Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler şekerimm

ayy birde bende olsa o uyku düzeni süper olacak ama bende işte gece 3ü 4ü falan geçmemeye çalışıyomm

fotooooo isteriiizzzz

bizde akşam 7 den sonra gidiyorduk belki o saatte yoğun oluyordu bilemiyorum şimdi şöyle 80 lere inersem bende oraya yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.allahımm o günleri göster yarabiimmmmm

Aminnnnnnnnnnnnnn güzelim inşallah o günleride görürüz pek yakında

Aynurummmmmm güzelim darısı bizlerinde başına
Ne güzel tepkiler almışsın. İnan ben herşeyden çok istiyorum senin gibi olmayı sonrada o daha evvel bahsettiğim erkek müsvettesine ( hani düğünde kilolarıma laf söyleyip ağlatmıştı beni ) bak kilolar veriliyormuş ama sen hiç bir zaman şeref kazanamıyacaksın diyeceğim
İnan o günü iple çekiyorum birde sözde arkadaşlar vardı iki dene onlarada kapak olucak benim kadar kiloları oldukları halde ay sen çok kilolusun yok eşinle sorunlar yaşıyorsundur falan diye abuk subuk konuşmalar yapıyorlardı :26: Aslında senelerdir ikisinede kırıldığım için gitmiyordum zaten ama bir düğün olur birşey olur mutlaka deng geliyorduk o zamanda hatır için güler yüz göstermek zorunda kalıyordum neyse bu sefer intikamın acı olucak

Fıstık gibi olayımda ikiside çatırrrrrrrrrr çatırrrrrrrrrrrr çatlasın
Yaşasın kötülükkkk dermişim
Yok ya isteyen herkese Rabbim nasip eder inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnnnnnn

sizede dicekler Ayşeciimm , sen bi kere başarmışın yine başarırsınn

ayy tez zamanda inşallahhh

ah ah o başardığım zaman haftada 5 kez sabah akşam spora gidiyodum bir de dr.gürkan kubilay a her ay 150tl bayılıyodum

neysemmm,gittim yarın görüşürüz canlarım

öyle acıktım ki... regl de hala bitmedi, karnım ağrıyor.. uykum da var... çok huysuzum yani bu gece kızlar. her yer kar, bu karlar hayatta erimez 1 günde. eve tıkıldım kaldım. puff...

fotooooo isteriiizzzz

bebeeem bende atmak iserim foto ama hafıza kartım arabada takılı , hatırlarsam alırım bi ara ,atarım sonrada

Banuşumm benimde çook fazla kapak yapacağım insan var , öncelikli olarak eşimin sülalesi , sonrasında çevremde bi sürü tip , eşimle yakşımadığımızı düşünen insan müsveddeleri , falan filan fişmekaannn ....

içimi en çok acıtansa ; eşimin bi arkadaşının ev arkadaşı bizim düğünümzde " bu düğün olamaz , bu oğlanın gözü kör , bu kızla evlenilirmi , yok bilmem ne...."

bunuda eşimin arkadaşı olacak olan geri zekalı kız arkadaşına anlatmış , kız ayrıldıktan sonra bana ve eşime bunları anlattı , eşimde arkadaşı olan o insancık , o yaratığa gerekenleri söyledi kapattı o defteri ....

Allah akıl fikir versin bu insanlara.

oyyy aminn inşallahhhh...kestaneyi bende düşündümmm buzlukda vardııı..ama nedense zor geldi yapmakk..bu pudinkde hep eşimin yüzündennn....

sorma yaaaaa hemde ne yaramazz ne yaramazzz...yaa benim irademin güçlenmesi lazımm ama nasılllll...ben öyle yapıpda yemeyenlerden olabilecekmiyim acabaaaa........

Hayatım emin ol seni şimdi görenler çok çok fazla kapaklarını alıyorlardır
Bazılarını sen görmesen bile senin zayıfladığın haberini almışlardır
İnşallah gereken herkese ağızlarının payını zayıflayarak vereceğiz

İnan ben sonradan çok kızdım kendime niye düğünün ortasında o herife bir tokat atmadım diye en azında hıncımı alamasamda oda rezil olurdu orada
Neyse elbet Rabbim karşıma çıkaracak onu. O günden sonra eşimde konuşmayı kesti onunla hatta selam dahi vermiyor ama bu tepkiside bana yeterli gelmiyor
Neyse kendi işimi kendim görürüm nasılsa

canım benim uzun süre tombiş tombiş gezdiğimiz için insanlara garip geliyor ince halimiz
ama dukan azcık da solduruyor sanki:26:

en iyisi mümkün olduğunca yapmamak

benn çoğu kapağıı yapıştırdımmm bu halim bile yettiii bide bana demiyorlarmıııı ayy bak burda dur bu kadar yeter daha fazlası sana yakışmazzzz hayırr bak ben 6 aydır aynı kilodayımm her hafta beni gördüklerindee ayyy sen yine ne kadar zayıflamışsınn..bende diyorum dalgamı geçiyorsunuzz kaç aydır hiç vermedimm...yok yokk vermişsinn vermişsinnn.....hele geçen birii...yaaa ne diye naz yapıyorsunn..şunu şunu yaptım verdim desenee...allahh açtım agzımı yumdum gözümüü....şimddii onlara inatt bi 10 kilo daha istiyorummm......

onlar bi yana da benimm en büyükk sebebimm bu pkoo...çocuk yüzünden kiloyuda versemm üstümden bi yük kalkacak..benim yüzümden olmuyor..kilom yüzünden olmuyorrr düşünceleri beni boğuyor git gide...

ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)

huysuz esra duygularımız ortak tek fark ben yarın da kardeşime gideceğim ama her yer buz artık kızakla giderim

Allah akıl fikir versin bu insanlara.

insancıklar çok acımasızlar cücüşüüümm

sağol bebeem , kimsenin haberi yok kilo verdiğimden , kaynanamada , gidipte millete Aynur zayıflamış falan deme dedim

evet kuzum hepimizin yapacağı şey , zayıflayıp bize bu acımasızca yorum yapan gerizekalılara ağızlarının payını vermek

benimkide konuşmuyor o adi ile ,ama Allah büyük illaki bi yerlerden çıkacak o it karşımaa

YAŞASIN KÖTÜLÜKKK

huysuz esra duygularımız ortak tek fark ben yarın da kardeşime gideceğim ama her yer buz artık kızakla giderim

of Asumancım nasıl gidersen git de dikkat et. ben niye bu kadar korkuyorum anlamıyorum. akşam eltimle konuştum. karnı burnunda, bugün karda yürümüşler. yarın da yürüyeceklermiş. ben olsam 10 gün dışarı çıkmazdım herhalde. maşallah valla, aman nazar değmesin

kızak da çok klas durur ha. karlar kraliçesi gibi :)

ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)

bendeee ilk geldiğimde buraya bunun bi formulu varmıı diye buraya yazıp duruyordumm ama hiç bir formulünü bulamadımmmmm....hersayfayı okumak istersen açıp açıp okuyorsunnn...fazla ara vermeden girersenn pek toplanmıyorr....

canım benim uzun süre tombiş tombiş gezdiğimiz için insanlara garip geliyor ince halimiz
ama dukan azcık da solduruyor sanki:26:

en iyisi mümkün olduğunca yapmamak

heee gariplerine gidiyo keratalarınn
dalgalandımda duruldumm , dukan yaptımda solduummm

bende pkoluyum bende bende bendeee

Gözdeciimm bizler sipidi konzalesler olaraktaann kendi hızımıza kendimiz bile yetişemiyozz bazenn

bu sabah 84.1 kgdım. bir göremedim şu 83ü haftalardır. bu hafta umutluyum ama. bu kar işe yaradı. anneme gidince bir lokma şu kurabişten, iki lokma şu tatlıdan diye diye sabote ediyordum kendimi. bu cuma inşallah güzel bildirimlerde bulunuruz hepimiz.

YA bu ara cecoşum senin tartı hala mı aynı gösteriyo. 100ün altına düştün, normale dönmüştür belki. sen de her hafta tartıl artık ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…