selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar
Rabbim hayırlı, sağlıklı, bol eksili, güzel bir gün geçirmeyi nasıbetsin
hayırlı sabahlar
bugün hareketli bir gün olsun inşallah hava da güneşli yine ne güzel kendimi hemen dışarı atasım var
eşime kahvaltısını hazırlayım ben kaçmayı planlıyorum arkadaşıma söz verdim önceside biraz da yürürüm
herkeslere günaydın:)
sabah 8den beri ayaktayım
ustalar gelecek diye, 1saattir ev topluyorum, canımın sıkıldığı nokta evi toplamam değilde; ustaların
sizin işiniz büyük ihtimal yarına kalır demesi((
off ben o mutfağı hep boşalttım, akşama bi dahamı taşıyacam ben yaaa(
bana neeeeeee:95::95:
benim mutfak bacası sorun teşkil etmiş, o yüzden beni en sona bıraktılar, halbuki ilk önce bana gelceklerdi:95::95:
bana neee
hayırlısı ile inşaallah bugün gelirler bitirirler giderler; benimde emeklerim boşa gitmez, bi daha bi daha iş olmaz bana.....
çok mu mızmızlandım
napıyım canım çok sıkıldı..........
becerebildim cizelgemi sagol Banu :) sana da iyi geceler , Allah`a emanetsin.
hedefimide 5 kilocuk yükselttim.6,5 ayda 30 kilo verilir eger disiplinli olunursa demi arkadaslar :) forumu gezerken 8 günde 10 kilo veren hanimlari okudum ama ben o kadarini yapamam sanirim yani o kadar kisa sürede :S
sende hosgeldin katrem_ :) iyiki gelmisim buraya , inaniyorum bu sefer basaricam cünkü bu kez yalniz degilim, sizler varsiniz :)
ve yarin güne erken baslamaliyim. Allah rahatlik versin herkese.
herkeslere günaydın:)
sabah 8den beri ayaktayım
ustalar gelecek diye, 1saattir ev topluyorum, canımın sıkıldığı nokta evi toplamam değilde; ustaların
sizin işiniz büyük ihtimal yarına kalır demesi((
off ben o mutfağı hep boşalttım, akşama bi dahamı taşıyacam ben yaaa(
bana neeeeeee:95::95:
benim mutfak bacası sorun teşkil etmiş, o yüzden beni en sona bıraktılar, halbuki ilk önce bana gelceklerdi:95::95:
bana neee
hayırlısı ile inşaallah bugün gelirler bitirirler giderler; benimde emeklerim boşa gitmez, bi daha bi daha iş olmaz bana.....
çok mu mızmızlandım
napıyım canım çok sıkıldı..........
Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen.. Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan ...hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen ...tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü!
Aşık olduklarında hissederek yaşarlar! Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşam yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her nerdeyse onun olduğu yere giderler!
Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte olduğu erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın!
Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz.
Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ve sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür.
Eskaza dayanamayıp paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilemez kadın damgasını yerler.
Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini.. ''içindeki fırtınalardan bi haber''
Sonra bir dosttan, eşten ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden adam gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.
Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin onlara muhtaç olduğunu görmek birçok duygusunu okşar erkeğin.
Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.
Mesela fatura falan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca yükü torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salanlorı, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama da yemek yapmaya fırsat bulamazlar. Akşam eşleri eve geldiğinde bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine. Hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler.
Kocasının ya da sevgilisi olan adamın hayatlarını karartırlar. Çünkü o güçsüz kadın kırılgan bir kadındır, ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Oysa bilmezler ki güçlü kadınlar kurdların ilgisini çeker..
Onlar için sadece, zayıf kadın koruyup kollanmalıdır her an !
Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar içlerin de kopan fırtınalarla tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar !
GÜÇLÜ KADINLAR
Aylin KOTİL
bi alıntı yapıp sizle paylaşmak istedim evet ben güçlü bi kadınım sanırım kendimi gördüm iyimi kötümü tartışılır tabisi
Cecomm bu çiçekler sanaaanasılsın inşallah daha iyi olmuşsundur ?
Eminecim sana da geçmiş olsun canım
Yena ablacım ben oğluşunun hasta olduğunu görmemişim kusura bakma geçmiş olsun kıyamam
Eki Görüntüle 604986
bu karikatürü görünce ceco geldi aklıma
biz de mi damacana ile dolaşsak
benödemelerimi yaptım.. evimi topladım..şimdi bi kahve içiyorum..
akşama bir arkadaşım balık yemeğe davet etti.. artık arkadaşlarım da diyetime dikkat ediyorlar
selamün aleykümmm....
herkes ne kadar enerjik bugünn...maşaallah....
ben daha kahvaltımı yapamadımm....gece kuzum uyutmadı...sabah baktım hanımlar yatıyolar güzel güzel bende yattım....11de kalktık büyük kızı yedir hazırla okula gönder derken bu saat olmuşş...yumurta koymuştum haşlansın diye...şimdi gidip bi güzel kahvaltımı yapıcam sonrada sporumu yapıcam inş...hava çok güzel tam yürüyüşlük ama kuzumla zorbırakabileceğim biri olsaydı hemen atardım kendimi dışarı...
evde oturmaktan sıkıldımm...yakınımda kimsemde yok...en çok bi markete gidip geliyorum...oda haftada bir falan....neyseki bu hafta sonu görümcemin sınavı var ve onu ben götürücemm...çocukları anneme bırakıcam...(annem ve k.valide altlı üstlü oturuyolar)zaten özledik çocukları diyolardı iki gün uğraşıp dursunlar bakem öyle uzaktan bana bol keseden atıp tutuyolardıı....ay çok fesat oldum yaa....iki gün değişiklik olcak bana sınav sonrasıda takılırız biraz...öyle düşünüyoruz..özledik zaten birbirimizi...15 günde bir biraraya geliyoruz ama hep yemek telaşesi misafirler çocuklar falan derken 10 dakka oturup konuşmaya fırsat olmuyodu acısını çıkarıcaz nasipse sevgilimden behsediyomuşum gibi oldu ama napimm tek dostumdur kendisi...
selam hanımlar
allahaşkına bana diyette sabah kahvaltısı olarak ne yiyebileceğimi söyleyin
peynir zeytin tarzı kahvaltı sevmiyorum
yumurta da haftada 2 kez falan yenmeliymiş çok yenmemeliymiş
eee ne yicem ben?
kare kepekli ekmekle ve lıgt kaşarla tost yapsam olur mu?
ne yiceeeem
bu sabah istanbulda güzel bir hava var ama yanımda yürüyecek kimse yok ,halen öksürügüm gitmedi .dukan diyeti yapıcaktım canan karatayı tv dinleyince karatay yapıyorum ,çok güzel doyuyorum 5 saat acıkmıyorum .aralarda ayran yada süt ,bitki çayları içiyorum hedefim bu hafta 98
Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.
Mesela fatura falan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca yükü torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salanlorı, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama da yemek yapmaya fırsat bulamazlar. Akşam eşleri eve geldiğinde bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine. Hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler.
Kocasının ya da sevgilisi olan adamın hayatlarını karartırlar. Çünkü o güçsüz kadın kırılgan bir kadındır, ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Oysa bilmezler ki güçlü kadınlar kurdların ilgisini çeker..
Onlar için sadece, zayıf kadın koruyup kollanmalıdır her an !
Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar içlerin de kopan fırtınalarla tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar !
GÜÇLÜ KADINLAR
Aylin KOTİL
bi alıntı yapıp sizle paylaşmak istedim evet ben güçlü bi kadınım sanırım kendimi gördüm iyimi kötümü tartışılır tabisi
Bu yumurta mevzusuda baya sarpa sardı... Bi dr. der hergün ye digeri der yeme..bu doktorların sağı solu belli olmuyor...
kim ne derse desin ben hergün sabah bir adet yumurta yiyorum. Eger kollestorolün yoksa sende yiyebilirsin.
Beyaz peyniri hiç mi sevmiyorsun?
Benim ailem çok peynir tüketir ve bizim ailede kadinlarında yaşlanıca kemik erimesi olmaz... geçenlerde doktara gitim. calsiyum vs. kan testlerim yapildi. doktor ha maşşallah kemiklerine dedi
Tost konusunda ben bişe diyemiyeceğim...
Kızlar sırf yalnız olmamak için geldim azmettim üye oldum foruma. Yıllardır denediğim diyet listeleri sporlar derken elimde gene kalmıştı sıfır. 1 hafta önce elimi belime koyup yaparım ben bunu dedim. Listesiz, ekmeği şekeri unu keserek, 6 öğün yiyerek bir de haftanın 4 günü 40 dakika yürüyüş ile yola çıktım. 91 kiloyla başladım yavaş yavaş gitmeyi düşünüyorum. Önce 85'i göreyim sonra 75. Hedefim şuan için 75 sonrası için düşünücem bakalım tekrar.
Bana da şans dileyin destek olun. Yaşamayan bilemez. Daha 23 yaşındayım ve 90 kilo olmak istemiyorum! İnşallah hepimiz başarırırz!
Herkese çok öpücükler.
Derin
selam hanımlar
eee ne yicem ben?
ne yiceeeem
ya canım yumurtanın sarısı yağlı diye sırf beyazını ye diyen var vs ama zaten her gün yumurta da yiyemem sanırım fazla gelir gibime geliyor... peyniri severim ben aslında ama diyette yenecek peynir hangisi olabilir? bir de ne kadar kaç dilim ekmek yiyorsunuz? yani kepekli çavdar vs?
Kızlar sırf yalnız olmamak için geldim azmettim üye oldum foruma. Yıllardır denediğim diyet listeleri sporlar derken elimde gene kalmıştı sıfır. 1 hafta önce elimi belime koyup yaparım ben bunu dedim. Listesiz, ekmeği şekeri unu keserek, 6 öğün yiyerek bir de haftanın 4 günü 40 dakika yürüyüş ile yola çıktım. 91 kiloyla başladım yavaş yavaş gitmeyi düşünüyorum. Önce 85'i göreyim sonra 75. Hedefim şuan için 75 sonrası için düşünücem bakalım tekrar.
Bana da şans dileyin destek olun. Yaşamayan bilemez. Daha 23 yaşındayım ve 90 kilo olmak istemiyorum! İnşallah hepimiz başarırırz!
Herkese çok öpücükler.
Derin
selam hanımlar
eee ne yicem ben?
ne yiceeeem
Herkese çok öpücükler.
Derin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?