Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeemm ben asla o modda olmayacam Allahın izniyle , hamişken dünyayı yemekmiii aman Allah esirgesinn

Aferim sana akilli cucus zaten emek emek vermissin fistik gibi olmussun boyle bir gaflet ve hiyanete girismeyeceginden eminimmm ben artik kacar cunku saat ilerledikce acligim artiyor kendimi uykuya vermeliyiimm

amiiin çok sağol cecoşum. kar burdan bakınca güzelde çocukların canına yetti köyün soğuğu. altı ay kış yaşıyorlar altı ay bahar yazı görmeden kış geliyor. ağustosta akşamları soba yakıyorlar. butaraflarda boş kadro bulsalar rahat olucaklar. gerçi köyün insanları çok iyi, çok memnunlarda soğuktan çok bıktılar. çocukta liseye başlayınca çok zor olucak.

Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye
yakında giyersin canım. bende o resimdeki karın içindeki çocuğun babasının düğününe diktiğim kıyafetleri kaldırmıştım. geçenlerde bir çıkardım ayağımdan düşüyor. oysa ben uzun zamandır onların içine giremiyordum .

Aferim sana akilli cucus zaten emek emek vermissin fistik gibi olmussun boyle bir gaflet ve hiyanete girismeyeceginden eminimmm ben artik kacar cunku saat ilerledikce acligim artiyor kendimi uykuya vermeliyiimm

iyi geceler fıstıklarımm , öperiimm

Canım ya... sana çok düşkün bir kızın var...ben çocuk işinden anlamam ama, azıcık büyünce hepsi geçecek bence...

sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...

topiğe girer girmez ilk senin yazın çıktı karşıma, bi an çok üzüldüm okuyunca yazdığını((
hem ben bilmiyordum da böyle olduğunu

herkeslere günaydın:))
dünde 2kere bu soğukta dışarı çıktım, dolayısıyla kaç gündür soğukta dışarı çıkınca boğazım ağrıyo,
geçer ama:)
gece yatamadım boğazımın ağrısından, bende kalktım bi adaçayı yaptım içtim, azda kkya bakıyım bi yandanda dedim.....
dün terziye gittim aldım emanetlerimi, birde akşam eşimle dayıma ziyarete gittik....
sonra eve geldik, yemek meyve derken yattık.

şuan hafif ateşimde var, birazda çörekotu yesem iyi olur heralde:)
ya ben panik atak için ilaç kullanıyorum kızlar, bilenler bilir, o ilaç acayip terleme yapan bir ilaç, yani azda olsa sürekli
bir terleme olunca benim üşütmem çok kolay oluyo malesef
bebek gibi korumam gerekiyo kendimi, o da mümkün olmuyo tabiki....
ilk başlarda sürekli doktora gidiyordum üşütmeden dolayı, antibiyotik içtim epeyce,
sonra saf yün atlet terlemeye iyi diye okudum ve denedim, gerçekten iyi geliyo, yün atletten sonra doktor konum bitti,
ama işte bu seferde ufak ufak oluyo üşütmeler ve evde gideriyorum bende kendim, bunada şükür....
zaten bünyem şükür sağlıklı ama çok hassasta olunca bu ufak ufak üşütmeler kaçınılmaz oluyo artık....
hastalık zor ya...
Rabbim tüm hastalara şifalar versin inşaallah, AMİN.
panik atak diye ilaç kullanıyorsun, bu seferde ilacın yan etkileri....
ben kiloyuda ilaç iştahımı açtığı için aldım, yoksa eskiden 50-55arası kara kuru bi kızdım ben:)

aslında artık iyiyim, belki yakında doktorum benimde ilacımı keser
doktorum ilaç kesmede de pek cimri:)))
şimdi duysa bu dediğimi, güler kıs kıs bana
yaklaşık 2senedir tanıyorum doktorumu, sürekli, düzenli gidiyorum, arkadaş ahbap gibi olduk git gel
tecrübeli bi doktor yalnız.
evlendikten sonra ara ara aksattığım oldu ama gitme düzenimde
hayırlısı.....

efeeeeeeem
naber canım? nasılsın görüşmeyeli?:)
benim okulun kayıt yenileme tarihi ocakta diye biliyordum ben ya, dün aradımda haziran temmuz dediler....
yanlış biliyormuşum ben....
mecbur beklicem artık yazı, neyse böyle daha iyi oldu aslında benim için:)
hayırlısı herşeyin....
öpüyorum

eee nede olsa konyamdan çıktılar, geldiler:)))
kaşık oyunu en çok konyada meşhur galiba....
güzel oynamışlar baya.... beğendim.....
bende sergen gibi

kaşıkla oynamayı deneyeniniz oldumu?
kaşıkla oynamak gerçekten bi başka zevkli.....
ben denedim ve çok beğendim....
kaşıklara alışmak önce biraz zor olsada, 10-15dk kadar, sonra kapıyorsun olayı

güzel bi kombin olmuş bencede

kızına da maşaallah yenam

ahh denizi özledim......

iyi olmuş eşinin seni yalnız bırakmadığı bencede dafi ablacım, üşümediğinede sevindim....
çok geçmiş olsun.....
dinlen istirahat et rahatlayana kadar....
öpüyorum

canım sana bişey demek istiyorum, ama beni yanlış anlama sakın olurmu?:)
ESRAEROLÜN PROGRAMINI çok severim ben, sık sık izlerim vakit buldukça, orada bir kız, onu görünce direk sen geliyorsun aklıma:)
sana çok benzetiyorum simasını, o gülünce falan sen gülüyon zannediyorum:)
simasını sana çok benzettiğimden onu görünce direk sen geliyorsun aklıma:)
birde sen bak istersen o kıza, haksızmıyım diye istersen?:)
kızın adı NURDAN, KAPALI bi kız.

"Duy şikayet etmede her an bu Ney,
Anlatır hep bu ayrılıklardan bu Ney.
Der ki; feryadım kamışlıktan gelir,
Duysa her kim, gözlerinden kan gelir.
Ayrılıktan parçalanmış bir yürek,
İsterim ben, derdimi dökmem gerek.
Şayet aslından biraz ayrılsa can,
Öyle bekler, vuslata ersin zaman.
Ağladım her yerde, hep ah eyledim,
Gördüğüm her kul için, dostum dedim.
Herkesin zannında dost oldum ama; makale
Kimse talip olmadı esrarıma.
Hiç değil feryadıma sırrım uzak,
Gözde lakin yok ışık, duymaz kulak.
Aşikardır can-beden, gör insanı,
Yok izin, görmez fakat insan, canı.
Ney sesi tekmil hava; oldu ateş,
Hem yok olsun, kimde yoksa bu ateş!
Ateş ateş olmuş, dökülmüştür Ney'e,
Cebesi aşkın karışmıştır mey'e.
Yardan ayrı dostu Ney dost kıldı hem,
Perdesinden perdemiz yırtıldı hem.
Kanlı yoldan Ney sunar hep arzuhal,
Hem verir Mecun'un aşkından misal.
Ney zehir, hem panzehir; ah nerde var,
Böyle bir dost, böyle bir özlemli yar?
Sırrı bu aklın, bilinmez akl ile,
Tek kulaktır müşteri, ancak dile.
Sırf keder, gam; gitti kaç gün kaç gece,
Geçti yanışlarla günler, öylece.
Geçse günler, korku yok, her şey masal;
Ey temizlik örneği, sen gitme kal!
Kandı her şey, tek balık kanmaz sudan,
Anlamaz olgun adamdan bil ki, ham,
Söz uzar, kesmek gerektir vesselam!"

Hz.Mevlana.

hava soğuk... pek hasta da yok bu saatte..
umarım son 1,5 saat de sakin geçer. rahat rahat giderim evime..
eve gitmeden önce SGK il. müdürlüğüne uğrayıp emeklilikle ilgili sorularıma yanıt arayacağım
yeter artık dimi... bu yaşta nöbet falan...
hele adetli olunca hiç çekilmiyor... karın ağrısı...mide bulantısı... üstelik çalışma arkadaşlarımın çoğu erkek..

hepinize İYİ SABAHLAR....

Canım bende senin gibi şikayetin bir işe yaşamadığını düşünenlerdendim ta ki eşimle tanışana kadar bir sakız alsa bozuk çıksa deli gibi hakkını savunur bir örnek veriyim bak gecen sene yılbaşını kutlamak için çok ünlü otellerden birini tercih ettik tüm büyük illerde otelleri var anı isimle neyse ben hamileydim o zamanlar gittik rezervasyonumuzu yaptırdık geldik eve giyindik süslendik gittik otele yaklaşık 1 saat sonra herkes sigara içmeye başladı kapalı alanda sigara içmek yasak tabi neyse biz sinirlendik otelin yeme içme müdürüyle görüştük dediği birşey yapamam para iadesi istedik onuda yapamam dedi kavga kıyamet tabi bu arada 400 lirada para vermiştik kalktık beni eve bıraktı eşim sonra gitti polise poliste zabıt tutmuş ama neticede birşey yapmamış eşim yılbaşını karakolda geçirdi :)) sonra geldi eve başladı heryer mail atmaya bu otelin İstanbul genel müdürüne falan eSimle ilk yılbaşımda sizi dava edicim falan diye bizi aradılar sonra yeme içme müdürü işten çıkartılacak size paranız iade edilecek ve sizi mağdur ettiğimizden dolayı sevgililer gününde bedava konaklamak isteriz diye otele gittik gece bizim suratımıza bakmayan görevliler var ya bizi en lüks şekilde karşıladı özürler dilendi ama efendim diye eşimde dedi ki ben esime bırakıyorum kararı bende deim para iadesi istiyoruz böylerezil bir yerde sevgililer gunümüzde zehir edemeyiz bir bozuldular dedim müdürüde işten çıkarmayın ben vicdanı azabı çekerim böyle bitti işte günümüz:))))

Olur olur canım bence tam br spor ayy nasıl yorulmussundur

Eki Görüntüle 600254

aksamm. mammiiiisiiiimmm

bu arada bugun kizim cingiragiyla oynamaya basladi cok mutlu olduuumm hemen foto cektiiim

Canım Allah bagıslasın yemeğinde çok güzel görünüyor

iyi akşamlar herkese kızlar ben yeni katıldım aranıza....zayıflamam gerek bebiş için.... yardım edermisiniz işe şu çizelge olayıyla başlasak nasıl yapıcam bilen varmı?

Canım hosgeldin aramıza:))

Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye

Giyersin canım birde foto çekersin bize ohhhh:))

sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...

Evet canım ben gecen sene birini eve aldım annem gecen gün doğum gününü kutladı hatta dumanımın:)) keske hepsini kurtarabilsek

günaydınnn kızlarrr soğuk bi gün
eşim nöbetten gelir kahvaltı faslı öğleden sonrada kursa gideyimde çantamın bide kot olanını yaptım onu dikicem
bide kıza mont bakayım bakalım

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaar bugün işim çok. cumartesi günü kısmet olursa inegöle gidicem. gitmişken birde bebek ziyareti yapmak istiyorum. bu iki gün içinde bebeğe birşeyler öreyim burayı biraz ihmal edebilirim.annenin çok ihtiyacı var. ne kadar yaparsam işine yarayacak.yıllardır bebek hasreti çekiyorlardı.tedavi süresi uzayınca masraflarda artıyor. kredi çekip tedavi olmuşlar. Rabbim nasibetti yavrularına kavuştular ama borçlar yüzünden bebeğine hiç birşey alamamış. daha önce haberim olsa daha erken başlardım birşeyler yapmaya artık nasipde ne varsa o olcak.

geçmiş olsun canım.

kolay gelsin canım sizin işinizde zor

Son düzenleme:
çok güzel daha 2 gün önce eşim okumuştu bize :)
bu ara ney üflemeye çalışıyor da
esra erola bakayım bugün merak ettim meyracım ayrıca hiç de yanlış anlamadım
geçmiş olsun dikkat et kendine canım
günaydınnn kızlarrr soğuk bi gün
eşim nöbetten gelir kahvaltı faslı öğleden sonrada kursa gideyimde çantamın bide kot olanını yaptım onu dikicem
bide kıza mont bakayım bakalım
kızının mont bulunamadı demek üzüldüm canım

aleykümselam canım yakın olsak seri üretim yapardık beraberce

günaydın herkese
sabah nerdeyse uyuyakalacakmışım büyük kızım azcık geç kaldı
2 gün üstüste erken kalkınca 3. gün böyle oldu hala uykum var ama uyumamam lazım öğleden sonra arkadaşıma gideceğim gitmeden evde azcık iş görsem iyi olur en azından ıspanağımı yıkasam yemek işini hallettim sayılır
bir de kızılaya ineceğim dün ip almıştım şal örmek için akşam başladım resmen elimi boyamış ben de götürüp tiftik ip alacağım onun yerine hem de yürümüş olayım
yani buzlu yollar beni bekler 9 olsun çıkarım yavaştan

zeynepcim senin kızını benim büyük kızıma benzettim küçükken biz de yapışık gezerdik hep o da ağlardı kimselere gitmezdi
büyüdükçe düzeldi ama hala çok sıkı fıkı arkadaşı yok mesela hani kanka boyutunda okulda var tabii arkadaşları ama yazın mesela hiçbiriyle iletişimi yoktur biraz yapı galiba sert bir duruşu var birisinde hoşuna gitmeyen bir şey görse hemen surat asılır tepkisini verir bir daha da pek yanaşmaz
şöyle bir artısı var kötü arkadaş edinmedi hiç şükür zamane çocuklarına uymadı onlara uymaktansa yanlız kalmayı tercih etti bazen
büyüdükçe düzelir sen merak etme canım duygusal ve hassas bir çocuk sanırsam benimki gibi

ben çıkıyorum kızlar çok soğuk ama gidip işimi halledeyim hem de yürüyüp yakayım yağları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…