Kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade
Oturdukcada insan yoruluyormuşyatıp uyuyayımda inşallah yarına daha iyi olurum
Hepinize iyi geceler ve hoş sohbetler diliyorummm
Yarın görüşmek üzere
Allaha emanet olun
Selam arkadaşlar,
4 gün aradan sonra oğlumu okula bıraktım. dönüşte komşuyla kapı önü muhabbeti etiim 20 dk. :)
Yemeğe ve mutfağa girişmeden önce bir selam vereyim istedim..
Öğretmeniniz doğru söylüyor gulmacığım alışacak evet...
Zor bir süreç ama yoluna giriyor bir şekill de..
Oğlum bana '' anne sen de kal'' dediğin de ben seni sürekli kameradan izliyorum bana el salla,gülümse..bana ihtiyacın olduğunda hemen yanına gelirim..Ama büyüdün artık bana ihtiyacın olacağını pek sanmıyorum.Öğretmenin seni ve arkadaşlarını çok seviyor üzülmenizi ağlamanızı hiiç istemiyor bana söyledi dedim..
İlk başlarda hep tuttururdu şimdi alıştı artık,çok seviyor sınıfını...Tek derdi akşamları onu benim almam..sıkıldım artık abamdan sen beni al diyor :)
ahahha ben de ben de şarkıcı olmayı çok istiyordum karga sesimle..sonraları gazeteci olmayı..
biz senle aynı kuşaktanız sanırım..Dün de iş yaparken eşim ''george mıcheal-careless whısper '' dinletti bana, epey gülüştük..O dönem çay partilerinin vazgeçilmez dans parçasıydı..Hatta erkek olanın bir eli cebin de diğer eli kızın belin de furyası vardı..
Racona tersti partneri sarmalamak :)
Bir de kız kıza dans edilirdi ayıp olmazdı
Bunuda hatırlarsın muhtemelen..Hareketlerini taklit ederdim rahmetli lora''nın :)
Laura Branigan - Self Control - YouTube
canım evde yapabilirsin eşin istemiyosa inatlık edipte huzursuzluk yapma bencee sana inat vericem diyip evde spor yparak verebilirsin canımaynennn aynennn ben ne desemm paşallahh cevap çokkk..oo ben senin yerinde olsam diyerek başlıyorr cümleyeee...sabah kalkar kahvaltımı yaparr ooo koca gün spor yaparımm evdesin koca günn....ayyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyy öylee değil işde ama anlamıyorrrr....spor salonuna gideyimm evde alasını yaparsınn...dışardan okuyorum bi kaç ders için dersaneye gideyimm..oo yollarda boşa yıpranırsın sıcak evinde çalış kitaplar orda...yahu çok sıkılıyorum çalışayımm..aaaaaa herkez evde oturayım ister sende azıyorsun çalışayım diyorsunn..kocam çalışıyor bende yiyorum diye yaşa işde negüzell...yaa ondaa herşeye bi cevapp varrrr.....
cecoo baştaa çok geçmiş olsunnn ben yoktum kaçgün bi rahatsızlık geçirmişsin sanırım...geçmiş gitmiştir inşallah bidaha gelmesinde sanaaa......
diğer konuya gelincee hepsini denedimm..benim eşim öyle şu şöle dedi ben bunu yaparım diyince okey deyip susanlardan değilll...dr mu ne dr u??nerde? ne zaman??niçin??saat kaçda??ben götürürüm.??ben getiririmm..evet sırf bayan olan yerde buldummm orasınıda dedikodu yuvası ilann ettiii :):):) ayy benimm kocişşşii bilemezsinizzzz...yahu bizim evde annem babama bi kere derdi bişiyi babam tamam hanım derdii..ama benim eşim varyaaaa...bi çorap alcam desem.nedenki ihtiyacınmı var?nerden alıcan?ne renk alıcan?kaç para?senin istediğinmikii? dur ben bi araştıryımm..??sen nerden alıcanki şimdi?? haftasonunu beklee...akşam olurr ben araştırdım şurda şunu buldum haftasonu halledicezz...ayyy ayyyy...sıkıyorr iceee...koşu bandı benlik değill..adım atma laeti vardı adı neydi unuttum ondan aldım..ama bende cins biriyimm çabuk bırakıyorum lesliyi yapıyordum bi araa ama şimdi ice nemrut oldumm onuda yapmıyorum...eşimle inat ediyorum galibaaa..ve kazanmayı beklemicem bu gidişleyine bakıcam kendi kendimin işinee...
bende geçen sene aralıkta 95 le başladım 6 ayda 80 gördüm ramazandan beri bu kilodayım bu yaza 75 hedefim inşalah verirsinbecerebildim cizelgemi sagol Banu :) sana da iyi geceler , Allah`a emanetsin.
hedefimide 5 kilocuk yükselttim.6,5 ayda 30 kilo verilir eger disiplinli olunursa demi arkadaslar :) forumu gezerken 8 günde 10 kilo veren hanimlari okudum ama ben o kadarini yapamam sanirim yani o kadar kisa sürede :S
sende hosgeldin katrem_ :) iyiki gelmisim buraya , inaniyorum bu sefer basaricam cünkü bu kez yalniz degilim, sizler varsiniz :)
ve yarin güne erken baslamaliyim. Allah rahatlik versin herkese.
hayırlı sabahlar
bugün hareketli bir gün olsun inşallah hava da güneşli yine ne güzel kendimi hemen dışarı atasım var
eşime kahvaltısını hazırlayım ben kaçmayı planlıyorum arkadaşıma söz verdim önceside biraz da yürürüm
valla süper azimli gidiyosun maşşallah sana neler yiyosun mesela tok tutucu olarakbu sabah istanbulda güzel bir hava var ama yanımda yürüyecek kimse yok ,halen öksürügüm gitmedi .dukan diyeti yapıcaktım canan karatayı tv dinleyince karatay yapıyorum ,çok güzel doyuyorum 5 saat acıkmıyorum .aralarda ayran yada süt ,bitki çayları içiyorum hedefim bu hafta 98
herkeslere günaydın:)
sabah 8den beri ayaktayım
ustalar gelecek diye, 1saattir ev topluyorum, canımın sıkıldığı nokta evi toplamam değilde; ustaların
sizin işiniz büyük ihtimal yarına kalır demesi((
off ben o mutfağı hep boşalttım, akşama bi dahamı taşıyacam ben yaaa(
bana neeeeeee:95::95:
benim mutfak bacası sorun teşkil etmiş, o yüzden beni en sona bıraktılar, halbuki ilk önce bana gelceklerdi:95::95:
bana neee
hayırlısı ile inşaallah bugün gelirler bitirirler giderler; benimde emeklerim boşa gitmez, bi daha bi daha iş olmaz bana.....
çok mu mızmızlandım
napıyım canım çok sıkıldı..........
Son mesajım üzerinden 30 dakika geçmiş ve ben cidden istemediğim halde laptob başında uyuya kalmışımhayır eşimde yandaki koltukta haberleri izlerken uyuya kalmış ufak cimcime zaten daha 7de uyukluyordu
Anam ailecek hımbıl olduk
Kizlaaaar hastayim ben yaaaaaa, Münihte yollarda üsüttüm ben, haftasonu sansima inanilmaz soguktu buralar. - lara düstük,
bide münih daha bi soguktu sanki, ee bide güzel olacam diye parkami giymedim, daha süslü bir manto giydim e tabi daha incesi,
al sana iste süslüyü gördünnnn, hastalandim iste üsüttüm cok kötüyüm ve halsizim((
Bugun sabah cenazeye gittim, bizim burda gencecik türk oglani bicaklayip öldürdüler, iste karisik kurusuk isler,
kizkardesleriyle beraber kücükken oynardik felan, tanisiyoruz yani,
gittim orda kaldim bayagi, orasida buz gibiydi, icim yandi, gencecik oglani buz gibi topragin altina gömdüler koydular,
biz 1-2 saat zor durduk donduk, off allahim sabir versin cok zor ya
sonra doktora gittim, cilt doktoruna, ayagimda sertlikler var onu sordum, eczaneye gittim 25 euroluk krem cikardi verdi bana,
dedim bu cok pahali ,baska bisey yokmu,
kadin cikardi getirdi felan ama inanilmaz gicik, anlatiyor felan ama sanki ben anlamiyorum tuhafti
dedim ben almiyorum ciktim ordan,
sonrada kendi doktoruma gittim, insülin direnci icin test yaptirmak istiyorum dedim,
demezmi biz burda böyle bisey yapmiyoruz diye
kafayi yicem ya hersey sanki bana karsicok sinir oldum,
bu nasil is anlamadim, türkiyede hepiniz yaptirabildiniz o testi,ben niye yaptiramiyorum burda hayret ya,
güyya almanyanin saglik sistemi süper, alin buyrun iste
sonrada ise gittim ama ölüyorum halsizlikten hastaliktan, zar zor islerimi hallettim eve attim kendimi,
bu hafta kesin artidayimhayir eksilmesemde ayni kalirim bari insallah..
selam kızlar iyi geceler iyisinizdir inşallah bayaa hastayımda geçmişi okuyamıyorum gözüm kararıyor yazılar karışıyor bir selam vereyim dedim size
dayanamadim 45 dakikaya(( 30 dakikayi zor ettim, gözüm saatten ayrilmadi resmen (( salata ve yogurt önerini uygulayacagim Banu, haklisin aksam yemeginde hicte iyi bir secim olmamis pilav:) ama cok acikmistim ve yine haklisin aceleci davranmayip hayat boyunca uygulayabilcegimiz aliskanliklar kazanmaliyiz fakat benim mümkün olan en kisa zamanda kilo vermeye baslamam gerekiyor, yaklasik 10 gündür dayanilmaz bir diz agrisi cekiyorum ve ortepedistim acilen 5 kilo vermem gerektigini söyledi bende bu yüzden en kisa zamanda 5 kiloyu verip diz agrisindan kurtulmayi ve geriye kalan kilolarimida temmuza kadar vermeyi istiyorum, Allah im insallah nasip olur.birde su kilo cizelgesini becerebilseydim :)
becerebildim cizelgemi sagol Banu :) sana da iyi geceler , Allah`a emanetsin.
hedefimide 5 kilocuk yükselttim.6,5 ayda 30 kilo verilir eger disiplinli olunursa demi arkadaslar :) forumu gezerken 8 günde 10 kilo veren hanimlari okudum ama ben o kadarini yapamam sanirim yani o kadar kisa sürede :S
sende hosgeldin katrem_ :) iyiki gelmisim buraya , inaniyorum bu sefer basaricam cünkü bu kez yalniz degilim, sizler varsiniz :)
valla süper azimli gidiyosun maşşallah sana neler yiyosun mesela tok tutucu olarak
oyyy kolay gelsin inşaat zorr yardım edecek birisi olursa kafa dengi daha çabuk halledersin işlerini aman yarısınıda akşam kocişine burakk hazıra konmasınlarr
Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen.. Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan ...hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen ...tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü!
Aşık olduklarında hissederek yaşarlar! Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşam yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her nerdeyse onun olduğu yere giderler!
Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte olduğu erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın!
Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz.
Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ve sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür.
Eskaza dayanamayıp paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilemez kadın damgasını yerler.
Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini.. ''içindeki fırtınalardan bi haber''
Sonra bir dosttan, eşten ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden adam gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.
Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin onlara muhtaç olduğunu görmek birçok duygusunu okşar erkeğin.
Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.
Mesela fatura falan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca yükü torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salanlorı, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama da yemek yapmaya fırsat bulamazlar. Akşam eşleri eve geldiğinde bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine. Hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler.
Kocasının ya da sevgilisi olan adamın hayatlarını karartırlar. Çünkü o güçsüz kadın kırılgan bir kadındır, ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Oysa bilmezler ki güçlü kadınlar kurdların ilgisini çeker..
Onlar için sadece, zayıf kadın koruyup kollanmalıdır her an !
Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar içlerin de kopan fırtınalarla tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar !
GÜÇLÜ KADINLAR
Aylin KOTİL
bi alıntı yapıp sizle paylaşmak istedim evet ben güçlü bi kadınım sanırım kendimi gördüm iyimi kötümü tartışılır tabisi
olur canım buyur...
ay uğraştım ama resim eklemeyi beceremedimmm
biliyorum kilo vermek kolay degil, en azindan almasi kadar kolay degil :) ama bugün bir iyimserlik var üzerimde, imkansiz diye birsey yoktur diyorum.15 yil sigara ictikten sonra bir sabah uyandim ve artik icmiycem dedim ve o günden beri icmiyorum.ki ben sabahlari ac karnina gözünü acar acmaz sigara yakan biriydim :) aceleci degilimdirde ben cok inatciyimdir :) birisi yapamazsin derse o seyi yapasaya kadar pesini birakmiyorum ve esim bana kilo veremezsin o zamana kadar dedi. azmin elinden birsey kurtulmaz sonunda zafer benim olucak mutlaka. Aslan burcuyum:)) kilo vermekten baska carem yok benim. cenazesi olan arkadasa ve rahmetlinin ailesine bas sagligi diliyorum. Allah onlara ömür versin (amin) hasta olan arkadaslarima cok cok gecmis olsun diyorum, kendilerine dikkat edip bol bol dinlenip cok sivi alsinlar. Almanyada ki doktor sorunu yasayan arkadasima bir interniste gitmesini tavsiye ederim.bazen almanyada doktorlar sigortayi gereksiz gördükleri ödemelerden korumaya calisiyorlar.sanki babasinin sigorta sirketi :) ama ne kadar az masraf yaparlarsa sigortalardan o derece yüksek prim aliyorlarmis.kesinlikle baska doktorlari denemek gerekiyor almanyada, birazdan evden cikicam tüm günün yemekleri hazir, cocuklarin biri yuvada digeri okulda hava buz gibi ama olsun genede bir ormana yürüyüse gidicem. aksama görüsmek üzere. herkese basarili ve verimli birgün diliyorum. (yapilan aciklamalardan sonra artik pilav ve bezelye yememeye karar verdim :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?