Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah şifa versin yavruna canım,hayırlısıyla atlatır bir an önce inşallah

iyiyiz çok şükür,kendi adıma nefsimle mücadele ediyorum mutfağa dalıp çıkamamaktan korkuyorum :))

sağol canım...bende senin gibiyim...bikaç fındık attım şimdi...bişey yememek için gidip gelip su içiyorum yeşil çay içiyorum...kızım anne çok kötü kokuyoo niye içiyosun deyip duruyoo...burnunu tıkıyo hanfendi...büyümüşte küçülmüş laf yetiştiremiyorum ona...şimdi böyle onlu yaşlara geldiğinde ne yapıcaz bilmiyorum...

neyse kısacası mücadeleye devam canım...şimdiden giden bikaç kilo bile kendimizi nekadar iyi hissettiriyo mutlu ediyo bide hedefimize ulaştığımız zamanı düşünn...

maşallah sana helal aynurum hakettin sen
insanlar alem demi hasta muamelesine başlıyorlar hemen ama biz yine de seviniyoruz
bugün de benim kayınvalide sen hala diyet yapıyormusun diye sordu ben de yapmaya çalışıyorum işte dedim verdin bu ara dedi ben de son aldığım kiloları verdim işte dedim
o da bana yeter artık verme bunu korusan iyi dedi:)o kadar kilo verdim hiç ses etmez normalde şaşırdım valla
5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5

arkada ne haldeyiz anla yani

5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5

geçmiş olsun canım
yalnız adamın tepki ve söylemler on numara

sağol kuzumm ama bende kafamda bi soru işareti oluştu , "acaba hakkaten hastalıklı gibi mi görünüyorum dışardan ??" buna azcık takıldım ama onun haricinde insanların yüzündeki o şaşırma ifadesini görmek herşey bedelll

bacım senin boyun uzun kaldırırsın 80 kiloyu ama ben 3-5 daha versem iyi , ee birde bebiş doğuracam o yüzden azcık daha vermem lazımm

ahahah kaynanacına sevgilerr , saygılarr , hele ben memlekete gideyim gör sen milletteki dumuru

arkayı 6laaa

bende bi yeşil çay içeyiimm

su olmasa yanmışız zaten
şimdiki çocuklar öyle Allah yardımcın olsun öyle çabuk büyüyorlarki bi bakıyosun kocaman olmuşlar.Allah sağlık sıhhat versin inşallah

arkada ne haldeyiz anla yani

incecik ne güzeeeeel

ahaha incecik ne güzellll

valla aynurcumm ne desem bilemedim...
darısı başımıza artıkın..birisi bigün banada ay ne zayıflamışsın dicekmi acaba

Canım o kural hala var ama sadece çok kalabalık olduğunda geçerli
Benim gittiğimde çok nadiren hepsi dolu koşu bantların ama kimse ses etmiyor biri inene kadar başka alete geçiyor
Çoğu zaman zaten okadar kalabalık olmuyor ve bazen görüyorum 60 dakika bile yürüyen oluyor yada 45 dakika
Gündüz bedava gidenlerde o geçerli olabilir belki ama bize şimdiye kadar kimse bişrey demedi

bizde akşam 7 den sonra gidiyorduk belki o saatte yoğun oluyordu bilemiyorum şimdi şöyle 80 lere inersem bende oraya yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.allahımm o günleri göster yarabiimmmmm

maşallah kuzum sana emin ol hastalıklı falan görünmüyorsun. çok sık karşılaşacaksın ama bunla. iyiniyetli olan diyet mi yaptın demek ayıp olur diye, kötü niyetli olan da başarını kıskandığından hasta mısın diyecek :) hele sen memlekete gittiğinde gör o tepkileri, çekemediğinden süzüp süzüp bir şey demeyeni mi ararsın, kesin yağ aldırmıştır, kusmuştur, hasta olmuştur diyeni mi. sen gayet güzel görünüyorsun ama, aklın takılmasın başka şeye cücüş

valla aynurcumm ne desem bilemedim...
darısı başımıza artıkın..birisi bigün banada ay ne zayıflamışsın dicekmi acaba

sağol Zeynepciimm , valla bende kendimi halen çok iri hissediyom ama bunları duyunca biraz ikna oluyomm

sanada dicekler kuzuum, aynen devaammm :129::129::129::129:

yaaa arkada sıkıştıkkk bizim totoşlar seninki kadar küçülmediki dahaaa....

ahahaha hakkaten totoşum bile küçüldü şaka gibi yaaa

benden de kocaman kocaman maşallahhhh ve tabiki
bizede dicekler tatlım merak etme

sizede dicekler Ayşeciimm , sen bi kere başarmışın yine başarırsınn

kendime artık uyku düzeni koydum 23 ü geçirmiyorum sabah da erken kalkıyorum baya bi

off kar durmadı yarın da gidemicem sanırım spora

neyse şekerler ben uykuya kendinize ciciş bakın öpüldünüz

iyi geceler

sağol bebeem ,aslında bu abi art niyetle söylemedi , hani merak etti sadece birde Gökhan yanımda değil ya ondan falan öyle oldum zannetti ama çok fazla laf söyleyen var , ilaçmı kullandın ? diye soranda çok , dediğin gibi memlekete gittiğimizde olaylarr olaayyllaarrrr

sağolasın canım benimm , birde diyom yeni saç rengim falanmı öyle gösterdi acaba ? ne biliim işte işkillendim accık :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…