Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

becerebildim cizelgemi sagol Banu :) sana da iyi geceler , Allah`a emanetsin.

hedefimide 5 kilocuk yükselttim.6,5 ayda 30 kilo verilir eger disiplinli olunursa demi arkadaslar :) forumu gezerken 8 günde 10 kilo veren hanimlari okudum ama ben o kadarini yapamam sanirim yani o kadar kisa sürede :S
sende hosgeldin katrem_ :) iyiki gelmisim buraya , inaniyorum bu sefer basaricam cünkü bu kez yalniz degilim, sizler varsiniz :)

ve yarin güne erken baslamaliyim. Allah rahatlik versin herkese.

iyi geceler hatunlar cok uykuluyum ama bi bakim dedimaraniza tamamen donmeme az kaldi sayilir sevgilim ayin 31inde gidiyor..gunler ne cabuk geciyor hic anlamadimilk kilo verdigim halimden bikac fotograf daha buldum onlarida ekliyim o aradasimdiki hedefim bu kadar olmasada buna yakin bi gorunumu hedefliyorum

herkeşler uyumuş, kimsecikler kalmamış

evet sanırım akranız... şarkıcı olamadığıma yanmam da gazeteci olamadığıma hala yanarım...
ve kız arkadaşlarımla dans ederken çekilmiş bir sürü resmim var maalesef

öyleyseeeee benden de sana üniversiteye hazırlanırkenki motivasyon şarkım gelsin

Europe - The Final Countdown - YouTube

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar
Rabbim hayırlı, sağlıklı, bol eksili, güzel bir gün geçirmeyi nasıbetsin

hayırlı sabahlar
bugün hareketli bir gün olsun inşallah hava da güneşli yine ne güzel kendimi hemen dışarı atasım var
eşime kahvaltısını hazırlayım ben kaçmayı planlıyorum arkadaşıma söz verdim önceside biraz da yürürüm

canım evde yapabilirsin eşin istemiyosa inatlık edipte huzursuzluk yapma bencee sana inat vericem diyip evde spor yparak verebilirsin canım
eşler ilk zamanlar kıskançlık krizleri oluyo sonra çocuk falan girdimi sevgi bölünüyo sanırım sana ilgi aazalır o zaman allah bi evlat nasip eder inşallah tüm isteyenlerede
benim eşimde mesela hayatta tek alışverişe gitmez benide yollamaz bu kıskançlktan deil seviyo beraber gezmeyi maydonoz al gel derim hadi hep beraber ben sensiz almam der
bizde beraber takılırız
gurbette olduğumuzdan sanırım tanıdık olmadığından mecburen takılıyoruz bi yerde memlekette otursak özgr takılırız sanırım kredi kartını vermesi yeter:)))))

eşim kıskanç diye üzme kendini onu yumuşatacak olan sensin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
bende geçen sene aralıkta 95 le başladım 6 ayda 80 gördüm ramazandan beri bu kilodayım bu yaza 75 hedefim inşalah verirsin
pilav bezelye helede bezelyede havuçvarsa şekerli hepsi
pilavın 3 kaşığı 1 dlm ekmek yerine geçiyo pilav yerine salata yiyoruzz
bezelyedende uzak duruyoruz

ohh ne güzel hayırlı günlerr

hayırlı günlerr diliyorum herkeze

bugün yoğun bi gün olcak kalkayım 3 mil lasly yapayım yoksa yapamaıcam ödemeler var alışveriş var kızın toplantı var

yemek yokk daha yemek yapıcam yatakları toplayım

sporu mu yapıp kahvaltı ederiz kızımla

şimdilik iyi güzel günler diliyorum

bu sabah istanbulda güzel bir hava var ama yanımda yürüyecek kimse yok ,halen öksürügüm gitmedi .dukan diyeti yapıcaktım canan karatayı tv dinleyince karatay yapıyorum ,çok güzel doyuyorum 5 saat acıkmıyorum .aralarda ayran yada süt ,bitki çayları içiyorum hedefim bu hafta 98

kızlar günaydın

bi ce diyip kaçıyorum işlerim çok yine sabahtan maşallah herkese mutlu bi gün diliyorum
esra (yanlış hatırlamıyorum umarım) annenin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim gözün aydın
eminecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine

hadi ben kaçtım öptüm hepinizi

herkeslere günaydın:)

sabah 8den beri ayaktayım
ustalar gelecek diye, 1saattir ev topluyorum, canımın sıkıldığı nokta evi toplamam değilde; ustaların
sizin işiniz büyük ihtimal yarına kalır demesi((
off ben o mutfağı hep boşalttım, akşama bi dahamı taşıyacam ben yaaa(
bana neeeeeee:95::95:
benim mutfak bacası sorun teşkil etmiş, o yüzden beni en sona bıraktılar, halbuki ilk önce bana gelceklerdi:95::95:
bana neee
hayırlısı ile inşaallah bugün gelirler bitirirler giderler; benimde emeklerim boşa gitmez, bi daha bi daha iş olmaz bana.....

çok mu mızmızlandım
napıyım canım çok sıkıldı..........

valla süper azimli gidiyosun maşşallah sana neler yiyosun mesela tok tutucu olarak

oyyy kolay gelsin inşaat zorr yardım edecek birisi olursa kafa dengi daha çabuk halledersin işlerini aman yarısınıda akşam kocişine burakk hazıra konmasınlarr

Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen.. Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan ...hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen ...tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü!

Aşık olduklarında hissederek yaşarlar! Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşam yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her nerdeyse onun olduğu yere giderler!

Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte olduğu erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın!

Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz.

Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ve sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür.

Eskaza dayanamayıp paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilemez kadın damgasını yerler.

Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini.. ''içindeki fırtınalardan bi haber''

Sonra bir dosttan, eşten ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden adam gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.

Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin onlara muhtaç olduğunu görmek birçok duygusunu okşar erkeğin.

Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.

Mesela fatura falan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca yükü torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salanlorı, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama da yemek yapmaya fırsat bulamazlar. Akşam eşleri eve geldiğinde bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine. Hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler.

Kocasının ya da sevgilisi olan adamın hayatlarını karartırlar. Çünkü o güçsüz kadın kırılgan bir kadındır, ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Oysa bilmezler ki güçlü kadınlar kurdların ilgisini çeker..

Onlar için sadece, zayıf kadın koruyup kollanmalıdır her an !

Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar içlerin de kopan fırtınalarla tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar !

GÜÇLÜ KADINLAR

Aylin KOTİL

bi alıntı yapıp sizle paylaşmak istedim evet ben güçlü bi kadınım sanırım kendimi gördüm iyimi kötümü tartışılır tabisi

bugün daha nasıl tatlım?

çok geçmiş olsun bitanem

vefaat eden arkadaşın içinde başınız saolsun....

ya birde almanya gibi bir yerde nasıl olurda insülin direnci bilinmez, hayret ettim bende doğrusu:44::44::44:
acaba diyorum lisan farkındanmı doktor yanlış yada eksik anladı?
yada türkiyede olduğu gibi, bazen öyle doktorlar oluyoki türkiyede benden cahil, yeteneksiz; birde bu hesapmı oldu acaba???

selam kızlar iyi geceler iyisinizdir inşallah bayaa hastayımda geçmişi okuyamıyorum gözüm kararıyor yazılar karışıyor bir selam vereyim dedim size

geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun sana da tatlım.....

o kadar kolay değil canım kilo vermek malesef....
ha verilmez değil olabilir ama senin dediğin rakam/rakamlar istisnalar.....
sende koçmusun ne:))) burç olarak, bu kadar aceleci olduğuna göre
ben koçum.

kilo vermek genelde; önce sabır ister, azim ister......

teşekkürler canım.....
epey kızdım ama kendi kendime daha yarım saat öncesine kadar
hiç hatırlamayım dermişim:)

bu arada kahvaltınız için afiyet olsun:)

hımmm değişik bi yazı....
doğru yanları olduğu gibi eksik yanlarıda var bence yazının:)))
ben yazı eleştirmeniyim ya, iyi bilirim böyle şeyleri

ama gerçekten güzel yanlarıda var.....
ben bu yazıya göre orta bi kadınım....
evet erkeklerin çoğu akıllı güçlü kadınlardan korkarlar, uzak dururlarmış.....
ama ne ilginçki az bi erkek kısmıda güçlü kadın olsun istemekte bence.....

HzMevlana ne güzel söylemiş;
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol..."

benim yapım genelde; mutlu olayım mutsuz olayım hep dik ve neşeli olurum, gülerim.....
içim ağlasada gülerim....
bazen bunun zorluklarını yaşarım, şöyleki; öyle bi an gelirki samimiyetsizlikle suçlanırım, yada kendimi bi türlü ifade edemem
bu yönümü düzeltmeye çalışsamda bugüne kadar pek bi yol katedemedim.
herkes zannederki ben çok mutluyum; ama öyle değil, sadece yapı olarak genelde böyle görünmem....
ama ben dert etmiyorum bunuda yinede, çünkü; herşeyin hayırlısı hayatta......

RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN,
HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANADA GÖNLÜMÜZÜ RAZI EYLESİN,
VE BİZLERİ SEVDİĞİ KULLARINDAN VE KULLARIYLA EYLESİN İNŞAALLAH.
AMİN.

sinirim çeneme vurdu galiba

ve diğer tüm hasta olan arkadaşlarımada geçmiş olsun diyorum....

en geç yarına yapmam gereken bir işim vardı dışarda benim; belki bi ara ona giderim bende, ev sahibine anahtarı bırakır giderim....
zaten ev toplu

canım sigara istedi

merhaba...
bu gün evde kişmse olmayınca işlere girişmek için geciktim.. kafa dinledim biraz. TV izledim. nette gezdim....
hmmmm ayın 15'i faturaları da yatırır ne güçlü kadın olduğumu düşünerek temizliğe başlarım..biraz ingi,lizce çalışır , sonra çıkıp biraz yürüyüş yaparım... plan yapmak güzel de üstümde bu yorgunluk ve tembellik varken uygulayabilirmiyim bilmem...
şimdilik herkese kolay gelsin...

olur canım buyur...

ay uğraştım ama resim eklemeyi beceremedimmm

oohh elıne saglık cnmm

günaydınn kızlarrr sabahtan beri dolasıyorumm oglum hasta isal oldu okula gondermedım o yuzden evdeyızz ama bır ısın ucudan tuatamadımm henüzz neyse gideyiim toparlanayımm sonraa yürüyüşeee

herkez için güzel bir gün olsunnn hafıf baş agrım var ama yinede güzell hoşcakalınnn

Selamun Aleyküümmm
hayırlı sabahlar canlarım
boooll hareketli azzıcııkk kalorili ve bolcaa eksili günler diliyorum hepinizeeee
müslimi yedim sporumu yaptım öğleden sonra yine yürüyüşee gitmeyi planlıyoruumm çookk mutlu oluyorum yürüyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…