Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bak şu cadının yaptıklarına kolay atlatmışsınız yine bizim yeğende tuvalete kilitlemişti kendini bir türlü açtıramadık, sorada ağlaya ağlaya kapının arkasında uyumaya başlamış. babası gelip kilidi söktü kapıyı zor açtı

Benim 3.kontrolüm de 2 dilim ekmek ve birer porsiyon meyveyi düşürmüştü..
sonradan gitmemiştim zaten :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz evvel deprem oldu istanbuldaaaa

Baya koltuğum sallandı hatta büyük kız odasındaydı oda fırladı yatağım sallandı deprem oldu diye

Burda da hissedildi çok...

Arabanız için geçmiş olsun canım...

Anneciğinle meseleniz hallolmuş sevindim...
Yazdıklarını okuyorum da yorum yapamıyorum pek...
Ben annemi ve babamı erken kaybettiğimden bu konularda hiç objektif değilim :)
tartışmalarınız bile sevimli bence..

tekrar çok teşekkür ederim yenam.....

Meyracığım ne demek teşekkürün lafı bile edilmez..

Ben sana KArışık besinlerin değişim karşılıklarını da yazayım...

YİYECEKLER ..............MİKTAR..........DEĞİŞİM

İmambayıldı.............. 1 adet.......1 sebze+2 yağ
KArnıyarık.......... ....... 1 adet......1 sebze+yağ+2 et
Etli kabak dolma.......... 1 adet.......1 sebze+1dilim ekmek+1et+1 yağ
etli biber dolma............ 2 adet......1 sebze+1 dilim ekmek+1et+1 yağ
etli yaprak sarma...........8 adet...... 1 sebze+2 dilim ekmek+1 et+1 yağ
Mercimek köftesi............2 adet......1 dilim ekmke+1 yağ
Peynirli börek............... 1 dilim.......2 dilim ekmek+1 et+1 yağ
Gözleme, yarım yufkadan.1 adet......4 dilim ekmek+2 et+2 yağ
Cheesburger..................1 adet......3 dilim ekmek+3 et+1 yağ
Hamburger....................1 adet.......3 dilim ekmek+3 et
LAhmacun....................1 adet.......3 dilim ekmek+2 et+2 yağ
Kıymalı pide..................1 adet.......4 dilim ekmek+2 et+2 yağ
MAntı........................1 küçük.......1 et+2 dilim ekmek+1 yağ
Patates salatası..........1 porsiyon....1 dilim ekmek+1yağ
İçli köfte ( haşlanmış )..1 adet.........2 at+1 dilim ekmek+2 yağ
Muhallebi....................1 kase........1 süt+1 dilim ekmek+1 meyve
Yaş pasta...................1 ince dilim..2 dilim ekmek+2 meyve+3 yağ
KEk ( sade )................1 dilim........2 dilim ekmek+1 meyve+1 yağ

Meyracığım,bunlarda işine yarayabilir..Yine bana doktorun verdiği faydalanmam için...

1800 kalorilik diyet listesi
Et................ 4 porsiyon
PEynir............3 dilim
Süt/yoğurt.....2 su bardağı
Ekmek...........10 ince dilim
Pişmiş sebze...2 porsiyon
Çiğ sebze.......İstenildiği kadar
Meyve...........4 porsiyon
Yağ...............4 tatlı kaşığı

1600 kalorili diyet listesi
Et............... 3 porsiyon
Peynir...........3 dilim
Süt/yoğurt.....2 su bardağı
Ekmek...........8 ince dilim
Çiğ sebze.......İstenildiği kadar
Meyve...........3 porsiyon
yağ...............3 tatlı kaşığı

1400 kalorilik diyet listesi
Et................2 porsiyon
PEynir...........2 dilim
Süt/yoğurt.....1 su bardağı
Ekmek...........6 ince dilim
Çİğ sebze......İstenildiği kadar
MEyve...........3 porsiyon
yağ...............3 tatlı kaşığı

Bir de doktorun bana dediği ideal kiloda bile 1400-1500 kcal alınmalı,haftada 3/4 gün 45 er dakika egzersiz le birlikte...
Dilerim hepimiz ideal kilolarımızda oluruz bir gün..

Son düzenleme:
Benim de derdim var arkadaşlar...Sabahtan beri düşünüyorum ve henüz karar veremedim
Yarın kızımın okulunda yeni yılı karşılama organizasyonu varmış.
Kızım da bağlama eşliğin de türkü söyleyecek..
Milli eğitimden ensesi kalın amcalar falan gelecekmiş..
Ve ben giyecek bir şey tasarlamadım kafamda..Deliriyorum resmen...asuuu siyah pantolon almış o bana fikir verdi..
Son zamanlar da bana olmayan siyah pantolonlarımdan birini denedim oldu..Sevindim bayağı,ama ya üstüne..???
İşe giderken giydiklerim olmaz..Zaten çok fazla birşeyim yok birkaç parça var...Üniforma gibi değişik giyiyorum onları :)

Baaaaak, orda türkü çığıran benim kızım.ben doğurdum..analar neler doğuruyor bakışı atmalıyım etrafıma..
Bakış atarken de şık olmalıyım..

Neyse bir şekilde halledeceğim..ve bu hafta saçlarımı kısaltacağım..Değişiklik yapmalıyım..Bugün aklıma geldi tartı yine oynamıyor hep sabit..
Acaba dedim, saçlarım çok uzadığı için olabilirmi.??

Nevzamansız,

Canım ben 106 kilolardayken gittiğim de diyetisyenin bana verdiği liste bu...

selamun aleyküm kısceler
bembeyaz bir bursadan hayırlı sabahlar diliyorum.
geceden beri yağmamış ama heryer bembeyaz. buz varmı bilmiyorum biraz sonra hastahaneye gidicem randevum var nasıl çıkarım diye düşünüyorum. hastahane yürüme mesafesinde ama yinede bu havada çıkmak zor. şimdi bakıyorumda bir kadın geçiyor genç birisi sanırım. kollarını sallaya sallaya gidiyor yerde hiç kar yok gibi yürüyor. kendini hiç kasmadan rahat bir yürüyüşü var. yumuşakmı acaba :44: herneyse bakıcaz artık.

sen halledersin yenacım.
bencede saçların uzadığı içindir yoksa neden aynı çıkasın
kedidir o kedi kedi
ben hiç çıkmadım tartıya pek kaçamağım olmadı ama hiç vermedim gibi geliyor bakıcaz bakalım. benimde canım tatlı istiyor ama midem istemiyor. unutmuş sanırım tatlıyı. birkaçgün önce ekmek kadayıfı yapmıştım. kalanları toparlarken canım çekmesin diye nohut tanesi kadar bir parça attım ağzıma miden okadarcık tatlıdan rahatsız oldu. dünde sütlaç yaptım fırıladım. eşim tabağında bir kaşık bırakmış bukadarcık tat gören gözün hakkı var dedi bende yemeğimden bir kaşık eksiltip bir kaşık sütlaç aldım bütün gece midem kaynadı ve inanılmaz bir şekilde tatlı tadı geliyor ağzıma. tatlıdan rahatsız olduğum çok belli. istemiyorum artık tatlıyı

günaydın
ben bugünde erkenciyim:)
yine eşim gittikten sonra uyku tutmadı...

ve aleyküm selam
dafi ablacım....

vayyy her yer bembeyaz demek....
bende sabah kalkınca baktım kar varmı diye, ama yine yok burada malesef

hastanede işin kolay gelsin dafi ablacım, hayırdır neden gidiyorsun özel değilse?
dışarı çıkmadan sıkı giyin ama, bence oldukça soğuktur....
ben dün atkı almayı akıl edemedim, pişman oldum....
atkınıda al...
eldiveni akıl ettim ama hemen
iyi oldu ama, ellerim hiç üşümedi, eldivende alabilirsin birde istersen

tatlıyıda isteme dafi ablacım, ohh ne güzel....
zaten bi çok şeyden farkında olmadan şekerimizide, tuzumuzuda alıyoruz....
mesela ilginç marulun kendi yapısında bile doğal olarak tuz varmış...

günaydınn kızlarr hayırlı günler herkeze malesef burda kar yok ama soğuk çokk 10 yıldır karlı memleketlerde oturunca karsız kış bana garip geliyoo tv nin içine atlayasım geliyo karı gördükçe neyse geçmişi okuyayım

gel balkonda kardan adam yapalım
kedimi balkona salıyorum garibim eşeleyip duruyor ,totosu üşüyünce miyavlıyor

bu sabah 99.9 çıktım
yediklerim
1 b sirkeli ballı sıcak su
1 tam 1 yumuta beyazı haşlanmış
1 kupa çay ama 4 şekerliydi
1 kk peynir 1 d t b ekmegi

şimdi sade neskafe

birazdan kv kp dr götürücez

öglene yeşil fasulye yogurt

7 çekiedekili kuru üzüm 1 melisa çayı

1 elma

akşam 2 k b dolması 1 patlıcan dolması yogurt

sonra biraz mısır patlatır çayla yerim

bu gün kendime splenda alıcam şeker yerine kullanıcam

Ayy çok gecmiş olsun canım çok güldüm ama ne yalan söyliyim :))

Canım sen nerdeysin ki burda bile baya kar var:)) sanada günaydın...

Kızlar günaydın okulda teneffüslerde bile okuyorum ama bir türlü cevap yazmaya fırsat bulamıyorum o kadar hızlısınız ki maşallah :))) ebedde bebek malum rahat bırakmıyor kıskanıyorum valla gece muhabbetlerinizi:)

normalde insanlarda şok yaşadığında; şok insanı ne yapar; gerer....
belki böyle bişeydir senin yönteminde dafi ablam....
dahiyane fikrin:)

hayırlısı ile inşaallah oluruz birgün ideal kilolarımızda yenam.....
AMİN
çok teşekkür ederim hepsi için......
hepsini not ettim.....

KOCCAMAN ÖPÜYORUM

dert diyince korktum bi an.....

güzel ne giyse yakışır

bende geçen tvde o karı tipiyi görünce; bi an bulunduğumuz yerde öyleymiş gibi hissediverdim

ahhhh, o kediler yokmuuuu.......

nazar etme ne olur, çalış seninde olur:)

yena eğer yeni bişey almıcaksan bence siyah pantolonun üzerine giyeceğin bady gömlek neyse boynunna canlı renklerde bi fılar atıp şık bi şekilde bağlarsan bence şık ağır durur
senide millet gösterirken annesi şu flarlı bayan diye göserirler:))))
bir güne sığdırıp bazen kendimizi gereksiz hırpalıyoruz şu huyumuzdan bi vazgeçemedik.dinlen tatlım iyi akşamlar
valla sorma ama küçük çocuk olunca her gün yapsam aynı çok dağılıyo bazen diyorum bi benim evimmi böle dağınık diye küçük çocuğu olanlar paylaştıkca bi ben deilmişim diyorum
hakkaten canımızın kıymetini bilmiyoruz temizlik diyince
ayy ne güzel yaaaa başkaları tarafından fark edilmek aslında zayıflayarak insanların biz şişmankenki düşüncelerini ortaya çıkarıyoruzzz 95 kilodan 80 ne düşünce eşim bile bana sana spor bişey alınca ne kadar seviniyorum heves edip alıyodum yakışmıyodu dedi şimdi kıyafetler güzel duruyo üzerinde dedi
adamında içinde varmış da söyleyemiyomuşşş şimdi gene iyiyim allaha şükür ama bi 75 olmak şart
daha önce yazmıştımkızım ana sınıfına almaya gelmemi istememişti anne sen şişmansın diyee ne ağlamıştım o zaman şimdi soruyorum arada okula gelmem şişmanım ben diye
koca göbeğin gitti anne deilsin diiyo cadıııı
her kaynananın hayali zayıf gelin sanırsam:)))) benimki sen daha veremezsin diyoooo bünye kaldırmazmışşşş

--ohhhh sende seda sayan gibi kim ne derse desin kıskananlar çatlasın diye omuzlardan başla titretmeye:))))))))
şişmanken susup oturuyoruz çünki kiloluyuz açığımız var ses edemiyoruz ama zayıflayınca açık yokkk neye kulp bulacaklar bakalım:)))))
turşu ödem yapar sana
alternatif salata sunayım
mor lahana salatası
soğan salatası,
kereviz salatası
brokoli salatası
karnı bahar salatası
beyaz lahana haşlayıp sumakla pulbiberle nar ekşili yapılıyo genelede lahana sarmasından kalan kök kısımlarıyla yaparım
ıspanak çok yararlıymış çiğden salatası güzel oluyo yoğur ve ceviz le birlikte
bide aklıma gelen havuçları halka halka doğra az suyla haşla sarımsak yoğurtla ye

ohhh bende kahveleri alıp gelemmiii
aman küçük cadı bunlar çok fena oluyolar benimki buraktı gündüz uykuyu hoş gündüz uykusu dediğim akşam 4 -5 te sızıyodu sonra gece ayaktaydı şimdi uyutmuyorum akşam 10 de uyudu çok şükürr
oyyy gelirim de balkona kardan adam sen ben ve kedicik sığarmıyızkii
vallla menü güzel evde miso olunca zor oluyo dün bende müjdeli haber aldım sanırım kaynanam kpeder görümcce gelecekmiş sanırım 20 gün kalırlar ne yapcaz bakalım
Ayy çok gecmiş olsun canım çok güldüm ama ne yalan söyliyim :))

Canım sen nerdeysin ki burda bile baya kar var:)) sanada günaydın...
muğladayım geçen sene bingöldeydim

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

Aslında uyanalı 1 saatten az fazla oldu hatta sıcak suyuma limonumu sıkıpta içtim kendime gelirim diye ama yok hala gözlerim kapanıyor Kücük cadı gece anında uyudu ama sağ olsun babası uykusu kaçtı diye tam lazımlığından kalkıp yanıma uyumaya gelen cimcimemin uykusunu açtı ve sonra işe gitti

Yine dellendirecekti beni sabah sabahta iyi saatime geldi
Şu an kafayı vursam anında uyurum okadar berbattım ama inadım inat uyumayacağımmmmmmmmmm

Az daha unutuyordum Yenacığım kızına kolay gelsin eminim çok başarılı olucaktır ve sende büyük bir gururla izleyeceksin kızınla
Siyah pantalon tamamsa zaten üzerine hoş bir şey uydurursun sen güzelim hem senin her halin güzel

Sizlere uzun, enerji dolu ve düşük kalorili bir gün diyorum

Bari kahvaltımıda yapayımda belki uykum kaçar

Son düzenleme:

sıcak su limon zayıflamak içinmi kabızlık içinmi cecooo bende içsem faydası olurmukii

bende sabah 6 da kız süte uyandırdı kendi pöfür pöfür uyuyo hala banada uyku tutmadı kalktım kahvaltı çaydı derken geçmişşi okudum şimdi kalkayımda evi yatakları toplayayım

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşler iyidir umarım ben çalışıyorum malum bu soğukta sıcacık yataktan kalkıp işe gelmek tam bi eziyet ankara buz kesiyo valla :18::18::18:: deprem olan yerlerdeki arkadaşlara geçmiş olsun diyorum rabbim beterinden korusun inşallah.... aminnnnnn...geçmişi biraz okudum birazı kaldı size bişeyler yazayım devam etcem malum heran bi işim çıkabilir

canım hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle
ablacım siz yine şanslısınız bana öle biri bişey sölese eşim değil karşı tarafla konuşmamak o insanı tebrik bile eder sölediklerinden dolayı yani inanın eşinizin size destek olması en güzel şey

Canım sabahları sıcak su ve limonu çok uzun zamandır içiyorum ben beslenmeyede dikkat edince bağırsaklarım çok daha güzel çalışıyor benim biliyorsundur belki bağırsaklar ara ara greve giriyordu artık hiç öyle bir sorun yaşamıyorum şükür
Kesinlikle tavsiye ederim canım faydası olur zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…