Hırsızlık çok kötü bişe,benim hırsız fobim var... :18::18::18::18: hele bu soğukta küçük çocugun montunu çalmak daa kötü bişe.. Hatta öğretmenin kredi kartini çalmak ise faciya....
Birde şikayet fobim? Ben şikayet etmenin sonuçlarına inanmayan bi tipim. Çözüm olmadigi gibi, birde olumsuz etkileri ile sana dönüşleri oluyor.
a birden banka ve telefon şirketlerinin kendi kendilerine milimetrik hesaplar yaparak koydukları, beni zarara sokan, abuk kurallarına ve otomiiiiikkkkk sektereterlere fobim var. Bunu gerçi konumuzla bir ilişkisi yoktuama bu mevzuya çok gıcıım çoook....
mmery, diyet mantı? nasi bise bu kuzum?
wawcim seni kurtköy semalarına alalım.. her yerde kar var......sabahta pamuk yağdı pamukBende spora yürüyerek gitmiştim.
Eki Görüntüle 600254
aksamm. mammiiiisiiiimmm
bu arada bugun kizim cingiragiyla oynamaya basladi cok mutlu olduuumm hemen foto cektiiim
ah ne de güzel hayat bana:111::111::111:Oyyyy hayat sana güzel iddadaşım
Ne güzel sahilde yürüyüp temiz hava alacaksın
Bizim bayır kardan dolayı berbattı dünde çıkamadım bugün biraz daha iyi ama ben sıkıntıdan patlıyorum
Şimdi bende eşimi aradım canım sıkılıyor diyeakşama birlikte çıkarız biraz dedi
Alışmışım gün aşırı çıkmaya 3 gün evde oturunca fenalıklar geliyor
Bende akşama çıkıp bir kendime geleyim
Yarın inşallah kar yağmazsa daha fazla Sporumada giderim
çeeşşşkkeee olsaydın....benimde burda hiç arkadasım yokçeşşşşkeeeee bende orda olsaydımmmmmmmmmmmmm.................istanbulda kar yokk..bugün hiç yağmadı nerdeyseee....dün çokk güzeldiii.....benim yerimede çıkart keyfiniiiiiiii..
diyet içli köfte de vardı gözündenmi kaçtı:111:mmery, diyet mantı? nasi bise bu kuzum?.
iyi akşamlar herkese kızlar ben yeni katıldım aranıza....zayıflamam gerek bebiş için.... yardım edermisiniz işe şu çizelge olayıyla başlasak nasıl yapıcam bilen varmı?
kız bende istiyom bundann ama başka bi güne artık ben akşam yemeğimi yedim daha bişe yemem busaatten sonra...bebişin ne kadarlık?insan ne keyif alıyo dimi kuzular yeni şeyler keşfettiği zaman..
bugün eşim izinliydi doktor işini halledelim dedik kuzumu götürdük doktor beklemeye gerek yok çocuğun gelişimine engel bi durum dedi..29 una gün aldık ameliyat için...anneannesi isyanlarda tabi ne gerek var yaptırmayın deyip duruyo...küçük kuzum olmasa hiç haberleri olmadan halletmek isterdim ama onu anneme bırakacağım oyüzden mecbur biliyolar...artık laf kaldıramıyorum galiba...annem babam kayınvalide k.peder babaannem hepsi aynı yerde oturuyolar ve hepsi ayrı konuşuyo yaptırmayın diye..yoruldum laf anlatmaya çalışmaktan...of offf
bebeğim 3,5 aylık canım. hayırdır ne ameliyatı olacak Rabbim yardımcınız olsun
Şimdi ben diyecektim ama iddadaşım benim bağlantı yine gelene kadar gerekeni söylemiş
Kız dolapta benim koca bir kap duruyor inan bir parça bile almıyorum ağzımanasıl bir bünyeyse anında ödem yapıyor cünkü
Canım biliyorum kışın sebzeler biraz daha pahalı oluyor ama ne yapalım bir kaç ay öylede olsa idare edeceğiz sonuçta bizim sağlığımız için zayıflamamız için şart o yeşillikler
Marulu sırf kendin için albir marul sana iki üç gün gider Salatalık zaten almanyada kafam kadar baya gider sana az az eklesen Domateste yarım bile doğrasan lezzet verir maksat gözümüş şenlensin
Ben arada kırmızı lahana yada havuçta rendeliyorum içine
Beyaz lahanada daha uygun arada ondan bile kendime salata yapıyorum ciğden
Yazı bende iple çekiyorum şöyle semizotu falan bir çıksın diye
Salata yemesen bile arada bir çacık yap kendinebirde yiyebiliyorsan maydanoz birde 1 domatesin rendesini aç karnına sabah kahvaltısından önce ye metabolizmayı çalıştırıyormuş
Bende yarın çıkabilirsem maydanoz alacağım pek sevmesemde şifa niyetine diyip salata içinde tüketiyorum
turşu ödem yapar sana
alternatif salata sunayım
mor lahana salatası
soğan salatası,
kereviz salatası
brokoli salatası
karnı bahar salatası
beyaz lahana haşlayıp sumakla pulbiberle nar ekşili yapılıyo genelede lahana sarmasından kalan kök kısımlarıyla yaparım
ıspanak çok yararlıymış çiğden salatası güzel oluyo yoğur ve ceviz le birlikte
bide aklıma gelen havuçları halka halka doğra az suyla haşla sarımsak yoğurtla ye
Allah ım kar yine lapa lapa yagmaya basladı.
benim gibi adanalı kar görünce böle olur işte
uzun çizmelerimi taytımı tunigimi uzun kaşemi giydimmmm
eldiven atkı bere üçlüsünüde un utmadım.....
sahilde kar altında gezecegimmm..görüşürüz
valla bacısında mamişleri götürdü kaçıyo bizden neler yedin gözlemcan mıydı
ohhh valla yakın olsak balkon partisi yapardık ama kardada sucuk mangal güzel gider yaww
aannamm git kötü düşünceler kafamdan git
yallah cinler yallah yallah kaloriler yallahh
ama tabisi biz sucuk sevmez ve yemeyiz deilmii
kızlar bu karede bizim oğlumuzun imamlık yaptığı köyden. bu cadıda manevi torun bu bizim yanımızda büyüdü. gece bile yanımda yatardı.
Eki Görüntüle 600256
iyi akşamlar herkese kızlar ben yeni katıldım aranıza....zayıflamam gerek bebiş için.... yardım edermisiniz işe şu çizelge olayıyla başlasak nasıl yapıcam bilen varmı?
İyi Akşamlar Arkadaşlar :) İmdaaaaaat diyerek başlamalıyım aslında. Geçmişi güzelce okuyayım öyle yazayım diyordum ama ne mümkün? Dün bağlantım yoktu, bulunduğumuz bölgede sorun oldu, Digitürk de yoktu, çocuklar da tepemde bayıldım bütün gün.
Evde kalınca rahat olurum vb. diyordum ama tam tersi oldu. Gerçi dün aksiliklere rağmen evde çocuklarla hep beraber olmak güzeldi ama ikinci gün iyice sıkıldık. Hepimiz. Hepimiz derken çocuklar ve ben, kıyamet bile kopsa eşim işe gider çünkü... Özellikle kızım devamlı başımda bir şeyler yapmak istiyor, yok resim yapalım yok faaliyet yapalım, yok oyun oynayalım, yok puzzle, yok satranç... Benim de bir kapasitem var, hayır deyince ısrar ediyor ya da bozuluyor. Bir de akşamüzeri "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun" demez mi?Okul ne mükemmel bir şeymiş meğerse, ohhh eğitim öğretim düşündüğümden daha önemliymiş vallahi :)))
Bu aralar pek dikkatsiz gidiyorum, suçluluk duygusuyla burayı da ihmal ediyorum. Geçmişi iyice okumadan gelip gitmek olmuyor ama birikince de okumak zor oluyor, hep bir bahanem çıkıyor yani :) Geçmişi okurken eşim geldi, o nedenle yarım bıraktım; Banu'nun araba kazasını okumuştum en son, çok geçmiş olsun. Şimdi çocuklar babaları ile 5 dakika için dışarı çıktılar, o aralıkta yazıyorum, acele de çıkmam gerekiyor, gece okumaya devam edip gene yazacağım :)
asuu ben bu hafta köyde yürüyerek tarlaya gittim, ıspanak topladım. yine yürüyerek köye döndüm, sonra bahçeye gittim. bakla ektim, soğan, sarımsak diktim,çapayla çukurlar açıp turpları toprağa gömdüm, eşimle kaynım yıkılan duvarı yapıyorlardı onlara taş taşıdım,sonra eve gelip yemek hazırladım, sobayı yakmak için üç kat yukarıya odun taşıdım, üç katı defalarca indim çıktım.ev içindeki koşturmayı saymıyorum. ev kalabalıktı. sonrada bursaya dönücem diye koştura koştura evi toparladım. ama hiç dakika tutmadım.
dünde bu soğukta alışverişe çıktım. aradığım şeyi bulamadım. üç ayrı markete gittim, sonrada ip almak için tuhafiyeye gttim ve yürüyerek eve döndüm. ve hiç saate bakmadım. şimdi bunlar spordan sayılırmı ? bunların dışında sporum yok
Eki Görüntüle 600254
aksamm. mammiiiisiiiimmm
bu arada bugun kizim cingiragiyla oynamaya basladi cok mutlu olduuumm hemen foto cektiiim
kızlar bu karede bizim oğlumuzun imamlık yaptığı köyden. bu cadıda manevi torun bu bizim yanımızda büyüdü. gece bile yanımda yatardı.
Eki Görüntüle 600256
kız bende istiyom bundann ama başka bi güne artık ben akşam yemeğimi yedim daha bişe yemem busaatten sonra...bebişin ne kadarlık?insan ne keyif alıyo dimi kuzular yeni şeyler keşfettiği zaman..
bugün eşim izinliydi doktor işini halledelim dedik kuzumu götürdük doktor beklemeye gerek yok çocuğun gelişimine engel bi durum dedi..29 una gün aldık ameliyat için...anneannesi isyanlarda tabi ne gerek var yaptırmayın deyip duruyo...küçük kuzum olmasa hiç haberleri olmadan halletmek isterdim ama onu anneme bırakacağım oyüzden mecbur biliyolar...artık laf kaldıramıyorum galiba...annem babam kayınvalide k.peder babaannem hepsi aynı yerde oturuyolar ve hepsi ayrı konuşuyo yaptırmayın diye..yoruldum laf anlatmaya çalışmaktan...of offf
Meraba kizlaaaaaaaar, anca geldim, gecmiside anca okudum
Canim maydonoz alirim o sorun degil, aslinda haklisin tursu yiyecegime salata yiyim hem dha cok seviyorum aslinda,
salatalikli domatesli salata seviyorum ben, coban salatasi gibi iste
bide beyaz lahanali yapmak isterim, krautsalat diyor almanlar, ama yapmasini bilmiyorum, aci gibi oluyor sanki, kart kart kaliyor, ama disardan yiiynce öyle degil, acaba nasil yapiliyorki???
cecoşum ne güzel salata tarifleri vermişsin canım çekti....
bende yürüyüsten geldikten sonra 2 baget i acıp soslayıp tavada pişirdim
yanına da yeşil salata...
ama şimdiden karnım acıktı:18::18::18:
teşekkürler... inşallah başarıcağım..ah ne de güzel hayat bana:111::111::111:
en büyük eglencem oldu...vallahi sıkıntıdan kara sardım cecoşum:)
demek aksam enişte beyle kaçıcaksınız bir ara cok romantik:103:
çeeşşşkkeee olsaydın....benimde burda hiç arkadasım yok
beraber keyfini çıkarırdık...
diyet içli köfte de vardı gözündenmi kaçtı:111:
nuhancım nursena da ben gibi adanalı.e iki adanalı bir araya gelince öle agır yemekler lazımdı.
denilir mi şimdi..gel yeşil salata haşlanmıs karnıbahar yiyelim
basınada diyetli koydumki göze fazla batmasın
hoşgeldin canım...
hemen link vereyim sana yorumlara bakarak çizelgeni yaparsın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hoşgeldinn canımm bendeniz waw da aynı sebepten buradayımmm...bebek için kilo verenlerdenimmmm
Kesinlikle aynı fikirdeyim esracığım
Benim hocalar bile devamlı beni uyarıyor çok yüklenme işte en ufak bel ağrısında bile in koşu bandından diyeşükür ağrım olmuyor artık ama en fazla 3 km yapmama müsaade ediyorlar Cardio yaparken.
Hatta daha geçen hafta yüzme hocalarım bile yüzme ve fitnesse aynı gün gidiyorum diye uyardılar kendini iyice dinle Allah korusun yorgunluktan kalbin bile durabilir diye
He ben gerçekten o konuda çok dikkatliyim kalbimi çok dinliyorum ve gerektiği yerlerde 2 yada 3 dakikalık molalar veriyorum
maşaallah maşaallah...yavrum bundan sonra gör sen her hareketine bayılıcaksın...
bademcik ve genizeti canım...4 yaşında kızım 2buçuk senedir çok sıkıntı çekiyo bıktık ilaç kullanmaktan geniz eti çok büyük burundan nefes alamıyo kuzum hep ağızdan oyüzdende çok sık hastalanıyor kaç doktora gittiysek ameliyat dedi bizde uzun zamandır erteliyoruz kız biraz fazla nazlı...bu sene kresede gidiyo oyüzden daha sık hastalanıyo...sömestirde yaptıralım dedik..öyle işte
İddadaşım yaaa ben bu akşam çıkmadım
Eşim telefon açtı gelmeden evvel yollar felaket buzmuş özelliklede bizim mahalle :26: Ne araba yerinden oynar nede yürüyerek bir yere gidilir dedi bizde mecbur vazgeçtik:26::26::26:
Şimdi kaç saattir dua ediyorum ne olur Allahım karlar erisinki bende bari en azından spor salonuna gidebileyim de hem sporum aksamasın hemde kendime geleyim
sendede pko varmıı??? yaa normalde kilolularda olmama riski okadar yokk...bende pko var ondan kilo çok etkilii..eğer pko yoksa sen okadar dert etmeee..gelir bebiş sanaa..biz verelim kilolarıdaa sonra keyfi bilir bebişin ister gelir ister gelmezz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?