Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese az kalorili ve bol hareketli bir gün diliyorum
Sonunda dün gece kaç gündür yolumu gözleyen o lanet ütüleri yaptım ama ne yapmak aslında yine hiç niyetim yoktu hatta yatağa bile girmiştim ki benim dangoz bir iki şey söyleyerek benim sinirlerimi tepeme çıkarttı bende o sinirle uyku falan kalmayınca bari ütülerimi yapayım dedim
Aslında çok fazla kızılacak birşey değildi ama benim kızdığım o anki umursamaz tavrıydı. İçindeki maço arada çıkıyor ortaya beni bir dellendirip gidiyor tabi bir yandan iyi oldu ütülerim bitti
Gece 3e kadar ütülerle boğuştum tabi sonrada baya geç uyandım Sabahta eşim en tatlı haliyle arıyor uyandınmı aşkım diye yok anam adam olmaz bu erkekler madem tükürdüğünü yalayacaksın niye tükürürsün
Erkekler kadınlardan daha üstün muhabbetti yaparsan yada işte kadınlar erkeğin her istediğini yapmak zorunda dersen benim gibi bir eşitlik manyağını çıldırtırsın gece gece Belki beni kızdırmak için bile bile yapıyor ama elimde değil kan beynime sıçrıyor öyle anlarda ütüler bitince rahatladım

İnşallah bugün Sporuma da gideceğim Eşim sabah sen minibüsle git istersen aşkım akşamda ben çocuklarla gelip seni arabayla alırım ordanda yemeğe gideriz istersen dedi bu adama benim gönlümü almak pahalıya patlayacak Dekatlona da bakarız istersen diyince bakıcağız tabi benim yeni bir mayoya ihtiyacım var dedim tamam aşkım ayıp ettin mayo senin köpeğin olsun moduna geçti
Klorlu sudan dolayı Annemin daha bu yaz getirdiği ve ilk kez 2 ay evvel Spor salonuna yazıldıktan sonra kullanmaya başladığım mayo erimeye başlamış mecbur yenisini alacağım Şöyle uygun bir şey alayım nasılsa oda 3 ay içinde yine eriyecek
İnşallah güzel birşey bulurum

olduuu olduuuu ay bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi kk yoğunluğundan sıkıntılar yaşanıyor....

Güle güle kullan inşallah hep eksilere doğru iner

Canım valla işin gerçekten de çok zormuş ben bu kadarını tamin etmemiştim.
Dediğin gibi belki kücüken yaşadığı hastane olayı bilinc altına yerleşti
Umarım bir an önce biraz toparlanırda sende en azından biraz daha rahat olursun

sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...

Evet yaa eşimin arkadaşları geçenlerde facede yayınlayınca bende öğrendim.
Şimdi kaç gündür mutlaka her gün camın önüne ekmek falan koyuyorum hatta bakıyorum alt komşumda buğday koyuyor her gün bolca Apartmanımızda bir ablamızda her gün hiç aralıksız bir kap içine kedi maması koyuyor Hatta apartmanımızn önünden ayrılmayan daimi bir kedimiz oldu her girip çıkarken kücük kızım bile onla ilgileniyor onu seviyor
Rabbim soğukta kalan tüm canlılara yardımcı olsun....Aminnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah herkes bir dilim ekmekte olsa o şeker canlıları düşünürde kapı önüne yada cam önüne koyar ....Aminnnnnnnn

Canım aynı modelden bende de var
Bir keresinde ünlü bir markanın büskivitlerinden almıştı ve tam bir tanesini ben yiyecektim ki baktım poşet parçası var bisküvinin içinde :26: tam lanet olsun diyip eşime gösterip atacaktım ki adam bir fırladı dur sakın atma diye. Ertesi gün hemen o firmaya mail atmiş ya ben o bisküviyi kızıma verseydim, siz böylemi hijyene dikkat ediyorsunuz falan diye saymış da saymış birde en son eklemiş eğer bir başkası olsa sizi medyada yerin dibine sokar imajınız zedelenir falan diye. Bunda ihmali kim yaptıysa düzeltilmesi için elinizden geleni yapın sonuçta bugün bana yarın bir başkasına Allah korusun zarar verilebilir demiş
Hemen bir saat sonra biri arayıp dik dik konuşunca bu sefer de ulen ben sizi güzelce uyarıyorum size iyilik yapıyorum siz nasıl konuşuyorsunuz diye dellenmiş ve gerekirse sağlık bakanlığına şikayet ederim hatta sizi makemeye veririm diye tehdit etmiş
Sonuç olarak bir kişi daha telefon açıp en tatlı haliyle özür diyor, karşıdan ödemeli o bisküviyi bir kap içinde gönderirseniz seviniri bari hangi bantta hata var onu öğreniriz demiş bizde gönderdik tabiki. Aradan iki gün geçmeden koca bir koli geldi o şirketten bize içinde bütün ürettikleri çeşitlerden birer paket vardı
Eşime birde takılıyordum çakallll biliyordun tabi sana bisküvi göndereceklerini dimi diye ama tabi iş sağlık zarar görmesindi

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Canım üzülme sınavların biraz hafifleyince nasılsa bol bol vakit geçiririz
İnşallah sınavlarında çok başarılı olursun canım...Aminnnnnnnnnnn
Tabi sen yinede fazla abartma yediklerin konusunda

alkışlıyorumm seniii 83 ü görmüşsünnnn..ide benn görsemmmmmm...takıldım resmenn...yarına inşallah dahada güsel sonuç çıkar inşallahh..bende aynıyımm evde evde evde ve yine evdeee bi başımayım bide..buralarda hiç arkadaşımda yokk..

Günaydın kızlarrrrrr Güne çooook enerjik başladım sebebini sorarsanız merak ettim tartılayım dedim bir de ne göreyim 99.8 olmuşummmm

Mutluluktan çıldırmak üzereyim Bir daha 100 rrakamını görmemek için elimden geleni yapıcam kızlar

Nerde yaşıyorsun canım?? Bende yalnızdım bir zamanlar kimsem yoktu izmirde ama cevre yaptım kendime çok iyi oluyo dertlesebilicek bir iki arkadaşının olması. İnsallah sizlerde bi an önce arkadaş bulursunuz kendinize

istanbuldayımm..evlenmeden öncede burdaydımm ama ist.da bi uçdan diğer uca gittimm ..ve daha burda kismeylede bi bağ kurmadım böle takılıyoruzz işteev :) :)

Ceco senin kocayla benimki benzermiş ama sizin hediyeniz daha güzelmiş valla kıskandım :)))

Nuhan canım daha poğacalarım var onlar bitsin deniycem birde burda sadece birtane manav var ortada dereotu yoktu Diyarbakır'a gidince hem çörekotu hemde dereotu alcam

hoşgördükk :) tatlım çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için pazartesi gününden itibaren dışarda yemeyi aburcuburu herşeyi kendime yasakladım çok çok sadece 1 parça nefsimi köreltmek adına alıyorum ve bunu kaçamak sayarsam gunde sadece 1kere hak tanıyorum kendime önümüzdeki pazartesi gününe kadar tartılmıyacağım bakalım neler olmus ya işin kötüsü benim bide boyum uzun okadar kocaman bişey görünüyorum ki anlatamam sana he bide işim hep şehirdışında 1 hafta evimdeysem ikinci hafta başka bir şehirdeyim buda kötü etkiliyor beni gittiğim yerler işim gereği kırsal kesim bakıyorum ne yesem diye hop kendimi aburcuburda buluyorum artık senın dedıgın gıbı yogurt gıbı galeta gıbı gıdalar tuketecegım. 84 görsem bende biran önce dolaptaki cicilerimi giymek istiyorum tekrardan. desteğin için teşekkür ederim :)

afiyet olsun bir daha görmezsin umarım

efemmm beni okadar heyecanlandırdın kı anlatamam cok tesekkur ederımmm valla kızlar daha önce takılsaymışım keşke buraya cok teşekkür ederim. mart ayında nişanlım gelecek elazığdan (orada görev yapıyor) beni zayıflamış görsün diye çabalıyorum bide aramızda iddia koyduk elimden gelenin fazlasını yapacağım fena galyana geldim :)))

günde 1 biraz fazla canım dışarıda yiyeceğin zaman abur cubur yerine salata ye ne bileyim sandviç al ye biran çok bilmiş konuşuyor gibi hisettim kendimi neyse ben biraz video montajlıyım

:)) ama ama ben mersinliyim ben hiç alışkın değilim ki bu soğuklara ben bot, kaban nedir burada öğrendim valla kanım donuyor :) ama azim artık benimle sayenizde çok teşekkür ederim yürüyüş değil ama evde egzersiz yapıcam gunde 1 saat gerekirse erken kalkarım dedim artık kendime :) bişekilde yolunu bulucam ve başarıcam. :)))

nuhannnn seni tebrik ediyorum canım senin yolunda ilerliyeceğim :)

inş canım bende öyle umuyorum...buarada 95 kiloyum nereye yetişiyon bana anlıyamadım?
yada ikinci zeynep ben değilim galiba?

evet canım çok çok duygusal..ama çok yoruyo bu hali beniii..dediğim gibi evde çok sıkıntımız yok ama biri geldimi yada biz bir yere gittikmi nefes aldırmıyo iki kelime konuşturmuyo kimseyle..he bide benim annem ve kv altlı üstlü oturuyolar....kız anneanneye çok düşkün hafta sonu gidiyoruz mesela kimseyle ilgilenmiyo herkes bi hevesle özlemle sarılmak öpmek isterken o hemen anneannesine kaçıyo herkes deli oluyo tabii..kimseyle konuşmuyo cevap vermiyo üsteleyen olursa ağlıyoo...hatta bazen birinin bişey diyeceğini anladığı anda peşin peşin ağlayıp lafı ağzına tıkıyo...böyle anlatınca basit gibi geliyo ama sürekli böyle yoruluyorum..... bazende çok daralıyorum durduk yere gösterdiği saçma tepkilere...işte sabır yapıcak bişey yok..

Canım ya... sana çok düşkün bir kızın var...ben çocuk işinden anlamam ama, azıcık büyünce hepsi geçecek bence...
yok canım ya aslında çok düşkün değil bana...

Selam fıstıklarımm , ben gellddiimmm

arkadaşımın annesi burda , okul çıkışı onu yemeğe götürdük , sonrasında aklımda lcw de denediğim kotu almak vardı , 40 tl idi ama ben ucuzcu aynur olarak , kot pazarı diye bi yer ver oraya gittim 2 tane kot aldım 40 tl ye oohh miss gibi oldu valla, ikiside dar paça birinin paçası fermuarlı diğerininki düğmeli , ikisinide çook beğendiimm

buarada botlarımda geldi ,o içerden topuklu olanı düz tabandan daha rahat , bi giydim 9 cm topukla benim boy 1.75 olduu

bugün keyfim yerinde , oohh çocuklar gibi sevinçliyiimm , arabayı kapattım eve doğru yürürken aklıma hafıza kartı geldi , ellerim dolu dolu gittim kartı aldım şimdi foto atacamm

hoşgeldin canım , kasıma kadar daha vaktin var , bence azmedersen , 10 ayda rahatlıkla 20 kilo verirsin , bende 96-97 falandım gelin olduğumda , yani şişman gelinde olunuyor ama keşke bende fit bi gelin olsaydım diyorumm :26::26::26:

neyse tatlım, hadi bakalım gazan mübarek olsuunn

ESOŞUUUMMMM

bugünki menüm

kahvaltı
tam buğday ekmek..yağsız peynir..zeytin..domates..şekersiz çay..

ara
1 elma..şekersiz türkkahvesi..

öğle
hazır pakette satılan tavuk döner..bol yeşil salata..

akşam
buharda pişmiş karışık sebze brokoli.karnıbahar.brüksel lahanası....yoğurt..
henüz karar vermedim ama karnıbaharların üzerine peynirle yumurta çırpıp fırında kızartabilirim..çakma beşamel soslu karnıbahar gibi..:)

aralarda yeşilçay..su..çay

evet canım , benden güzeli yok valla bugün , okunacak yazılı ve ödevimde kalmadı , hepsini bitirdimm , yeni cicişler aldım , karnım tok ,sırtım peekk

evet tatlım 20 kilo çok rahat verirsin , dediğin gibi önce sağlık , ben 105e kadar çıktım , o ara dizimde bi menisküs çıktı halen sıkıntı yaratıyor

o yüzden kurtulalım şu kilolardan , yaşam standardımız yükselsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…