- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese az kalorili ve bol hareketli bir gün diliyorum
Sonunda dün gece kaç gündür yolumu gözleyen o lanet ütüleri yaptım ama ne yapmak aslında yine hiç niyetim yoktu hatta yatağa bile girmiştim ki benim dangoz bir iki şey söyleyerek benim sinirlerimi tepeme çıkarttı bende o sinirle uyku falan kalmayınca bari ütülerimi yapayım dedim
Aslında çok fazla kızılacak birşey değildi ama benim kızdığım o anki umursamaz tavrıydı. İçindeki maço arada çıkıyor ortaya beni bir dellendirip gidiyor tabi bir yandan iyi oldu ütülerim bitti
Gece 3e kadar ütülerle boğuştum tabi sonrada baya geç uyandım Sabahta eşim en tatlı haliyle arıyor uyandınmı aşkım diye yok anam adam olmaz bu erkekler madem tükürdüğünü yalayacaksın niye tükürürsün
Erkekler kadınlardan daha üstün muhabbetti yaparsan yada işte kadınlar erkeğin her istediğini yapmak zorunda dersen benim gibi bir eşitlik manyağını çıldırtırsın gece gece Belki beni kızdırmak için bile bile yapıyor ama elimde değil kan beynime sıçrıyor öyle anlarda ütüler bitince rahatladım
İnşallah bugün Sporuma da gideceğim Eşim sabah sen minibüsle git istersen aşkım akşamda ben çocuklarla gelip seni arabayla alırım ordanda yemeğe gideriz istersen dedi bu adama benim gönlümü almak pahalıya patlayacak Dekatlona da bakarız istersen diyince bakıcağız tabi benim yeni bir mayoya ihtiyacım var dedim tamam aşkım ayıp ettin mayo senin köpeğin olsun moduna geçti
Klorlu sudan dolayı Annemin daha bu yaz getirdiği ve ilk kez 2 ay evvel Spor salonuna yazıldıktan sonra kullanmaya başladığım mayo erimeye başlamış mecbur yenisini alacağım Şöyle uygun bir şey alayım nasılsa oda 3 ay içinde yine eriyecek
İnşallah güzel birşey bulurum
Güle güle kullan inşallah hep eksilere doğru iner
Canım valla işin gerçekten de çok zormuş ben bu kadarını tamin etmemiştim.
Dediğin gibi belki kücüken yaşadığı hastane olayı bilinc altına yerleşti
Umarım bir an önce biraz toparlanırda sende en azından biraz daha rahat olursun
Evet yaa eşimin arkadaşları geçenlerde facede yayınlayınca bende öğrendim.
Şimdi kaç gündür mutlaka her gün camın önüne ekmek falan koyuyorum hatta bakıyorum alt komşumda buğday koyuyor her gün bolca Apartmanımızda bir ablamızda her gün hiç aralıksız bir kap içine kedi maması koyuyor Hatta apartmanımızn önünden ayrılmayan daimi bir kedimiz oldu her girip çıkarken kücük kızım bile onla ilgileniyor onu seviyor
Rabbim soğukta kalan tüm canlılara yardımcı olsun....Aminnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah herkes bir dilim ekmekte olsa o şeker canlıları düşünürde kapı önüne yada cam önüne koyar ....Aminnnnnnnn
Canım aynı modelden bende de var
Bir keresinde ünlü bir markanın büskivitlerinden almıştı ve tam bir tanesini ben yiyecektim ki baktım poşet parçası var bisküvinin içinde :26: tam lanet olsun diyip eşime gösterip atacaktım ki adam bir fırladı dur sakın atma diye. Ertesi gün hemen o firmaya mail atmiş ya ben o bisküviyi kızıma verseydim, siz böylemi hijyene dikkat ediyorsunuz falan diye saymış da saymış birde en son eklemiş eğer bir başkası olsa sizi medyada yerin dibine sokar imajınız zedelenir falan diye. Bunda ihmali kim yaptıysa düzeltilmesi için elinizden geleni yapın sonuçta bugün bana yarın bir başkasına Allah korusun zarar verilebilir demiş
Hemen bir saat sonra biri arayıp dik dik konuşunca bu sefer de ulen ben sizi güzelce uyarıyorum size iyilik yapıyorum siz nasıl konuşuyorsunuz diye dellenmiş ve gerekirse sağlık bakanlığına şikayet ederim hatta sizi makemeye veririm diye tehdit etmiş
Sonuç olarak bir kişi daha telefon açıp en tatlı haliyle özür diyor, karşıdan ödemeli o bisküviyi bir kap içinde gönderirseniz seviniri bari hangi bantta hata var onu öğreniriz demiş bizde gönderdik tabiki. Aradan iki gün geçmeden koca bir koli geldi o şirketten bize içinde bütün ürettikleri çeşitlerden birer paket vardı
Eşime birde takılıyordum çakallll biliyordun tabi sana bisküvi göndereceklerini dimi diye ama tabi iş sağlık zarar görmesindi
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Canım üzülme sınavların biraz hafifleyince nasılsa bol bol vakit geçiririz
İnşallah sınavlarında çok başarılı olursun canım...Aminnnnnnnnnnn
Tabi sen yinede fazla abartma yediklerin konusunda
Herkese az kalorili ve bol hareketli bir gün diliyorum
Sonunda dün gece kaç gündür yolumu gözleyen o lanet ütüleri yaptım
Aslında çok fazla kızılacak birşey değildi ama benim kızdığım o anki umursamaz tavrıydı. İçindeki maço arada çıkıyor ortaya beni bir dellendirip gidiyor
Gece 3e kadar ütülerle boğuştum tabi sonrada baya geç uyandım
Erkekler kadınlardan daha üstün muhabbetti yaparsan yada işte kadınlar erkeğin her istediğini yapmak zorunda dersen benim gibi bir eşitlik manyağını çıldırtırsın gece gece
İnşallah bugün Sporuma da gideceğim
Klorlu sudan dolayı Annemin daha bu yaz getirdiği ve ilk kez 2 ay evvel Spor salonuna yazıldıktan sonra kullanmaya başladığım mayo erimeye başlamış mecbur yenisini alacağım
İnşallah güzel birşey bulurum
olduuu olduuuu ay bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi kk yoğunluğundan sıkıntılar yaşanıyor....
Güle güle kullan inşallah hep eksilere doğru iner
ya aslında evde çok sıkıntımız yok ama insan gördümü bacaklarıma yapışır sevmeye çalışandan kaçar bunlar her çocuğun yapabileceği şeyler belki ama amcasına gitmez (her hafta sonu görüşüyoruz)sevdirmez kendini sorulara cevap vermez bu aile içinde bile hat safhada nerde kaldı arkadaş çevresi falan biyere gidiyoruz iki saat oturuyoruz kimseye pas vermez surat asar.yaşıtlarıyla oynamaz hep bana sarar..hem oynamak istiyo gibi hemde çekiniyo gibi.evde mesela kendi kendine şarkı söylüyo ve bir yerini anlamadık diyelim kızım ne dedin anlamadık diyoruz susuyoo yüzü düşüyo biraz ısrar edersek bir saat ağlıyo..yani tepkilerinde hareketlerinde bir garipliği var adını bilemediğim tanımlayamadığım..bide bir buçuk yaşındayken çok hastalandı acile gittik ateş çok yüksek serum vermeleri lazım damara giremiyolar 8 9 yerinden denediler delik deşik oldu anne diye bağırdıkça kucağıma gelmek istedikçe sadece elini tutabildim...belki ozamandan kalma bir şeydir kimseye güvenmiyo yaklaşmıyo konuşmuyo garip tavırlar sergiliyo...ogünden sonrada ne zaman doktora gitsek saatlerce ağlarr.gitmeden konuşuyoruz anlaşıyoruz herşeyi biliyor ama gidince bi başlıyo ağlamaya adam muayeneyi bitip ben onu odadan çıkarana kadar hep ağlar..okulda da öğretmeni memnun ama ben yanındayken en samimi olduğu arkadaşını bile tanımıyomuş gibi..sokakta falan karşılaşıyoruz çocuk geliyo konuşuyo benimki bacaklarıma yapışıyo ağlıyoo.öğretmenine soruyorum anlatıyorum inanamıyo okulda çok muhabbetli arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıyo oynuyo falan diyo banada bu garip geliyo..bakalım belki biraz daha büyüyünce düzelir...şimdilik aklıma gelenler bunlar...merakınızı giderebildimmi bilmiyorum ama
Canım valla işin gerçekten de çok zormuş
Dediğin gibi belki kücüken yaşadığı hastane olayı bilinc altına yerleşti
Umarım bir an önce biraz toparlanırda sende en azından biraz daha rahat olursun
sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...
Evet yaa eşimin arkadaşları geçenlerde facede yayınlayınca bende öğrendim.
Şimdi kaç gündür mutlaka her gün camın önüne ekmek falan koyuyorum hatta bakıyorum alt komşumda buğday koyuyor her gün bolca
Rabbim soğukta kalan tüm canlılara yardımcı olsun....Aminnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah herkes bir dilim ekmekte olsa o şeker canlıları düşünürde kapı önüne yada cam önüne koyar ....Aminnnnnnnn
Canım bende senin gibi şikayetin bir işe yaşamadığını düşünenlerdendim ta ki eşimle tanışana kadar bir sakız alsa bozuk çıksa deli gibi hakkını savunur bir örnek veriyim bak gecen sene yılbaşını kutlamak için çok ünlü otellerden birini tercih ettik tüm büyük illerde otelleri var anı isimle neyse ben hamileydim o zamanlar gittik rezervasyonumuzu yaptırdık geldik eve giyindik süslendik gittik otele yaklaşık 1 saat sonra herkes sigara içmeye başladı kapalı alanda sigara içmek yasak tabi neyse biz sinirlendik otelin yeme içme müdürüyle görüştük dediği birşey yapamam para iadesi istedik onuda yapamam dedi kavga kıyamet tabi bu arada 400 lirada para vermiştik kalktık beni eve bıraktı eşim sonra gitti polise poliste zabıt tutmuş ama neticede birşey yapmamış eşim yılbaşını karakolda geçirdi :)) sonra geldi eve başladı heryer mail atmaya bu otelin İstanbul genel müdürüne falan eSimle ilk yılbaşımda sizi dava edicim falan diye bizi aradılar sonra yeme içme müdürü işten çıkartılacak size paranız iade edilecek ve sizi mağdur ettiğimizden dolayı sevgililer gününde bedava konaklamak isteriz diye otele gittik gece bizim suratımıza bakmayan görevliler var ya bizi en lüks şekilde karşıladı özürler dilendi ama efendim diye eşimde dedi ki ben esime bırakıyorum kararı bende deim para iadesi istiyoruz böylerezil bir yerde sevgililer gunümüzde zehir edemeyiz bir bozuldular dedim müdürüde işten çıkarmayın ben vicdanı azabı çekerim böyle bitti işte günümüz:))))
Canım aynı modelden bende de var
Bir keresinde ünlü bir markanın büskivitlerinden almıştı ve tam bir tanesini ben yiyecektim ki baktım poşet parçası var bisküvinin içinde :26: tam lanet olsun diyip eşime gösterip atacaktım ki adam bir fırladı dur sakın atma diye. Ertesi gün hemen o firmaya mail atmiş ya ben o bisküviyi kızıma verseydim, siz böylemi hijyene dikkat ediyorsunuz falan diye saymış da saymış birde en son eklemiş eğer bir başkası olsa sizi medyada yerin dibine sokar imajınız zedelenir falan diye. Bunda ihmali kim yaptıysa düzeltilmesi için elinizden geleni yapın sonuçta bugün bana yarın bir başkasına Allah korusun zarar verilebilir demiş
Hemen bir saat sonra biri arayıp dik dik konuşunca bu sefer de ulen ben sizi güzelce uyarıyorum size iyilik yapıyorum siz nasıl konuşuyorsunuz diye dellenmiş ve gerekirse sağlık bakanlığına şikayet ederim hatta sizi makemeye veririm diye tehdit etmiş
Sonuç olarak bir kişi daha telefon açıp en tatlı haliyle özür diyor, karşıdan ödemeli o bisküviyi bir kap içinde gönderirseniz seviniri bari hangi bantta hata var onu öğreniriz demiş bizde gönderdik tabiki. Aradan iki gün geçmeden koca bir koli geldi o şirketten bize
Eşime birde takılıyordum çakallll biliyordun tabi sana bisküvi göndereceklerini dimi diye ama tabi iş sağlık zarar görmesindi
günaydın kızlar;
1,5 senede tam 15 kg aldım depresyondayım şuan 93 kg kıyafetlerımı gıyemıyorum ınatla kıyafet almıyorum kendıme inat ettim zayıflıyacağım pazartesı gununden berı elımden geldıkce dıkkat edıyorum benım en buyuk dusmanım hareketsız kalmakburası (ankara) okadar sogukkı kılımı kıpırdatasım gelmıyor evde kendımce bişeyler yapacağım sanırım egzersiz adına. Allah yardımcımız olsun....
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
günaydın hanımlar.. şu günlerde pek yazamıyorum sınavlarım var çok yorucu, zaten yediklerime de dikkat edemiyorum stres den önüme ne gelirse yiyorum :18:
bir kahve içip yine dersin başına oturacağım öpüldünüz
Canım üzülme sınavların biraz hafifleyince nasılsa bol bol vakit geçiririz
İnşallah sınavlarında çok başarılı olursun canım...Aminnnnnnnnnnn
Tabi sen yinede fazla abartma yediklerin konusunda