Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar
Rabbim hayırlı, sağlıklı, bol eksili, güzel bir gün geçirmeyi nasıbetsin

amiiin inşallah canım

işte hayatını spoRa dönüştürme tarzı bu olsa gerek dikkat ediyorum da en ufacık imkanı bile spora çeviriyorsun ilham kaynakım

canım yaa kıyamam erkenden o kadar toparlanmışsın ama napacaksın işte bazen işler planladığımız gibi gitmiyor ben öyle durumlarda Ya NASİP diyorum razı oluyorum... bence geri taşıma eğer yarın yapacaklarsa sana daha çok zahmet olacak

Cecomm bu çiçekler sanaaa nasılsın inşallah daha iyi olmuşsundur ?

Eminecim sana da geçmiş olsun canım

Yena ablacım ben oğluşunun hasta olduğunu görmemişim kusura bakma geçmiş olsun kıyamam

ben günaydin deyinceye kadar, öglen olmuş....
spor, market derken saat baya ilerlemiş çok işim var çook...günün yarısı gitti.
Bu sabah bütün müşterilerinde arayacağı tuttu market anonslari eşliginde görüştük

selamün aleykümmm....

herkes ne kadar enerjik bugünn...maşaallah....

ben daha kahvaltımı yapamadımm....gece kuzum uyutmadı...sabah baktım hanımlar yatıyolar güzel güzel bende yattım....11de kalktık büyük kızı yedir hazırla okula gönder derken bu saat olmuşş...yumurta koymuştum haşlansın diye...şimdi gidip bi güzel kahvaltımı yapıcam sonrada sporumu yapıcam inş...hava çok güzel tam yürüyüşlük ama kuzumla zor bırakabileceğim biri olsaydı hemen atardım kendimi dışarı...

evde oturmaktan sıkıldımm...yakınımda kimsemde yok...en çok bi markete gidip geliyorum...oda haftada bir falan....neyseki bu hafta sonu görümcemin sınavı var ve onu ben götürücemm...çocukları anneme bırakıcam...(annem ve k.valide altlı üstlü oturuyolar)zaten özledik çocukları diyolardı iki gün uğraşıp dursunlar bakem öyle uzaktan bana bol keseden atıp tutuyolardıı....ay çok fesat oldum yaa....iki gün değişiklik olcak bana sınav sonrasıda takılırız biraz...öyle düşünüyoruz..özledik zaten birbirimizi...15 günde bir biraraya geliyoruz ama hep yemek telaşesi misafirler çocuklar falan derken 10 dakka oturup konuşmaya fırsat olmuyodu acısını çıkarıcaz nasipsesevgilimden behsediyomuşum gibi oldu ama napimm tek dostumdur kendisi...

bu karikatürü görünce ceco geldi aklıma
biz de mi damacana ile dolaşsak

benödemelerimi yaptım.. evimi topladım..şimdi bi kahve içiyorum..
akşama bir arkadaşım balık yemeğe davet etti.. artık arkadaşlarım da diyetime dikkat ediyorlar

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

İnşallah bol hareketli ve az kalorili bir hafta geçiririz

Motivasyon çok önemli bu işte ki o da sende var
Canım o 8 günde 10 kilolar sudan dır hatta belkide abartıdır çünkü günde 1 kilodan fazla vermek mümkün değil
Dediğin gibi insan bir an önce bitsin istiyor ama sonuçta önemli olan kalıcı olarak kurtulmak
İnşallah biz bunu başaracağız
Bu arada bezelye yemememizin sebebi içinde şeker bulunması
Birde insülin direnci olan arkadaşlar patates, havuç, bezelye, lahanadan uzak duruyorlar
Aklıma gelmişken söylim dedim çünkü ben bilmeden ilk zamanlar fazla tükketmiştim bunları

Burası bağımlılık yapar sonra demedi deme

Canım Allah yardımcın olsun
İNşallah bir an önce biterde sende rahatlarsın. Bende tadilatı çok severim aslında ama o esnada çıkan pislik beni deli eder
Herşeyde bir hayır vardır üzülme belki sona kalman daha iyi olmuştur

Paylaşımın için teşekkür ederim
Gerçektende bir çoğu noktada doğru erkekler güçlü kadınları pek tercih etmiyorlar es kaza almış oluyorsada artık Allahım neydi günahım bile diyebiliyorlar onların hatalarını fark eden veya hata yapmalarının baştan önüne geçen eşleri olunca
Baştan güçsüz diye aldıkları kadınlarda sonradan güçlü olunca sen çok değiştin böyle değildin diye başlıyorlar nutuk çekmeye

Ben çalışmadığım halde eşim bana hep sen bağımsız güçlü bir kadınsın der hep çünkü ne olursa olsun bir erkeğin boyundurluğu altında yaşamam. Bir şeyi yapmak istemiyorsam öldüreceğini bilsem yapmam, istediğimi elde etmek için her türlü taktiği uygularım ve hiç bir zaman için ne kadar sevsemde eşime müdanağım yoktur eşimde aynı şeyi hep söyler zaten
Dediğin gibi iyimi kötümü tartışılır ama ben halimden memnunum ve çocuklarımında asla bir erkeğin boyundurluğu altına girmemeleri için elimden geleni yaparım Sonuçta kimse kimsenin kölesi gibi yaşamamalı, evlilik hayatı paylaşmak olmalı başkasının esiri olupta eline bakmak olmamalı
Çalışmıyorum ama evlatlarımın ne olursa olsun evlendikten sonra mesleklerini yerine getirmelerini isterim. Karşılarındaki insana saygı ve sevgileri tam olsun ama bağımlıda olmasınlar

Çok sağ ol canım şükür bugün biraz daha iyiyim
Ağrım var hala ama artık iki büklüm değilim dik durabiliyorum şükür
İki gün daha iğne olmam gerekiyor ama sanırım yarına birşeyim kalmaz bugünde iyice dinleneyimde sonra zaten ufak ufak ev işlerine girişmem lazım çünkü sağ olsun eşim bana baktı dün ama bulaşıklar mutfağa yığıldı büyük kızda sağ olsun dün lanetliği üzerindeydi su isteyince birşey demesede zoraki verdi
İkisine ne kadar güvenebilirimki sonuçta mecbur ufak ufak yapacağım artık Sağ olsun karşı komşum dün uğradı hatta sabahta sordu birşeye ihtiyacın varmı diye

ay hiçgülesim yoktu resmen kahkayla güldüm
Gerçekten tam ben hortum döşeyeceğim artık damacayla arama

selam hanımlar
allahaşkına bana diyette sabah kahvaltısı olarak ne yiyebileceğimi söyleyin
peynir zeytin tarzı kahvaltı sevmiyorum
yumurta da haftada 2 kez falan yenmeliymiş çok yenmemeliymiş
eee ne yicem ben?
kare kepekli ekmekle ve lıgt kaşarla tost yapsam olur mu?
ne yiceeeem

Allah nazardan saklasın... gelin görümce dostuğuna güzel örnek...Benim görümcem yok. allah nasip ederse eltim olacak oda hazırda değil

Bu yumurta mevzusuda baya sarpa sardı... Bi dr. der hergün ye digeri der yeme.. bu doktorların sağı solu belli olmuyor...

kim ne derse desin ben hergün sabah bir adet yumurta yiyorum. Eger kollestorolün yoksa sende yiyebilirsin.
Beyaz peyniri hiç mi sevmiyorsun?
Benim ailem çok peynir tüketir ve bizim ailede kadinlarında yaşlanıca kemik erimesi olmaz... geçenlerde doktara gitim. calsiyum vs. kan testlerim yapildi. doktor ha maşşallah kemiklerine dedi

Tost konusunda ben bişe diyemiyeceğim...

Kızlar sırf yalnız olmamak için geldim azmettim üye oldum foruma. Yıllardır denediğim diyet listeleri sporlar derken elimde gene kalmıştı sıfır. 1 hafta önce elimi belime koyup yaparım ben bunu dedim. Listesiz, ekmeği şekeri unu keserek, 6 öğün yiyerek bir de haftanın 4 günü 40 dakika yürüyüş ile yola çıktım. 91 kiloyla başladım yavaş yavaş gitmeyi düşünüyorum. Önce 85'i göreyim sonra 75. Hedefim şuan için 75 sonrası için düşünücem bakalım tekrar.
Bana da şans dileyin destek olun. Yaşamayan bilemez. Daha 23 yaşındayım ve 90 kilo olmak istemiyorum! İnşallah hepimiz başarırırz!
Herkese çok öpücükler.
Derin

istanbulda nerdesinn kızzz..gel birlikte yürüyekk benimde yürümeye arkadaşımm yokk...ne güsel olurdu yaaa...

ayyy çookk güzel bi paylaşımm yaaaa...ama ben hangisiyim bilmiyorumm...sanırım bende sonradan edinilmiş zayıf kadınlık varrr :):) öncesinde fatura yatırırdım..bankaya gider alışverişimi yapardımm..istanbul dışına çıka belirli dönemlerde arkadaşlarımla gezerdimm...ama evlendikten sonra tam bi zayıf kadınnımm...hee ama dediğim gibi onradan edinilmişliğim bellii...alt kattaki eltime göre güçlü kadınımm...ama başkasına bakınca zayıf kadınn..teknolojide harikayımdırrr..mutfakda harikaa evime 30 kişi misafir gelsin bi ben eksiksiz herşeyi hallederimm..ama fatura işini hiç bilmemm..alışveriş eşimlee..bu yazıdan çıkardığım sonuç..sanırım benim eşim zayıf kadınları seviyorr...kendi hakim olmak istiyor bizim evliliğe bunu açık açıkda söylerr..çalıştırmamasının sebebide o...ben seni şimdi zor dizginliyorumm ozaman beni hiç tınlamazsın diyor bana acık acıkk...bende zayıf kadını oynuyorum artıkk....ufak bi kesit anlatıcammmm...

bizim evde damacana su alınmazz..10 litrelik su bidonları alınır tek kullanımlıkk...eşimede ben kaldıramıyorum onu dedim..gecen 2 surahide bitmişş..akşam onları doldur dedimm :):) oda unutmuşş..diğer akşam geldiğinde sitem ettimm surahilerii doldurmamışsınn bugün çeşmeden su içtimmm hasta olursamm görürsün felann baya bi sitem ettiimm...buda özür dilerim aşkım felan filan kapattık konuyu...2 gün sonra kuzenim geldi mutfakta yemek yerken su almaya kalktı surahi boş..kız su bidonunu kaldırdı surahiyi doldurdu...eşim gözleri dört açmış bakıyor kuzenee...anaaa waww şuna bakk ne var orda diyorumm kız bidonu kaldırdı...kızda şaşırdııı :):) ne varki bunda dedii...gıcık eşimm..bizim hanım su dolduramazz onu kaldıramazda dedii..hepsii başladı gülmeyeee..tabi kızlar enim önceki halimide bildiği içinn ben kardeşimle koca çekyatı merdivenlerden indirmeye kalkmış babayiğit biriydimmm...hemen kızlara bi göz açtımm hıhhh o kaldırır ben kaldıramıyorum dedim konuyu kapattım amaa baya dalga geçtiler sonraa....

artık bende böleee...senin yazında cuk oturduu...valla ben eltimi görüncee ondan çok şey ögrendimm ben kendimi yırtıyorumm o benden 14 yaş büyük hiçbişiden anlamazzz..vee onun anlamadığı herşeyi çevresi tamamlarrrr...ee ben salakmıyımm dedimm zamanlaaa....ben zayıf kadınımm o kadann....ama kendi içimdeee allaha şükür herşeyin üstesinden gelirimm :):)

ya canım yumurtanın sarısı yağlı diye sırf beyazını ye diyen var vs ama zaten her gün yumurta da yiyemem sanırım fazla gelir gibime geliyor... peyniri severim ben aslında ama diyette yenecek peynir hangisi olabilir? bir de ne kadar kaç dilim ekmek yiyorsunuz? yani kepekli çavdar vs?

Hoş geldin..:13: Önce bol şans...İstedikten sonra ve beyinde karar verdikten sonra zayiflamak mükün olabiliyor. Bende bi rzamanlar hiç kilo veremiyeceğim sanmıştım.

sonra, burda birçok insan farklı diyetler yapıyor. Ben kendime en çok dukan ve karatay diyetini yakıştırmıştım....sende biraz oku araştır. Şimdi dukan yapiyorum. 92.4 başladım bugun 56. günüm 84. kusürlerdeyim. Sistemli bir diyet yaparsan bırakma durumun olmaz diye düşünüyorum. 15 kilo için 4-5 ayda verebilirsin...

No panik burada emin ol bir sürü çare çıkacaktır
Bende hep aynı şeyleri kahvaltıda yemeyi sevmiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Neler seviyorsun bilmiyorum ama birkaç seçenek aklıma geliyor;
Tabiki arada kaşarlı tost yaparsın kendine kepekli ekmekle
Omlet yapabilirsin bir gün kahvaltıda
menemen olur
Domates rendesi ve maydanozu doğrayıp üzerine bol limon sıkıp yiyebilirsin ( metabolizmayı hızlanırıyormuş )
Evde bayat ekmeğin varsa üzerine biraz beyaz peynir ve bir dilim domates kopup fırınlayabilirsin
Biber domates kavurabilirsin yağsız tavada
BOl roka, tere falan tüketebilirsin

Benim şimdilik aklıma bunlar geliyor ama emnim arkadaşlardan da fikir çıkacaktır

Yumurtanın artisi tok tutuyor.. özelikle haslanmış yumurta bütün gün etkisini sürdürüyor ve diyete çok yardımcı... Benim günlük yumurta tuketimim 3adeti buluyor. çorbanı içinde, onun bunun içinde falan. Ben hiç ekmek yemiyorum. Tabi senin diyetinde, hangi ekmek ve adet yaziyorsa onu tercih etmelisin. Burad ekmek konusnda sana yarıdımcı olacak birileri vardır.
Peynir konusna gelince,
Yorsan light /pınar light tercih ediyorum. valla çok yiyorum günde 100-150 gr tükettigim oluyordur. Süt, yoğurt, ayran kefir, kullandigim gün peyniri azaltıyorum.
Birde yorsan lor alıyorum, içine 1ad. sivri biber ve dereotu doğruyorum, kırmızı biber ve bir tatlı kaşığı zeytin yağ, 2 damla limon ekliyorum. Çok severek yiyorum.

hoşgeldinnn canımmmm..sana katılıyorumm 23 yaş 90 kiloylaa çok kötüü böyle olmasınn buraya takıll buradaki herkez seni anlar ve sana destek olurr...bende 23 yaşındaa 90 kilo üzeriydimmm...benim gençliğime hep bu kilo gölgesini vurdu.... :) ama artıkk bu gölgeden kurtulma vaktii..şimdi bir haftalık 26 yaşında biriyimm..bu yaşa alışamasamda alışıcam zamanlaaa....ama inşallah bu yeni yaşımda herşey çok daha güsel olacakk...ve ben kilolarımı verebilicemm...

alll bendende o kadarr kahvaltı iyi olsun doyun diyorlar ama ben sabahları ne yiyeceğimi bilmiyorumm....peynir yemem bu yaşıma kadarrr...zeytin dersen azcık..yumurtanın beyazınıda yiyememm...eeeee ne kaldıki gerii...çogu zaman bi kase yoğurt domates salatalık ve ekmek yiyorummm...bazende domatesli yumurta yiyorum başkada fikrim yokkk bulursan benimlede paylaşş....

teşekkürler nuhan ve cecoo , sağolun. lor peyniri iyiymiş onu severim bak, alayım, bazen de yumurta, bazen de tost, bazen de menemen, domates biber kavurmak, hepsi güzelmiş sağolun valla yazıcam bi kenara dönüşümlü olarak yerim öğlen akşam zaten sebze salata vs kolay da, sabahları şaşırıyorum ne yesem diye...
bi de son soru yemeklerinize, salatanıza ne zeytinyağı koyuyor musunuz, ne kadar koyuyorsunuz? yemekleri yağsız yapabilirim belki ama , salatayı çok sevmeme rağmen yağsız sevemiyorum 1 yemek kaşığı zeytinyağı çok mudur? :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Spora da başladığına göre kilo vermene hiç bir engel yoktur sanırım tabi hormonlarda bir sorunda yoksa
Hepimiz elimizi belimize koyup herkese nasıl kilo verebileceğimizi gösterelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…