Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sakın haa daha ayaklanmadan spor demeye başladın hemen...dur accık canım...iyileştim sanırsın daha kötü olursun sonra Allah muhafaza....

Sagol canim, sende cok is yapmissin otur dinlen artik :) keyifli cay icmeleeer

ay şu erkek milletiiiii...nasılsa boş boş oturuyon napıyonki akşama kadar evde....hep böyleler dimii...

Sagol canim, sende cok is yapmissin otur dinlen artik :) keyifli cay icmeleeer

sağol canım buyur beraber içelim çayı...

ahh yena sen anladınn benı cnmm önceden benım kuzucukumda cok sevıyordu hatta bır ara okulda kalmayı bıle düşünüyordu
ama dersler biraz yogunlasınca sıkılmaya basladı bırde ben ogle yemek lerını okula goturuyorum eve gemıyor cunkı okul cok uzak aksama kadar okulda kalınca evı ve benı de ozluyor
sabah gıtmek ıstemıyor ben bırakıp donerkenede sen gıtme dıyorr ya benıde gotur ya sende gıtme hesabıı
ögretmeni sen gittikten sonra bır sorun olmuyor bır sey olurse ben senı ararım dedı saolsunn dediğin gibi mecbur alısacak baska care yokk

merhaba hanımlarrr
meyraa güzel şiirini ve sözlerini cok begendım cnmm
heee banada kımse şiir yazmadı

ödevlerımızı yaptıkk şimdi de coook uykumuz geldı haydın sıze Allah rahatlık versınn ben uyumaya gıdeyyrummm

Aslında en güzeli spor salonu canım parayı verince insan mecbur hissediyor ilk zamanlar birde iki üç dost edinince resmen koşa koşa gidiyorsun
Şimdi enişte beyi tanıdığımız kadarıyla ona kesinlikle hayır der gibime geliyor kıskançlıktan ama kadın erkek ayrı olan spor salonlarıda var sonuçta. Aslında sen bir ara bir doktora gitsen kontrolede o doktor sana sağlığın için profesyonel gözetim altında spor yapman lazım demiş olsa belki izin verir hani doktor dedi desen yermi acaba
Bir iki günde hayır derse sen benden kurtulmak istiyorsun sağlığımı önemsemiyorsun hatta çocuk bile istemiyorsun diye duygu sömürüsü yapsan bence kesin izin verir

Eve koşu bandı alsan aynı zevkle yaparmısın emin değilim :26:
Ufak ufak başlasan belki hani internetten lessli falan belki zamanla alışkanlık haline gelir :44:

Bir çaresini bulursun sen nasılsa Fazla da uzatmadan bir çare bul ama sonuçta idda söz konusu Eminim o zaman çok daha güz<el gidecek kilocuklar

sakın haa daha ayaklanmadan spor demeye başladın hemen...dur accık canım...iyileştim sanırsın daha kötü olursun sonra Allah muhafaza....

Alışmış kudurmuştan beterdir
İnan yarın gidemiyorum diye içim gidiyor ama dediğin gibi kendimden emin olmadan yormam kendimi varsın bir ay geç gitsin kilolar Bu ay olmadı sırf yüzmeyle sırtımı biraz rahatlatmaya çalışacağım eşim yüzmeye gitme takılırsan boğulursun falan diyor ama yüzme bel ve sırt için en güzel spor bakalım bir pazara kadar dinleneyimde sonra nasılsa salı için karar veririz

esracım hayırlı olsun...artık senide kismecikler tutamaz..

bende istiyorum salona gitmek ama hem mahallede yok hemde benim kuzular küçükkk..

mahalleki kültür merkezinde spor salonu vardı eskiden yıktılar yerine devasa bişey yapıyolar...

bittiğinde bayanlara özel yeri olursa ve kuzucuklarımda biraz büyümüş olursa bende hemen kapağı oraya atarım sanırsam..

şimdilik evde elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum ama ne kadar daha devam edebilirim bilmiyorum...

ay şu erkek milletiiiii...nasılsa boş boş oturuyon napıyonki akşama kadar evde....hep böyleler dimii...

:

aynennn aynennn ben ne desemm paşallahh cevap çokkk..oo ben senin yerinde olsam diyerek başlıyorr cümleyeee...sabah kalkar kahvaltımı yaparr ooo koca gün spor yaparımm evdesin koca günn....ayyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyy öylee değil işde ama anlamıyorrrr....spor salonuna gideyimm evde alasını yaparsınn...dışardan okuyorum bi kaç ders için dersaneye gideyimm..oo yollarda boşa yıpranırsın sıcak evinde çalış kitaplar orda...yahu çok sıkılıyorum çalışayımm..aaaaaa herkez evde oturayım ister sende azıyorsun çalışayım diyorsunn..kocam çalışıyor bende yiyorum diye yaşa işde negüzell...yaa ondaa herşeye bi cevapp varrrr.....

cecoo baştaa çok geçmiş olsunnn ben yoktum kaçgün bi rahatsızlık geçirmişsin sanırım...geçmiş gitmiştir inşallah bidaha gelmesinde sanaaa......

diğer konuya gelincee hepsini denedimm..benim eşim öyle şu şöle dedi ben bunu yaparım diyince okey deyip susanlardan değilll...dr mu ne dr u??nerde? ne zaman??niçin??saat kaçda??ben götürürüm.??ben getiririmm..evet sırf bayan olan yerde buldummm orasınıda dedikodu yuvası ilann ettiii :):):) ayy benimm kocişşşii bilemezsinizzzz...yahu bizim evde annem babama bi kere derdi bişiyi babam tamam hanım derdii..ama benim eşim varyaaaa...bi çorap alcam desem.nedenki ihtiyacınmı var?nerden alıcan?ne renk alıcan?kaç para?senin istediğinmikii? dur ben bi araştıryımm..??sen nerden alıcanki şimdi?? haftasonunu beklee...akşam olurr ben araştırdım şurda şunu buldum haftasonu halledicezz...ayyy ayyyy...sıkıyorr iceee...koşu bandı benlik değill..adım atma laeti vardı adı neydi unuttum ondan aldım..ama bende cins biriyimm çabuk bırakıyorum lesliyi yapıyordum bi araa ama şimdi ice nemrut oldumm onuda yapmıyorum...eşimle inat ediyorum galibaaa..ve kazanmayı beklemicem bu gidişleyine bakıcam kendi kendimin işinee...

sağol tatlım :)

canım çocuklarla zor tabi. eve yakın olacak, bırakacak birileri olacak da gidebileceksin. inşallah dediğin yer yapılır da gidebilirsin canım. ama evde de güzel yapıyorsun sen maşallah sporu olabildiğince hayatımıza dahil etmeliyiz. evde yapılabilenler bu açıdan çok etkili. yoksa salonda 3 ay yapıp kilo verip sonra sporu bırakmak daha tehlikeli.

selam kızlar iyi geceler iyisinizdir inşallah bayaa hastayımda geçmişi okuyamıyorum gözüm kararıyor yazılar karışıyor bir selam vereyim dedim size

selam kızlar iyi geceler iyisinizdir inşallah bayaa hastayımda geçmişi okuyamıyorum gözüm kararıyor yazılar karışıyor bir selam vereyim dedim size

a.s. çookk geçmişş olsunn herkezzler hastaaa...diikkat et canım kendineee toparla biran önce...

a.s. çookk geçmişş olsunn herkezzler hastaaa...diikkat et canım kendineee toparla biran önce...

sağol bugün 3 tane sınav oldum 3 üde zor derslerdi ondan sonra staja gitmek zorunda kaldım sonra teyzemlere dinlenemedimde o yüzden hem yorgun hem hastayım herkese geçmişşş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşiriz

evet canım haklısın....şimdilik yapıyorum işte bazen bütün hafta çok düzenli hergün 60 yada 70 dakika bazen beş gün bazen üç gün...daha çok çocuklara göre değişiyoo..

geçmiş olsun canımm..Rabbim tez zamanda şifalar versin sana ve tüm hasta arkadaşlarada...

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsın

dayanamadim 45 dakikaya (( 30 dakikayi zor ettim, gözüm saatten ayrilmadi resmen (( salata ve yogurt önerini uygulayacagim Banu, haklisin aksam yemeginde hicte iyi bir secim olmamis pilav:) ama cok acikmistim ve yine haklisin aceleci davranmayip hayat boyunca uygulayabilcegimiz aliskanliklar kazanmaliyiz fakat benim mümkün olan en kisa zamanda kilo vermeye baslamam gerekiyor, yaklasik 10 gündür dayanilmaz bir diz agrisi cekiyorum ve ortepedistim acilen 5 kilo vermem gerektigini söyledi bende bu yüzden en kisa zamanda 5 kiloyu verip diz agrisindan kurtulmayi ve geriye kalan kilolarimida temmuza kadar vermeyi istiyorum, Allah im insallah nasip olur.birde su kilo cizelgesini becerebilseydim :)

Canım ben inanıyorum o 5 kiloyu çok rahat verirsin sen
Bak çizelgenide buradan yardım alarak yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade
Oturdukcada insan yoruluyormuş yatıp uyuyayımda inşallah yarına daha iyi olurum

Hepinize iyi geceler ve hoş sohbetler diliyorummm

Yarın görüşmek üzere
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…