Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun tatlım sadece afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhh
:26:mende şimcik biyajcıkın keştane yedim biy kaşıkda nay

en kısa zamanda kilolarını verip bebişinide kucağına alırsın inşallah:)

Son düzenleme:
süper olur tatlım çok isterim forum bana arabayla 10 dk mesafede her gün ordayım zaten sporada forumun içindeki merkeze gidiyorum

Aaaa Forumdakine bende istemiştim ama eşim karışık diye olmaz didi tabi gördü üçgen herifleri kıskançlığı tuttu birde biliyor çenem düşük ve bana göre kadın erkek eşit başı ağrımasın diye spor aşye tamam dedi ama gerçektende rahatım allah için
Peki senelik üyelik ne kadar orada birde neleri kapsiyor hani daha bitmesine çok var üyeliğiminde aklımda bulunsun

hepsi iyi hoş ta o kestaneler pek olmamış güzelim yaa hemde yatmadan önce olması hiç iyi olmamış keşke gün içinde yeseydin

şimdi pişirdim yine yicem
kestane demişken,kansızlığa bire birmiş birde yüksek tansiyona iyi geliyormuş
ben bu kış hiç kestane yemedim çok da canım istiyor

seni yaramaz seni benim de regl dönemim canım nasıl tatlı istiyor iştahım nasıl tavan yapıyor nasıl üşüyorum anlatamam
ooof olsam da bitse de rahatlasam bir an önce

yok şekerim bayanlara özel bölümü var bende gidemezdim yoksasadece bayan kısmına giderken ortak alandan geçiliyor ama zaten o kadar büyük bi yer ki benim gittiğim saatte de 2 kişi anca oluyor.
bayanlar bölümünü biraz küçük yapmışlar ama yetiyor 6 koşu bandı var 6 bisiklet(3 türlü),iç dış bacak ,mekik bi kaç bişi da var,erkek bölümü çok büyük ve kapsamlı tabiide ordan faydalanamıyorum
zaten boş oluyor ben sabah erken gidiyorum 3 kişi falan oluyoruz bitiren gidiyor tek kalıyorum falan.saunası var bir de yüzme yok orda,ben aylık 100tl veriyorum aslında bayanlara özel yer olduğunu bilmiyordum kampanyaları vardı 69tl di onu kaçırdım
bende bayrampaşa a.ş ye gittim uzun süre sonra yazın başında kayıt almadılar kapatmışlar yaz döneminde onların yüzünden verdiğim 16 kiloyu geri aldımbayanlara özel gidecek yer yoktu sonra fatih tekine gittik 1 ay eşim ve çocuklarla ama uzak birde eşim işten çıkınca gidiyoduk anca bir ay dayanabildik oda öyle kalmıştı

slm kızlar bugün büyük temizliğe kalktım dip köşe valla koptu her yanım soğukta olunca ceryanda kaldım sanırım şimdi kilimayı açtım iyice soba başında oturan kediler gibi mır mır seksenleri izliyoruz eşimle çay eşliğinde uyurum heralde az sona iyi muhabbetler

allah kimseyi sokakta burakmasın depremlerden felaketlerden uzak tutsun amin
iyi akşamlar

hoş buldum kızlar hepinize teşekkürler cepten giriyorum sıkıntı oluyor,yarın akşamdan itibaren rahat rahat girebilirim kusuruma ce eee yapar gibi oldu ama,bu serüvende artok bende varı, 92 kiloyum şu çizelge oayını beceremedim sinir oldum yarın detayylı bi anlatır yardım ederseniz sevinirim görüşmek ozeere herkese iyi akşamlar.....

I 80's

ben geldimmmm...

büyük kızım ve kardeşimle beraber çıkıp kartopu oynadık...özlemişim bende çocuk gibi...çok eğlenceliydi..kuzum hiç eve girmek istemedi...ama korkuyorum yamyam hasta olucak diye...bi daha ateşlenmeden atlatırız ameliyatı inş..nasipse cuma günü kontrole gidiyoruz ve ameliyat için gün alıcaz...dua edin...

sizler nasılsınızz??

banucum geçmiş olsun canım yaa..geçen sene aynı olay bizimde başımıza geldi ama sağolsun vatandaş bi şekilde sorup soruşturup bizi buldu ve bütün masrafı üstlendi yaptırdı..üstelik arabayı yeni almıştık bir sürü borç vardı içimize oturmuştu öyle görünce...evimizin karşısında bakkal var ona not bırakmış...nekadar sevindik anlatamam...

bir güne sığdırıp bazen kendimizi gereksiz hırpalıyoruz şu huyumuzdan bi vazgeçemedik.dinlen tatlım iyi akşamlar

sen gel bi hallederiz canım
iyi akşamlar

Bende Spor aş.nin Fatih tesislerine gidiyorum
2 ayı tamamladım ve haftanın 4 günü oradayım hem yüzme hem fitness aynı gün ama şükür alıştım artık çok zorlamıyor beni tabi felaket terliyorum o ayrı
Ben senelik üye oldum ama spor aş daha bir iki hafta evvel yıllıktan vazgeçmiş artık aylık alıyorlar sadece
Ben senelik 1200 vermiştim hatta o ara sırf fitness aylık 80 liraydı ama şu an fiyatlar ne bilmiyorum :44:

Allah şifa versin yavruna canım,hayırlısıyla atlatır bir an önce inşallah

iyiyiz çok şükür,kendi adıma nefsimle mücadele ediyorum mutfağa dalıp çıkamamaktan korkuyorum :))

herkese slm bend bu zayıflama serüvenine katılmak istiyorum...
selam hoşgeldin aramıza
hoşgeldiinn ,arkayı 5leyeliimm
kaçıncı 5imiz oldu kız
hoşgeldin canım kızlarrr yer açın
kızlar çabuk incelin bak sıkışacağız hee
ellerine sağlık canım hiç canımızın kıymetini bilmiyoruz malesef
ben de eşorfmanın içine tayt giydim anca ısındım valla
ben de 80lerdeyim

Allah hayırlı şifalar versin inşallah

fatih teki tesisi çok beyenmiştim hocaları da çok sevmiştim ,aslında ben devam ederdim de koşu bandı olayına sinir oldum ,ilk hafta 60 dk rahat rahat yürüyorduk sonra 20 dk a indirdiler,bende 1 ayın sonunda gitmedim bi daha yüzmeye ise çok dolu olduğundan sıra gelmedi bi türlü

kızlar dün bizim burda saat 4te tatil verildi bugün için sonra 5te geri vazgeçtiler , mecburen tıpış tıpış okula gittik , ama sabahki işkencem görülmeye değerdi sanırım :26::26:

15 dakika sadece arabanın kapısını açmak için cebelleştim , açtıktan sonra 15 dakika buz kazıdım , aslında buz çözücü vardı ama bagajdaydı , ee haliyle bagaj açılmadığı için , buz çözücüde yalan olduu ,hatta bi ara bagajın metal açma düğmesi parmağıma yapışmıştı

neyse 1001 eziyet sonucunda okula vardık ama her sınıftan ancak 3-5 tane seçmece gelmişti okula, onlarla uğraştık , kartopu oynadık , muhabbet falan güzeldi yanii

okul çıkışı eşimin arkadaşı olan bizim okulun mahallesininde muhtarı olan lastikçi abi vardı , ona kış lastiği almaya gittim , içeri girdim , muhtar tanıyamadı , tepki aynen şöyleydi "hocam naptın sen yaa, ne çok zayıflamışsın , hayırdır bi hastalık falanmı var ? bak yapabileceğimiz bişey varmı ??" bende açıklama yaptım , bi hastalığım olmadığını falan ama adam halen şaşkın şaşkın bana bakıyordu , o beni en son gördüğünde 91-92 kilo falandımm

ama varyaaa yaptığım şeyin , başarımın başkaları tarafından fark edilmesi beni çoookk mutlu ettiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…