmıyorum neyime benim kol çalışmak mekik çekmek azar azar yapaydım ya
bütün iç organlarım acıyorrrrr

bugün şanssızlığım işte yoğun kardan spor salonuna gidemedim

neysem, eve dönmek de sorun oldu kar başlamış ve fena tutmuş .habire eşim çocuklar arayıp durdu nasıl döncen diye bende niye dönemiyim abartmayın diye barıp kapıyorum teli.anamm otoparktan bi çıktımm göz gözü görmüyo yol diye bişey kalmamış kardan. heh dedim ayşe bittiğin andır kenara çekip gururu bi yana bırakıp(o kadar bağırmışım telde hepsine ) eşimi aradım,direk nerdesin hemen geliyorum dedi dedim heralde bana escord luk etcek eve kadar ve hayatının hatasını yaptı( artık hep alırım ) baktım kendi arabasını bana verdi benim düldüle bindi ve gitti (o kadar kıymetlidirki arabası koklatmaz bize ) daha güvenliymiş kaymadan gidersin dediben başıma kartopu geldi heralde bayıldım yada öldüm galiba diye düşüne düşüne eve geldim çocuklarda bende hala şoktayız

eve gelince akdeniz salatam vardı üzerine lor peyniri,haşlanmış yumurta,zeytin ve baharat ekliyip kahvaltı gibi yaptım 2 öğün gibi olmuş oldu yanında da yoğurt bir ince dilim tam b.ekmeği..

arada yarım nar yedim yanında yarım çay bardağı süt içtim( yarım nar 1 elma ayarındaymış ve yeşil çaydan daha etkiliymiş diyetlerde yarım nar yiyin dedi doktorum programında diyetisyen)

akşam;1 tabak karnıbahar yemeği,2 y.k yoğurt 2 dilim t.b ekmeği (istanbul da olanlar görmüştür belediyenin organik ekmeği var dilimleri küçük 18 gr dilimi ortalama)

yatmadan önceki arada; 5 kestane yedim.

gün içinde yeşil çay ve su.

bugünden hiç bahsetmiyim:18::26:benlik bi durum yok aslında hep dış güçler

o anki şuursuzlukmu desem ne desem ben de bilemedimki canım şimdi demekki her şeyi almışım bir kitap kalmış ahaha ama bak daha o zamandan belliymiş 40 yaşından sonra ünivli olacağım burdan çıkaracağımız sonuç neymiş ne şart altında olursan ol oku allahım ya o halim gözümün önüne geldi de banu zaten kopardı beni hala gülüyorum
arkadaşın da alemmiş,aynen canım depremin şakası yok,rabbim korusun herkesi..aminn

AYYYY KIZLARR MAŞALLAHH...ne muhabbet etmişsinizz oku oku bitmedii..allah mıhabbetinizi arttırsınnn...bugun çokk güsel istanbull...heryer bembeyazzz..okul tatildi eşimde evdeydii..o dahada güzel oldu öğlen çıktık gezdik oynadık benim için güzel geçti yaniii...bende böle durumlarr...

ayyynennnnn...hiç sevmiyorumm bendeeee...eşimde tam tersii çorabı bile ütülü giysinnn....bizim evde hiç eksik olmazz ütüü...

Selam ben bebiş_isteyen_pkolu

allah seni netmesinnn bu arada bende pkoluyummmm ve kiloluyumm..bebiş istiyormusun tedavi felan başladınmııı..bu arada yeniisminde hayırlı olsunn...

neyseki gitmemiş..üzülmee hiç ablan biliyordur seniiii...annen kaç yaşında bilmiyorum ama yaşlı nsanlar böle oluyor genelde bende dedem den biliyordumm...pek işi olmadığı için evdeki herşeye takarrr...sende hiç takılmaaa...

Sorma canım yaa ben birde spora gidemedim diye üzülmüştüm ama iyiki gitmemişim :26: düşünsenize iki cimcime yanlız olacaktı o an evde :26: küçük birşey anlamadı ama büyük hemen yanıma koştu. Eğer o an yanlız olsaydı kesin daha çok korkardı ya bir daha olursa diye. Rabbim herkesi korusun gerçektende çok zor birde sokakta yaşayanları düşününce daha fazla içim ciz ediyor
Rabbim kimseyi bu soğukta deprem nedeniylede olsa sokaklara düşürmesin....Aminnnnnnnnnnnn
Sokakta yaşayanlarada sığınacak bir yer bulmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnnn

evet biz çok sallandık bende g.o.p dayım

Anaaa neresindesin kız
Benim kız kardeşimde Gop'da haftanın bir günü en azından Bağlarbaşındayım

Çok geçmiş olsun canım şükür birşey olmamış
Bende ilk kar yağdığında ille spora gidiceğim diye inat ettim bir güzel hazırlanıp attım kendimi dışarı birde 15 dakika arabayı temizliyeceğim diye uğraştım parmaklarım buz tutmuştu eldivenlerimde olmadığı için
Arabaya bindim tam gidiceğim başladı arabanım kıçı başı ayrı oynamaya
İnat ettim yinede hani biraz ilerlersem ana caddeler temizdir diye ama yok mümkün değil çıkamadım
Sonunda eşim telefon açtı ne yaptın gidebildinmi diye dedim sorma hala bir sokak ileri gidemedim araba asena gibi kıvırıyor mecbur eşimin ısrarı üzerine geri parkettim zar zor ve eve döndüm

Bugün hiç niyetlenmedim bile ama yarın bende evde yapacağım sporumu Bugün yapacaktım ama bütün işlerden halim kalmadı yarın artık gerekirse bir iki işi sallayıp biraz evde yaparım. Perşembe günü inşallah yollar biraz açılmış olurda giderim çünkü evde salondaki kadar terleme imkanı sıfır üstelik yüzmeyede gitmek istiyorum

ayyynennnnn...hiç sevmiyorumm bendeeee...eşimde tam tersii çorabı bile ütülü giysinnn....bizim evde hiç eksik olmazz ütüü...

Valla güzelim yeni evliyken bende çorabına kadar ütülerdim Büyük kız oluncada eşimin çoraplarını ütülemekten vazgeçtim ama bu seferde kızın donlarına kadar ütülüyordum
Şimdi nasıl kızıyorum kendime o zamanlar herşeyi doya doya yaşamak varken ben ütüyle ömrümü çürütmüşüm neredeyse
Alıştırma canım valla kendine yazık edersin boşver çoraplarıda ütüsüz oluversin
Onun yerine o 15 dakika da olsa kendinize ayırın

Bazen eski türk filmlerinde görüyorum kilolu hatun yatağın altına koyuyor ütülenecek şeyi sonrada üzerine oturuyor heh işte böyle yapacağım ütüleri diye dalga geçerdim tabi zayıfladıkca ütüleri normal yolda yapmanın daha kolay olacağına eminim

Kizlaaaaaaar gecmis olsun istanbulda deprem olmus,
benim orda okuyan arkadasim var, hemen aninda yazdi whatsapptan, kizlar deprem oluyor diye, yani aninda haberim oldu

Allah bidaha yasatmasin, hele ki 99 depremi gibi, hala unutulmaz o.. cok büyük bir felaketti gercekten, bütün dünya konustu.
ben ozaman türkiyede degildim burdaydim, ama arkadaslar felan bahsetti az cok tabi (tam izin zamanina denk gelmisti, agustostaydi sanirim)

bu arada banucum yazdiklarina hem cok güldüm hemde üzüldüm
demekki insan o an nasil saskin oluyorsa, olmadik isler yapiyor

hepsi iyi hoş ta o kestaneler pek olmamış güzelim yaa hemde yatmadan önce olması hiç iyi olmamış keşke gün içinde yeseydin

aminn canım ya Allah kimsesizlere sokaktakilere yardım etsin buna kuşlar ve 4 ayaklı dostlarımzıda dahil.onlarıda unutmayalım pencerelerimizin önüne ekmek kırıntısı vb. şeyler koyalım.toplumsal mesajımıda verdim

sağol canımcım şükür bir şey olmadı zaten eve nasıl geldim hatırlamıyorum ki hiç garip duygular içindeydim

ben merkezden biraz daha yukardayım 500 evler deyim canımcım

ütüyü hiç sevmem bende hele yazın ıyyy bende her şeye kadar ütülerdim tabi o zaman çoluk çocuk yok vakit desen bol

bugün çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah

sağol canım. aminnn

hepsi iyi hoş ta o kestaneler pek olmamış güzelim yaa hemde yatmadan önce olması hiç iyi olmamış keşke gün içinde yeseydin

şimdi pişirdim yine yicem
kestane demişken,kansızlığa bire birmiş birde yüksek tansiyona iyi geliyormuş

BANUŞŞ arabayamı çartılar bacıımm ? geçmiş olsun , umarım hasar büyük değildirr

He ya bacım ama şükür çok büyük hasar yokmuş. Hani meblağ biraz tuzlu geldi bana yani eşimin masraf tahmini ama resmini çekmiş gelince baktımda yaniiiii bir kaç ay öyle gezerim artık ne kadar geç çıkarsa para bizden okadar iyi
Şükür tekerde hasar yokta araba gidebilecek durumda

Çok uzakda sayılmazmışsın Neyse yaza doğru şu havalar biraz düzelince istanbullu kızlarla buluşmaya niyetlenirsek belki sende gelebilirsin bir iki kere İstanbul forumda buluşmuştuk ve çok zevkli geçmişti

Amin canım Rabbim hepimizi hep güldürsün

ayyy cecoo eşimin diline düşmektense ütülerim daha iyi gecenlerde derler mersler yoğundum çekasdan alıp giydi atletlerinii bi triplerlee...şimdi ilk tartışmada bekliyorumm onu diyecekkk banaa artık tanıdım onuu..:):) ama bu tavsiyen kulağıma küpe yavaş yavaş onuda alıştırırım ütüsüz giymeyee:):) ayyy hele o ilk evlendiğim zamanlarr çarşaflarııı kocamannn kocamannnnn acık şekilde ütüle babam ütülee..şimdi katlı katlı ütüleyip geçiyorumm..ozamanki halime gülüyorummm...

Bende öyle yapıyorum iki kat ütülüyorum
Annem aman kızım makinadan durduğu an çıkartıp silkelersen buruşukluk olmaz pek zaten der oda katlayarak ütüler
Bazen diyorum acaba şöyle çok güzel su kasası olan buharlı ütülerden olsaydı dahamı zevkli gelirdi diye ama onlarda çok pahalı yaw benim ütü bozulmadığı sürece eşim al demez ama almak istiyorum desem almada demez
He bozulursada düzgün birşey alacağım bu sefer
Ütü masam bile yamuk duruyor o yüzdende uyuz oluyorum hatta daha geçen gün eşim bir çamaşırlık birde ütü masası almak lazım bir ara ikiside gitmek üzere diyordu neyse biraz daha idare etsinde sonra alırız inşallah

kızlarrr yaaa canım sıkılıyorr televizyonnda bişi yok...canımın sıkıntısına bişiler yemek istiyorumm..sonra yiyemiyorum diyee yine canım sıkılıyorrr...ama yememem gerekki zayıflayayımm...zayıflayayım ki bebek de gelsinnn...oooyyyyyyy böyle zincirleme gidiyor yine canım sıkılıyorrrrrr....

eşim tatlı bişiler istedii bende pudik yaptım yedimmmmmmmm yedimmmmmm yedimmmmmmmmm acıcıkk geçti sıkıntımmmmm.... buda benden sizeee...

Eklentiler

• $IMG-20130108-00199.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

süper olur tatlım çok isterim forum bana arabayla 10 dk mesafede her gün ordayım zaten sporada forumun içindeki merkeze gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…