yolcu arkadasım kızına gecmiş olsun
inşallah kolayca atlatır gecirecegi operasyonu ve saglıgına kausur minigin
canimcigim, aile büyükleri vs. kim yaptırtmayın diyorsa lütfen dinleme. Bende, bademcik genizeti vs. sorunları olup çocukken ameliyat ettirtilmemiş. 14-15 yaşlarında bu sorunlarım büyüdü. Ateşlenme iltihaplanma sonucu kulak zarım delinmiş. Sonrasında 2 kez kulak amaliyatı, bademcik ameliyati, geniz eti ameliyatı kockoca bir genç kızken, ufak çocukların arasında yatarak ameliyat olmuş birisiyim.sol kulağımda bu yüzden ciddi işitme kaybı var. Geniz eti ve bademcik ameliyeti küçük ameliyatlar bu kadar stres yapma ve çoçukların gelişim için gerekli diye düşnüyorum. çarçabuk olsun bitsin. çok geçmiş olsun.
kızlar çizelgeyi yaptım ama nereye kopyalayacağım imza alanını bulamıyorum
sağolasın canımm inş..
çok geçmiş olsun canım yaa...bademcik bendede var ve hala hasta oldummu 15 gün iğne yemeden kendime gelemiyorum...yıllarca neler yaşadığımı birebir gördüler ama ne fayda....gözlerinin önünde benim gibi örnek var ama ne diceksin işte kıyamıyolar torun yaa..sanki bana çok kolay...gerçi ben ameliyattan korkmuyorum aslında bademcik buzamanda en basit operayonlardan biri..beni kızım korkutuyo çok garip bi çocuk nasıl anlatsam onu bile bilemiyorum yanii..görmeniz tanımanız lazım...onlarda bu sebeple korkuyolar ama korkunun ecele faydası yok derler ya o hesap...anlamıyolar anlamıcaklarda bende daha anlatmak için uğraşmıcam.zaten doktorlada konuştuk sakinleştirici falan vericekler.
kızlar çizelgeyi yaptım ama nereye kopyalayacağım imza alanını bulamıyorum
sağ üste kulanıcı panelini tıkla/ sol tarafta profil düzenini tikla/ asagiya in. çizelge diye göreceksin...
kızını çok merak ettim.
göz açip kapayincaya kadar olsun bitsin...
teşekkürler oldu sanırım arkadaşım...
görünmüyor yineee.....
var canım bendede pko tek yumurtalık kaynıoo yaniii dier yumurtalıktada kist oluorr doktor doum kontrol hapı verdi bu kilolarımın bi kısmınıda o yuzden aldım zaten
bide bende haşimato var inslin direncide var oğlu var yanii:S:S
teşekkürler oldu sanırım arkadaşım...
kopyaladığın adresin doğruluğundan eminmisin
bu aksam da pek sessiz topik:97:
kadınlar kulübünün öngördüğü formatta değilmiş uyarı geliyor nedir şimdi bu gece gece:):)
ben geldiiimmm
kadınlar kulübünün öngördüğü formatta değilmiş uyarı geliyor nedir şimdi bu gece gece:):)
çok sevindim..yalnız kalmıstım..ben geldiiimmm
ses bir iki deneme... sees hooo hooh ses . pat pat pat, ses diyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?