Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyyyy hayat sana güzel iddadaşım
Ne güzel sahilde yürüyüp temiz hava alacaksın
Bizim bayır kardan dolayı berbattı dünde çıkamadım bugün biraz daha iyi ama ben sıkıntıdan patlıyorum
Şimdi bende eşimi aradım canım sıkılıyor diye akşama birlikte çıkarız biraz dedi
Alışmışım gün aşırı çıkmaya 3 gün evde oturunca fenalıklar geliyor

Bende akşama çıkıp bir kendime geleyim
Yarın inşallah kar yağmazsa daha fazla Sporumada giderim

çeşşşşkeeeee bende orda olsaydımmmmmmmmmmmmm.................istanbulda kar yokk..bugün hiç yağmadı nerdeyseee....dün çokk güzeldiii.....benim yerimede çıkart keyfiniiiiiiii..

bende işyerinde yedim biraz fazla pişmişti şubeye göndermeyince yemekhaneye gitti canım istedi biliyormusun 2 yıldır burda çalışıyorum ilkkez yedim normalde hiç aklıma bile gelmez...bir kere yapmıştım geçen ramazanda fena değildi ama uzak durmak en iyisi...2 haftadır tatlıyı azalttım baya hepten bırakıcam birgün inşallah...
çeşşşşkeeeee bende orda olsaydımmmmmmmmmmmmm.................istanbulda kar yokk..bugün hiç yağmadı nerdeyseee....dün çokk güzeldiii.....benim yerimede çıkart keyfiniiiiiiii..
kız dondum soğuktan dur hele bugün hep buz tutmustur yerler şimdi nasıl gidicem onu düşünüyorum.

ohhh keyfini çıkar ama dikkat et...

Aynur canım şöle güze fotolar bekliyorum senden motivasyonlu

aman ne ayıp hemde öğretmene yapılırmı ne emeklerle çalışıp kazanılıyo öbür dünyada nası ödücekler aceba

Canım gecmiş olsun inşallah bulunur kızının montu bence şikayet et hakkını ara çünkü Veli'den para alma hakları diye birşey yok

n
aha bir gittim okula öğretmene gittim aa bende şaşırdım diyo dünden beri yok mont sonrada biraz işim var dedi gittii konuşmaya bile deymez der gibi dellendimmm iyi o zaman bu konuyu müdüre şikayete gidip iletecem dedim kadın o ara kayboldu işim var diyip gitmişti
sonra müdürün yanına giitiim baktım arkamdan gelmiş müdürede söledim adam hep sizin yüzünüzden her veli çocuklarına 2şer 3 er mont alıyomuş farkında bile olmuyomuş biri yanlışlıkla giyip gitmiştir dedi kayıp eşya odanız yokmu dedim girişte masa var nöbetçi masası onun üzerine bakın dedi allahım delircektim resmen

veli nası bilmez çocuğu neyle gidiyo geliyo okula hayret valla yanlışlıkla montmu giyilirmiş pess valla

valla parayı görmüyo gözü insanın yeterki okusunlar ona bişey demedim zaten aidatın haricinde o kadar saçma sistem varki ne imiş hademe yokmuş her cuma her sınıfın velilerinden 2 kişi kapıda ellerinde viledayla sınıf temizliyolar
bizim sınıfta 10 lira ayda kadın tutmuş ona temizletiyolar
ayrıca damacana koymuşlar 5 erlira su dolduruluyo
hikaye kitap parası to p parası 5 lira her ay bayılıyoruz
anlamadım
buralı birisi burdaki öğretmenler bankamatik öğretmeni maşştan maaşa çıkarlar idealist öğretmen bulamazsın meslek hayatlarında 30 yılı belki daha fazla çalışanlar var ilçe rahat olunca emekli olmuyolar aha sonrada atanamayan işsiz öğretmenler bu düzen nası düzelecek acep

yok valla bulamadık yena

oyy esmere ne yakışır kırmızı maşşallah
çocuk yetiştirmek bi sanat doğum acısı 1 kaç saat ama bi annenin çocuğu için söylenen kötü bi söz ölene kadar acıtır canını çok zor iş annelik
nam nam bayılırım şekarpareye
haha bize bekarken anneme adanadan miso gelmişti adandan çocuk kar hiç görmemiş
sabah kalkmış cama çıkmış ane anne kalk diye nası bağırıyo bi fırladık bişey oldu diye çocuk camın önünda
'' pamuk yağıyo pamuk anne!! diye bağırıyo amma gülmüştük

balkona sıgmazmıyız 4 metre uzunluk 2.5 genişlik büttün kk deki arkadaşlar sıgar evim tam esenyurt 5.etap kiptaşın karşısı

Hırsızlık çok kötü bişe, benim hırsız fobim var... :18::18::18::18: hele bu soğukta küçük çocugun montunu çalmak daa kötü bişe.. Hatta öğretmenin kredi kartini çalmak ise faciya....
Birde şikayet fobim? Ben şikayet etmenin sonuçlarına inanmayan bi tipim. Çözüm olmadigi gibi, birde olumsuz etkileri ile sana dönüşleri oluyor.
a birden banka ve telefon şirketlerinin kendi kendilerine milimetrik hesaplar yaparak koydukları, beni zarara sokan, abuk kurallarına ve otomiiiiikkkkk sektereterlere fobim var. Bunu gerçi konumuzla bir ilişkisi yoktu ama bu mevzuya çok gıcıım çoook....

mmery, diyet mantı? nasi bise bu kuzum?

çeşşşşkeeeee bende orda olsaydımmmmmmmmmmmmm.................istanbulda kar yokk..Bugün hiç yağmadı nerdeyseee....dün çokk güzeldiii.....benim yerimede çıkart keyfiniiiiiiii..

wawcim seni kurtköy semalarına alalım.. her yerde kar var......sabahta pamuk yağdı pamuk Bende spora yürüyerek gitmiştim.

Son düzenleme:
karlar kraliçesi Asuman kızağıyla gitti de gelemedi hala. merak ettim valla.
valla bacısında mamişleri götürdü kaçıyo bizden neler yedin gözlemcan mıydı
balkona sıgmazmıyız 4 metre uzunluk 2.5 genişlik büttün kk deki arkadaşlar sıgar evim tam esenyurt 5.etap kiptaşın karşısı

ohhh valla yakın olsak balkon partisi yapardık ama kardada sucuk mangal güzel gider yaww

aannamm git kötü düşünceler kafamdan git
yallah cinler yallah yallah kaloriler yallahh

ama tabisi biz sucuk sevmez ve yemeyiz deilmii

evet insan kendinde hata aramazki onun için şikayet etsen çocua yansırmıki diye düşünmüyo deilim zaten öğretmenle iletişim bozukluğum var hoş hemen hemen sınıfta herkezin var heralde 25 kişilk sınıfta toplantıya 5 kiş anca geliyolar

eltilerin yüzünden mangala hasret kaldık
hem üstteki hem alttaki anca para biriktiriyorlar kıyamazlar mangal yapmaya ben yapıncada kokusu gider ,nasıl doyurayım 9 onlar 6 biz

eltilerin yüzünden mangala hasret kaldık
hem üstteki hem alttaki anca para biriktiriyorlar kıyamazlar mangal yapmaya ben yapıncada kokusu gider ,nasıl doyurayım 9 onlar 6 biz

kapı pencere kolla bi yere gittilermi yakıverr :)))))))))
aynı bina zor zannatt ben hayatta yapamazdım herale annele bile aynı binada olmak istemem o kadar yani

bulursun inşallah canım,herkes anne olamadığı gibi, malesef herkes öğretmende olabilecek meziyetlere sahip olamıyor

canım aynen katılıyorum...

iyi akşamlar güzeller
sabah buz gibiydi hava her yer buzdu ama yürüdüm kazasız belasız şükür
kardeşimde annem ve diğer kardeşim de varı yedimmi evet yedim nursenaama bu soğukta ısınmak için harcamışımdır o kalorileri ayrıca dönüşte de yürüdüm
ve daha da bişey yemedim leblebiden başka akşamı da hafif atlatırım yemek de yapmadım kıymalı yumurta yapacağım yanına da çay kahvaltılık
ıspanak aldım ama yıkanması vs yetişmez diye yarına bıraktım
yenacım kızın seni yine duygulandırmıştır maşalalh ona sana da tabii o senin eserin ne gurur verici
kırmızı da giymişin kesin dikkat çekmişindir tatlı yenacım
nursena kızının montu için üzüldüm oluyor malesef okullarda çok kötü
bizim okul da her dönem için 100 tl istiyor önceleri verdim de son bikaç senedir vermedim ne yalan söyleyim
işte aklımdakiler burda tıkandı kaldım unuttuğum varsa kusura bakmayın artık
ha bir de umutu görmüştüm ama okudu gitti sanırsam neden 2 günüdür ses vermiyor merak ettim
bu hafta dağıttım iyice dağıtma haftasının regl zamanına gelmesi kötü oldu
yarın ve cuma için de arkadaşlar program yapmış gitsem bir türlü gitmesem bir türlü yarın giderim de cumadan kaçmam lazım bi şekilde

meyracım şu andada bembeyaz.hastahaneye kulağım için kontrole gittim.tekrar temizledi sanırım temizlerken dengemi bozdu bugün başım dönüyor. koltuktan kalktım kapıya gidinceye kadar düşecektim. iyiki eşimle gitmişim. kar yağıyor diye yalnız göndermedi kendisi götürdü. iyiki gelmiş yoksa zor dönerdim eve. arabayla gidince üşümedim canım.

Bak hayatım elin kızları ne güzel mekik çekmiş...

Eki Görüntüle 599859

bende aynen çok beceriksizim....

bende pek beceremiyorum mekik çekmeyi ağzı yüzü biryana gidiyor.

Son düzenleme:
İyi Akşamlar Arkadaşlar :) İmdaaaaaat diyerek başlamalıyım aslında. Geçmişi güzelce okuyayım öyle yazayım diyordum ama ne mümkün? Dün bağlantım yoktu, bulunduğumuz bölgede sorun oldu, Digitürk de yoktu, çocuklar da tepemde bayıldım bütün gün.

Evde kalınca rahat olurum vb. diyordum ama tam tersi oldu. Gerçi dün aksiliklere rağmen evde çocuklarla hep beraber olmak güzeldi ama ikinci gün iyice sıkıldık. Hepimiz. Hepimiz derken çocuklar ve ben, kıyamet bile kopsa eşim işe gider çünkü... Özellikle kızım devamlı başımda bir şeyler yapmak istiyor, yok resim yapalım yok faaliyet yapalım, yok oyun oynayalım, yok puzzle, yok satranç... Benim de bir kapasitem var, hayır deyince ısrar ediyor ya da bozuluyor. Bir de akşamüzeri "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun" demez mi? Okul ne mükemmel bir şeymiş meğerse, ohhh eğitim öğretim düşündüğümden daha önemliymiş vallahi :)))

Bu aralar pek dikkatsiz gidiyorum, suçluluk duygusuyla burayı da ihmal ediyorum. Geçmişi iyice okumadan gelip gitmek olmuyor ama birikince de okumak zor oluyor, hep bir bahanem çıkıyor yani :) Geçmişi okurken eşim geldi, o nedenle yarım bıraktım; Banu'nun araba kazasını okumuştum en son, çok geçmiş olsun. Şimdi çocuklar babaları ile 5 dakika için dışarı çıktılar, o aralıkta yazıyorum, acele de çıkmam gerekiyor, gece okumaya devam edip gene yazacağım :)

asuu ben bu hafta köyde yürüyerek tarlaya gittim, ıspanak topladım. yine yürüyerek köye döndüm, sonra bahçeye gittim. bakla ektim, soğan, sarımsak diktim,çapayla çukurlar açıp turpları toprağa gömdüm, eşimle kaynım yıkılan duvarı yapıyorlardı onlara taş taşıdım,sonra eve gelip yemek hazırladım, sobayı yakmak için üç kat yukarıya odun taşıdım, üç katı defalarca indim çıktım.ev içindeki koşturmayı saymıyorum. ev kalabalıktı. sonrada bursaya dönücem diye koştura koştura evi toparladım. ama hiç dakika tutmadım.
dünde bu soğukta alışverişe çıktım. aradığım şeyi bulamadım. üç ayrı markete gittim, sonrada ip almak için tuhafiyeye gttim ve yürüyerek eve döndüm. ve hiç saate bakmadım. şimdi bunlar spordan sayılırmı ? bunların dışında sporum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…