evet canm, valla çıktı dediğin :) inşallah 83.5i görürüm cumaya kadar :) demin 2 kutu morhipo siparişim geldi. ikisine de lokum, kurabiş falan koymamışlar şansıma. regl krizi tuttu, çıksa yiyecektim :) ama yokkk
size hala mı tatil etmediler ya, yazık değil mi size. burda hayat felç durumda. kimbilir orda nasıldır. dikkat et sen cücüğüm.
bu arada dukanla verdiğiniz kilolar ideal miktarda canım. ayda 4 kgdan fazlasını tolere edemiyor vücut. kana fazla yağ karışınca toksik etki yapıyormuş. o yüzden gayet iyi gidiyorsun, hiç merak etme.
slm kızlar dün benim kız okulda koca kabanını çalmışlar hadi dedim bugün çıkar ne gevşek okulmuş anamadım elini kolunu sallaya sallaya giriyo herkez montlar antrede askılar var oralara asılıyo
50 lira aidat yatırdık okula ne imiş devletten temizlik için mmemeur almıyolarmış işkurdan 2 tane eleman almışlar sigortası falan diye 50 şer lira istedi hadi onada amenna dedik sınıf zaten hoşuma gitmiyo off zorla okul deiştircez heralde bu gidişle
bimere şikayet etsemmiki
ayy 2 de gidicem okula bakalım ne dicekler
bi git görüş bakalım şekerim , ne diyecekler ama yapacakları bişey yok malesef hırsızlık o kadar yoğunki okullarda , bunlarla çok sık karşılaşıyoozz
üzme o tatlı canını...tabiki kilonun büyük etkisi var biçok şeye ama şuda bi gerçekki nasipten öte yol yok bacım...benimde adet düzensizliğim vardı ve hala var doktorlar zayıfla yoksa beben olmaz diyolardı ilkine 96 kilo ile ikincisine 106 kilo ile hamile kaldım...demiyorum ki amannn boşver tabiki zayıfla sağlığın için ama vakti saati geldiğinde bebişinde olucaktır buna inan...sırf kiloluyum bebeğim olmuyor diye kurma ve üzme kendinide eşinide canımm...bende çok takıyodum ama gördümkü yıpranmaktan ve yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo...
ah canım bnde çok ii anlıyorum seniii bnde cocuk istiorum ama şu kilolar yokmu şu kilolar....
şeyy ben hiç salata yemiyorum aslında sevmiyorum yeşilliği napıcam bilmiyorum zaten bugun istesemde yiyemezdim evde hiçbirsey kalmadı yarın pazara gidicem doldurcam evi pırasa brokoli lahana filan :44: yürümeye tam gaz devam Allahın izniyle pes etmicem de bide börek çörek gördüğümde sabredebilsem keşke
evet ya delircem parasını falan çaldılarda öğretmen evet çalıyolar diyo yaa ilk okul daha bunlar çok üzülüyorumm bu yaşta çalmayı öğrenirlerse ilerde ne olur bu yavrular offf
slm kızlar dün benim kız okulda koca kabanını çalmışlar hadi dedim bugün çıkar ne gevşek okulmuş anamadım elini kolunu sallaya sallaya giriyo herkez montlar antrede askılar var oralara asılıyo
50 lira aidat yatırdık okula ne imiş devletten temizlik için mmemeur almıyolarmış işkurdan 2 tane eleman almışlar sigortası falan diye 50 şer lira istedi hadi onada amenna dedik sınıf zaten hoşuma gitmiyo off zorla okul deiştircez heralde bu gidişle
bimere şikayet etsemmiki
Aytennn, diyete kaçıncı günün...
Benim bugun tam elinci günüm... 60. günümde 10 kilo vermiş olmayı çok isterdim. Fakat 9 kiloyu zar zor yakalar gibiyim. İlk 10 kiloyu verdikten sonra durma oluyor diyorlar.. Aynur cücüse soralım bakalım... aynurrr, ilk 10 kilo sorası durdunmu? okuldan gelice yazarmısın?
bimere şikayet etsemmiki
8 km mi
çok değil mi canım ya?
kızlar kilo fazlayken ağır spor yapmak eklemlere ve kalbe zarar veriyor.beden kütle endeksi 38-40 olanlar doktora danışmadan spor yapmamalı bence.
8 km mi
çok değil mi canım ya?
kızlar kilo fazlayken ağır spor yapmak eklemlere ve kalbe zarar veriyor.beden kütle endeksi 38-40 olanlar doktora danışmadan spor yapmamalı bence.
bimere şikayet etsemmiki
ooo ondan hiç bahsetmiyom zaten , öğretmeni tırtıklayan tırtıklayana , daha geçen gün arkadaşımın kredi kartını çaldılar , o da evin içinde falan biyere koyup bulamadığını düşünmüş , ama o vakte kadar zaten 600 tl lik harcama yapılmış bilee ...
dediğin gibi şimdiden çalarlarsa sonra ne yaparlaarr
Yena kızının sesini merak ettim bir müzik öğretmeni olarak video çekersen yüklermisin sende eminim çok güzel olacaksın yarın
Canim kurban bayraminda karar vermistim tek tuk bozduklarim oldu ama cok kacirmadim.m
Aynuruuumm benim adana burmalarim yalan mi oldu facendekiler gorsun bisde avcumuzu mu yalayalimmm
Aytenim cücüüm , attım burayada resimm ,pek belli değil yani çok bişi anlamayabilirsinn
Bayıldımmmmmmmmmmmmmm Yüzün daha bir canlı olmuş böyle canım
Tabi saçlar açık olsaydı daha net görünürdü ama güzele herşey yakışır
kızlar itiraf ediyorum 2 adet şekerpare yedim regl öncesi 280 kaloriymiş yedikten sonra baktımda...neyse akşama sade salata yada meyve ile geçiştiricem Allahım güç ver bana
hepinizi öpüyorum
canımmmmmm sen gel yeter ki ben sana kahve de yaparımohhh bende kahveleri alıp gelemmiii
bimere şikayet etsemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?