KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu ve huzurlu bi gün diliyorum ankara yine buz kesiyo malesef çok soğuk bu aralar yazdıklarınızı zar zor okusamda pek bişey yazamıyom kusura bakmayın artık kızlar malum akşam işten çık eve git yemek temizlik çocuk derken bi bakıyom saat 12 olmuş sonra vur kafayı yat valla neyse bunada şükür hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum hepiciğinizi
iyiyim canım sağol sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun dikkat et kendine tam hasta olunacak havalar sıkı giyin dışarı felan çıkarken okul işide böle daha iyi olmuş bence hem biraz daha düşünmüş olursun ama yerinde olsam kesinlikle ihmal etmem tam zamanı bence öpüldün
Herkeşlere mutlu ve huzurlu bi gün diliyorum ankara yine buz kesiyo malesef çok soğuk bu aralar yazdıklarınızı zar zor okusamda pek bişey yazamıyom kusura bakmayın artık kızlar
çok güldüm sabah sabah ya
canım geçmiş olsun kızına işallah ameliyatını olur sağ sağlim sizden rahat edersiniz bundan sonrakız bende istiyom bundann ama başka bi güne artık ben akşam yemeğimi yedim daha bişe yemem busaatten sonra...bebişin ne kadarlık?insan ne keyif alıyo dimi kuzular yeni şeyler keşfettiği zaman..
bugün eşim izinliydi doktor işini halledelim dedik kuzumu götürdük doktor beklemeye gerek yok çocuğun gelişimine engel bi durum dedi..29 una gün aldık ameliyat için...anneannesi isyanlarda tabi ne gerek var yaptırmayın deyip duruyo...küçük kuzum olmasa hiç haberleri olmadan halletmek isterdim ama onu anneme bırakacağım oyüzden mecbur biliyolar...artık laf kaldıramıyorum galiba...annem babam kayınvalide k.peder babaannem hepsi aynı yerde oturuyolar ve hepsi ayrı konuşuyo yaptırmayın diye..yoruldum laf anlatmaya çalışmaktan...of offf
canım bilmiyodum çok geçmiş olsun rabbim bundan büyük dert vermesin inşallah en kısa zamanda tekrar göbişini doldurursunevet canım..neler oldu neler 10ayda 10yas yaşlandım..
senden de dua istemiştim umreye gittigini sölediginde..
sonraki ay hamile kaldım ama erken dogum malesef...benimde hala içim acıyor..geçmicekte hiç...
ben hamile haberimi alınca sana yazacaktım arkadasım bana duan iyi geldi die bir girdiginde okur dedm ama sonra sende yoksa öle bir durum üzülürsün diye yazamadım.
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin..
olmaması kötüydü ama böle hiçbirsey yokken bir gece aniden kaybetmek elinle götürüp mezara gömmek hepsinden kötüymüş..ne diyeyim herseyin hayırlısını yaşayalım..
herkeslere günaydın:))
dünde 2kere bu soğukta dışarı çıktım, dolayısıyla kaç gündür soğukta dışarı çıkınca boğazım ağrıyo,
geçer ama:)
gece yatamadım boğazımın ağrısından, bende kalktım bi adaçayı yaptım içtim, azda kkya bakıyım bi yandanda dedim.....
dün terziye gittim aldım emanetlerimi, birde akşam eşimle dayıma ziyarete gittik....
sonra eve geldik, yemek meyve derken yattık.
şuan hafif ateşimde var, birazda çörekotu yesem iyi olur heralde:)
ya ben panik atak için ilaç kullanıyorum kızlar, bilenler bilir, o ilaç acayip terleme yapan bir ilaç, yani azda olsa sürekli
bir terleme olunca benim üşütmem çok kolay oluyo malesef
bebek gibi korumam gerekiyo kendimi, o da mümkün olmuyo tabiki....
ilk başlarda sürekli doktora gidiyordum üşütmeden dolayı, antibiyotik içtim epeyce,
sonra saf yün atlet terlemeye iyi diye okudum ve denedim, gerçekten iyi geliyo, yün atletten sonra doktor konum bitti,
ama işte bu seferde ufak ufak oluyo üşütmeler ve evde gideriyorum bende kendim, bunada şükür....
zaten bünyem şükür sağlıklı ama çok hassasta olunca bu ufak ufak üşütmeler kaçınılmaz oluyo artık....
hastalık zor ya...
Rabbim tüm hastalara şifalar versin inşaallah, AMİN.
panik atak diye ilaç kullanıyorsun, bu seferde ilacın yan etkileri....
ben kiloyuda ilaç iştahımı açtığı için aldım, yoksa eskiden 50-55arası kara kuru bi kızdım ben:)
aslında artık iyiyim, belki yakında doktorum benimde ilacımı keser
doktorum ilaç kesmede de pek cimri:)))
şimdi duysa bu dediğimi, güler kıs kıs bana
yaklaşık 2senedir tanıyorum doktorumu, sürekli, düzenli gidiyorum, arkadaş ahbap gibi olduk git gel
tecrübeli bi doktor yalnız.
evlendikten sonra ara ara aksattığım oldu ama gitme düzenimde
hayırlısı.....
efeeeeeeem
naber canım? nasılsın görüşmeyeli?:)
benim okulun kayıt yenileme tarihi ocakta diye biliyordum ben ya, dün aradımda haziran temmuz dediler....
yanlış biliyormuşum ben....
mecbur beklicem artık yazı, neyse böyle daha iyi oldu aslında benim için:)
hayırlısı herşeyin....
öpüyorum
iyiyim canım sağol sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun dikkat et kendine tam hasta olunacak havalar sıkı giyin dışarı felan çıkarken