olduuu olduuuu ay bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi kk yoğunluğundan sıkıntılar yaşanıyor....
oldu gibi gibi ama bakalım....
olduuu olduuuu ay bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi kk yoğunluğundan sıkıntılar yaşanıyor....
canım hedef kilonun bu olduğuna eminmisinnsadece onu düzelt gerisi olmuş gibi görünüyo
yok arkadasım öle demek istemedikhedef kilom bu cidden bu bile hayal benim için:) şaka gibi değilmi:)kilo versemde yine kilolu olucam onu bi vereyimde:)
kızlar ben bebiş için uğraşıyorum daha önce 84 kiloyla kimyasal gebelik geçirdim sonrasında kilo aldım en sonda klomen vs. vs.tedavileriyle kilo aldım çok fazla kilo kaybetmemem gerek oda engel gebeliğe ama kilo vermemde gerek ortaya karşık bir durum :) siz diyorsunuzdur şimdi cetvel için bu kadar uğraştı bunun içinmi diye ben bile kendime dedim yanii ama olsun eğlencelii ve vereceğim inat ettim....
var canım bendede pko tek yumurtalık kaynıoo yaniii dier yumurtalıktada kist oluorr doktor doum kontrol hapı verdi bu kilolarımın bi kısmınıda o yuzden aldım zaten
bide bende haşimato var inslin direncide var oğlu var yanii:S:S
meryy okuduklarıma inanamadımmmm...canımmmm çoookk geçmişş olsunn yaaaaaa..ben bilmiyordumm..ben umreye gidince gittim uzun bi arada girmedimm nete o arada neler yaşamışsınn çookk üzüldümm yaaa..inan içim acıdı seninde pkos olduğunu biliyordumm ama soracaktım bebek işini fırsatta olmadıı şimdi duyunca içim fena olduu...çok ama çokk geçmiş olsun rabbim seninde eşininde yüreğine ferahlık versinn..inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırr hayırlısıyla kucagına alırsın evladınıııı...h aline şükret arkadasım daha nebilmedigimiz hastalıklar vardır. bende sen gibi dert yanardım
pkos var,haşimato var,insulin direnci var,fazla kg var,adet düzensizliigi var hatta öleki ilaçsız olmuyor nerdeyse...
ama Allah kısmet etti hamile kaldım 6aylıkken kaybettim
meğer bende rahim agzı yetmezligi de varmıs..o yzden zamansız erken dogum oldu
sonra ünv hastanesine basvurdum incelenmeye alındım
birde kan pıhtılaşmam cıktı iyimi
meryy okuduklarıma inanamadımmmm...canımmmm çoookk geçmişş olsunn yaaaaaa..ben bilmiyordumm..ben umreye gidince gittim uzun bi arada girmedimm nete o arada neler yaşamışsınn çookk üzüldümm yaaa..inan içim acıdı seninde pkos olduğunu biliyordumm ama soracaktım bebek işini fırsatta olmadıı şimdi duyunca içim fena olduu...çok ama çokk geçmiş olsun rabbim seninde eşininde yüreğine ferahlık versinn..inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırr hayırlısıyla kucagına alırsın evladınıııı...
Canım ben beyaz lahanayı olsun kırmızı lahanayı olsun patates soyacağı ile doğruyorumbıcakla okadar ince doğrayamıyorum çünkü eğer kırmızı lahanaysa elime eldiven takıyorum boya veriyor diye
Üzerine az birşey tuz serpeliyorum sonrada 1 limon sıkıyorum ve bir güzel elimle ovuyoruminan Sauerkraut gibi yumuşacık oluyor Eğer istersen az birşey sarımsaklı yoğurt ekleyerek lezetlendirebilirsin o zaman hiç yağ koymama da gerek kalmıyor
Beyaz lahanayı bazen ovmadan bile yiyorumaz hakiki zeytinyağ birde sirke ekliyorum
Almanlar az birşey şekerde ekliyor ona ama benim hoşuma gitmiyor öyleyine sen bilirsin dene istersen bir ara
ben de merak ettim şimdi :44:inş canım.
merakını gidermek isterdim ama öyle garip bir çocukki ben bile anlatamıyorum kendisini
oldu gibi gibi ama bakalım....
evet canım..neler oldu neler 10ayda 10yas yaşlandım..
senden de dua istemiştim umreye gittigini sölediginde..
sonraki ay hamile kaldım ama erken dogum malesef...benimde hala içim acıyor..geçmicekte hiç...
ben hamile haberimi alınca sana yazacaktım arkadasım bana duan iyi geldi die bir girdiginde okur dedm ama sonra sende yoksa öle bir durum üzülürsün diye yazamadım.
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin..
olmaması kötüydü ama böle hiçbirsey yokken bir gece aniden kaybetmek elinle götürüp mezara gömmek hepsinden kötüymüş..ne diyeyim herseyin hayırlısını yaşayalım..
çok sevindim..yalnız kalmıstım..
hoşgeldin
tamam nuhiş biraz bi sesler geldi
maşaallah maşaallah...yavrum bundan sonra gör sen her hareketine bayılıcaksın...
bademcik ve genizeti canım...4 yaşında kızım 2buçuk senedir çok sıkıntı çekiyo bıktık ilaç kullanmaktan geniz eti çok büyük burundan nefes alamıyo kuzum hep ağızdan oyüzdende çok sık hastalanıyor kaç doktora gittiysek ameliyat dedi bizde uzun zamandır erteliyoruz kız biraz fazla nazlı...bu sene kresede gidiyo oyüzden daha sık hastalanıyo...sömestirde yaptıralım dedik..öyle işte
Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye
ben de merak ettim şimdi :44:
işte buuuuuuu azimkar cücüş elbette onun içine girecek ,sıkıntı etme yavrrımmm
ben bi ara eskilerimi giyeyim , bol olanları bi gülün yaa , ben giyip giyip eğleniyom , çoğunu daralttım ama bi kaçını hamişlik için bırakıyomm
Insallahh kuzumm... hamiskende cookk dikkat ett amaann hamisimmm dunyayi yutariiimm deme emi... ben oyle dedim bebis ciktiii ana bi baktim dunya icimde kalmiisss
kusura bakma kuzumm accık işim vardı , şimcik gelebildiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?