he meyra kız avarın pek güzel olmus..ayaklarını sıcak tut karını ağrısı geçer.
- nuhan abla bazen çok ince düşündüğün olurmu bazı konuları??
hep inceyim sanırsam... algıngan olduğumda kesin... nemde kaparım. on laf neydi site birseyden nemde kapiyorum. Galiba daa geniş olmak lazım. nası olacaksa.
bugün hem doğu hem batı sallanmış geçmiş olsun herkese
benn çoğu kapağıı yapıştırdımmmbu halim bile yettiii bide bana demiyorlarmıııı ayy bak burda dur bu kadar yeter daha fazlası sana yakışmazzzz hayırr bak ben 6 aydır aynı kilodayımm her hafta beni gördüklerindee ayyy sen yine ne kadar zayıflamışsınn..bende diyorum dalgamı geçiyorsunuzz kaç aydır hiç vermedimm...yok yokk vermişsinn vermişsinnn.....hele geçen birii...yaaa ne diye naz yapıyorsunn..şunu şunu yaptım verdim desenee...allahh açtım agzımı yumdum gözümüü....şimddii onlara inatt bi 10 kilo daha istiyorummm......
onlar bi yana da benimm en büyükk sebebimm bu pkoo...çocuk yüzünden kiloyuda versemm üstümden bi yük kalkacak..benim yüzümden olmuyor..kilom yüzünden olmuyorrr düşünceleri beni boğuyor git gide...
ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)
benn çoğu kapağıı yapıştırdımmmbu halim bile yettiii bide bana demiyorlarmıııı ayy bak burda dur bu kadar yeter daha fazlası sana yakışmazzzz hayırr bak ben 6 aydır aynı kilodayımm her hafta beni gördüklerindee ayyy sen yine ne kadar zayıflamışsınn..bende diyorum dalgamı geçiyorsunuzz kaç aydır hiç vermedimm...yok yokk vermişsinn vermişsinnn.....hele geçen birii...yaaa ne diye naz yapıyorsunn..şunu şunu yaptım verdim desenee...allahh açtım agzımı yumdum gözümüü....şimddii onlara inatt bi 10 kilo daha istiyorummm......
onlar bi yana da benimm en büyükk sebebimm bu pkoo...çocuk yüzünden kiloyuda versemm üstümden bi yük kalkacak..benim yüzümden olmuyor..kilom yüzünden olmuyorrr düşünceleri beni boğuyor git gide...
bu sabah 84.1 kgdım. bir göremedim şu 83ü haftalardır. bu hafta umutluyum ama. bu kar işe yaradı. anneme gidince bir lokma şu kurabişten, iki lokma şu tatlıdan diye diye sabote ediyordum kendimi. bu cuma inşallah güzel bildirimlerde bulunuruz hepimiz.
YA bu ara cecoşum senin tartı hala mı aynı gösteriyo. 100ün altına düştün, normale dönmüştür belki. sen de her hafta tartıl artık ya :)
üzme o tatlı canını...tabiki kilonun büyük etkisi var biçok şeye ama şuda bi gerçekki nasipten öte yol yok bacım...benimde adet düzensizliğim vardı ve hala var doktorlar zayıfla yoksa beben olmaz diyolardı ilkine 96 kilo ile ikincisine 106 kilo ile hamile kaldım...demiyorum ki amannn boşver tabiki zayıfla sağlığın için ama vakti saati geldiğinde bebişinde olucaktır buna inan...sırf kiloluyum bebeğim olmuyor diye kurma ve üzme kendinide eşinide canımm...bende çok takıyodum ama gördümkü yıpranmaktan ve yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo...
görecen cücüşüm göreceenn , o kurabişleri falan bırak , tatlıları at çöpe , bu cuma 83ler senindiirrr :128::128::128:
evet Cecoş yaaa her hafta tartılll
teşekkür ederim:)
nazar etme ne olur, çalış seninde olur
olduğu "kadar" olmadığı "kader"......
ay kızlarrr en son dun gece yazzmıştım bi baktım 35 sayfa olmuş nasıl okuonuz siz nası yetiişionuz banada deyin Allah aşkına:)
bu sabah 84.1 kgdım. bir göremedim şu 83ü haftalardır. bu hafta umutluyum ama. bu kar işe yaradı. anneme gidince bir lokma şu kurabişten, iki lokma şu tatlıdan diye diye sabote ediyordum kendimi. bu cuma inşallah güzel bildirimlerde bulunuruz hepimiz.
YA bu ara cecoşum senin tartı hala mı aynı gösteriyo. 100ün altına düştün, normale dönmüştür belki. sen de her hafta tartıl artık ya :)
inşallah canım benim. koşa koşa gelecem peşinden.
bizim bi iddiamız vardı. ayın 15ine kadar. sen 77.2 idin ben 84.2 :) sen 1.4 kg vermişin sanırım. ben de sana yetişsem keşke :)
bak aynurcumm bu akşamda 13 kişi olmuşuzzz
Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği....
meyracım yaş kaç desem ayıp etmiş olurmuyum
ya ben bütün gün evde yokum sabah okul öğleden sonra iş teee akşam 10dan sonra gel işti güçtü yemekti kocaydı derken vakitmi kalıo(((
Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği....
meyracım yaş kaç desem ayıp etmiş olurmuyum
hımmm, haklısın canım....
hayırlısı ile inşaallah AMİN.....
yok canım ne ayıbı; 27, martta28 olucam:))
senin kaç acaba?
cücüüm 75.1i gördüm ama yine kaçak takılıyor , bakalım bu aralar git gelli yaşıyorum kilo durumlarımı
hadi sende yetişeceksin bebeeemm :129::129:
Sorma güzelim yaa bende çok istiyorum her hafta tartılıp farkı görmeyi
Bakalım bu saatte uğraşamam ama yarın sabah en yenisinden birer pil koyayım tartıyada tekrar deniyeyim
Aynı çıkarsamda o zaman tartının bozulduğuna adım gibi emin olurum ve olmadı annemin evindeki tartıyı ilk fırsatta gidip evinden çalarımnasılsa yaza kadar kimsecikler olmuyor evde gelirken getirsin kendine yada bana yeni bir tartı
Öbür türlü her hafta kıskanıyorum sizlerikafadanda şukadar gitmiştir demek istemiyorum
İnşallah yarın düzeldiğini görürümde düzenli bildirim yapabilirim
benim uykum geldi sabah yine erken kalkıp uyumayacağım 2 gün dayanamam uykusuzluğa yoksa hortlarım yine
hadi hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?