İdda için geçmiş olsun canım
Eminim bir sonraki idda gününde mutlaka sen kazanacaksın
Bu arada haklısın canım gerçekten bazen bünye belli bir zamandan sonra inat ediyor ve ancak sporla kilolar gidiyorben sana güveniyorum kesinlikle sporuda hayatına dahil edecek ve bu kaybettiğin son idda olucak
Harikaa yaa hadi hayırlı olsun ne güzel sporunuda salonda yapmaya başlamışsın
Herhalde aşağı yukarı aynı programı yapıyoruz ilk 45 dakika Cardio sonrasında kol, bacak ve karın kaslarına ağırlık en sondada germe harketleriyle son
Ben bir ay dondururum diyordum ama vazgeçtimbu hafta dinleneyim haftaya başlıyacağım Allahın izniyle yine
Belim biraz daha iyi şükür en azından iki büklüm durmuyorum artıKiki üç güne toparlarım artık
selamün aleykümm..
ay ne yorucu bi gündü...klasik ev hanımı takıldım resmen...havayı güzel görünce temizliğe giriştim....
enson yemek bılaşık kuzuları uyut derkennn anca oturdumm tabi yeşil çayımıda unutmadımm
eminecim geçmiş olsun canım...o gencin ailesinede rabbim sabırlar versin..allah rahmet eylesinn...
ayyyy bilmiyorumm ne diye inatt ediyorsaaa..bunca yıll onlarla yaşadımm işteee..şimdi çıkıp gitsin hayatımdannn...anamm bu yağlarr ne biçimm şeylerr yaaaaaaa.....kendimm yapamıyorumm yaaaaa...eşimde inadın teki evinde vaktin var yap işde diyip duruyorrrrr...bende yapamıyorumm işde...
Sagol canim, sende cok is yapmissin otur dinlen artik :) keyifli cay icmeleeer
Selam arkadaşlar,
4 gün aradan sonra oğlumu okula bıraktım. dönüşte komşuyla kapı önü muhabbeti etiim 20 dk. :)
Yemeğe ve mutfağa girişmeden önce bir selam vereyim istedim..
Öğretmeniniz doğru söylüyor gulmacığım alışacak evet...
Zor bir süreç ama yoluna giriyor bir şekill de..
Oğlum bana '' anne sen de kal'' dediğin de ben seni sürekli kameradan izliyorum bana el salla,gülümse..bana ihtiyacın olduğunda hemen yanına gelirim..Ama büyüdün artık bana ihtiyacın olacağını pek sanmıyorum.Öğretmenin seni ve arkadaşlarını çok seviyor üzülmenizi ağlamanızı hiiç istemiyor bana söyledi dedim..
İlk başlarda hep tuttururdu şimdi alıştı artık,çok seviyor sınıfını...Tek derdi akşamları onu benim almam..sıkıldım artık abamdan sen beni al diyor :)
ahahha ben de ben de şarkıcı olmayı çok istiyordum karga sesimle..sonraları gazeteci olmayı..
biz senle aynı kuşaktanız sanırım..Dün de iş yaparken eşim ''george mıcheal-careless whısper '' dinletti bana, epey gülüştük..O dönem çay partilerinin vazgeçilmez dans parçasıydı..Hatta erkek olanın bir eli cebin de diğer eli kızın belin de furyası vardı..
Racona tersti partneri sarmalamak :)
Bir de kız kıza dans edilirdi ayıp olmazdı
Bunuda hatırlarsın muhtemelen..Hareketlerini taklit ederdim rahmetli lora''nın :)
Laura Branigan - Self Control - YouTube
ay şu erkek milletiiiii...nasılsa boş boş oturuyon napıyonki akşama kadar evde....hep böyleler dimii...
sağol canım buyur beraber içelim çayı...
ayyyy bilmiyorumm ne diye inatt ediyorsaaa..bunca yıll onlarla yaşadımm işteee..şimdi çıkıp gitsin hayatımdannn...anamm bu yağlarr ne biçimm şeylerr yaaaaaaa.....kendimm yapamıyorumm yaaaaa...eşimde inadın teki evinde vaktin var yap işde diyip duruyorrrrr...bende yapamıyorumm işde...
sakın haadaha ayaklanmadan spor demeye başladın hemen...dur accık canım...iyileştim sanırsın daha kötü olursun sonra Allah muhafaza....
bende bir yeşil cay alayımm limonlu olsun mimmkünsee
ay şu erkek milletiiiii...nasılsa boş boş oturuyon napıyonki akşama kadar evde....hep böyleler dimii...
:
cecoo baştaa çok geçmiş olsunnn ben yoktum kaçgün bi rahatsızlık geçirmişsin sanırım...geçmiş gitmiştir inşallah bidaha gelmesinde sanaaa......Aslında en güzeli spor salonu canım parayı verince insan mecbur hissediyor ilk zamanlar birde iki üç dost edinince resmen koşa koşa gidiyorsun
Şimdi enişte beyi tanıdığımız kadarıyla ona kesinlikle hayır der gibime geliyorkıskançlıktan ama kadın erkek ayrı olan spor salonlarıda var sonuçta. Aslında sen bir ara bir doktora gitsen kontrolede o doktor sana sağlığın için profesyonel gözetim altında spor yapman lazım demiş olsa belki izin verir hani doktor dedi desen yermi acaba
Bir iki günde hayır derse sen benden kurtulmak istiyorsun sağlığımı önemsemiyorsun hatta çocuk bile istemiyorsun diye duygu sömürüsü yapsan bence kesin izin verir
Eve koşu bandı alsan aynı zevkle yaparmısın emin değilim :26:
Ufak ufak başlasan belki hani internetten lessli falan belki zamanla alışkanlık haline gelir :44:
Bir çaresini bulursun sen nasılsaFazla da uzatmadan bir çare bul ama sonuçta idda söz konusu Eminim o zaman çok daha güz<el gidecek kilocuklar
Alışmış kudurmuştan beterdir
İnan yarın gidemiyorum diye içim gidiyorama dediğin gibi kendimden emin olmadan yormam kendimi varsın bir ay geç gitsin kilolar Bu ay olmadı sırf yüzmeyle sırtımı biraz rahatlatmaya çalışacağım eşim yüzmeye gitme takılırsan boğulursun falan diyor ama yüzme bel ve sırt için en güzel spor bakalım bir pazara kadar dinleneyimde sonra nasılsa salı için karar veririz
esracım hayırlı olsun...artık senide kismecikler tutamaz..
bende istiyorum salona gitmek ama hem mahallede yok hemde benim kuzular küçükkk..
mahalleki kültür merkezinde spor salonu vardı eskiden yıktılar yerine devasa bişey yapıyolar...
bittiğinde bayanlara özel yeri olursa ve kuzucuklarımda biraz büyümüş olursa bende hemen kapağı oraya atarım sanırsam..
şimdilik evde elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum ama ne kadar daha devam edebilirim bilmiyorum...
selam kızlar iyi geceler iyisinizdir inşallah bayaa hastayımda geçmişi okuyamıyorum gözüm kararıyor yazılar karışıyor bir selam vereyim dedim size
a.s. çookk geçmişş olsunn herkezzler hastaaa...diikkat et canım kendineee toparla biran önce...
sağol tatlım :)
canım çocuklarla zor tabi. eve yakın olacak, bırakacak birileri olacak da gidebileceksin. inşallah dediğin yer yapılır da gidebilirsin canım. ama evde de güzel yapıyorsun sen maşallahsporu olabildiğince hayatımıza dahil etmeliyiz. evde yapılabilenler bu açıdan çok etkili. yoksa salonda 3 ay yapıp kilo verip sonra sporu bırakmak daha tehlikeli.
selam kızlar iyi geceler iyisinizdir inşallah bayaa hastayımda geçmişi okuyamıyorum gözüm kararıyor yazılar karışıyor bir selam vereyim dedim size
Şimdiii başlıyayım mı seni eleştirmeye
Şaka şaka menün aslında hiçte fena değil ama akşam pilav yerine az a olsa salata ve yoğurt tüketseydin
Birde tamamen tuzsuz ve yağsız yeme çünkü onada ihtiyacımız varyağsız yersen zamanla bağırsakların çalışmaz maalesef tecrübeyle sabittir kronik bağırsak tembelliği yaşayan biri olarak söyleyebilirimki az da olsa yağ şart ama mümkünsa hakiki zeytinyağı
İnan şu an dayansan bile yarın öbür gün ööö gelir insana sonuçta biz bunu diyet olarak değil hayatımız boyunca yapacağımız bir beslenme şekli olarak kabul ediyoruz
Eminim sende çok güzel kilolar vereceksin bizlerle birlikte
Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım banu, 32 yaşında ( 33e daha 1 ay var) biri 12.5 diğeri 2.5 yaşında iki Cadının annesiyim Aslında doğma büyüme Almanyalıyım ama 14 sene evvel istanbula evlendim evhanımıyım ve 2 senedir bu kilolarıma karşı savaş ilan ettim ve kazanma yolunda ilerliyorum
Tekrar aramıza hoşgeldin
GAzamız mübarek olsun
dayanamadim 45 dakikaya(( 30 dakikayi zor ettim, gözüm saatten ayrilmadi resmen (( salata ve yogurt önerini uygulayacagim Banu, haklisin aksam yemeginde hicte iyi bir secim olmamis pilav:) ama cok acikmistim ve yine haklisin aceleci davranmayip hayat boyunca uygulayabilcegimiz aliskanliklar kazanmaliyiz fakat benim mümkün olan en kisa zamanda kilo vermeye baslamam gerekiyor, yaklasik 10 gündür dayanilmaz bir diz agrisi cekiyorum ve ortepedistim acilen 5 kilo vermem gerektigini söyledi bende bu yüzden en kisa zamanda 5 kiloyu verip diz agrisindan kurtulmayi ve geriye kalan kilolarimida temmuza kadar vermeyi istiyorum, Allah im insallah nasip olur.birde su kilo cizelgesini becerebilseydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?