Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güldüm ya birde dolabın önünde ne giysem bizimkilerde anlatıyorlar arasıra bizim sokaktada duştan fırlayıp birtek şortla falan çıkanlar olmuş

Meyracım ben pek sevmiyorum karı. kayıp düşme fobim var. görüntüsü güzel de eve hapsetmese bi de :)

Asumancım dikkat et sen de canım. sıkı sıkı giyin, yerlere de sağlam bas :)
bende kar' ı hiç sevmem dışarı çıkmayada korkarım. köyde çocukken annemler hayvanlara yem hazırlarken bahçeye çıkarırlar, benide önlerine dikerlerdi kaçmasınlar diye, yem hazır olana kadar kardan adama dönerdim. donardım. ellerimi ayaklarımı hissetmezdim. sonra sobanın başına koşunca sıcağı görünce sızlardı ağlardım. annemde ellerimi avuçlarına alır hohlaya hohlaya ısıtırdı. onun için hiç sevmem karı.

cecoş geçmiş olsun.cana gelecekmiş mala gelsin ama işte mal canın yongası can sağolunca hemen malı düşünüyor insan.
nuhancım Allah sabırlar versin canım imtihan de sabret kazananlardan olursun inşaAllah

meyra
cım avatarın çok güzel

Son düzenleme:
herkeslere selam....
bende eve geleli 1saate yakın oluyo...
halama gittim, terziye onunla gittik sonra halamda oturduk çay falanve eve geldim...
terziye gittik ama donduk donduk....
acayip soğuktu...
terzi yarına hazır edicek benim işleri, 20-25tl ister diye bekliyordum terziyi, 10tl diyince şaşırdım
yeni açılmış bu terzi, ondan indirimli oldu galiba....
kadın daha fazla tutar ama 10tl olsun diyince, bende iyi öyle olsun tamam diyiverdim şaşkınlıkla 20-25 bekleyince kafamdan
şuan karnım ağrıyo, soğuk algınlığı belli artık, geçer akşama....
kolay kolay ağrımaz karnım, hava acayip soğuktu ondan oldu....
neyse sözün özü bu:))

yaaa deprem olmuşşş((
yeni geçmişi okurken öğrendim((
tüm depremi yaşayanlara geçmiş olsun.....
rabbim felaketlerden hepimizi korusun inşaallah....
AMİN
depremden dolayı can ve mal kaybı varmı? yoktur inşaallah???
bileniniz varsa; beni aydınlatırsa sevinirim????
ayrıca ben depremden çok korkarım yaaa((
konyada birgün ramazanda sabah ezanı okunurken deprem olmuştu(
herkes çok korkmuştu...
Allahım korusun...

ben geçmişten aldığım alıntılara bir cevap yazıyım şimdi bi.....
dönerim yine size...

nuhancım ankarada ulaşım daha kolay dediğin gibi gün içinde bir ucundan diğer ucuna gezebiliyorsun
ben sadece siyah klasik bir pantolon aldım canım denemesi çok zoruma gitti bir de dar gelenler pörtleyenler moral bozdu

çizgi roman gibi anlatıyorsun cecoşumya
sen anlatıorsun ben okurken kıkırdıyorum...

birde gözlerimde canlandırıyorum..dolap önünde ne giydigini düşününce

Sorma iddadaşım yaw iyice arızaya bağlamıştım korkudan
Düşünsene apartmandan mumla inmemiz gerekiyor diye evde güzel süslü bir kasem vardı içinde renkli kumla mum vardı onu aldım aşağı inmek için karşı apartmandan bir komşu elektrik yok evden battaniye almaya çıkayım bari diyince ben ruh gibi mumu verip birde ama mumumu geri isterim heeee demiştim kadın şaşırmıştı millet can derdinde bu mum derdinde diye diye gitmişti tabi sonra anladı kafamın yerinde olmadığına

Kv desen o gece korkudan kanamam geldi diye herkese banu çocuk düşürdü diye yaymış hani oğlu ilk geceden bu işi beçerdi hesabı nasıl inandırdıysa kendini ne dediysek aynı şeyi yaymayı bırakmadı halada der o çocuk düşmeseydi 3 çocuğun olacaktı diye yok öyle birşey demekten bıktık artık o yüzden he he diyoruz

çok güldüm ya birde dolabın önünde ne giysem bizimkilerde anlatıyorlar arasıra bizim sokaktada duştan fırlayıp birtek şortla falan çıkanlar olmuş

Vardı canım vardı bizim mahallede beline el havlusunu dolayıp fırlayanlar bile olmuş yada karısının elbisesini üzerine geçiren kocasının paçalı donunu giyen
Şimdi anlatınca bak dikkatimi çekti biz mahalle olarakmı kafayı yemişiz
Kız salsalar beni türbanımı bile düzgün bağlayıp az makyaj bile yapardım herhalde sonuçta ille gözüme o kalemi çekeceğim
Tabi sonraki günlerde kafayı yediğimi anladılar zil çalıyordu sıçrayıp başlıyordum ağlamaya yine deprem olucak bizi dışarı çağırıyorlar diye Hatta bir 10 gün KVlerde kalmıştık ( onlar yan apartmanda girişin bir üstünde oturuyorlardı ) sanki deprem olup bina yıkılsa oradan kesin dışarı atabileceğiz kendimizide 4.cü katta ölürmüşüz gibi Sonra uzmanlarda yukarıda oturanlar daha şanslı dedilerde bizi eve saldılar tabi görümcede bizle birlikte yine

Canım bildiğim kadarıyla çok şükür istanbulda bir can yada mal kaybı yok yani haberlerde birşey demediler ama çoğu insan hissetmiş hatta kendini evin dışına atanlarda çok olmuş :26:
Rabbim cümlemizi korusun ve bu tip felaketlerden korusun .....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar 99 depremi gibi bir depremi Allah kimseye yaşatmasın çok kötüydü. bende gayet sakindim pardesümü giydim çantamı aldım, gezmeye gider gibi çıktım ama sonradan aylarca unutamadım o anı, sürekli canlandı gözümde. evimize yeni taşınmıştık yeni evi bile görmedi gözüm uzun zaman arabada yattık.helede yedinci kattaki komşum hamileydi kendimden önce onun için korktum.

Kızlar bana müssade

Hem yemek hazırlayacağım hemde bir posta çamaşır atayım makineye
Gece görüşürüz yine inşallah

Size hoş sohbetler ve hayırlı akşamlar

Kızlar günaydın bu arada bugun erkenciyim sonunda 2 de uyanmak nerdeeee 10da uyanmak nerde inşallah böle devam ederim süt icicem simdi kahvaltımı yapıcam sora

yeni nikin hayırlı olsun:))

sen nikini değiştirince bendemi değiştirsem acaba diye düşündüm bi bende????:44::44:

nuhan abla bazen çok ince düşündüğün olurmu bazı konuları??

yenam ben ne diyim şimdi sana......
maşaallah maşaallah maşaallah
çok beceriklisin gerçekten, çok farklısın, değerlisin, özelsin....
çok çok çok teşekkür ederim emek verip onca işinin arasında banada vakit ayırdığın için, beni çok mutlu ettin gerçekten.....

soracağım olursa bilare sıkılganlıkla sorarım ben yine liste ile ilgili bişey olursa kafama takılan.....

tekrar çok teşekkür ederim yenam.....

kocaman öpüyorum seni

saol bitanem geçmiş olsun için....

sizin kaza olayı için çok geçmiş olsun canım, belki vardır bunda da bir hayır.....

en yakın zamanda canım gitmeni umuyorum...evdesin daha rahat yaparsın henüz bebişte yokken elimizden geleni yapmalıyız...
ne demek canım ne ayıbı klasik ikizler burcuyum...
..

tamam canım...

güle güle tatlım cicilerini:))

kilodan dolayı; alışverişte giy çıkar benide çok çok çok sinir eder....
o yüzden bazen alışverişten kaçarım.....

meyra
cım avatarın çok güzel

teşekkür ederim:)))

AMİN

tamam canım teşekkürler....
inşaallah hiç bi yerde can ve mal kaybı olmaz, olmamıştır

ne kadar düşüncelisin.....

geçmiş olsun kızlar, deprem olmuş. çoğunuz hissetmişsiniz galiba. ben hissetmedim, annem de hissetmemiş. üsküdarda hissedilmedi kısaca. Allah herkesi korusun depremden, kazadan beladan. çok zor bu karda kışta.

cecosum sen bizi güldürdün. allahta seni güldürsün.

Daficim kıyamam sana, bazılara çocuk yaşta hayatı sırtlanıyor. Teşekkürederim ayrıca...

he meyra kız avarın pek güzel olmus.. ayaklarını sıcak tut karını ağrısı geçer.

- nuhan abla bazen çok ince düşündüğün olurmu bazı konuları??

hep inceyim sanırsam... algıngan olduğumda kesin... nemde kaparım. on laf neydi site birseyden nemde kapiyorum. Galiba daa geniş olmak lazım. nası olacaksa.

Bilmezmiyim? Ankarayi özlemiyor değilim. Siyah pantolon her daim lazımdır. Güle güle giy. Dar gelenleri takma bugun olmazsa yarın içlerine gireceğiz.

Selam yavrukuşlarr

İstanbuldaki cücüşlerim hepinize çook büyük geçmiş olsun , Allah beterinden esirgesinn

öpüyorum kocamann

çok geçmiş olsun canım ya malesef Allahtan korkmayan hak hukuk bilmeyen dangalaklar var

ay ceco abla sen çok yaşa hemi ya nasıl güldüm varya bu arada ablacım arabanız içinde çok geçmiş olsun rabbim daha beterinde korusun

meyracım evet muhasebeciyimde bi mail gelmiş yurt dışından ona baktım tatlım

neyse arkadaşlar geçmişi gire çıka okudum bitti sonunda arkadaşlarda bi çıksada evime gitsem oğlumu çok özledim ya bi görseniz beni görünce anne deyip bi sarılıyo dünyaları verseler değişmem o ona herkeşlere iyi akşamlar hoş sohbetler öpüldünüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…