teşekkür ceco
bende kaçayım minik kızım uyandı kahvaltısını yaptırayım bide günün sorusu bugün ne pişirsem aceba sorusuna cevap bulayım
yeni avatarın çok tatlı:)
maşaallah çok tatlısın canım sen yaaa.....
maşaallah
şekercimi baban senin yoksa:)
"çok tatlısın, şekersin şekercimi baban senin" diye bi şarkı varya
yena eğer yeni bişey almıcaksan bence siyah pantolonun üzerine giyeceğin bady gömlek neyse boynunna canlı renklerde bi fılar atıp şık bi şekilde bağlarsan bence şık ağır durur
senide millet gösterirken annesi şu flarlı bayan diye göserirler:))))
Canım sabahları sıcak su ve limonu çok uzun zamandır içiyorum ben beslenmeyede dikkat edince bağırsaklarım çok daha güzel çalışıyorbenim biliyorsundur belki bağırsaklar ara ara greve giriyordu artık hiç öyle bir sorun yaşamıyorum şükür
Kesinlikle tavsiye ederim canım faydası olur zararı olmaz
Günaydın kızlar,
eşim evde olduğu için kahvaltımı yapıp anca gelebildim. evden çalışacak bugün. bütün yemek planlarım değişti o yüzden. evdekilerle yiyecek bir şeyler hazırlamalıyım ikimize yetecek. bu kar esareti devam ederse yarın yiyecek bir şey kalmayacak evde :) demin tartıldım, sonunda 83ü görmeyi başardım. bu sabah itibariyle 83.8 kgmım. yeni yıl iyi geldi sanırım, inşallah böyle devam eder.
geçmişe baktım biraz. Cecoşum ne komik hatunsun sen ya. dün deprem muhabbetinize çok güldüm kayınpederinle. bugün de balkonda kalmanıza güldüm baya bi. senle insan yaşlanmaz, kocan çok şanslı valla
Mutluluk yolunda arkadaşım, 1,5 saat koşu bandında yürümüşsün maşallahcanım inşallah ara vermeden 1,5 saat yürümemişsindir. koşu bandın çok zarar veriyor eklemlere. yarım saatten fazlası tavsiye edilmiyor. ben 45 dakika yapıyorum çok zorlanıyor bileklerim, ayak kemiklerimin çekildiğini hissediyorum. başta heyecanla hissetmezsin ama zarar verebilir o kadar uzun yürümek eklemlerine canım. sabah akşam 30ar dakika yeterli bence başta. ayrıca yediklerin için hiç pişman olma. kayınvaliden anladığım kadarıyla sana gıcıklık yapıyor bu kilo verme konusunda. onun yanında diyetteymiş gibi davranma. canının istediklerinden tadımlık ye, bir şey olmaz o kadardan. diyet yapmadığını düşünür böylece, uğraşamaz senle. diyet yapmayarak kilo veriyor diye de daha gıcık olur
Yenacım yazdığın bilgileri hemen kopyaladım. ellerine sağlık. gece gece o kadar uğraşmışsın. kıyafet konusunda da ben çok sıkışırsam kışın, mevsimlik ya da yazlık şeylerimi boğazlı kazakla veya herhangi bir bodyle uyuyorsa beraber giyiyorum. bazen alakasız şeyler kurtarıcı olabiliyor bu durumda. çok sevindim canım pantolonunun olmasına. evde olacak kadar küçük beden pantolonun kalmayasıya zayıflayacağız inşallah.
asıl sen çok tatlusın canım. bıcır bıcır, iyi niyetli :) çok teşekkür ederim.
geçmişe baktım biraz. Cecoşum ne komik hatunsun sen ya. dün deprem muhabbetinize çok güldüm kayınpederinle. bugün de balkonda kalmanıza güldüm baya bi. senle insan yaşlanmaz, kocan çok şanslı valla
Aahah iyiymiş bu.. fularlı kadın ama şişkooooo :))
Ben de öyle yapacağım nursena sabahta denedim..Güzel oluyorum :)
Canan Karatay aralarda açlık hissettiğinizde birkaç damla limon suyu damlatıp için diye öneriyormuş.
Ben de aç karnına olmasa bile aralarda içiyorum hem c vitamini.
İnşallah esracığım zayıflayacağız...Senin de gözün aydın çok sevindim 83 leri görmene..
Ben 94 te takıldım..Regl olaydım eyiydi
Ggunaydiiiinnn hatunlaaarr)))) bugun ben baya bir erkenciyim sabah 1 kase muslimi yedim 45 dklik sporuku yaptim kizimi yikadim ve suan kahvalti yapiyorum. menumde nohut buyuklugunde tereyagda pisirilmis yumurta 3 dilim kasar 2 dilim suzme peynir 3 ceri domates 3 zeytin ve yesil cay 2 dilim karisik tahilli ekmeek.
yaaa sutum azalmis gibi hissediyorum ama sadece ekmegi kestim ve aburcuburu babaannem tehdit edio sutun biter diyeeee
cluth (nikini yazmakta cok zorlandim kac kere baktim anlatamam) hemn hemen kilolarikiz yakin yaris yapalik gaza getirelim birbirimizi bende 83.6 geldim gecen hafta daha duzenleyemedim cizelgemi:26:
günaydinlar....beenede spordan geldim...
Sorma güzelim gece gece tam bir macera yaşadık
Büyük kız sesli bir şekilde kücüğüne bağırırken bende gayet sakin kız sessiz ol apartmandakiler duyacak diyorum
Bazen kendimizi Bİll Cosby ve ailesine benzetiyorumeşimde ne kadar sert ağır dursada bazen oda çocuktan beter oluyor
Ailecek her şeyimiz olay ve bazen kendimize bile gülmekten yerlere yatıyoruz.
Kartem sen nasıl bir diyet yapiyorsun? Söylediysen ben kaçırdım...
Nuhan canim aslinda bir adi sani yok diyetimin hayatimdan sekeri tuzu ekmegi aburcuburu ve karbinhidratli besinlerin cogunu cikarttim ve spor da yapiyorum oglen ve aksam kesinlikle 1 kase corba iciyoruklm pirinc pilavi yemiyorum ama bulgur olursa da affetmiyorumn.n buraya geldigikde 90 dim daha az bir sure olmasina
ragmen 83 u ucundan da olsa :)
Esracik tanistigima memnun oldumbende Ayten.
karikature bayildim harika guleselim ama ben firat gibi anaamm ameliyat yerim dim cunku sezeryan oldum
slm kızlar nasılsınızzzz:):) sabahımı paylaşmak istoyorum szlerle
sabah 8: bir kase nesfit süt:150kal
11.30: 1portakal
9 -11 arası arada bi 2şer dk dinlendim
8 km yürüyüş
step aletinde 250 adım
100sağa 100 sola bel çevirme
5 mekik ::: yaaaa çekemiorum şu mekiiii
slm kızlar nasılsınızzzz:):) sabahımı paylaşmak istoyorum szlerle
sabah 8: bir kase nesfit süt:150kal
11.30: 1portakal
9 -11 arası arada bi 2şer dk dinlendim
8 km yürüyüş
step aletinde 250 adım
100sağa 100 sola bel çevirme
5 mekik ::: yaaaa çekemiorum şu mekiiii
8 km mi
çok değil mi canım ya?
kızlar kilo fazlayken ağır spor yapmak eklemlere ve kalbe zarar veriyor.beden kütle endeksi 38-40 olanlar doktora danışmadan spor yapmamalı bence.
Günaydın kızlar,
eşim evde olduğu için kahvaltımı yapıp anca gelebildim. evden çalışacak bugün. bütün yemek planlarım değişti o yüzden. evdekilerle yiyecek bir şeyler hazırlamalıyım ikimize yetecek. bu kar esareti devam ederse yarın yiyecek bir şey kalmayacak evde :) demin tartıldım, sonunda 83ü görmeyi başardım. bu sabah itibariyle 83.8 kgmım. yeni yıl iyi geldi sanırım, inşallah böyle devam eder.
Aytennn, diyete kaçıncı günün...
Benim bugun tam elinci günüm... 60. günümde 10 kilo vermiş olmayı çok isterdim. Fakat 9 kiloyu zar zor yakalar gibiyim. İlk 10 kiloyu verdikten sonra durma oluyor diyorlar.. Aynur cücüse soralım bakalım... aynurrr, ilk 10 kilo sorası durdunmu? okuldan gelice yazarmısın?
Kesinlikle aynı fikirdeyim esracığım
Benim hocalar bile devamlı beni uyarıyor çok yüklenme işte en ufak bel ağrısında bile in koşu bandından diyeşükür ağrım olmuyor artık ama en fazla 3 km yapmama müsaade ediyorlar Cardio yaparken.
Hatta daha geçen hafta yüzme hocalarım bile yüzme ve fitnesse aynı gün gidiyorum diye uyardılar kendini iyice dinle Allah korusun yorgunluktan kalbin bile durabilir diye
He ben gerçekten o konuda çok dikkatliyim kalbimi çok dinliyorum ve gerektiği yerlerde 2 yada 3 dakikalık molalar veriyorum
Selam cücüşlerr
ben geldimm , hoşgeldiim , ortalık yine kar , biz yine okula gittik , yine sabah arabanın kapısıylan cebelleştim ,yine bebeler rahat davranıp devamsızlık yaptılar , LLAA BU NEE DÜNÜN AYNISI YAAAA :44::44::44::44:
botlarım geldi ama 2 gündür hava muhalefetinden dolayı okula gelemiyorlar , neyse yarına alırım artıkınn
bende durum bu , dün arkadaş bi resim çekmişti , faceye attı ,saçlarım pek belli değil ama accık rengi yinede gösteriyo kendini , attım resmi şimcikk
ben ne dedim ama ne dedim , hemde dün dedim , bak Cumaya kalmadan gördüm 83ü kuzumm ,hadi bakalım devamı gelsiinn
sen unut o kurabişleri önüne bak bebeemm
evet cücüş benimde ilk 9-10 iyi gitti ondan bu yana tekliyom , bakalım gelecek zaaarr gerisidee
yarın 3. ayım dolacak , giden kilo yaklaşık olarak 12 , ortalama ayda 4 kilo , Allahıma çoook şüküürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?