Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu karede bizim oğlumuzun imamlık yaptığı köyden. bu cadıda manevi torun bu bizim yanımızda büyüdü. gece bile yanımda yatardı.

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese kızlar ben yeni katıldım aranıza....zayıflamam gerek bebiş için.... yardım edermisiniz işe şu çizelge olayıyla başlasak nasıl yapıcam bilen varmı?

yaniii kar yok derkennnn :):):) yerlerde var da öyle lapa lapa yağan kar yok anlamındaydıı :):) tabii ben evdeyim yaa koca gün sıcacık yerimden karr istiyorumm..çalışanları sıcak yataktan kalkanları düşününcee çokk gaddarlık yaptığımm özürrr...

Eki Görüntüle 600254

aksamm. mammiiiisiiiimmm

bu arada bugun kizim cingiragiyla oynamaya basladi cok mutlu olduuumm hemen foto cektiiim

kız bende istiyom bundann ama başka bi güne artık ben akşam yemeğimi yedim daha bişe yemem busaatten sonra...bebişin ne kadarlık?insan ne keyif alıyo dimi kuzular yeni şeyler keşfettiği zaman..

bugün eşim izinliydi doktor işini halledelim dedik kuzumu götürdük doktor beklemeye gerek yok çocuğun gelişimine engel bi durum dedi..29 una gün aldık ameliyat için...anneannesi isyanlarda tabi ne gerek var yaptırmayın deyip duruyo...küçük kuzum olmasa hiç haberleri olmadan halletmek isterdim ama onu anneme bırakacağım oyüzden mecbur biliyolar...artık laf kaldıramıyorum galiba...annem babam kayınvalide k.peder babaannem hepsi aynı yerde oturuyolar ve hepsi ayrı konuşuyo yaptırmayın diye..yoruldum laf anlatmaya çalışmaktan...of offf

ah ne de güzel hayat bana:111::111::111:

en büyük eglencem oldu...vallahi sıkıntıdan kara sardım cecoşum:)

demek aksam enişte beyle kaçıcaksınız bir ara cok romantik:103:
çeşşşşkeeeee bende orda olsaydımmmmmmmmmmmmm.................istanbulda kar yokk..bugün hiç yağmadı nerdeyseee....dün çokk güzeldiii.....benim yerimede çıkart keyfiniiiiiiii..
çeeşşşkkeee olsaydın....benimde burda hiç arkadasım yok
beraber keyfini çıkarırdık...

mmery, diyet mantı? nasi bise bu kuzum?.
diyet içli köfte de vardı gözündenmi kaçtı:111:
nuhancım nursena da ben gibi adanalı.e iki adanalı bir araya gelince öle agır yemekler lazımdı.
denilir mi şimdi..gel yeşil salata haşlanmıs karnıbahar yiyelim

basınada diyetli koydumki göze fazla batmasın
iyi akşamlar herkese kızlar ben yeni katıldım aranıza....zayıflamam gerek bebiş için.... yardım edermisiniz işe şu çizelge olayıyla başlasak nasıl yapıcam bilen varmı?

hoşgeldin canım...
hemen link vereyim sana yorumlara bakarak çizelgeni yaparsın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

daficim köde tarlaya gidip gelirken ki süren ve dünkü arayıp bulamadığın şeyi ararken ki yürümen spor sayılabilir
diğerleri de fiziksel aktivite tabii de kalorileri yakmışındır yine yani

bebeğim 3,5 aylık canım. hayırdır ne ameliyatı olacak Rabbim yardımcınız olsun

bebeğim 3,5 aylık canım. hayırdır ne ameliyatı olacak Rabbim yardımcınız olsun

maşaallah maşaallah...yavrum bundan sonra gör sen her hareketine bayılıcaksın...

bademcik ve genizeti canım...4 yaşında kızım 2buçuk senedir çok sıkıntı çekiyo bıktık ilaç kullanmaktan geniz eti çok büyük burundan nefes alamıyo kuzum hep ağızdan oyüzdende çok sık hastalanıyor kaç doktora gittiysek ameliyat dedi bizde uzun zamandır erteliyoruz kız biraz fazla nazlı...bu sene kresede gidiyo oyüzden daha sık hastalanıyo...sömestirde yaptıralım dedik..öyle işte

Meraba kizlaaaaaaaar, anca geldim, gecmiside anca okudum

Canim maydonoz alirim o sorun degil, aslinda haklisin tursu yiyecegime salata yiyim hem dha cok seviyorum aslinda,
salatalikli domatesli salata seviyorum ben, coban salatasi gibi iste
bide beyaz lahanali yapmak isterim, krautsalat diyor almanlar, ama yapmasini bilmiyorum, aci gibi oluyor sanki, kart kart kaliyor, ama disardan yiiynce öyle degil, acaba nasil yapiliyorki???

nursenacim harikasin ya bissürü salata cesiti sundun bana, benim hic aklima gelmiyor nedense bunlar :111:

bu arada kizinin montu calinmis cok gecmis olsun, bende cok üzülürdüm böyle biseye, bide bulunmasa daha kötü, hele o müdürün felan lafi ne öyle,
sanki mont cok ucuz biseymis gibi

ama biz seni görmek isteriiiiiiiiiiiizzzz
resim cekseydin ya meryemcim o halini yaaaa merak ediyorum seni

sevilmezmiiiiiiiiiii ben bayilirim sucuga helede mangalda

kızlar bu karede bizim oğlumuzun imamlık yaptığı köyden. bu cadıda manevi torun bu bizim yanımızda büyüdü. gece bile yanımda yatardı.
Eki Görüntüle 600256

ay ne güzel kar varmis daficim yaaaaaaaaaaa, boyun kadar ay orda olsaydim keske suan

hoşgeldinn canımm bendeniz waw da aynı sebepten buradayımmm...bebek için kilo verenlerdenimmmm

Süpermiş yaaa

Çok sağ ol canım çok şükür cana gelmedi
Benimde bu ara sık sık internet kesiliyor hatta benim büyük kızda canım sıkılıyor canım sıkılıyor diye tutturmaya başladı ama şükür yarın okullar açılıyor Valla 15 tatilde inşallah havalar birdaz daha iyi olurda dışarı atarız kendimizi yoksa iki cadıyla günler geçmez
Bu arada sende artık dönsen ya yuvaya bak dağılanların hepsi sonradan daha beter geri dönüyor :26:

Anammmmmmm Ablacığım ben okurken yoruldum sen gerçekten iyi dayanıyorsun maşallah
Valla en ağır sporu yapmışsın sen bence

Eki Görüntüle 600254

aksamm. mammiiiisiiiimmm

bu arada bugun kizim cingiragiyla oynamaya basladi cok mutlu olduuumm hemen foto cektiiim

Oyyy çok lezzetli görünüyor inşallah yanında az da olsa yoğurt yada 1 kase çorba falan yemişsindir
Bu arada maşallah kuzucuğa artık oyun oynamaya da başladıysa yakında şirinlikleri iyice ortaya çıkar
Rabbim bahtınıda güzel eylesin ....Aminnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 600256

Anammmm ne güzel kar var aslında bende bayılırım kara ama işte bizim bayır insanı bezdiriyor kardan da
Bu arada Kuzununda maşallahı varmış
Oğlun ne güzel birşey yapmış Rabbim ondan razı olsun kuzununda bahtını açık etsin ....Aminnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız tez zamanda

Bu arada çizelge için buradan yardım alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Canım sen kimsenin dediğine bakma sonuçta kuzunun sağlığı herşeyden önemli
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız ameliyatı ve tez zamanda toparlar kendini

Canım ben beyaz lahanayı olsun kırmızı lahanayı olsun patates soyacağı ile doğruyorum bıcakla okadar ince doğrayamıyorum çünkü eğer kırmızı lahanaysa elime eldiven takıyorum boya veriyor diye
Üzerine az birşey tuz serpeliyorum sonrada 1 limon sıkıyorum ve bir güzel elimle ovuyorum inan Sauerkraut gibi yumuşacık oluyor Eğer istersen az birşey sarımsaklı yoğurt ekleyerek lezetlendirebilirsin o zaman hiç yağ koymama da gerek kalmıyor
Beyaz lahanayı bazen ovmadan bile yiyorum az hakiki zeytinyağ birde sirke ekliyorum
Almanlar az birşey şekerde ekliyor ona ama benim hoşuma gitmiyor öyle yine sen bilirsin dene istersen bir ara

cecoşum ne güzel salata tarifleri vermişsin canım çekti....

bende yürüyüsten geldikten sonra 2 baget i acıp soslayıp tavada pişirdim
yanına da yeşil salata...

ama şimdiden karnım acıktı:18::18::18:

yolcu arkadasım kızına gecmiş olsun

inşallah kolayca atlatır gecirecegi operasyonu ve saglıgına kausur minigin

İddadaşım yaaa ben bu akşam çıkmadım
Eşim telefon açtı gelmeden evvel yollar felaket buzmuş özelliklede bizim mahalle :26: Ne araba yerinden oynar nede yürüyerek bir yere gidilir dedi bizde mecbur vazgeçtik:26::26::26:
Şimdi kaç saattir dua ediyorum ne olur Allahım karlar erisinki bende bari en azından spor salonuna gidebileyim de hem sporum aksamasın hemde kendime geleyim

teşekkürler... inşallah başarıcağım..

bende molalar veriyorum ama yorulmadım pek ya:S:S ne bileim:S zorlamadı rahat rahat yaptım azaltaım madem hergün yapaım diorum 4 km yapaım ozaman iimi sizce kızlarr??

ayyy iiki yapmışım ama 2 parça baklava yedim regl dönemindeım canım çok çekti tatlı dayanamadım 500 kal geri geldi bileee offffÇ:/

canimcigim, aile büyükleri vs. kim yaptırtmayın diyorsa lütfen dinleme. Bende, bademcik genizeti vs. sorunları olup çocukken ameliyat ettirtilmemiş. 14-15 yaşlarında bu sorunlarım büyüdü. Ateşlenme iltihaplanma sonucu kulak zarım delinmiş. Sonrasında 2 kez kulak amaliyatı, bademcik ameliyati, geniz eti ameliyatı kockoca bir genç kızken, ufak çocukların arasında yatarak ameliyat olmuş birisiyim. sol kulağımda bu yüzden ciddi işitme kaybı var. Geniz eti ve bademcik ameliyeti küçük ameliyatlar bu kadar stres yapma ve çoçukların gelişim için gerekli diye düşnüyorum. çarçabuk olsun bitsin. çok geçmiş olsun.

anladım canım..sporun aksamasa ii olurmus evet ama haa kötü napacaksın
dısarı cıkar üşütürsün hasta olursun falan yataklara düşersin valla
cocuklarda var..e zor..

zaten persembeden sonra gidicekmiş kar..yurdu terkedecekmiş...

ay cok acıklı oldu

var canım bendede pko tek yumurtalık kaynıoo yaniii dier yumurtalıktada kist oluorr doktor doum kontrol hapı verdi bu kilolarımın bi kısmınıda o yuzden aldım zaten
bide bende haşimato var inslin direncide var oğlu var yanii:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…