Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet bildiniz hemen maşaallah:)))
yumurtaydı cevap:)

eheheh akşama kadar çocuklarla muhattab oluyom , bissürü bilmece soruyolar , artık pratik zekam onlar gibi çalışmaya başladı

Kizzzz Aynur cücüsüüü agzindan ball damliyor seninn olcaaam insallah 2. Doneme 79 kiloyla girceemm yaza da 68 insallaahh. ayyy ne gazaaa geldiiimmmm

cücüşümm tabikide olacan bebeeemm , sakın bozma moralini , olaaccaakkk olaaccaakkkk

Bu arada aksam tartılayım dedim ilk kez aksam tartıldım birde ne göreyim 100.7 olmuşumm

ooo süpersin canimmmm,
bende yarin bi tartiliyim bakalim 96lara yaklasmismiyimmm

meyracim senin sorunun cevabini herkes hemen bilmis, saftirik emishin aklina bile gelmedi
ama of hic bilemem böle seyleri yaaaaaaa

Son düzenleme:

Bu arada aksam tartılayım dedim ilk kez aksam tartıldım birde ne göreyim 100.7 olmuşumm

kız o börekle poğçadır o
Yeme şekerim yemee tü kaka onlar Allahtan akşam yemeğinden kurtarmışsın ama nerede burda salatan :26:
Sarma yaprağı hariç hiç yeşillik yememişsin bugün kız
Yoğurt ve yeşilliği her öğününde eksik etme güzelim bende öyle yapmaya çalıştığımdan beri bağırsaklarla barış imzaladık ve şükür kilo vermeyede başladım
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Bu şekilde spor yapmaya devam edersen zaten çok güzel kilolar verirsin bence ama işte çok az dikkat canım emin ol farkı gördükçe dahada motive olucaksın

Bu arada Meyracığımmmmmmm bulmacanı okur okumaz nedense direk çeviz geldi aklıma
Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama çok merakta ediyorum
Nettende sırf sana içimden söz verdiğim için bakmıyorum

Eneeee yumurtaymış neyse aklımda bulunsun benim kız pek sever bilmeceleri bir ara ona sorarım yada bakarsın o bana sorar

Son düzenleme:
yavrıımm sen baya erken evlenmişin gııızzz 9 yılı devirmişiniz tütütü MaşAllahh

bende 1.5 yıllık evliyimm

MEYRAAA düğün tarihiniz nedir baccımm ??

ay sende daha çok yeniymişsinnn...

evet canım herüfümün kara kaşına kara gözüne kandım yaff

yavrıımm sen baya erken evlenmişin gııızzz 9 yılı devirmişiniz tütütü MaşAllahh

bende 1.5 yıllık evliyimm

MEYRAAA düğün tarihiniz nedir baccımm ??

12haziran:))
sizin?

kolay gelsin canım benim...
iyi geceler, tatlı uykular...

yavrım kaşa göze kansakta evlenemezdikki biz , okul vardı , iş güç derken hayat ancak 5.5 yılda evlenememize müsade etti , o da nasıl müsadeyse , herifin askerliğini bilem evlendikten sonra bekliyom iştee

ooo süpersin canimmmm,
bende yarin bi tartiliyim bakalim 96lara yaklasmismiyimmm

meyracim senin sorunun cevabini herkes hemen bilmis, saftirik emishin aklina bile gelmedi
ama of hic bilemem böle seyleri yaaaaaaa

estağfirullah canım benim......

Bu arada Meyracığımmmmmmm bulmacanı okur okumaz nedense direk çeviz geldi aklıma
Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama çok merakta ediyorum
Nettende sırf sana içimden söz verdiğim için bakmıyorum

yumurtaydı canım:)))

meraklı cecoşum benim:)

ama cevizde doğru bi fikir olmuş:)

benim herüfte kara kaşlı kara gözlü

şeyy ben hiç salata yemiyorum aslında sevmiyorum yeşilliği napıcam bilmiyorum zaten bugun istesemde yiyemezdim evde hiçbirsey kalmadı yarın pazara gidicem doldurcam evi pırasa brokoli lahana filan :44: yürümeye tam gaz devam Allahın izniyle pes etmicem de bide börek çörek gördüğümde sabredebilsem keşke

estağfirullah canım benim......

yumurtaydı canım:)))

meraklı cecoşum benim:)

ama cevizde doğru bi fikir olmuş:)

benim herüfte kumral bende sarı , bizim çocukta şeffaf bişeyle rolur heraldee

yavrım kaşa göze kansakta evlenemezdikki biz , okul vardı , iş güç derken hayat ancak 5.5 yılda evlenememize müsade etti , o da nasıl müsadeyse , herifin askerliğini bilem evlendikten sonra bekliyom iştee

biz evlendiğimizde eşim okuyodu daha 3 sene sonra askere gitti...

yok kızz o lafın gelişiydiela gözlü kumral kendisi:44:

biz evlendiğimizde eşim okuyodu daha 3 sene sonra askere gitti...

hay maşAllahh yavrrumm , benimkini kessen evlenmezdi be yaavvv , adam okulu bitirdi , bu seferde atama için bekledik , o zamanda bile değil evlenmek nişanlanmaya bile sıcak bakamadık

neyse insanların nikah ve ölüm tarihi değişmezmişş , öyle diyelim öyle olsunn

benim evde vardı beklerken kurtlanmaya başlamışlar çocuklara dedim kavurup yeyin bari çöpe gitmesin. yazık kardeşimin eşi dağdan toplamış getirmiş ben kurtlandırdım.

canım kuzucuğun kolaylıkla atlatır sağlığına kavuşur inşaAllah

aynuurr sana sana bir tyo vereyimmiii

akşam bıraktım sizi şimdi bir geldim 10küsür sayfa okudum

ben gecmiş okuyaana kadar herkes yatısa gecmiş birde iyi gecelerini okudum iyi mi

kk nın en cok konusan topicimiyiz biz yoksa..yoksa dilimize mi vurdu

yes baby

Son düzenleme:
akşam bıraktım sizi şimdi bir geldim 10küsür sayfa okudum

ben gecmiş okuyaana kadar herkes yatısa gecmiş birde iyi gecelerini okudum iyi mi

kk nın en cok konusan topicimiyiz biz yoksa..yoksa dilimize mi vurdu

evet bencede en geveze ekip biziizz

yediklerimiz çeneye yarıyo heraldee bebeemm

inş ablacım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…