Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bebiş için uğraşıyorum daha önce 84 kiloyla kimyasal gebelik geçirdim sonrasında kilo aldım en sonda klomen vs. vs.tedavileriyle kilo aldım çok fazla kilo kaybetmemem gerek oda engel gebeliğe ama kilo vermemde gerek ortaya karşık bir durum :) siz diyorsunuzdur şimdi cetvel için bu kadar uğraştı bunun içinmi diye ben bile kendime dedim yanii ama olsun eğlencelii ve vereceğim inat ettim....

hedef kilom bu cidden bu bile hayal benim için:) şaka gibi değilmi:)kilo versemde yine kilolu olucam onu bi vereyimde:)
yok arkadasım öle demek istemedik

77 tabiki kötü bir kilo degil bizler için...

ama hedef kilon en sonda olmalı
yani diger cetvellere bir bak..senin olmak istedigin kilo 0 degildir sanırım:)

yok canım bizde ugrastık ilk zamanlar.yeni gelenler hep zorlanıyor

inşallah bebişin bir an önce göbüşünü doldurur

öle deme yinede şükredelim hlimize kötünün iyisiyizz diyee..bazen bende daralıyorum ama sonra geliyorum kendimeee...bendede pko varrr..insülin direncide varrr glukofen kullanıyormusunn yani şeker hapı??

meryy okuduklarıma inanamadımmmm...canımmmm çoookk geçmişş olsunn yaaaaaa..ben bilmiyordumm..ben umreye gidince gittim uzun bi arada girmedimm nete o arada neler yaşamışsınn çookk üzüldümm yaaa..inan içim acıdı seninde pkos olduğunu biliyordumm ama soracaktım bebek işini fırsatta olmadıı şimdi duyunca içim fena olduu...çok ama çokk geçmiş olsun rabbim seninde eşininde yüreğine ferahlık versinn..inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırr hayırlısıyla kucagına alırsın evladınıııı...

evet canım..neler oldu neler 10ayda 10yas yaşlandım..

senden de dua istemiştim umreye gittigini sölediginde..
sonraki ay hamile kaldım ama erken dogum malesef...benimde hala içim acıyor..geçmicekte hiç...

ben hamile haberimi alınca sana yazacaktım arkadasım bana duan iyi geldi die bir girdiginde okur dedm ama sonra sende yoksa öle bir durum üzülürsün diye yazamadım.

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin..
olmaması kötüydü ama böle hiçbirsey yokken bir gece aniden kaybetmek elinle götürüp mezara gömmek hepsinden kötüymüş..ne diyeyim herseyin hayırlısını yaşayalım..

aaa bak ovalamayi felan ben bilmiyorum,
demekki benimki o yüzden öyle cig gibi oluyormus :)) yenmiyordu yaaa
bende öyle ovalayim ozaman, bayilirim sauerkrauta

neler yaşamışsın canım yaa çok üzüldüm..benimde ilk bebeğim düşüktü ama daha çok küçüktü...kısmen anlıyabiliyorum seni...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesinn...

Canim gecmis olsun umarim kolay ve rahat bir ameliyat gecirir kuzucuk...

Cecom ben salatmin yaninda 1 kase yogurt corbasi ictim

olduuu olduuuu ay bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi kk yoğunluğundan sıkıntılar yaşanıyor....

canım benim 92 kilo vermişsin , hedef kilonunda 77 kilo altındasınn , yani hepsi birbirine girmiş azcıkk

bak buna göre yapabilirsin ;

target weight : hedef kilo

starting weight : başlangıç kilosu

current weight : şimdiki kilo

Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye

Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye

işte buuuuuuu azimkar cücüş elbette onun içine girecek ,sıkıntı etme yavrrımmm

ben bi ara eskilerimi giyeyim , bol olanları bi gülün yaa , ben giyip giyip eğleniyom , çoğunu daralttım ama bi kaçını hamişlik için bırakıyomm

ben de merak ettim şimdi :44:

ya aslında evde çok sıkıntımız yok ama insan gördümü bacaklarıma yapışır sevmeye çalışandan kaçar bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler belki ama amcasına gitmez (her hafta sonu görüşüyoruz)sevdirmez kendini sorulara cevap vermez bu aile içinde bile hat safhada nerde kaldı arkadaş çevresi falan biyere gidiyoruz iki saat oturuyoruz kimseye pas vermez surat asar.yaşıtlarıyla oynamaz hep bana sarar..hem oynamak istiyo gibi hemde çekiniyo gibi.evde mesela kendi kendine şarkı söylüyo ve bir yerini anlamadık diyelim kızım ne dedin anlamadık diyoruz susuyoo yüzü düşüyo biraz ısrar edersek bir saat ağlıyo..yani tepkilerinde hareketlerinde bir garipliği var adını bilemediğim tanımlayamadığım..bide bir buçuk yaşındayken çok hastalandı acile gittik ateş çok yüksek serum vermeleri lazım damara giremiyolar 8 9 yerinden denediler delik deşik oldu anne diye bağırdıkça kucağıma gelmek istedikçe sadece elini tutabildim...belki ozamandan kalma bir şeydir kimseye güvenmiyo yaklaşmıyo konuşmuyo garip tavırlar sergiliyo...ogünden sonrada ne zaman doktora gitsek saatlerce ağlarr.gitmeden konuşuyoruz anlaşıyoruz herşeyi biliyor ama gidince bi başlıyo ağlamaya adam muayeneyi bitip ben onu odadan çıkarana kadar hep ağlar..okulda da öğretmeni memnun ama ben yanındayken en samimi olduğu arkadaşını bile tanımıyomuş gibi..sokakta falan karşılaşıyoruz çocuk geliyo konuşuyo benimki bacaklarıma yapışıyo ağlıyoo.öğretmenine soruyorum anlatıyorum inanamıyo okulda çok muhabbetli arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıyo oynuyo falan diyo banada bu garip geliyo..bakalım belki biraz daha büyüyünce düzelir...şimdilik aklıma gelenler bunlar...merakınızı giderebildimmi bilmiyorum ama

Insallahh kuzumm... hamiskende cookk dikkat ett amaann hamisimmm dunyayi yutariiimm deme emi... ben oyle dedim bebis ciktiii ana bi baktim dunya icimde kalmiisss

Insallahh kuzumm... hamiskende cookk dikkat ett amaann hamisimmm dunyayi yutariiimm deme emi... ben oyle dedim bebis ciktiii ana bi baktim dunya icimde kalmiisss

bebeemm ben asla o modda olmayacam Allahın izniyle , hamişken dünyayı yemekmiii aman Allah esirgesinn

kusura bakma kuzumm accık işim vardı , şimcik gelebildiimm

anladım cicişim bende dedim sonra boşuna seinmişim diye...şimdide uyku hazırlıgındayım
iyi gelecer cücükkkkkkkk

KIZLARRRRR ben önce bir yasin okuyayım içimi ferahlatayım ardından da uyumaya çalısayım.
iyi geceler diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…