evet evet bildiniz hemen maşaallah:)))
yumurtaydı cevap:)
Kizzzz Aynur cücüsüüü agzindan ball damliyor seninn olcaaam insallah 2. Doneme 79 kiloyla girceemm yaza da 68 insallaahh. ayyy ne gazaaa geldiiimmmm
Bu arada aksam tartılayım dedim ilk kez aksam tartıldım birde ne göreyim 100.7 olmuşumm
Kızlar hepinize iyi geceler. Eşimden anca aldım laptopu :126: çanak okeye takıldı kaldı 3 saattir
o değilde bende heves ettim bir iki el oynayaym bari
bugn yediklerimi özetliyorum
Sabah 10 gibi bir bardak süt içtim ( yoğurt için süt aldım kokusunu acayip sevdim sabah sabah içtim valla aslında pek sevmem nasıl olduysa canım istedi)
Kahvaltıda 1 haşlanmış yımırta 2 dilim kepek ekmeği 1.5 kbrt kutusu peynir yedim
ara öğün yok
öğlen bi damla yağda yumurta kırdım yedim. aslında bunuda pek sevmem nedense bugun öle geldi içimden1 dilimde kepek ekmeği yedimm
asıl muhabbet simdi başlıyorkaygana aradı illa komsular beni istiyorlarmış neyse aldım örgümü çıktım yanlarına birde ne göreyim börekler çörekler sarmalar
yedinmi diye sorarsanız şeyy1 parça börek 1 poğaça ve 3-4 tane sarma yedim ama cok suçluyum biliorum
aksam da 1 kase yoğurt 2 kaşık mercimek çorbası içtim (esimin tabağından) 3-4 kasık da nohut yemeği yedim. 50 gram var yada yok kemikli et vardı etinden sıyırdım yedim bide bi dilim kepek ekmeği
spora gelince de 1.5 saat yürüdüm hemde 4.5 km hızlabenden bu kadar
Bu arada aksam tartılayım dedim ilk kez aksam tartıldım birde ne göreyim 100.7 olmuşumm
yavrıımm sen baya erken evlenmişin gııızzz 9 yılı devirmişiniz tütütü MaşAllahh
bende 1.5 yıllık evliyimm
MEYRAAA düğün tarihiniz nedir baccımm ??
yavrıımm sen baya erken evlenmişin gııızzz 9 yılı devirmişiniz tütütü MaşAllahh
bende 1.5 yıllık evliyimm
MEYRAAA düğün tarihiniz nedir baccımm ??
banuuu sen anlatırken ben yoruldumm...bende aynen öyle yapıyorum canım oyuncaklara ses etmiyorum zaten çocuklar dört duvar arasında neyapsınlar oynıcaklar tabi ama benim ikiside küçük ve uyku düzeni hiç yok inan bir saat deliksiz uykum yok oyüzdende daha çabuk yoruluyorum zaman zamanda sinirli oluyorum...ama biraz daha büyüdülermi geçicek inş..sağolsun benim eşimde çok destektir bana çocuklar ve ev konusunda...
bu arada kuzuları uyutmayı denicem şimdi uyurlarsaa bende yatıcam oyüzden ben kaçar öptüm hepinizi..hayırlı geceler
ay sende daha çok yeniymişsinnn...
evet canım herüfümün kara kaşına kara gözüne kandım yaff
12haziran:))
sizin?
kolay gelsin canım benim...
iyi geceler, tatlı uykular...
ooo süpersin canimmmm,
bende yarin bi tartiliyim bakalim 96lara yaklasmismiyimmm
meyracim senin sorunun cevabini herkes hemen bilmis, saftirik emishin aklina bile gelmedi amaof hic bilemem böle seyleri yaaaaaaa
Bu arada Meyracığımmmmmmm bulmacanı okur okumaz nedense direk çeviz geldi aklıma
Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama çok merakta ediyorum
Nettende sırf sana içimden söz verdiğim için bakmıyorum
ay sende daha çok yeniymişsinnn...
evet canım herüfümün kara kaşına kara gözüne kandım yaff
ooo süpersin canimmmm,
bende yarin bi tartiliyim bakalim 96lara yaklasmismiyimmm
ayy bende bi görsem 9 lu rakamlarııı
meyracim senin sorunun cevabini herkes hemen bilmis, saftirik emishin aklina bile gelmedi amaof hic bilemem böle seyleri yaaaaaaa
kız o börekle poğçadır o
Yeme şekerim yemee tü kaka onlarAllahtan akşam yemeğinden kurtarmışsın ama nerede burda salatan :26:
Sarma yaprağı hariç hiç yeşillik yememişsin bugün kız
Yoğurt ve yeşilliği her öğününde eksik etme güzelimbende öyle yapmaya çalıştığımdan beri bağırsaklarla barış imzaladık ve şükür kilo vermeyede başladım
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Bu şekilde spor yapmaya devam edersen zaten çok güzel kilolar verirsin bence ama işte çok az dikkat canım emin ol farkı gördükçe dahada motive olucaksın
Bu arada Meyracığımmmmmmm bulmacanı okur okumaz nedense direk çeviz geldi aklıma
Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama çok merakta ediyorum
Nettende sırf sana içimden söz verdiğim için bakmıyorum
estağfirullah canım benim......
yumurtaydı canım:)))
meraklı cecoşum benim:)
ama cevizde doğru bi fikir olmuş:)
benim herüfte kara kaşlı kara gözlü
12-13 temmuz şekerim , tam 1 ay var aramızdaa
tamam tatlım:)
bende yatam artık kızlar....
iyice gözlerim gitti, sohbetinize doyum olmaz o ayrı ama......
herkesleri öperim, sürç-i lisan ettiysek affola....
herkese iyi geceler
yavrım kaşa göze kansakta evlenemezdikki biz , okul vardı , iş güç derken hayat ancak 5.5 yılda evlenememize müsade etti , o da nasıl müsadeyse , herifin askerliğini bilem evlendikten sonra bekliyom iştee
benim herüfte kara kaşlı kara gözlü
biz evlendiğimizde eşim okuyodu daha 3 sene sonra askere gitti...
benim evde vardı beklerken kurtlanmaya başlamışlarben bu kış hiç kestane yemedim çok da canım istiyor
seni yaramaz seni benim de regl dönemim canım nasıl tatlı istiyor iştahım nasıl tavan yapıyor nasıl üşüyorum anlatamam
ooof olsam da bitse de rahatlasam bir an önce
canım kuzucuğun kolaylıkla atlatır sağlığına kavuşur inşaAllahben geldimmmm...
büyük kızım ve kardeşimle beraber çıkıp kartopu oynadık...özlemişim bende çocuk gibi...çok eğlenceliydi..kuzum hiç eve girmek istemedi...ama korkuyorum yamyam hasta olucak diye...bi daha ateşlenmeden atlatırız ameliyatı inş..nasipse cuma günü kontrole gidiyoruz ve ameliyat için gün alıcaz...dua edin...
sizler nasılsınızz??
banucum geçmiş olsun canım yaa..geçen sene aynı olay bizimde başımıza geldi ama sağolsun vatandaş bi şekilde sorup soruşturup bizi buldu ve bütün masrafı üstlendi yaptırdı..üstelik arabayı yeni almıştık bir sürü borç vardı içimize oturmuştu öyle görünce...evimizin karşısında bakkal var ona not bırakmış...nekadar sevindik anlatamam...
aynuurr sana sana bir tyo vereyimmiiiinsancıklar çok acımasızlar cücüşüüümm
sağol bebeem , kimsenin haberi yok kilo verdiğimden , kaynanamada , gidipte millete Aynur zayıflamış falan deme dedim
evet kuzum hepimizin yapacağı şey , zayıflayıp bize bu acımasızca yorum yapan gerizekalılara ağızlarının payını vermek
benimkide konuşmuyor o adi ile ,ama Allah büyük illaki bi yerlerden çıkacak o it karşımaa
YAŞASIN KÖTÜLÜKKK
benim evde vardı beklerken kurtlanmaya başlamışlarçocuklara dedim kavurup yeyin bari çöpe gitmesin. yazık kardeşimin eşi dağdan toplamış getirmiş ben kurtlandırdım.
canım kuzucuğun kolaylıkla atlatır sağlığına kavuşur inşaAllah
aynuurr sana sana bir tyo vereyimmiii
akşam bıraktım sizi şimdi bir geldim 10küsür sayfa okudum
ben gecmiş okuyaana kadar herkes yatısa gecmiş birde iyi gecelerini okudum iyi mi
kk nın en cok konusan topicimiyiz biz yoksa..yoksa dilimize mi vurdu
benim evde vardı beklerken kurtlanmaya başlamışlarçocuklara dedim kavurup yeyin bari çöpe gitmesin. yazık kardeşimin eşi dağdan toplamış getirmiş ben kurtlandırdım.
canım kuzucuğun kolaylıkla atlatır sağlığına kavuşur inşaAllah
aynuurr sana sana bir tyo vereyimmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?