Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yolcu arkadasım kızına gecmiş olsun

inşallah kolayca atlatır gecirecegi operasyonu ve saglıgına kausur minigin

sağolasın canımm inş..

çok geçmiş olsun canım yaa...bademcik bendede var ve hala hasta oldummu 15 gün iğne yemeden kendime gelemiyorum...yıllarca neler yaşadığımı birebir gördüler ama ne fayda....gözlerinin önünde benim gibi örnek var ama ne diceksin işte kıyamıyolar torun yaa..sanki bana çok kolay...gerçi ben ameliyattan korkmuyorum aslında bademcik buzamanda en basit operayonlardan biri..beni kızım korkutuyo çok garip bi çocuk nasıl anlatsam onu bile bilemiyorum yanii..görmeniz tanımanız lazım...onlarda bu sebeple korkuyolar ama korkunun ecele faydası yok derler ya o hesap...anlamıyolar anlamıcaklarda bende daha anlatmak için uğraşmıcam.zaten doktorlada konuştuk sakinleştirici falan vericekler.

kızını çok merak ettim.
göz açip kapayincaya kadar olsun bitsin...

h aline şükret arkadasım daha nebilmedigimiz hastalıklar vardır. bende sen gibi dert yanardım
pkos var,haşimato var,insulin direnci var,fazla kg var,adet düzensizliigi var hatta öleki ilaçsız olmuyor nerdeyse...

ama Allah kısmet etti hamile kaldım 6aylıkken kaybettim

meğer bende rahim agzı yetmezligi de varmıs..o yzden zamansız erken dogum oldu
sonra ünv hastanesine basvurdum incelenmeye alındım

birde kan pıhtılaşmam cıktı iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…