bebeemm ben asla o modda olmayacam Allahın izniyle , hamişken dünyayı yemekmiii aman Allah esirgesinn
amiiin çok sağol cecoşum. kar burdan bakınca güzelde çocukların canına yetti köyün soğuğu. altı ay kış yaşıyorlar altı ay bahar yazı görmeden kış geliyor. ağustosta akşamları soba yakıyorlar. butaraflarda boş kadro bulsalar rahat olucaklar. gerçi köyün insanları çok iyi, çok memnunlarda soğuktan çok bıktılar. çocukta liseye başlayınca çok zor olucak.Süpermiş yaaa
Çok sağ ol canımçok şükür cana gelmedi
Benimde bu ara sık sık internet kesiliyor hatta benim büyük kızda canım sıkılıyor canım sıkılıyor diye tutturmaya başladı ama şükür yarın okullar açılıyorValla 15 tatilde inşallah havalar birdaz daha iyi olurda dışarı atarız kendimizi yoksa iki cadıyla günler geçmez
Bu arada sende artık dönsen ya yuvayabak dağılanların hepsi sonradan daha beter geri dönüyor :26:
Anammmmmmm Ablacığım ben okurken yoruldum sen gerçekten iyi dayanıyorsun maşallah
Valla en ağır sporu yapmışsın sen bence
Oyyy çok lezzetli görünüyorinşallah yanında az da olsa yoğurt yada 1 kase çorba falan yemişsindir
Bu arada maşallah kuzucuğaartık oyun oynamaya da başladıysa yakında şirinlikleri iyice ortaya çıkar
Rabbim bahtınıda güzel eylesin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Anammmm ne güzel kar varaslında bende bayılırım kara ama işte bizim bayır insanı bezdiriyor kardan da
Bu arada Kuzununda maşallahı varmış
Oğlun ne güzel birşey yapmışRabbim ondan razı olsun kuzununda bahtını açık etsin ....Aminnnnnnnnn
yakında giyersin canım. bende o resimdeki karın içindeki çocuğun babasının düğününe diktiğim kıyafetleri kaldırmıştım. geçenlerde bir çıkardım ayağımdan düşüyor. oysa ben uzun zamandır onların içine giremiyordum .Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye
anladım cicişim bende dedim sonra boşuna seinmişim diye...şimdide uyku hazırlıgındayım
iyi gelecer cücükkkkkkkk
KIZLARRRRR ben önce bir yasin okuyayım içimi ferahlatayım ardından da uyumaya çalısayım.
iyi geceler diliyorum herkese
Aferim sana akilli cucus zaten emek emek vermissin fistik gibi olmussun boyle bir gaflet ve hiyanete girismeyeceginden eminimmmben artik kacar cunku saat ilerledikce acligim artiyor kendimi uykuya vermeliyiimm
ya aslında evde çok sıkıntımız yok ama insan gördümü bacaklarıma yapışır sevmeye çalışandan kaçar bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler belki ama amcasına gitmez (her hafta sonu görüşüyoruz)sevdirmez kendini sorulara cevap vermez bu aile içinde bile hat safhada nerde kaldı arkadaş çevresi falan biyere gidiyoruz iki saat oturuyoruz kimseye pas vermez surat asar.yaşıtlarıyla oynamaz hep bana sarar..hem oynamak istiyo gibi hemde çekiniyo gibi.evde mesela kendi kendine şarkı söylüyo ve bir yerini anlamadık diyelim kızım ne dedin anlamadık diyoruz susuyoo yüzü düşüyo biraz ısrar edersek bir saat ağlıyo..yani tepkilerinde hareketlerinde bir garipliği var adını bilemediğim tanımlayamadığım..bide bir buçuk yaşındayken çok hastalandı acile gittik ateş çok yüksek serum vermeleri lazım damara giremiyolar 8 9 yerinden denediler delik deşik oldu anne diye bağırdıkça kucağıma gelmek istedikçe sadece elini tutabildim...belki ozamandan kalma bir şeydir kimseye güvenmiyo yaklaşmıyo konuşmuyo garip tavırlar sergiliyo...ogünden sonrada ne zaman doktora gitsek saatlerce ağlarr.gitmeden konuşuyoruz anlaşıyoruz herşeyi biliyor ama gidince bi başlıyo ağlamaya adam muayeneyi bitip ben onu odadan çıkarana kadar hep ağlar..okulda da öğretmeni memnun ama ben yanındayken en samimi olduğu arkadaşını bile tanımıyomuş gibi..sokakta falan karşılaşıyoruz çocuk geliyo konuşuyo benimki bacaklarıma yapışıyo ağlıyoo.öğretmenine soruyorum anlatıyorum inanamıyo okulda çok muhabbetli arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıyo oynuyo falan diyo banada bu garip geliyo..bakalım belki biraz daha büyüyünce düzelir...şimdilik aklıma gelenler bunlar...merakınızı giderebildimmi bilmiyorum ama
sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...
Yetenek Sizsiniz Türkiye - Grup Kaşıks'ın Muhteşem Performansı Herkesi Çoşturdu
hadi kızlar güne oynayarak başlayalım
Canım kızımın sesinin böyle güzel olduğunu biz de yeni farkettik :)
Yani sesini kullanma yeteneği mevcut tiyatro eğitiminden dolayı ama şarkı,türkü söylemezdi hiiç..
Taa ki bu seneye kadar..9.sınıfta şu an..
Müzik öğretmenin yönlendirmesi,cesaret vermesi..Şimdi sınıfta sürekli söylüyormuş ve çok beğeniliyormuş..
Öylesine tatlı bir kadın ki öğretmenleri bayılıyorum..Yanlarından bir an olsun ayrılmadı...
video ya çekemedim çünkü izin vermediler,cep telefonumla gizli saklı bir iki kare alabildim sadece..Genel bir çekim yapıldı bir de, okul sitesine ekleyecekler sanırım...
----
siyah pantolon,kırmızı V yaka bluz giyip siyah fular kullandım yeni moda bağlayışla :)
Küpe vb. idare ettim..
Allah ım kar yine lapa lapa yagmaya basladı.
benim gibi adanalı kar görünce böle olur işte
uzun çizmelerimi taytımı tunigimi uzun kaşemi giydimmmm
eldiven atkı bere üçlüsünüde un utmadım.....
sahilde kar altında gezecegimmm..görüşürüz
meyracım şu andada bembeyaz.hastahaneye kulağım için kontrole gittim.tekrar temizledi sanırım temizlerken dengemi bozdu bugün başım dönüyor. koltuktan kalktım kapıya gidinceye kadar düşecektim. iyiki eşimle gitmişim. kar yağıyor diye yalnız göndermedi kendisi götürdü. iyiki gelmiş yoksa zor dönerdim eve. arabayla gidince üşümedim canım.
Hırsızlık çok kötü bişe,benim hırsız fobim var... :18::18::18::18: hele bu soğukta küçük çocugun montunu çalmak daa kötü bişe.. Hatta öğretmenin kredi kartini çalmak ise faciya....
Birde şikayet fobim? Ben şikayet etmenin sonuçlarına inanmayan bi tipim. Çözüm olmadigi gibi, birde olumsuz etkileri ile sana dönüşleri oluyor.
a birden banka ve telefon şirketlerinin kendi kendilerine milimetrik hesaplar yaparak koydukları, beni zarara sokan, abuk kurallarına ve otomiiiiikkkkk sektereterlere fobim var. Bunu gerçi konumuzla bir ilişkisi yoktuama bu mevzuya çok gıcıım çoook....
mmery, diyet mantı? nasi bise bu kuzum?
wawcim seni kurtköy semalarına alalım.. her yerde kar var......sabahta pamuk yağdı pamukBende spora yürüyerek gitmiştim.
asuu ben bu hafta köyde yürüyerek tarlaya gittim, ıspanak topladım. yine yürüyerek köye döndüm, sonra bahçeye gittim. bakla ektim, soğan, sarımsak diktim,çapayla çukurlar açıp turpları toprağa gömdüm, eşimle kaynım yıkılan duvarı yapıyorlardı onlara taş taşıdım,sonra eve gelip yemek hazırladım, sobayı yakmak için üç kat yukarıya odun taşıdım, üç katı defalarca indim çıktım.ev içindeki koşturmayı saymıyorum. ev kalabalıktı. sonrada bursaya dönücem diye koştura koştura evi toparladım. ama hiç dakika tutmadım.
dünde bu soğukta alışverişe çıktım. aradığım şeyi bulamadım. üç ayrı markete gittim, sonrada ip almak için tuhafiyeye gttim ve yürüyerek eve döndüm. ve hiç saate bakmadım. şimdi bunlar spordan sayılırmı ? bunların dışında sporum yok
Eki Görüntüle 600254
aksamm. mammiiiisiiiimmm
bu arada bugun kizim cingiragiyla oynamaya basladi cok mutlu olduuumm hemen foto cektiiim
iyi akşamlar herkese kızlar ben yeni katıldım aranıza....zayıflamam gerek bebiş için.... yardım edermisiniz işe şu çizelge olayıyla başlasak nasıl yapıcam bilen varmı?
Kizlar bugun annemin dolabina bakarken taaa nisanliyken giydigim (5 sene olmus) cok begenerek diktirdigim etegki buldum tabisii icine giremeyecegim asikar belliydi ama anneme dedim bunu guzelce as ben yaza geldigimde giyecegim diye
sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...
geçmiş olsun canım.herkeslere günaydın:))
dünde 2kere bu soğukta dışarı çıktım, dolayısıyla kaç gündür soğukta dışarı çıkınca boğazım ağrıyo,
geçer ama:)
gece yatamadım boğazımın ağrısından, bende kalktım bi adaçayı yaptım içtim, azda kkya bakıyım bi yandanda dedim.....
dün terziye gittim aldım emanetlerimi, birde akşam eşimle dayıma ziyarete gittik....
sonra eve geldik, yemek meyve derken yattık.
şuan hafif ateşimde var, birazda çörekotu yesem iyi olur heralde:)
ya ben panik atak için ilaç kullanıyorum kızlar, bilenler bilir, o ilaç acayip terleme yapan bir ilaç, yani azda olsa sürekli
bir terleme olunca benim üşütmem çok kolay oluyo malesef
bebek gibi korumam gerekiyo kendimi, o da mümkün olmuyo tabiki....
ilk başlarda sürekli doktora gidiyordum üşütmeden dolayı, antibiyotik içtim epeyce,
sonra saf yün atlet terlemeye iyi diye okudum ve denedim, gerçekten iyi geliyo, yün atletten sonra doktor konum bitti,
ama işte bu seferde ufak ufak oluyo üşütmeler ve evde gideriyorum bende kendim, bunada şükür....
zaten bünyem şükür sağlıklı ama çok hassasta olunca bu ufak ufak üşütmeler kaçınılmaz oluyo artık....
hastalık zor ya...
Rabbim tüm hastalara şifalar versin inşaallah, AMİN.
panik atak diye ilaç kullanıyorsun, bu seferde ilacın yan etkileri....
ben kiloyuda ilaç iştahımı açtığı için aldım, yoksa eskiden 50-55arası kara kuru bi kızdım ben:)
aslında artık iyiyim, belki yakında doktorum benimde ilacımı keser
doktorum ilaç kesmede de pek cimri:)))
şimdi duysa bu dediğimi, güler kıs kıs bana
yaklaşık 2senedir tanıyorum doktorumu, sürekli, düzenli gidiyorum, arkadaş ahbap gibi olduk git gel
tecrübeli bi doktor yalnız.
evlendikten sonra ara ara aksattığım oldu ama gitme düzenimde
hayırlısı.....
efeeeeeeem
naber canım? nasılsın görüşmeyeli?:)
benim okulun kayıt yenileme tarihi ocakta diye biliyordum ben ya, dün aradımda haziran temmuz dediler....
yanlış biliyormuşum ben....
mecbur beklicem artık yazı, neyse böyle daha iyi oldu aslında benim için:)
hayırlısı herşeyin....
öpüyorum
kolay gelsin canım sizin işinizde zorhava soğuk... pek hasta da yok bu saatte..
umarım son 1,5 saat de sakin geçer. rahat rahat giderim evime..
eve gitmeden önce SGK il. müdürlüğüne uğrayıp emeklilikle ilgili sorularıma yanıt arayacağım
yeter artık dimi... bu yaşta nöbet falan...
hele adetli olunca hiç çekilmiyor... karın ağrısı...mide bulantısı... üstelik çalışma arkadaşlarımın çoğu erkek..
hepinize İYİ SABAHLAR....
çok güzel daha 2 gün önce eşim okumuştu bize :)"Duy şikayet etmede her an bu Ney,
Anlatır hep bu ayrılıklardan bu Ney.
Der ki; feryadım kamışlıktan gelir,
Duysa her kim, gözlerinden kan gelir.
Ayrılıktan parçalanmış bir yürek,
İsterim ben, derdimi dökmem gerek.
Şayet aslından biraz ayrılsa can,
Öyle bekler, vuslata ersin zaman.
Ağladım her yerde, hep ah eyledim,
Gördüğüm her kul için, dostum dedim.
Herkesin zannında dost oldum ama; makale
Kimse talip olmadı esrarıma.
Hiç değil feryadıma sırrım uzak,
Gözde lakin yok ışık, duymaz kulak.
Aşikardır can-beden, gör insanı,
Yok izin, görmez fakat insan, canı.
Ney sesi tekmil hava; oldu ateş,
Hem yok olsun, kimde yoksa bu ateş!
Ateş ateş olmuş, dökülmüştür Ney'e,
Cebesi aşkın karışmıştır mey'e.
Yardan ayrı dostu Ney dost kıldı hem,
Perdesinden perdemiz yırtıldı hem.
Kanlı yoldan Ney sunar hep arzuhal,
Hem verir Mecun'un aşkından misal.
Ney zehir, hem panzehir; ah nerde var,
Böyle bir dost, böyle bir özlemli yar?
Sırrı bu aklın, bilinmez akl ile,
Tek kulaktır müşteri, ancak dile.
Sırf keder, gam; gitti kaç gün kaç gece,
Geçti yanışlarla günler, öylece.
Geçse günler, korku yok, her şey masal;
Ey temizlik örneği, sen gitme kal!
Kandı her şey, tek balık kanmaz sudan,
Anlamaz olgun adamdan bil ki, ham,
Söz uzar, kesmek gerektir vesselam!"
Hz.Mevlana.
kızının mont bulunamadı demek üzüldüm canımgünaydınnn kızlarrr soğuk bi gün
eşim nöbetten gelir kahvaltı faslı öğleden sonrada kursa gideyimde çantamın bide kot olanını yaptım onu dikicem
bide kıza mont bakayım bakalım
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaar bugün işim çok. cumartesi günü kısmet olursa inegöle gidicem. gitmişken birde bebek ziyareti yapmak istiyorum. bu iki gün içinde bebeğe birşeyler öreyim burayı biraz ihmal edebilirim.annenin çok ihtiyacı var. ne kadar yaparsam işine yarayacak.yıllardır bebek hasreti çekiyorlardı.tedavi süresi uzayınca masraflarda artıyor. kredi çekip tedavi olmuşlar. Rabbim nasibetti yavrularına kavuştular ama borçlar yüzünden bebeğine hiç birşey alamamış. daha önce haberim olsa daha erken başlardım birşeyler yapmaya artık nasipde ne varsa o olcak.
geçmiş olsun canım.
kolay gelsin canım sizin işinizde zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?