benim uykum geldi sabah yine erken kalkıp uyumayacağım 2 gün dayanamam uykusuzluğa yoksa hortlarım yine
hadi hepinize iyi geceler
bende 28 i bitiriyorum nisanda..nekadarlık evlisin?iyice meraklı melayat oldum
süpersin kuzum, geliyorum hemen peşinden :)
inşallah çalışır tartın canım. olmadı al anneninkini. o zayıfladığını görünce tartı fabrikası bile alabilir zaten sana yazın :)
ASUMANCIM iyi geceler, tatlı rüyalar
kızlar ben de kaçayım. hepinize iyi geceler, tatlı tatlı rüyalar
olsun canım:)
1.5senelik evliyim:)
senin burcun ne?
bende melayat 2olayım olurmu??
ben koç, KAMİLKOÇ dermişim sonrada
uyku bunaklığından uçtum ben iyice bugün, bugün 3saatlik uykuyla duruyorum ben
Hepinize iii gecelerrr bana uykuuu vaktii geldiii artikim... yarin bol hareketli ve sporlu az kalorili bir gun diliyorum hepinize..n
.bazen irademi kaybedip yeme istegim gelince diyorum ki kendime Ayten senin bir hayalin var ve boyle yedikce hayalinden uzaklasiyorsun bu gidisin bir sonu da yok... sonra hemen aklim dank ediyor iradesi azalana ilac gibi
banucum enerjine hayranım valla...iki çocukla bukadar iş güçle maşaallahın var yani
süpersin kuzum, geliyorum hemen peşinden :)
inşallah çalışır tartın canım. olmadı al anneninkini. o zayıfladığını görünce tartı fabrikası bile alabilir zaten sana yazın :)
ASUMANCIM iyi geceler, tatlı rüyalar
benimde uykum iyice geldi, bende yatacağımda şansımı zorluyorum işte kızlar bende şuan
bugün dergide okudum, çocuk dergisinde, hadi size bir bilmece, gogıl amcaya sormak yok ama
kırıldığında işe yarayan şey nedir???
benimde uykum iyice geldi, bende yatacağımda şansımı zorluyorum işte kızlar bende şuan
bugün dergide okudum, çocuk dergisinde, hadi size bir bilmece, gogıl amcaya sormak yok ama
kırıldığında işe yarayan şey nedir???
Hepinize iii gecelerrr bana uykuuu vaktii geldiii artikim... yarin bol hareketli ve sporlu az kalorili bir gun diliyorum hepinize..n
.bazen irademi kaybedip yeme istegim gelince diyorum ki kendime Ayten senin bir hayalin var ve boyle yedikce hayalinden uzaklasiyorsun bu gidisin bir sonu da yok... sonra hemen aklim dank ediyor iradesi azalana ilac gibi
boğa burcuyum canım...ay daha çok taze gelinmişsinnn....bizim 9 bitiyo...baya ihtiyarladık yanii..
3 saat uykuuu ben bukadarına bile hasretimm...bebiş için uyku alıştırmasımı yapıyon...
yumurta yumurtaayani öyle tahmin ediyorumm
bana sorsalar "duraklama döneminde takılan kilo kırılınca işe yarar"
ama bebelere göre cevap "yımırta" olabilerr diye düşünüyorumm
iyi geceler cücüşüm , ben motivasyonumu kaybetmeye başlayınca bol gelen kıyafetlerimi çıkarıp denemeye başlıyom , sonra bi ara gazı bi aragzaı , aynen devvaamm
yapacaksın canımm , 2. döneme en kötü 79ile başlicaksınn
boğa burcuyum canım...ay daha çok taze gelinmişsinnn....bizim 9 bitiyo...baya ihtiyarladık yanii..
3 saat uykuuu ben bukadarına bile hasretimm...bebiş için uyku alıştırmasımı yapıyon...
iyi geceler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?