Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün baya soğukta kalınca; soğuk almışım....
hafif üşütme belirtileri var bende şuan, yarına geçer bişey kalmaz ama....
ben üşüttüm mü çok sıkıntılı oluyorum ve huysuz, mızmız oluyorum.....
aynı çocuk gibi....
kimi insan soğuk algınlığına dayanamaz çok sıkıntı yaşar ya, işte ben öyleyim....
bugün yine bi soğuk algınlığı hapı alıp birde limon sıkıp içsem iyi olacak.....
atkısız falan o tipide az yürümedim.
neysem.

benim uykum geldi sabah yine erken kalkıp uyumayacağım 2 gün dayanamam uykusuzluğa yoksa hortlarım yine
hadi hepinize iyi geceler

iyi geceler canım...

bende 28 i bitiriyorum nisanda..nekadarlık evlisin?iyice meraklı melayat oldum

olsun canım:)
1.5senelik evliyim:)
senin burcun ne?
bende melayat 2olayım olurmu??
ben koç, KAMİLKOÇ dermişim sonrada
uyku bunaklığından uçtum ben iyice bugün, bugün 3saatlik uykuyla duruyorum ben

yeni avatarın çok tatlı:)
maşaallah çok tatlısın canım sen yaaa.....
maşaallah
şekercimi baban senin yoksa:)
"çok tatlısın, şekersin şekercimi baban senin" diye bi şarkı varya

Kızlar hepinize iyi geceler. Eşimden anca aldım laptopu :126: çanak okeye takıldı kaldı 3 saattir

o değilde bende heves ettim bir iki el oynayaym bari

bugn yediklerimi özetliyorum

Sabah 10 gibi bir bardak süt içtim ( yoğurt için süt aldım kokusunu acayip sevdim sabah sabah içtim valla aslında pek sevmem nasıl olduysa canım istedi )

Kahvaltıda 1 haşlanmış yımırta 2 dilim kepek ekmeği 1.5 kbrt kutusu peynir yedim

ara öğün yok

öğlen bi damla yağda yumurta kırdım yedim. aslında bunuda pek sevmem nedense bugun öle geldi içimden 1 dilimde kepek ekmeği yedimm

asıl muhabbet simdi başlıyor kaygana aradı illa komsular beni istiyorlarmış neyse aldım örgümü çıktım yanlarına birde ne göreyim börekler çörekler sarmalar

yedinmi diye sorarsanız şeyy 1 parça börek 1 poğaça ve 3-4 tane sarma yedim ama cok suçluyum biliorum

aksam da 1 kase yoğurt 2 kaşık mercimek çorbası içtim (esimin tabağından ) 3-4 kasık da nohut yemeği yedim. 50 gram var yada yok kemikli et vardı etinden sıyırdım yedim bide bi dilim kepek ekmeği

spora gelince de 1.5 saat yürüdüm hemde 4.5 km hızla benden bu kadar

Hepinize iii gecelerrr bana uykuuu vaktii geldiii artikim... yarin bol hareketli ve sporlu az kalorili bir gun diliyorum hepinize..n
.bazen irademi kaybedip yeme istegim gelince diyorum ki kendime Ayten senin bir hayalin var ve boyle yedikce hayalinden uzaklasiyorsun bu gidisin bir sonu da yok... sonra hemen aklim dank ediyor iradesi azalana ilac gibi

benimde uykum iyice geldi, bende yatacağımda şansımı zorluyorum işte kızlar bende şuan

bugün dergide okudum, çocuk dergisinde, hadi size bir bilmece, gogıl amcaya sormak yok ama

kırıldığında işe yarayan şey nedir???

olsun canım:)
1.5senelik evliyim:)
senin burcun ne?
bende melayat 2olayım olurmu??
ben koç, KAMİLKOÇ dermişim sonrada
uyku bunaklığından uçtum ben iyice bugün, bugün 3saatlik uykuyla duruyorum ben

boğa burcuyum canım...ay daha çok taze gelinmişsinnn....bizim 9 bitiyo...baya ihtiyarladık yanii..
3 saat uykuuu ben bukadarına bile hasretimm... bebiş için uyku alıştırmasımı yapıyon...

kızlar ben de kaçayım. hepinize iyi geceler, tatlı tatlı rüyalar

iyi geceler canımm

iyi geceler cücüşüm , ben motivasyonumu kaybetmeye başlayınca bol gelen kıyafetlerimi çıkarıp denemeye başlıyom , sonra bi ara gazı bi aragzaı , aynen devvaamm

yapacaksın canımm , 2. döneme en kötü 79ile başlicaksınn

banucum enerjine hayranım valla...iki çocukla bukadar iş güçle maşaallahın var yani

Yok be güzelim genelde hafta içi üstten yapıyorum kaynananın gördüğü yerler
Haftasonuda eşim sağ olsun yardımcı oluyor bazen. Eeee kızda büyüdü ben çamaşır makinaya atarken o bulaşık makinasını hallediyor öfleye pöfleyede olsa
Birde çocukları aşırı derece sıkmakta istemiyorum varsın oyuncaklar dağınık olsun nasılsa gece yatarken topluyoruz bir kere çocuk oluyorlar ben anneme ne kızardım istediğim gibi oyuncaklarımı dökemiyorum ortaya diye. Tabi evde ufak felaket dağınık görünüyordu kadının gözüne birde titizzzzzzzz
Bazen diyorum ona iç güveyi almış olsaydık eşimi valla ondan evvel ben kaçardım evden diye

Önemli olan benim kendimi iyi hissetmem sağolsun eşimde bazen bir şey yapmadığımı görünce hayatta niye bugün her iş kaldı demez aksine hayırdır bir durum mu var der
Şimdi spora başladığımdan beri biraz daha düzenli gitmeye çalışıyorumki o günler öğleden sonra çıkınca akşam geldiğimde fazla iş çıkmasın bana o yorgunlukla diye

Mesela bugün çamaşır yıkayıp astım, etrafı toparladım, kuzunun birkaç şeyini elde yıkadım birde mutfağı üstten temizledim
Yarında sabah kahvaltıdan hemen sonra bir süpürüp silerim birde mutfak dolabının kapaklarını bir silerim olur biter He birde nevresimlerimi değiştirip yıkananlarıda ütüleyebilirsem süper olur yeter o kadar iş fazlasını yapıpta kendimi yıpratamam
Allahın günleri çuvalamı girdi

İnşallah canım yaa zaten annem niye aldın demez geçenlerde bozuk dediğimde bile git al dedi ama şimdi kar var çıkamam yarın Perşembe biraz daha düzelmiş olursa havalar spora giderken uğrayıp alırım kücük cadıyla gidince zor oluyor onu zaptet falan birde tutturuyor ben kendim çıkıcağım merdivenleri diye uğraşamam

kızlar ben de kaçayım. hepinize iyi geceler, tatlı tatlı rüyalar

Tamam canım Allah rahatlık versin
Bu arada avatarına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yumurta yumurtaa yani öyle tahmin ediyorumm

bana sorsalar "duraklama döneminde takılan kilo kırılınca işe yarar"

ama bebelere göre cevap
"yımırta" olabilerr diye düşünüyorumm

iyi geceler

boğa burcuyum canım...ay daha çok taze gelinmişsinnn....bizim 9 bitiyo...baya ihtiyarladık yanii..
3 saat uykuuu ben bukadarına bile hasretimm... bebiş için uyku alıştırmasımı yapıyon...

teşekkür ederim

sizede maşaallah canım

yok canım alıştırma yapmıyorum, bugün böyle oldu, arada oluyo, uykum kaçıyo uyuyamıyorum bi türlü.

Kizzzz Aynur cücüsüüü agzindan ball damliyor seninn olcaaam insallah 2. Doneme 79 kiloyla girceemm yaza da 68 insallaahh. ayyy ne gazaaa geldiiimmmm

yavrıımm sen baya erken evlenmişin gııızzz 9 yılı devirmişiniz tütütü MaşAllahh

bende 1.5 yıllık evliyimm

MEYRAAA düğün tarihiniz nedir baccımm ??

banuuu sen anlatırken ben yoruldumm...bende aynen öyle yapıyorum canım oyuncaklara ses etmiyorum zaten çocuklar dört duvar arasında neyapsınlar oynıcaklar tabi ama benim ikiside küçük ve uyku düzeni hiç yok inan bir saat deliksiz uykum yok oyüzdende daha çabuk yoruluyorum zaman zamanda sinirli oluyorum...ama biraz daha büyüdülermi geçicek inş..sağolsun benim eşimde çok destektir bana çocuklar ve ev konusunda...
bu arada kuzuları uyutmayı denicem şimdi uyurlarsaa bende yatıcam oyüzden ben kaçar öptüm hepinizi..hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…