Kizlar ya yesillik dedinizde,
burda ot bulamiyom gizlar yaa
bi dereotu filan aliyim dedim bakindim ettim yok anam,
marul desen almis basini gidyor fiyatlar, domates salatalik yanina yanasilmiyor neredeyse fiyatlar uctu
bende tursuya sardim napim, salata yemiyoz ki$in artik pek
öyle güzel kar yagıyorkii...minik minik ama sanki konfeti yagmuru gibiiii
salonumun peceresi yere kadar kocaman...hemen yanında da sokak diregi var
karı penceremden net gösteriyor...
bende tv yerine dısarıyız izliyorum
evet bencede en geveze ekip biziizz
yediklerimiz çeneye yarıyo heraldee bebeemm
belki sizde yapıyorsunuzdur ama ben yinede hatırlatmış olayım.
ben kilo verdiğim sürece her banyoya girdiğimde sarkması muhtemel yerlerime özellikle iç bacak, göbek, ve sık sık yüzüme şok uyguladım ve hiç sarkmadı.
hatta birazcık sarkma var diye şikayette bulundum. zayıf bir arkadaşa. havuza gitmiştik bana baktı baktı sende şımarıyorsun o kadar sarkma bendede var sen benden sıkısın dedi
yada yiyemediklerimizden mi oluyor acaba sahsen ben yerken ne geliyorum ne yazıorum
sesi cıkmayan varsa bilki yediginden ahaha bütün sırlarımı döktüm ortaya.
bu arada şafak çizelgen çok güzel olmus
yüzünü sık sık sıcak suyla yıka iyice ısındığında birden bire buz gibi suyla yıka çabucak gerilir ve kendini toparlar gergin bir yüze kavuşursunkızlar bende yavaştan kaçacam , Daficimin cevabını bekliyom , şimdiden herkes iyi gecelerr , öperiimm
yüzünü sık sık sıcak suyla yıka iyice ısındığında birden bire buz gibi suyla yıka çabucak gerilir ve kendini toparlar gergin bir yüze kavuşursun
yüzünü sık sık sıcak suyla yıka iyice ısındığında birden bire buz gibi suyla yıka çabucak gerilir ve kendini toparlar gergin bir yüze kavuşursun
Kizlar ya yesillik dedinizde,
burda ot bulamiyom gizlar yaa
bi dereotu filan aliyim dedim bakindim ettim yok anam,
marul desen almis basini gidyor fiyatlar, domates salatalik yanina yanasilmiyor neredeyse fiyatlar uctu
bende tursuya sardim napim, salata yemiyoz ki$in artik pek
gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum nerdeyse 20 kilo olacak verdiğim ama hiç sarkmadı bir tarafım. neresinin sarktığını hissetsem hemen oraya yoğunlaşıyorum birazcık zıplatıyor insanı ama kısa sürede toparlanıyor.
dafi ablam aynurkuşuna verdigin tüyoyu bende kaptım:)))
Aynurrruuummmm bu gece erkencisin kuzummm..
cecoşta gitmiş bende de şans yokherkes yataklarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?