kızlarrr yaaa canım sıkılıyorr televizyonnda bişi yok...canımın sıkıntısına bişiler yemek istiyorumm..sonra yiyemiyorum diyee yine canım sıkılıyorrr...ama yememem gerekki zayıflayayımm...zayıflayayım ki bebek de gelsinnn...oooyyyyyyy böyle zincirleme gidiyor yine canım sıkılıyorrrrrr....
eşim tatlı bişiler istedii bende pudik yaptım yedimmmmmmmm yedimmmmmm yedimmmmmmmmm acıcıkk geçti sıkıntımmmmm.... buda benden sizeee...
süper olur tatlım çok isterim forum bana arabayla 10 dk mesafede her gün ordayım zatensporada forumun içindeki merkeze gidiyorum
hepsi iyi hoş ta o kestaneler pek olmamış güzelim yaahemde yatmadan önce olması hiç iyi olmamış keşke gün içinde yeseydin
ben bu kış hiç kestane yemedim çok da canım istiyorşimdi pişirdim yine yicem
kestane demişken,kansızlığa bire birmiş birde yüksek tansiyona iyi geliyormuş
kızlarrr yaaa canım sıkılıyorr televizyonnda bişi yok...canımın sıkıntısına bişiler yemek istiyorumm..sonra yiyemiyorum diyee yine canım sıkılıyorrr...ama yememem gerekki zayıflayayımm...zayıflayayım ki bebek de gelsinnn...oooyyyyyyy böyle zincirleme gidiyor yine canım sıkılıyorrrrrr....
eşim tatlı bişiler istedii bende pudik yaptım yedimmmmmmmm yedimmmmmm yedimmmmmmmmm acıcıkk geçti sıkıntımmmmm.... buda benden sizeee...
herkese slm bend bu zayıflama serüvenine katılmak istiyorum...
Aaaa Forumdakine bende istemiştim ama eşim karışık diye olmaz diditabi gördü üçgen herifleri kıskançlığı tuttu birde biliyor çenem düşük ve bana göre kadın erkek eşit başı ağrımasın diye spor aşye tamam dedi ama gerçektende rahatım allah için
Peki senelik üyelik ne kadar orada birde neleri kapsiyorhani daha bitmesine çok var üyeliğiminde aklımda bulunsun
slm kızlar bugün büyük temizliğe kalktım dip köşe valla koptu her yanım soğukta olunca ceryanda kaldım sanırım şimdi kilimayı açtım iyice soba başında oturan kediler gibi mır mır seksenleri izliyoruz eşimle çay eşliğinde uyurum heralde az sona iyi muhabbetler
allah kimseyi sokakta burakmasın depremlerden felaketlerden uzak tutsun amin
iyi akşamlar
slm kızlar bugün büyük temizliğe kalktım dip köşe valla koptu her yanım soğukta olunca ceryanda kaldım sanırım şimdi kilimayı açtım iyice soba başında oturan kediler gibi mır mır seksenleri izliyoruz eşimle çay eşliğinde uyurum heralde az sona iyi muhabbetler
iyi akşamlar
hoş buldum kızlar hepinize teşekkürler cepten giriyorum sıkıntı oluyor,yarın akşamdan itibaren rahat rahat girebilirim kusuruma ce eee yapar gibi oldu ama,bu serüvende artok bende varı, 92 kiloyum şu çizelge oayını beceremedim sinir oldum yarın detayylı bi anlatır yardım ederseniz sevinirim görüşmek ozeere herkese iyi akşamlar.....
yok şekerim bayanlara özel bölümü var bende gidemezdim yoksasadece bayan kısmına giderken ortak alandan geçiliyor ama zaten o kadar büyük bi yer ki benim gittiğim saatte de 2 kişi anca oluyor.
bayanlar bölümünü biraz küçük yapmışlar ama yetiyor 6 koşu bandı var 6 bisiklet(3 türlü),iç dış bacak ,mekik bi kaç bişi da var,erkek bölümü çok büyük ve kapsamlı tabiide ordan faydalanamıyorum
zaten boş oluyor ben sabah erken gidiyorum 3 kişi falan oluyoruz bitiren gidiyor tek kalıyorum falan.saunası var bir de yüzme yok orda,ben aylık 100tl veriyorum aslında bayanlara özel yer olduğunu bilmiyordum kampanyaları vardı 69tl di onu kaçırdım
bende bayrampaşa a.ş ye gittim uzun süre sonra yazın başında kayıt almadılar kapatmışlar yaz döneminde onların yüzünden verdiğim 16 kiloyu geri aldımbayanlara özel gidecek yer yoktu sonra fatih tekine gittik 1 ay eşim ve çocuklarla ama uzak birde eşim işten çıkınca gidiyoduk anca bir ay dayanabildik oda öyle kalmıştı
ben geldimmmm...
büyük kızım ve kardeşimle beraber çıkıp kartopu oynadık...özlemişim bende çocuk gibi...çok eğlenceliydi..kuzum hiç eve girmek istemedi...ama korkuyorum yamyam hasta olucak diye...bi daha ateşlenmeden atlatırız ameliyatı inş..nasipse cuma günü kontrole gidiyoruz ve ameliyat için gün alıcaz...dua edin...
sizler nasılsınızz??
banucum geçmiş olsun canım yaa..geçen sene aynı olay bizimde başımıza geldi ama sağolsun vatandaş bi şekilde sorup soruşturup bizi buldu ve bütün masrafı üstlendi yaptırdı..üstelik arabayı yeni almıştık bir sürü borç vardı içimize oturmuştu öyle görünce...evimizin karşısında bakkal var ona not bırakmış...nekadar sevindik anlatamam...
selam hoşgeldin aramızaherkese slm bend bu zayıflama serüvenine katılmak istiyorum...
kaçıncı 5imiz oldu kızhoşgeldiinn ,arkayı 5leyeliimm
kızlar çabuk incelin bak sıkışacağız heehoşgeldin canımkızlarrr yer açın
ellerine sağlık canım hiç canımızın kıymetini bilmiyoruz malesefslm kızlar bugün büyük temizliğe kalktım dip köşe valla koptu her yanım soğukta olunca ceryanda kaldım sanırım şimdi kilimayı açtım iyice soba başında oturan kediler gibi mır mır seksenleri izliyoruz eşimle çay eşliğinde uyurum heralde az sona iyi muhabbetler
iyi akşamlar
ben de 80lerdeyimI80's
ben geldimmmm...
büyük kızım ve kardeşimle beraber çıkıp kartopu oynadık...özlemişim bende çocuk gibi...çok eğlenceliydi..kuzum hiç eve girmek istemedi...ama korkuyorum yamyam hasta olucak diye...bi daha ateşlenmeden atlatırız ameliyatı inş..nasipse cuma günü kontrole gidiyoruz ve ameliyat için gün alıcaz...dua edin...
sizler nasılsınızz??
banucum geçmiş olsun canım yaa..geçen sene aynı olay bizimde başımıza geldi ama sağolsun vatandaş bi şekilde sorup soruşturup bizi buldu ve bütün masrafı üstlendi yaptırdı..üstelik arabayı yeni almıştık bir sürü borç vardı içimize oturmuştu öyle görünce...evimizin karşısında bakkal var ona not bırakmış...nekadar sevindik anlatamam...
Bende Spor aş.nin Fatih tesislerine gidiyorum
2 ayı tamamladım ve haftanın 4 günü oradayımhem yüzme hem fitness aynı gün ama şükür alıştım artık çok zorlamıyor beni tabi felaket terliyorum o ayrı
Ben senelik üye oldum ama spor aş daha bir iki hafta evvel yıllıktan vazgeçmiş artık aylık alıyorlar sadece
Ben senelik 1200 vermiştim hatta o ara sırf fitness aylık 80 liraydı ama şu an fiyatlar ne bilmiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?