Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ya yesillik dedinizde,
burda ot bulamiyom gizlar yaa
bi dereotu filan aliyim dedim bakindim ettim yok anam,

marul desen almis basini gidyor fiyatlar, domates salatalik yanina yanasilmiyor neredeyse fiyatlar uctu

bende tursuya sardim napim, salata yemiyoz ki$in artik pek

öyle güzel kar yagıyorkii...minik minik ama sanki konfeti yagmuru gibiiii

salonumun peceresi yere kadar kocaman...hemen yanında da sokak diregi var
karı penceremden net gösteriyor...

bende tv yerine dısarıyız izliyorum

ama turşu tuzludur sultanım birde üstüne ödem yapar vucudun...su toplar
diyetisyen bana cok canın cekmedikçe yeme demişti

öyle güzel kar yagıyorkii...minik minik ama sanki konfeti yagmuru gibiiii

salonumun peceresi yere kadar kocaman...hemen yanında da sokak diregi var
karı penceremden net gösteriyor...

bende tv yerine dısarıyız izliyorum

afferin sana cücüşümm , burda durum kötü , heryer buz oldu , işkenceye dönüştü resmenn :26::26:

belki sizde yapıyorsunuzdur ama ben yinede hatırlatmış olayım.
ben kilo verdiğim sürece her banyoya girdiğimde sarkması muhtemel yerlerime özellikle iç bacak, göbek, ve sık sık yüzüme şok uyguladım ve hiç sarkmadı.
hatta birazcık sarkma var diye şikayette bulundum. zayıf bir arkadaşa. havuza gitmiştik bana baktı baktı sende şımarıyorsun o kadar sarkma bendede var sen benden sıkısın dedi

evet bencede en geveze ekip biziizz

yediklerimiz çeneye yarıyo heraldee bebeemm

yada yiyemediklerimizden mi oluyor acaba sahsen ben yerken ne geliyorum ne yazıorum

sesi cıkmayan varsa bilki yediginden ahaha bütün sırlarımı döktüm ortaya.

bu arada şafak çizelgen çok güzel olmus

kızlar bende yavaştan kaçacam , Daficimin cevabını bekliyom , şimdiden herkes iyi gecelerr , öperiimm

nasıl şok uyguladın bebeem, anlatsana
yada yiyemediklerimizden mi oluyor acaba sahsen ben yerken ne geliyorum ne yazıorum

sesi cıkmayan varsa bilki yediginden ahaha bütün sırlarımı döktüm ortaya.

bu arada şafak çizelgen çok güzel olmus

ehehe o zaman ben yemediğimden bu kadar vurdu çeneme , o zaman modum düşük dediğimde yediğimden dolayımı kaçıyom llaann

sağol bebeem , kullanıcı kontrol paneline koymuşlar bunu

kızlar bende yavaştan kaçacam , Daficimin cevabını bekliyom , şimdiden herkes iyi gecelerr , öperiimm
yüzünü sık sık sıcak suyla yıka iyice ısındığında birden bire buz gibi suyla yıka çabucak gerilir ve kendini toparlar gergin bir yüze kavuşursun

yüzünü sık sık sıcak suyla yıka iyice ısındığında birden bire buz gibi suyla yıka çabucak gerilir ve kendini toparlar gergin bir yüze kavuşursun

annadım şekerimm , tamam uygularım bunu , şimdi kaçtım , öpüyorum herkeslerri

dafi ablam aynurkuşuna verdigin tüyoyu bende kaptım:)))

Aynurrruuummmm bu gece erkencisin kuzummm..

cecoşta gitmiş bende de şans yok herkes yataklarda...

Meryemcim biliyorum aslinda canim tuzlu diye ödem yapar diye, o yüzden bikac gündür yemiyorum aslinda,
aci biber var cok canim isterse ondan yiyom sadece bikadar ama istahimi acmiyor cok sükür, aci istah acar yedirir derler ya

vay bunu ilerde bende yapim zayiflarsam

gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum nerdeyse 20 kilo olacak verdiğim ama hiç sarkmadı bir tarafım. neresinin sarktığını hissetsem hemen oraya yoğunlaşıyorum birazcık zıplatıyor insanı ama kısa sürede toparlanıyor.

Şimdi ben diyecektim ama iddadaşım benim bağlantı yine gelene kadar gerekeni söylemiş
Kız dolapta benim koca bir kap duruyor inan bir parça bile almıyorum ağzıma nasıl bir bünyeyse anında ödem yapıyor cünkü
Canım biliyorum kışın sebzeler biraz daha pahalı oluyor ama ne yapalım bir kaç ay öylede olsa idare edeceğiz sonuçta bizim sağlığımız için zayıflamamız için şart o yeşillikler
Marulu sırf kendin için al bir marul sana iki üç gün gider Salatalık zaten almanyada kafam kadar baya gider sana az az eklesen Domateste yarım bile doğrasan lezzet verir maksat gözümüş şenlensin
Ben arada kırmızı lahana yada havuçta rendeliyorum içine
Beyaz lahanada daha uygun arada ondan bile kendime salata yapıyorum ciğden
Yazı bende iple çekiyorum şöyle semizotu falan bir çıksın diye

Salata yemesen bile arada bir çacık yap kendine birde yiyebiliyorsan maydanoz birde 1 domatesin rendesini aç karnına sabah kahvaltısından önce ye metabolizmayı çalıştırıyormuş
Bende yarın çıkabilirsem maydanoz alacağım pek sevmesemde şifa niyetine diyip salata içinde tüketiyorum

Bende aynı şeyi haftanın dört günü havuza girmeden evvel yapıyorum hem en son şok tedavisi oluyor hemde havuz suyu soğuk gelmiyor öyle olunca
Eskiden evde bacaklarıma sırf tutardım selülitlere iyi geliyor diye ama bayadır yapmıyorum evde
İyi oldu hatırlattığın Ablacığım bari havuz günleri haricinde de yapayım selülit istemiyorum birde dün belgesel kanalında bir bayanı gösterdiler kadın tabi ameliyat yardımıyla 18 ayda 70 kilo vermiş hatta sonradan kadının karnını sarktığı için resmen kesitiler sarkan derileri yok edip diktiler karnı sonradan düzlendi ama bacakları lımbır lımbırdı kadının mayo giymiş kaç sene aradan sonra anam adım attıkca bacakları jöle gibi titriyordu Allah korusun hiç birimiz öyle olmayalım aminnnnnnnnnnnnnnn

bende vermeye başladığımda üst komşum yüzün çökmüş birazda zayıflamışsın sanki hastamısın dedi. çok moralim bozuldu hemen şoklamaya başladım birkaç gün sonra aynı kadın aaa yüzüne renk gelmiş iyisin bugün dedi

dafi ablam aynurkuşuna verdigin tüyoyu bende kaptım:)))

Aynurrruuummmm bu gece erkencisin kuzummm..

cecoşta gitmiş bende de şans yok herkes yataklarda...

Sorma iddadaşım nedense bağlantım ara ara kopuyor sonrada bağlan bağlanabilirsen
Aslında yatacaktım ama bir iyi geceler demeden yatmim dedim

Kücük cadı hala halının ortasında oturmuş legolarıyla oynuyor hiç gram uykusu yok gündüz uyumadığı halde anası kılıklı
Neyse canım sohbet etmeyi çok isterdim ama gözlerim kapanıyor şu anda resmen

Heee aklımdayken yatmadan size birşey anlatayımda kopun gece gece
Eşim saat 12 gibi yattı bizde yarım saat sonra kar yağıyor mu diye balkondan bir bakalım dedik. Baştan ben tek çıktım sonra bir baktım büyük kızda gelmiş. Bizim kücük cimcimede ben üşüyorum anneciğim kapıyı kapatıcağım dedi bende tamam ama çarpma sakın kapıyı gece vakti dedim
Önce bir güzel gümmm diye kapıyı çarptı sonrada bir güzel üzerimize kapıyı kitlemiş
Tabi anası her gece kitliyor ya oda göre gör kitledi kapıyı
Nasıl yalvarıyoruz Anneciğim aç kapıyı anahtarı çevir diye ama yok kitlenmeye rahat kitlenen kapı açılırken biraz zorluyor yani o yaşta bir çocuk çeviremez
Sonra başladık git babanı uyandır demeye nasıl gülüyor bize ama baba uyuyor diye. Gitti adamcağıza seslendi ama eşim hiç umursamadı ilkten hani nasılsa her gece baba kalk diye yanına geliyor diye
Bİr 5 dakika kadar tekrar gitmesi için ikna ettik baktık gitti sesleniyor kızın odasını camını başladık tıklatmaya Allahtan onu duymuşta ne oluyor diye kalktı bizi kurtardı
Ütülenecek çamaşırlar arasında birde yatak örtüsü vardı artık uyandıramasaydı ona sarılıp kapalı balkonda ana kız üşüye üşüye uyurduk

İyi ders oldu bize valla bir daha anahtar bırakmam kapıda balkona çıkarken hatta büyük kızada tembihledim camını kapat ama kolunu açık bırak diye ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…