Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar dün benim kız okulda koca kabanını çalmışlar hadi dedim bugün çıkar ne gevşek okulmuş anamadım elini kolunu sallaya sallaya giriyo herkez montlar antrede askılar var oralara asılıyo
50 lira aidat yatırdık okula ne imiş devletten temizlik için mmemeur almıyolarmış işkurdan 2 tane eleman almışlar sigortası falan diye 50 şer lira istedi hadi onada amenna dedik sınıf zaten hoşuma gitmiyo off zorla okul deiştircez heralde bu gidişle
bimere şikayet etsemmiki
ayy 2 de gidicem okula bakalım ne dicekler

Son düzenleme:

görürsün cücüüm görürsün allahın izniylle ,sen takma onu o kendisi ilerler

evet yaa morhipo lokum gönderiyo hep , çıksaydı yerdin bebeem ama çıkmadığına göre sorun yokk

yok bize tatil matil sefil bilolar gibi okula gidyoz işte , neyse sağlık mağlık olsun ne diyeliimm....

sağol kuşum bende diyom yaa fazlasında gözüm yok, bu şekilde iyiyim , aynen böyle devam edersem 2 aya kalmaz biter bu iş ama işte önümde en büyük sınavım var , 15 tatill !!! bakalım nasıl yapacam yemek işinii :44::44:

bi git görüş bakalım şekerim , ne diyecekler ama yapacakları bişey yok malesef hırsızlık o kadar yoğunki okullarda , bunlarla çok sık karşılaşıyoozz

bi git görüş bakalım şekerim , ne diyecekler ama yapacakları bişey yok malesef hırsızlık o kadar yoğunki okullarda , bunlarla çok sık karşılaşıyoozz

evet ya delircem parasını falan çaldılarda öğretmen evet çalıyolar diyo yaa ilk okul daha bunlar çok üzülüyorumm bu yaşta çalmayı öğrenirlerse ilerde ne olur bu yavrular offf

neyse mutfağa bi el atıp hazırlanayım okula gideyimm akşama barbunya haşladım pişicek gelince yaparım artıkın

şimdilik iyi günler

selamm kızlarrr...geçmişi anca bitirdimmm..herkesler iyidir inşallahhh...benden iyilik evdeyim eşim bugun işe gitti o yüzden diyeti bugun tam yapmalıyımm cumaya acık eksi olsunnn..şuanda hala aynı kodayımm..benimde tek isteğim 83 ügörebilmekkk..bide benim bu cuma burdaki bildirimden hariç diğer iddialaştığım gruplada tartı günüm pareleri koyacagız ortaya kim çok kilo verirse o alacakk..bakelimm ne olacek..ben en fazla kilosu olan alacak bu sefer diyorum ama bende 2. sıradayımm..

çookk doğru diyorsunnn...hak veriyorum sizlere ama bazen elimde olmuyorkiii..öyle biran geliyorkii o zaman kopuyor bazı şeyler bende..bakelimm dr kilo ver dedi ben vereyim de yine olmassa hayırlısıı deyip susuvercemmm...

ah canım bnde çok ii anlıyorum seniii bnde cocuk istiorum ama şu kilolar yokmu şu kilolar....

sendede pko varmıı??? yaa normalde kilolularda olmama riski okadar yokk...bende pko var ondan kilo çok etkilii..eğer pko yoksa sen okadar dert etmeee..gelir bebiş sanaa..biz verelim kilolarıdaa sonra keyfi bilir bebişin ister gelir ister gelmezz...

canımm okudum yazdıklarınıı bende gördüğümde asla dayanamayanlardanımm..millet burda yazıyor pişiriyor ama dokunmuyorlar bilee...işte ben öyle değilimmm ..görmemem lazım gördümmü dayaamıyorumm..o yüzden o durumda bırakmıyorum kendimii...bi kaçamağım hafta sonları oda eşimle dıarda olduğumuz içinn en az zararla çıkmaya çalışıyorum e o gün paso yürüyorumm..sende hiç o ortamda bırakma kendini derimm...biri misafirliğemi çağırdı gitme bi araa..başım ağrıyor acık uzandımm dersin ben öle yapıyorumm..kaynanam alt katta oturuyorr..yemeğe sesliyor bazenn..çok önemli bi davet değilse eşime sen in o acık rahatsız de diyorum öyle geçistiriyorumm çünkü kendimi biliyorum insem dayanamıcam zaten açımmm

şimdi diğer bi diyeceğimde sanaa..1.5 saat yürümüşsünn süperr bişiii...ama bi diyeceğim var ..ben diyemm sen ister uygula ister uygulama ama muhakkak dediğimi araştırr..bende seninle aynı kilolardaydım bendede pko var biliyorsun dr hemen diyetisyen ve acil kilo vericenn büyük bi çoşkuyla diyetisyene başladım 1 ay gittim sadecee..ve o bana dediki şimdi birkaçay spor yok...önce diyyet listenle bi kaç kilo verr...sonra yavaşş yavay... haftada 1....1.5 saat...yavaş yavaş çogaltacaksın dedi..en mantıklısıda yürüyüş dedi..olmas benim acil kilo vermem lazımm hergün bir saaat yürümeliyim dediğimdede ozaman bu ay 5 kilo verir daha sonra durur dedi..şimdi sende aynı durumdasın bence...şuanda vucudunda yüksek oranda yağ var bukadar çok spora verirsenn kendini. o yağlar direk kasa dönüşür ve sertleşirr onu vermekte çok daha zorr..o çok sıporun yapılacagı zamanda varr..mesela ben şuanda o zamandayım...bizim verecek klomuzz çokk...öyle zaman geliyorki listeni 4..4 lük yapıyorsun ama gıdım kilo veremiyorsunn..işte orda spora hız veripp kilo veriyorsunn...sen günde 1.5saate yürüyüşe alıştırırsan şimdiden senin 2 ay sonra 3 saat yürümen gerekirki kılo verebilirsin..bi vakit sonra vucuduna normal gelmeye başlıcak 1.5 sat yürümek ve kilo vermen duracakkk..yani ben bunu böle biliyorum sen yinede araştırr..ben bunu böyle bilirken söylemedende edemedimm...aynı durumları yaşadımm çünkü seni çok iyi anlıyorumm..

bu arada bi diğer tavsiyemde pko için hiç dr gittinmi bilmiyorum...pko hastalığı hızlı kilo almana ve kolay verememene sebep olan bi rahatsızlık..hem kilo vermek hemde şeker direncini kırmak için metformin ilacı veriyorlar bizim gibi pkolularaa...yani bildiğimiz şeker ilaçlarındann..ve ben onuda kullanıyorum 2 yıldırr.. kilo vermeme faydasıda çokolduu..

ayyyy ne çookk yazdımmmm be yawwww...amaa inan ben gecen sene aynı durumdaydım sende kendimi gördüğüm içinnn...

Son düzenleme:
evet ya delircem parasını falan çaldılarda öğretmen evet çalıyolar diyo yaa ilk okul daha bunlar çok üzülüyorumm bu yaşta çalmayı öğrenirlerse ilerde ne olur bu yavrular offf

ooo ondan hiç bahsetmiyom zaten , öğretmeni tırtıklayan tırtıklayana , daha geçen gün arkadaşımın kredi kartını çaldılar , o da evin içinde falan biyere koyup bulamadığını düşünmüş , ama o vakte kadar zaten 600 tl lik harcama yapılmış bilee ...

dediğin gibi şimdiden çalarlarsa sonra ne yaparlaarr

Canım gecmiş olsun inşallah bulunur kızının montu bence şikayet et hakkını ara çünkü Veli'den para alma hakları diye birşey yok

Yena kızının sesini merak ettim bir müzik öğretmeni olarak video çekersen yüklermisin sende eminim çok güzel olacaksın yarın

Canim kurban bayraminda karar vermistim tek tuk bozduklarim oldu ama cok kacirmadim.m

Aynuruuumm benim adana burmalarim yalan mi oldu facendekiler gorsun bisde avcumuzu mu yalayalimmm

Canım inşallah kızın montu bulunur
Bizimde bir ara ilk sene birkaç kere birşeyleri çalınıp durdu hatta bir keresinde öğretmen o öğrenciyi yakalamış ve ailesine söylemiş. İnan ben okula başladığı günden beri her gün çantasına bakıyordum hatta hala bakıyorum ve farklı bir kalem gördüğüm an bile hemen sorarım nereden çıktı bu diye kız arkadaşımla değiş tokuş yaptık yok onada bilmem hangi kalemi verdim diye izah eder hatta tembihlerim bak yanına para almayı unuttuysan gerekirse giderken ya bakkala yazdır ne alacaksan al yada kantine ( Allahtan kantincide bakkalda tanıyorda sorun olmuyor )
Allah korusun farklı birşey yapacağına borç yapsın daha iyi tabi onada sınır var öyle her aklına estiğinde olmaz ödemem bak diyorum ancak ayda yılda bir oluyor

Bizden okula başladığında temizlik parası her ay 30 lira alınacağı söylenmişti ama ben itiraz ettim okadar çocuk var dünya para yapar diye sonra ben hariç bütün sınıf ödemişti sonra bana hiç denmedi para diye ama diğerleri 3 ayda bir veriyormuş hala kaç senedir
Hayır işin garibi okulun banka hesabında okulu yıkıp son teknoloji bir okul yaptırabilecek kadar çok para varmış ama hala insanlardan para topluyorlar.

Son düzenleme:
8 km mi

çok değil mi canım ya?

kızlar kilo fazlayken ağır spor yapmak eklemlere ve kalbe zarar veriyor.beden kütle endeksi 38-40 olanlar doktora danışmadan spor yapmamalı bence.

İşte bu yüzden bir hevesle başlayıp başlayıp bırakıyoruz sürekli şişmanız...
hatta uzmanın biri demişti ki sporu sporcular yapar bizler egzersiz yapalım demişti..

Ben de önceden öyleydim esracığım bir başlardım Allah Allah nidalarıyla günlerce aç kalırdım saatlerce tepinirdim 5 günde 10 kilo verirdim..
eeee bünye buna ne kadar dayanır..Hooop bir başlardım yemeğe böyle böyle 100 kiloları devirdim..
Yaşlandıktan sonra akıllandım işte...

Nursenacığım umarım bulunur..Ben kızımın montuna vb. ismini yazardım nal gibi..
aidat konusunda gerçekten devlet ilköğretime yeterince ödenek çıkarmıyor..yakacak,elekrik,su dışında..
biz de yıllarca ödedik aidat..güvenlik görevlisi,temizlik vb.için.
Naapalım çocuklar için yapıyoruz herşeyi..
Sadece anadolu liselerine ödenek sorunu olmuyormuş bu sene öğrendim kızım başlayınca...

Offf bayağı kötü olmuş 600 çok para yaaa..
Siz çantanızı yanınızdan ayırmayın...

Yena kızının sesini merak ettim bir müzik öğretmeni olarak video çekersen yüklermisin sende eminim çok güzel olacaksın yarın

Canım kızımın sesinin böyle güzel olduğunu biz de yeni farkettik :)
Yani sesini kullanma yeteneği mevcut tiyatro eğitiminden dolayı ama şarkı,türkü söylemezdi hiiç..
Taa ki bu seneye kadar..9.sınıfta şu an..
Müzik öğretmenin yönlendirmesi,cesaret vermesi..Şimdi sınıfta sürekli söylüyormuş ve çok beğeniliyormuş..
Öylesine tatlı bir kadın ki öğretmenleri bayılıyorum..Yanlarından bir an olsun ayrılmadı...
video ya çekemedim çünkü izin vermediler,cep telefonumla gizli saklı bir iki kare alabildim sadece..Genel bir çekim yapıldı bir de, okul sitesine ekleyecekler sanırım...

----

siyah pantolon,kırmızı V yaka bluz giyip siyah fular kullandım yeni moda bağlayışla :)
Küpe vb. idare ettim..

Son düzenleme:
Canim kurban bayraminda karar vermistim tek tuk bozduklarim oldu ama cok kacirmadim.m

Aynuruuumm benim adana burmalarim yalan mi oldu facendekiler gorsun bisde avcumuzu mu yalayalimmm

Aytenim cücüüm , attım burayada resimm ,pek belli değil yani çok bişi anlamayabilirsinn

canlar nasılsınız?

özledim sizi..karla cebelleştim dün ve bugün kayıp düşme korkusu ile 10 dk lık yolu resmen emekleyerek gittim durağa kadar ama eve varana kadar dondum aşırı trafik vardı otobüste boştu soğuktu...ben tam durağa yürüdüm otobüse bindim annem aradı deprem olmuş orda diye ben kendimi kollamaktan hiç anlamadımki..Allahım beterinden korusun cümlemizi...

Cecoş kıs senin deprem macerana koptum o zamnlar ben samsundaydım da eşimde anlatıyor öyle vakalar çok olmuş. ben o yüzden hep korkarım hiç beklememek en iyisi
kızının muzurluklarını da okudum maşallah cimcimeye büyüdü artıkın oyunda yapıyor...

Yenacım 1800 kalorilik diyet bana uygun sanırsam...bilgiler için çok teşekkürler...
bu arada kıyafet konusu umarım çözülmüştür..ben hep geriden takip ediyorum yahu.sen hala regl olmadın mı o yüzden sabit gözüküyorsun benimde eli kulağında bu sabah 500 g artı çıktım gerçi hiç su içemiyorum... moralim bozuldu ama yola devam vazgeçmek yok...şu 89 psikolojik sınırını bir aşsak daha çok yol alacağız öyle hissediyorum..

NUrsena
kızının montu bulunur inşallah bu yaştaki çocuklar nasıl yapıyorlar ama zaman öyle bir zaman olmuşki hiçbirşeye şaşırmıyacağız yakın zamanda...

kızlar itiraf ediyorum 2 adet şekerpare yedim regl öncesi 280 kaloriymiş yedikten sonra baktımda...neyse akşama sade salata yada meyve ile geçiştiricem Allahım güç ver bana

hepinizi öpüyorum

Aytenim cücüüm , attım burayada resimm ,pek belli değil yani çok bişi anlamayabilirsinn

Bayıldımmmmmmmmmmmmmm Yüzün daha bir canlı olmuş böyle canım
Tabi saçlar açık olsaydı daha net görünürdü ama güzele herşey yakışır

Bayıldımmmmmmmmmmmmmm Yüzün daha bir canlı olmuş böyle canım
Tabi saçlar açık olsaydı daha net görünürdü ama güzele herşey yakışır

sağol kuzumm , bende sevdim yeni halini saçımın aslında açık ama arkadan tutturmuştum tokayla, zaten bi kısmındada kar var , üşenmessem kartı alayımda bi foto atayımm

seninde saç rengin çok hoş Banuşumm

kızlar itiraf ediyorum 2 adet şekerpare yedim regl öncesi 280 kaloriymiş yedikten sonra baktımda...neyse akşama sade salata yada meyve ile geçiştiricem Allahım güç ver bana

hepinizi öpüyorum

Olsada bende yesem bayılırım şekerpareye ama bir türlüde yapamam istediğim gibi en son kardeşim yapmıştı ben seviyorum diye sonra eşim dalga geçmişti şerbetli kurabiye olmuş bunlar baldız diye
Kalorisi baya varmış ama dediğin gibi akşama salata yanına bir kasede yoğurt falan yersen dengelenir sırf meyve yeme hem acıkırsın hemde insülin direnci varsa fazla meyvede iyi değil

Afiyet olsun canım okadarcık şeyi kafana takma sen o iki şekerpareyi akşama 50 kere eritirsin nasılsa evde otursan bütün gün tamam derdim de baya yoğun oluyorsun sen

ohhh bende kahveleri alıp gelemmiii
canımmmmmm sen gel yeter ki ben sana kahve de yaparım
diyetli içli köfte diyetli mantıda

nursenacım bimer e şikayet gibi degilde bir danıs bakalım
aidat olarak 50 lira cok fazla..kardeşimede verıoruz biz ama her dönem 50 lira.
bimer güzel çalısan bir kurum bende birkaç defa okul harcım falan için sikayette bulunmustum hızlıca bana dönüldü,Ankara ünv uyarı göndermişler vehatta sınıfca toplu sikayetizde de yeni düzenleme yapıldı ve bir cok masraftan kurtulduk

ara öğünümü de yaptım. menümü yazarım artık mesajın en altına. eşim evdeyken olabildiğince öğün atlamamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor işte.

Aynurum çok hoş görünüyorsun. albümünde de yazdım, senin rengin bu tonlar. belki daha koyusu. sen doğal sarışınsın ama sarı beyaz tenlileri soluk gösteriyor. bu renkle daha hoş olmuş yüzün. bir de saçını açık kullan eşin gelince :) o kadar su dalgası yaptırdın hala topluyosun. az sal saçları marrin monrom benim :) çok güzelsin canım, Allah nazardan saklasın .

Nursenacım valla zor olmuş bu karda kışta. küçücük çocuklar bi de bunu yapan. geçmiş olsun canım. insanlar çıldırmış. ben küçük yerde okuduğum için üniversiteye kadar anlayamıyorum bu durumu. ama şimdi her yer istanbul olmuş, çocuklar çok fena. Allah yardımcınız olsun.

Yenam kızın ne kadar yetenekli ve akıllı maşallah ayrıca çok da güzel fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla :) şanslı ki senin gibi bilinçli bir annesi var. inşallah bahtı da öyle güzel olur. senin yerine koydum da kendimi, işin zor canım ya :) sakin, aklı başında bir çocuk anlattığın kadarıyla kızın, ama yine de göze batmaya başladı mı daha çok korumak lazım :) hakikaten çok şanslı annesi sen olduğun için.

menümü de yazıp yemek yapmaya koyulayım. bugün ne çok yemek yaptım. çocuklu hanımlara maşallah valla, her gün aynı telaş.

kahvaltı
kepekli ekmekle kaşarlı tost, domates salatalık, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, activia (geç kahvaltı yaptığım için bir sonraki ara öğünde yiyeceklerim de burda)

öğle
6 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 4 kaşık yoğurt, 1 paket çubuk kraker (canım kaç gündür çubuk kraker istiyordu, bir paketi 36 gr ve iki dilim ekmek yerine geçiyor)

ara
1 fincan sütle nescafe, 2 tane hurma

akşam
2-3 tavuk baget, 4 kaşık bulgur pilavı, bol salata

ara
1 porsiyon mevye

Son düzenleme:
Allah ım kar yine lapa lapa yagmaya basladı.
benim gibi adanalı kar görünce böle olur işte

uzun çizmelerimi taytımı tunigimi uzun kaşemi giydimmmm
eldiven atkı bere üçlüsünüde un utmadım.....

sahilde kar altında gezecegimmm..görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…