kendime artık uyku düzeni koydum 23 ü geçirmiyorum sabah da erken kalkıyorum baya bi
off kar durmadı yarın da gidemicem sanırım spora
neyse şekerler ben uykuya kendinize ciciş bakın öpüldünüz
iyi geceler
sağol bebeem ,aslında bu abi art niyetle söylemedi , hani merak etti sadece birde Gökhan yanımda değil ya ondan falan öyle oldum zannetti ama çok fazla laf söyleyen var , ilaçmı kullandın ? diye soranda çok , dediğin gibi memlekete gittiğimizde olaylarr olaayyllaarrrr
sağolasın canım benimm , birde diyom yeni saç rengim falanmı öyle gösterdi acaba ? ne biliim işte işkillendim accık :44::44::44:
bizde akşam 7 den sonra gidiyorduk belki o saatte yoğun oluyordu bilemiyorum şimdişöyle 80 lere inersem bende oraya yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.allahımm o günleri göster yarabiimmmmm
sizede dicekler Ayşeciimm , sen bi kere başarmışın yine başarırsınn
fotooooo isteriiizzzz
Aminnnnnnnnnnnnnn güzelim inşallah o günleride görürüz pek yakında
Aynurummmmmm güzelim darısı bizlerinde başına
Ne güzel tepkiler almışsın. İnan ben herşeyden çok istiyorum senin gibi olmayı sonrada o daha evvel bahsettiğim erkek müsvettesine ( hani düğünde kilolarıma laf söyleyip ağlatmıştı beni ) bak kilolar veriliyormuş ama sen hiç bir zaman şeref kazanamıyacaksın diyeceğim
İnan o günü iple çekiyorumbirde sözde arkadaşlar vardı iki dene onlarada kapak olucak benim kadar kiloları oldukları halde ay sen çok kilolusun yok eşinle sorunlar yaşıyorsundur falan diye abuk subuk konuşmalar yapıyorlardı :26: Aslında senelerdir ikisinede kırıldığım için gitmiyordum zaten ama bir düğün olur birşey olur mutlaka deng geliyorduk o zamanda hatır için güler yüz göstermek zorunda kalıyordum neyse bu sefer intikamın acı olucak
Fıstık gibi olayımda ikiside çatırrrrrrrrrr çatırrrrrrrrrrrr çatlasın
Yaşasın kötülükkkk dermişim
Yok ya isteyen herkese Rabbim nasip eder inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnnnnnn
bebeeem bende atmak iserim foto ama hafıza kartım arabada takılı , hatırlarsam alırım bi ara ,atarım sonrada
Banuşumm benimde çook fazla kapak yapacağım insan var , öncelikli olarak eşimin sülalesi , sonrasında çevremde bi sürü tip , eşimle yakşımadığımızı düşünen insan müsveddeleri , falan filan fişmekaannn ....
içimi en çok acıtansa ; eşimin bi arkadaşının ev arkadaşı bizim düğünümzde " bu düğün olamaz , bu oğlanın gözü kör , bu kızla evlenilirmi , yok bilmem ne...."
bunuda eşimin arkadaşı olacak olan geri zekalı kız arkadaşına anlatmış , kız ayrıldıktan sonra bana ve eşime bunları anlattı , eşimde arkadaşı olan o insancık , o yaratığa gerekenleri söyledi kapattı o defteri ....
afiyet olsun tatlım sadece afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhh
:26:mende şimcik biyajcıkın keştane yedim biy kaşıkda nay
en kısa zamanda kilolarını verip bebişinide kucağına alırsın inşallah:)
ben bu kış hiç kestane yemedim çok da canım istiyor
seni yaramaz seni benim de regl dönemim canım nasıl tatlı istiyor iştahım nasıl tavan yapıyor nasıl üşüyorum anlatamam
ooof olsam da bitse de rahatlasam bir an önce
bebeeem bende atmak iserim foto ama hafıza kartım arabada takılı , hatırlarsam alırım bi ara ,atarım sonrada
Banuşumm benimde çook fazla kapak yapacağım insan var , öncelikli olarak eşimin sülalesi , sonrasında çevremde bi sürü tip , eşimle yakşımadığımızı düşünen insan müsveddeleri , falan filan fişmekaannn ....
içimi en çok acıtansa ; eşimin bi arkadaşının ev arkadaşı bizim düğünümzde " bu düğün olamaz , bu oğlanın gözü kör , bu kızla evlenilirmi , yok bilmem ne...."
bunuda eşimin arkadaşı olacak olan geri zekalı kız arkadaşına anlatmış , kız ayrıldıktan sonra bana ve eşime bunları anlattı , eşimde arkadaşı olan o insancık , o yaratığa gerekenleri söyledi kapattı o defteri ....
canım benim uzun süre tombiş tombiş gezdiğimiz için insanlara garip geliyor ince halimizsağol kuzumm ama bende kafamda bi soru işareti oluştu , "acaba hakkaten hastalıklı gibi mi görünüyorum dışardan ??" buna azcık takıldım ama onun haricinde insanların yüzündeki o şaşırma ifadesini görmek herşey bedelll
bacım senin boyun uzun kaldırırsın 80 kiloyu ama ben 3-5 daha versem iyi , ee birde bebiş doğuracam o yüzden azcık daha vermem lazımm
ahahah kaynanacına sevgilerr , saygılarr , hele ben memlekete gideyim gör sen milletteki dumuru
arkayı 6laaa
oyyy aminn inşallahhhh...kestaneyi bende düşündümmm buzlukda vardııı..ama nedense zor geldi yapmakk..bu pudinkde hep eşimin yüzündennn....
sorma yaaaaa hemde ne yaramazz ne yaramazzz...yaa benim irademin güçlenmesi lazımm ama nasılllll...ben öyle yapıpda yemeyenlerden olabilecekmiyim acabaaaa........
Allah akıl fikir versin bu insanlara.
Hayatım emin ol seni şimdi görenler çok çok fazla kapaklarını alıyorlardır
Bazılarını sen görmesen bile senin zayıfladığın haberini almışlardır
İnşallah gereken herkese ağızlarının payını zayıflayarak vereceğiz
İnan ben sonradan çok kızdım kendime niye düğünün ortasında o herife bir tokat atmadım diye en azında hıncımı alamasamda oda rezil olurdu orada
Neyse elbet Rabbim karşıma çıkaracak onu. O günden sonra eşimde konuşmayı kesti onunla hatta selam dahi vermiyor ama bu tepkiside bana yeterli gelmiyor
Neyse kendi işimi kendim görürüm nasılsa
huysuz esra duygularımız ortak tek fark ben yarın da kardeşime gideceğim ama her yer buz artık kızakla giderim
ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)
ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)
canım benim uzun süre tombiş tombiş gezdiğimiz için insanlara garip geliyor ince halimiz
ama dukan azcık da solduruyor sanki:26:
en iyisi mümkün olduğunca yapmamak
benn çoğu kapağıı yapıştırdımmmbu halim bile yettiii bide bana demiyorlarmıııı ayy bak burda dur bu kadar yeter daha fazlası sana yakışmazzzz hayırr bak ben 6 aydır aynı kilodayımm her hafta beni gördüklerindee ayyy sen yine ne kadar zayıflamışsınn..bende diyorum dalgamı geçiyorsunuzz kaç aydır hiç vermedimm...yok yokk vermişsinn vermişsinnn.....hele geçen birii...yaaa ne diye naz yapıyorsunn..şunu şunu yaptım verdim desenee...allahh açtım agzımı yumdum gözümüü....şimddii onlara inatt bi 10 kilo daha istiyorummm......
onlar bi yana da benimm en büyükk sebebimm bu pkoo...çocuk yüzünden kiloyuda versemm üstümden bi yük kalkacak..benim yüzümden olmuyor..kilom yüzünden olmuyorrr düşünceleri beni boğuyor git gide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?