Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu ve huzurlu bi gün diliyorum ankara yine buz kesiyo malesef çok soğuk bu aralar yazdıklarınızı zar zor okusamda pek bişey yazamıyom kusura bakmayın artık kızlar malum akşam işten çık eve git yemek temizlik çocuk derken bi bakıyom saat 12 olmuş sonra vur kafayı yat valla neyse bunada şükür hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum hepiciğinizi

çok güldüm sabah sabah ya
canım geçmiş olsun kızına işallah ameliyatını olur sağ sağlim sizden rahat edersiniz bundan sonra
canım bilmiyodum çok geçmiş olsun rabbim bundan büyük dert vermesin inşallah en kısa zamanda tekrar göbişini doldurursun

iyiyim canım sağol sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun dikkat et kendine tam hasta olunacak havalar sıkı giyin dışarı felan çıkarken okul işide böle daha iyi olmuş bence hem biraz daha düşünmüş olursun ama yerinde olsam kesinlikle ihmal etmem tam zamanı bence öpüldün

günaydın kızlar;
1,5 senede tam 15 kg aldım depresyondayım şuan 93 kg kıyafetlerımı gıyemıyorum ınatla kıyafet almıyorum kendıme inat ettim zayıflıyacağım pazartesı gununden berı elımden geldıkce dıkkat edıyorum benım en buyuk dusmanım hareketsız kalmak burası (ankara) okadar sogukkı kılımı kıpırdatasım gelmıyor evde kendımce bişeyler yapacağım sanırım egzersiz adına. Allah yardımcımız olsun....

hoşgeldin :) bende inatla kendime bir şey almıyorum babam kızım giyecek pantolon al diyor inatla almıyorum zayıflayınca alıcam diyorum burada insan destek bulduğu için çok rahat ediyor :)

hoşbulduk :) canım uyguladığın bir diyet varmı?

şuan tam olarak bir diyet uygulamıyorum sadece hayatımdan kilo aldıracak şeyleri çıkardım ve biraz daha hareketli olmaya başladım evde yapmak için çok güzel egzersizler var leslie gibi biraz kendinden bahset istersen arkadaşlarda daha iyi tanır tanışmış oluruz yani (yine bir cümleyi toparlayamadım )

kendimden bahsedeyim tabi direk bodoslama girdim galiba :) ankarada yalnız yaşıyorum bu yuzdende kendımı aburcubura vermıs durumdayım senelerdir yalnız yaşıyorum ama nedense şu 1,5 sendir kendimi aştım yemek konusunda dışarda çok fazla yemek yiyorum yalnızlığın ve üşengeçliğin vermiş olduğu durum galiba :) hareketi severim aslında burası okadar soğuk geçiyor ki iki kıştır kılımı kıpırdatmak istemiyorum 27 yaşındayım ve nişanlıyım kasım gibide düğün yapma planımız var düşünün halimi gelinlikle hayal edemiyorum kendimi :S

kasıma kadar inşallah fazlalıklarını verirsin ankaranın soğuğu çok fena artık yaz gelene kadar sporunu evde yaparsın :)

özür dilerim tekrar anlattıırıp hatırlattığım içinnn..hiç bilmiyoruz kendimiz için hayırlısı nee sadece istiyoruzzz...şimdi bebek yok diye üzülüyorum güyaa..senin yaşadığınn acıyı düşünemiyorummm bile..rabbim herşeyin hayırlısını versinnn..buda senin sınavındı belki..hani dua ederiz ya rabbim evladımla sınama beni en büyük acı..senin yüreğin onla sınanmışşş.ne kadar anlıyorum desemde anlayamam acını arkadaşın olarak bi dua edebilrim..rabbim dermanınıda versinnn..su serpsin yüreğine..onun rahmeti çoook büyükk..inşallah bu büyük acıyı unutturacakk çook büyük mutluluklar yaşatsınn sanaa....

günaydınn kızlarrrrr....dilerim herkezler iyidir uzun bi zamandan sonra bugün erkenciyim erken kalktımm..erken dediğimde 9 .30 :) benim kiloo hala aynı kafayı yemek üzereyimm...ben 83 ü göremicem heralde...

FİLİZZZZ
hoşgeldinn canımmm...burası insana güzel bi motivasyon veriyorr burayla bağlantını koparmaa..şuan ortalık sakim 2 saat sonra baya aktif olurrr...genelde dışarda yiyorum demişsin artık ondan vazgeç...sonra ilk iş olarak evde çikolata ,cips ,bisküvi ,şekerlemee... (hem yazıyorum hemde ağzım sulanıyor yaaaaaaaaaa) neysee konumuza geri dönelimm.. bunlar varsa cevrende çocuk eş dost varsa ver onlara gitsinn...sonra giyin üstünü pazara gittt...ve doldur çantalarını...meyvee...ıspanak..pırasaaa..lahanaa..kıvırcık ..havuç..limonn..yararlı ne varsaa..ve yogurt en önemlisii...bi parçada et yada balıkk....sabah güzel bi kahvaltı 3 zeytin acık peynir 2 dilim ekmek ve bol söğüş sebzelerle tıka basa doyur kendinii...2 saat sonra meyvee...bikaç badem yada cevizz... öğlen bi avuç içi kadar sağlıklı pişmit et veya balık..yanına bolca salata 1 dilim ekmek ve bi kase yoğurt yada ayran....2 saat sonra bi diyet bisküvi veya galetee yanına süt veya yoğurt...akşama az yağlı bi sebze yemeği ve yine yoğurt ve bol salataa 1 dilim ekmek yada yerine bi kepçe çorbaa...akşam yatmadan öncede bi poryon meyve ve süt bi bardak.. vvveeeeeeee bolcaaaa suuuu......bence senin için güzel bi başlangıçç olurrr...her öğüne başlamadan bi bardak su iççç..iyi oluyor tıka basa doyuyorsunn...hedi bakalım başarılarrr......bu arada bende istanbuldayım...26 yaşında 3.5 yıllık evliyimm..gecen sene bu zamanlar 100 kiloydum buranında destegi vee kösteğiyle şuan 84 üm..6 aydır bu kiloya takılmış ve kafayı yemek üzere olan biriyimm ...tekrar başarılarr ...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar.. şu günlerde pek yazamıyorum sınavlarım var çok yorucu, zaten yediklerime de dikkat edemiyorum stres den önüme ne gelirse yiyorum :18:

bir kahve içip yine dersin başına oturacağım öpüldünüz

Canım hoşgeldin aramıza burası varya burası acayip biyer bağımlılık yapıyo sigaradan ve alkolden bi farkı yok yok yani ama tabi onlar zaralı şeyler bizde tam tersine faydalı bişeyiz bize takıl ve zayıfla canım hep birlikte yaza incecik hatunlar olacaz inşallah

Allah kolaylık versin canım sınavlarında sınavlarını hallet gerisi halledilir zaten yorma kafanı

sigara alkol kötü alışkanlıklar burası öyle mi herkes çok anlayışlı insan buraya gelince mutlu oluyor sonuçta her şeylerini anlatabileceği birileri var

hoşgeldin canım azmin bol ve daim olsun inşallah
ben de ankarada yaşıyorum canım çok soğuk haklısın ama ben sürekli çıkıp yürüyorum yeter ki iste hiç bişey engel değil

sınavlarında başarılar canım sen yine de çok abartma sonraki pişmanlık fena oluyor

yürüyerek gittim iplerimi değiştirdim gelirken dolmuşa bindim vaktim olmadığı için iyi de yapmışım ben gelene kadar eşim de uyanmış beraber kahvaltımızı yaptık o gitti ben de mutfağı toparladım ıspanakalrı yıkadım arkadaşıma giderken götüreceğim havuçlu kereviz salatasının havuçlarını hafifçe soteledim şimdi de azcık mola verdim öğlen kızım gelene kadar

günaydın kızlar,
yine sohbetler edilmiş ne güzel. okuduklarım kalmadı pek aklımda. bu arada evde düzenli yemenin ve su içmenin faydaları, bu sabah 83.5 kgmı gördüm. umarım yarın daha azını da görürüm. evde doğru düzgün yiyecek bir şey kalmadı. akşama ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorum. eşim de mesaj atmış yerler cam gibi sakın çıkma diye. inşallah erir bugün artık karlar. akşama spor salonuna gidip kaydı yaptırmamız lazım artık. hiç sevmiyorum eve kapalı kalmayı.

Aytencim salatan harikaydı bu arada :)

çok sevindim esracım yarın daha az çıkarsın inşallahevde kalmak sana yaradı :))
ben evde olunca daha düzensiz yiyorum sanki pisboğazım ben yaaa

çok sevindim esracım yarın daha az çıkarsın inşallahevde kalmak sana yaradı :))
ben evde olunca daha düzensiz yiyorum sanki pisboğazım ben yaaa

Asumancım evde abur cubur olsa ben de yerdim. ama kalmadı artık evde bi şey :) zaten almıyoruz genelde. en abur cubur şey kuru meyve, kuruyemiş, bir de çubuk kraker :)
ama senin evde kızlar var, sürekli onlara bir şeyler yapman lazım. e yapınca da tadına bakmak için bile yesen durduruyor kilo vermeyi. insan yapınca da tadına bakmak istiyor :)

sen de bugün yarın program yapmışsın, ne güzel. özeniyorum valla ya . ben evde dura dura kafayı yedim. kendimi dinleyip hastalık üretiyorum kendime. psikolojim de bozuldu iş bulamıyorum diye :) birkaç insan görsem kafam dağılacak.

topiğe girer girmez ilk senin yazın çıktı karşıma, bi an çok üzüldüm okuyunca yazdığını((
hem ben bilmiyordum da böyle olduğunu

bende bilmiyordum. facebokta gördüm İnernette bakımdım bilgi göremedim. doğrumu yalanmi bilmiyorum.

panikatakin için çok geçmis olsun. umarım hızlıca düzelir.

anathema bende, hakkimi sonuna kadar arayan zaman zamanda biraz abartan birisiyim...Hele benim müşterim hakkimi yiyorsa, çıldırırıyororum. Direk noter ihtarnemesiyle başlıyorum. Ama bu noktaya gelindiyse birdaha yüz yüze bakmayacağız demektir. Otel kosunda çok iyi yapmişsiniz. Bu kadar sorun yaşamanız kötü olmuş. Bende eşinin yaptıklarını yapardım. Fakat bu durumda bir süreklilik var. Bir kez görüp sonuca varıp ayrınılmayacak. Zamanına ve ortamina göre akıllıca karar vermek gerek sanırım. Çünkü ben haklıyken haksız duruma düşürüveriyorlar. Buna da çok kızıyorum.

anathema Ekmek yaptinmi? nasıl oldu? tatlandıcı sorununu çözdün mü?

ay bu tecrübeye ne çok sevindim...Zeynep bak büyünce düzelecek sen üzülme, şimdi bu yakınlığınızın tadını çıkart...

bende kilodan dolayı kılımı kıpırdatamıyordum. Hep yorğundum. önce diyetle azıcık kilo ver. 3-4 kilo spora sonra başla derim ben.

hoşgeldin :) bende inatla kendime bir şey almıyorum babam kızım giyecek pantolon al diyor inatla almıyorum zayıflayınca alıcam diyorum burada insan destek bulduğu için çok rahat ediyor :)
bende inatla bi 4 yıl gecirdim. süreci kısa tutun.. Hala inatla almiyorum. allahtan süre azaldı...

Zeynep, kaç...yetişcem sana.... 84.? ? soru işareti kısmı sürekli değisiyor... Spor salonu için acele et...Bak orada insanda göreceksin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…