Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim:)

bazen ince düşünmenin ucunu biraz salmak gerek nuhan ablacım, yoksa insanı çok yıpratıyor.....

bugün hem doğu hem batı sallanmış geçmiş olsun herkese

gerçekten yaaa
Allah hayırlara getirsin inşaallah....
safer ayındayız hala, ve bu ayda olan haram ve kötü şeyler özellikle bu ayda yani Allahın gazabına neden olurmuş(
Allahım korusun kötü olaylardan inşaallah.....

zayıflasan bi dert, zayıflamasan
nasreddin hoca misali; kimseyi dinlemicen, duymican eşşeği tutup sen taşıyacan.....

ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)

nazar etme ne olur, çalış seninde olur

üzme o tatlı canını...tabiki kilonun büyük etkisi var biçok şeye ama şuda bi gerçekki nasipten öte yol yok bacım...benimde adet düzensizliğim vardı ve hala var doktorlar zayıfla yoksa beben olmaz diyolardı ilkine 96 kilo ile ikincisine 106 kilo ile hamile kaldım...demiyorum ki amannn boşver tabiki zayıfla sağlığın için ama vakti saati geldiğinde bebişinde olucaktır buna inan...sırf kiloluyum bebeğim olmuyor diye kurma ve üzme kendinide eşinide canımm...bende çok takıyodum ama gördümkü yıpranmaktan ve yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo...

ah canım bnde çok ii anlıyorum seniii bnde cocuk istiorum ama şu kilolar yokmu şu kilolar....

görecen cücüşüm göreceenn , o kurabişleri falan bırak , tatlıları at çöpe , bu cuma 83ler senindiirrr :128::128::128:

evet Cecoş yaaa her hafta tartılll

olduğu "kadar" olmadığı "kader"......

herkeslere iyi geceler....
iyice uykum geldi, şapşallaştım iyice uykudan:))

görecen cücüşüm göreceenn , o kurabişleri falan bırak , tatlıları at çöpe , bu cuma 83ler senindiirrr :128::128::128:

evet Cecoş yaaa her hafta tartılll

inşallah canım benim. koşa koşa gelecem peşinden.

bizim bi iddiamız vardı. ayın 15ine kadar. sen 77.2 idin ben 84.2 :) sen 1.4 kg vermişin sanırım. ben de sana yetişsem keşke :)

ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)

Biz aralarda işleri yaparkende bir çööö diyoruz
Ama biriksede çok zevkli geliyor bana okuması tabi sohbete canlı katılmak daha zevkli

Sorma güzelim yaa bende çok istiyorum her hafta tartılıp farkı görmeyi
Bakalım bu saatte uğraşamam ama yarın sabah en yenisinden birer pil koyayım tartıyada tekrar deniyeyim
Aynı çıkarsamda o zaman tartının bozulduğuna adım gibi emin olurum ve olmadı annemin evindeki tartıyı ilk fırsatta gidip evinden çalarım nasılsa yaza kadar kimsecikler olmuyor evde gelirken getirsin kendine yada bana yeni bir tartı

Öbür türlü her hafta kıskanıyorum sizleri kafadanda şukadar gitmiştir demek istemiyorum
İnşallah yarın düzeldiğini görürümde düzenli bildirim yapabilirim

inşallah canım benim. koşa koşa gelecem peşinden.

bizim bi iddiamız vardı. ayın 15ine kadar. sen 77.2 idin ben 84.2 :) sen 1.4 kg vermişin sanırım. ben de sana yetişsem keşke :)

cücüüm 75.1i gördüm ama yine kaçak takılıyor , bakalım bu aralar git gelli yaşıyorum kilo durumlarımı

hadi sende yetişeceksin bebeeemm :129::129:

bak aynurcumm bu akşamda 13 kişi olmuşuzzz

oohh sürümüze berekettt

benim uykum geldi sabah yine erken kalkıp uyumayacağım 2 gün dayanamam uykusuzluğa yoksa hortlarım yine
hadi hepinize iyi geceler

ya ben bütün gün evde yokum sabah okul öğleden sonra iş teee akşam 10dan sonra gel işti güçtü yemekti kocaydı derken vakitmi kalıo(((

hımmm, haklısın canım....

Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği....

meyracım yaş kaç desem ayıp etmiş olurmuyum

hayırlısı ile inşaallah AMİN.....

yok canım ne ayıbı; 27, martta28 olucam:))

senin kaç acaba?

banucum enerjine hayranım valla...iki çocukla bukadar iş güçle maşaallahın var yani

cücüüm 75.1i gördüm ama yine kaçak takılıyor , bakalım bu aralar git gelli yaşıyorum kilo durumlarımı

hadi sende yetişeceksin bebeeemm :129::129:

süpersin kuzum, geliyorum hemen peşinden :)

inşallah çalışır tartın canım. olmadı al anneninkini. o zayıfladığını görünce tartı fabrikası bile alabilir zaten sana yazın :)

ASUMANCIM iyi geceler, tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…