Allah şifa versin yavruna canım,hayırlısıyla atlatır bir an önce inşallah
iyiyiz çok şükür,kendi adıma nefsimle mücadele ediyorummutfağa dalıp çıkamamaktan korkuyorum :))
kaçıncı 5imiz oldu kız
kızlar çabuk incelin bak sıkışacağız hee
maşallah sana helal aynurum hakettin senkızlar dün bizim burda saat 4te tatil verildi bugün için sonra 5te geri vazgeçtiler , mecburen tıpış tıpış okula gittik , ama sabahki işkencem görülmeye değerdi sanırım :26::26:
15 dakika sadece arabanın kapısını açmak için cebelleştim , açtıktan sonra 15 dakika buz kazıdım , aslında buz çözücü vardı ama bagajdaydı , ee haliyle bagaj açılmadığı için , buz çözücüde yalan olduu ,hatta bi ara bagajın metal açma düğmesi parmağıma yapışmıştı
neyse 1001 eziyet sonucunda okula vardık ama her sınıftan ancak 3-5 tane seçmece gelmişti okula, onlarla uğraştık , kartopu oynadık , muhabbet falan güzeldi yanii
okul çıkışı eşimin arkadaşı olan bizim okulun mahallesininde muhtarı olan lastikçi abi vardı , ona kış lastiği almaya gittim , içeri girdim , muhtar tanıyamadı , tepki aynen şöyleydi "hocam naptın sen yaa, ne çok zayıflamışsın , hayırdır bi hastalık falanmı var ? bak yapabileceğimiz bişey varmı ??" bende açıklama yaptım , bi hastalığım olmadığını falan ama adam halen şaşkın şaşkın bana bakıyordu , o beni en son gördüğünde 91-92 kilo falandımm
ama varyaaa yaptığım şeyin , başarımın başkaları tarafından fark edilmesi beni çoookk mutlu ettiii
5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5
kızlar dün bizim burda saat 4te tatil verildi bugün için sonra 5te geri vazgeçtiler , mecburen tıpış tıpış okula gittik , ama sabahki işkencem görülmeye değerdi sanırım :26::26:
15 dakika sadece arabanın kapısını açmak için cebelleştim , açtıktan sonra 15 dakika buz kazıdım , aslında buz çözücü vardı ama bagajdaydı , ee haliyle bagaj açılmadığı için , buz çözücüde yalan olduu ,hatta bi ara bagajın metal açma düğmesi parmağıma yapışmıştı
neyse 1001 eziyet sonucunda okula vardık ama her sınıftan ancak 3-5 tane seçmece gelmişti okula, onlarla uğraştık , kartopu oynadık , muhabbet falan güzeldi yanii
okul çıkışı eşimin arkadaşı olan bizim okulun mahallesininde muhtarı olan lastikçi abi vardı , ona kış lastiği almaya gittim , içeri girdim , muhtar tanıyamadı , tepki aynen şöyleydi "hocam naptın sen yaa, ne çok zayıflamışsın , hayırdır bi hastalık falanmı var ? bak yapabileceğimiz bişey varmı ??" bende açıklama yaptım , bi hastalığım olmadığını falan ama adam halen şaşkın şaşkın bana bakıyordu , o beni en son gördüğünde 91-92 kilo falandımm
ama varyaaa yaptığım şeyin , başarımın başkaları tarafından fark edilmesi beni çoookk mutlu ettiii
5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5
maşallah sana helal aynurum hakettin sen
insanlar alem demi hasta muamelesine başlıyorlar hemen ama biz yine de seviniyoruz
bugün de benim kayınvalide sen hala diyet yapıyormusun diye sordu ben de yapmaya çalışıyorum işte dedim verdin bu ara dedi ben de son aldığım kiloları verdim işte dedim
o da bana yeter artık verme bunu korusan iyi dedi:)o kadar kilo verdim hiç ses etmez normalde şaşırdım valla
arkada ne haldeyiz anla yani
sağol canım...bende senin gibiyim...bikaç fındık attım şimdi...bişey yememek için gidip gelip su içiyorum yeşil çay içiyorum...kızım anne çok kötü kokuyoo niye içiyosun deyip duruyoo...burnunu tıkıyo hanfendi...büyümüşte küçülmüş laf yetiştiremiyorum ona...şimdi böyle onlu yaşlara geldiğinde ne yapıcaz bilmiyorum...
neyse kısacası mücadeleye devam canım...şimdiden giden bikaç kilo bile kendimizi nekadar iyi hissettiriyo mutlu ediyo bide hedefimize ulaştığımız zamanı düşünn...
sağol canım...bende senin gibiyim...bikaç fındık attım şimdi...bişey yememek için gidip gelip su içiyorum yeşil çay içiyorum...kızım anne çok kötü kokuyoo niye içiyosun deyip duruyoo...burnunu tıkıyo hanfendi...büyümüşte küçülmüş laf yetiştiremiyorum ona...şimdi böyle onlu yaşlara geldiğinde ne yapıcaz bilmiyorum...
neyse kısacası mücadeleye devam canım...şimdiden giden bikaç kilo bile kendimizi nekadar iyi hissettiriyo mutlu ediyo bide hedefimize ulaştığımız zamanı düşünn...
arkada ne haldeyiz anla yani
incecik ne güzeeeeel
arkayı 6laaa
valla aynurcumm ne desem bilemedim...
darısı başımıza artıkın..birisi bigün banada ay ne zayıflamışsın dicekmi acaba
yaaa arkada sıkıştıkkk bizim totoşlar seninki kadar küçülmediki dahaaa....
fatih teki tesisi çok beyenmiştim hocaları da çok sevmiştim ,aslında ben devam ederdim de koşu bandı olayına sinir oldum ,ilk hafta 60 dk rahat rahat yürüyorduk sonra 20 dk a indirdiler,bende 1 ayın sonunda gitmedim bi dahayüzmeye ise çok dolu olduğundan sıra gelmedi bi türlü
Canım o kural hala var ama sadece çok kalabalık olduğunda geçerli
Benim gittiğimde çok nadiren hepsi dolu koşu bantların ama kimse ses etmiyor biri inene kadar başka alete geçiyor
Çoğu zaman zaten okadar kalabalık olmuyor ve bazen görüyorum 60 dakika bile yürüyen oluyor yada 45 dakika
Gündüz bedava gidenlerde o geçerli olabilir belki ama bize şimdiye kadar kimse bişrey demedi
kızlar dün bizim burda saat 4te tatil verildi bugün için sonra 5te geri vazgeçtiler , mecburen tıpış tıpış okula gittik , ama sabahki işkencem görülmeye değerdi sanırım :26::26:
valla aynurcumm ne desem bilemedim...
darısı başımıza artıkın..birisi bigün banada ay ne zayıflamışsın dicekmi acaba
yaaa arkada sıkıştıkkk bizim totoşlar seninki kadar küçülmediki dahaaa....
benden de kocaman kocaman maşallahhhhve tabiki
bizede dicekler tatlım merak etme
maşallah kuzum sanaemin ol hastalıklı falan görünmüyorsun. çok sık karşılaşacaksın ama bunla. iyiniyetli olan diyet mi yaptın demek ayıp olur diye, kötü niyetli olan da başarını kıskandığından hasta mısın diyecek :) hele sen memlekete gittiğinde gör o tepkileri, çekemediğinden süzüp süzüp bir şey demeyeni mi ararsın, kesin yağ aldırmıştır, kusmuştur, hasta olmuştur diyeni mi. sen gayet güzel görünüyorsun ama, aklın takılmasın başka şeye cücüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?