Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba gizem o uyku sorunu yokmu ahh ahhh sen 2gundur oyleymıssın ben yıllardır oyle ya hıcmı yorulmazsın arkadasım dıyorum kendıme yat yok ctesı pazar fark etmez erkenden ayaktayım ve cok gec uyuyorum bıldıgın gec saat ama 3 4 gıbı sabah uyanıyorum 7:40da cık cık cık enerjı patlaması dıyorum ben buna enerjim fazla geliyor benim gözlerimin altından hele hiç bahsetmiyorum okadar yani

aynurcumm hoş geldiiinnn...son günler ya....kaç aydır çok sıkmışsındır kendini şimdide vucut kendini salmış olabilir....

oh oh maşallah...
brokolinin kaynatma suyu, ilk kez duyuyorum... zayıflatma özelligimi var yoksa sadece vitamin mi?
ben brokoliyi buharda pişiriyorum...

canım bildiğim kadar brokolli suyu prostata iyi geliyo... dedem hastayken çok kullanmıştık ama bize yararı nedir bilmiyorumm...

Buharda değilde fazla suda kaynattığım için brokolide bulunan mineraller suda kalıyor. Bilimsel olarak açıklaması buymuş , bende bulaşıkları toplarken suyunuda bardağa doldurdum içiverdim mineraller ziyan olmasın

çok güldüm....

Brokoli için, kanser tevdavilerined öneriliyordu. Fakat geçen hafta gene yeni bir furya çıktı.. brokolinin hiç bir faydasi yokmus diye...
Bu doktorlar pirim yapmak için işte böyle bi batıp bi çıkıyorlar.

ivittt iviiiit bu şarkıydı işteeee. form çayımı yudumlarken söylüyorum şu anda gızz sen nasılsın bakım kocişin geldimi senin gelmiştir herhalde yaa maşallah bende bi kısa dönem askerlik kadar yok oldum yaaa

bidahakine hep beraber gitcez karayiplere miamilere filan. ben seni, sizi herkesi özledim cecoşum. senin cadı nasıl günlük maceralarınız nasıl gidiyor kitap çıkarcaz sizin anılardan unutma

bu aradaa mery ve sultan napıyor. ( hurrem emine sultanı diyorum hee ) merak ettim onları.

bide yena ablaaaaaaaaaaaaaaaaa nabıon gııııı

selammmmm kızlarrr...

Banucum daha iyiisn inş iyi olmana sevindim...

Nursenacım çantalarında papuçlarında çok güzel iyi günlerde eskisinler...

Bugünki menüm...

Kahvaltı
tam bugday ekmek
yağsız peynir
yeşilzeytin
salatalık.domates
şekersiz çay..

Ara
şekersiz türk kahvesi

öğle
yağsız kepekli makarna
bol yeşil salata...tas kase falan demiyorum bir leğennn...:))))

ara
acıkırsam çekmecemde elma ve sunta bisküvi var...:)) yani eti form...

Akşam
ne yiyeceğimi düşünüyorum evde bezelye yemeği var ama kıymalı diyette bezelye dkkatli yenmesi gereken bir sebze montide kıymalı olması dahada sakıncalı ben pişirmiş olsam kıymasız yapardım ama kızkardeşim verdi evde yenmemiş biz kardeşlerimle aynı apt oturduğumuz için birbirimize yemek paslaşırız ziyan olmasın dökülmesin diye..
Neyse bezelye ve marul diyeyim...

Bizim macerelar ful devam hakikaten şu zayıflama maratonunu bitireyimde ufak ufak başlıyayım maceraları bir kenara yazayım özellikle kaynanayla ilgili olanları eşime bile diyorum bunları hep yazıp kitap haline getireceğim ve bir kaynana kabusu gibi bir isim bulup yayınlayacağım diye gülüyor valla anam sağken yaparsan ikinci kitabını çıkarmadan seni öldürür diye

Sultanımız iyi maşallah buralarda oluyor genelde
Merryciğim çok şükür kendini toparladı oda döndü aramıza bu ara devamsızlık yapsada kendini iyi hissettiğini bile bilmek yetiyor bize
Yenacığım zaten topiğimizin demir başı onsuz olmaz buralar Barış biraz rahatsızdı birkaç gündür ama şükür oda iyileşti Yena işe başladığından ( gece çalışıyor ) fırsat buldukca aramıza katılıyor ve tabiki listemizide o kadar yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor sağ olsun

aynen şekerimm baya baya kısa dönem askerlik kadar kayıplara karıştınn

eşim yarın akşam bitiriyor ama cuma sabahı çıkacak inşAllaahh

sana şarkı eşliğinde nice form çayları diliyorum bebeemm

muhtar hanım yaaa şu forumda bi başkanlık felan seçseler oyum sana yeminle senin kaynana devam mı hala ya pes etmiyor mu ama bak bişi diyimmi bence kaynanan bu topiği görüp yorumları görse hepimizi topa tutar

merycim iyise tamam ya sorun yok çok merak ediyordum. yena abla o işe başladı sanırım. diyordu ben gitmeden tee ozamanlar gidicem akşam çalışması olan iş. sanırım orda. hayırlısı ya barışada geçmiş olsun diyelim.

sultan uyuyor bence sultaaaaaaann pabucu yarım çık dışarıya oynayalımm nişan söz bişi yapmadı dimi vallaha fururum heee depresyona sokmasın beni gelir gelmez

oooo şafak doğan güneşşş desene vaaaaayy çok sevindim. eee neler yapcan nasıl karşılıcan ayy çok heyecanlı aşıklar kavuşçakk

Çok tatlısınız hepiniz kızlar, teşekkür ederim. daha güzelleri hepinizin olsun inşallah :)

Xay abla kolay gelsin sana, çok güzel telaşlar bunlar dediğin gibi. umarım her şey çok güzel gider.

Aynurum yedin bitirdin günleri, çok az kalmış :) Şu iki gün de çabucak geçer inşallah canım benim :)

oooo şafak doğan güneşşş desene vaaaaayy çok sevindim. eee neler yapcan nasıl karşılıcan ayy çok heyecanlı aşıklar kavuşçakk

evet cücüşüm yarın doğan güneş diyecez inşAllahh

yaa bende heyecan yok denecek kadar az, böyle garip duygular içindeyim , hala inanamıyorum geliyor olduğunaaa , hele bi gelsin , gözümle göreyim , kokusunu duyayımm o vakit inanacamm sevdiceğimin , canım kocamın geldiğinee

Esoşumm sağol bebeeem , sizinde gözünüz aydıın olsun inşAllahh

ya sadece 2 gün ama bitirdi beni resmen, birde ben agresiflesiyorum uykusuz oldugumda , sabah esim aradi telefonla nasil oglan diye (oglum gece ateslendi) sen nasilsin diye birde, adama bir küfür etmedigim kaldi sanirim ki yüzüme kapadi telefonu ( artik eve geldiginde pasa pasa özür dilicem oda bana hep söyledigi gibi özür dileyecegin seyleri yapip sonrada özür dilemek anlamsiz dicek, bende her zamanki gibi hatayi görüp anlamak ve özür dilemekte birseydir dicem ve her zaman ki klasik diyologumuzu yapicaz o nazlanicak ben gönlünü almaya calisicam v.s v.s. neyse ben ceco nun dedigini yapip yarin ilk isim bir paket isirgan otu alip aksam 9 da icicem.bu gerginlikle gidersem bosucak kocam beni sanirim DD yüzüm olsa esimi aricam gelirken alsin diye , telefonu acmaz simdi inadindan . yarina kaldi yani.

ya bende eşin gibi düşünüyorum hiç sevmem benden özürdilenmesini ama bazen insanın elinde olmadan oluyor bazı şeyler yapıcak o anda bişey kalmıyor. sen cok daha ıyı bılırsın tabı ama bu sefer özürdileme özürünü başka şekilde kapat nebiliyim sevdiği bişey yapabilirsin yada eve notlar yazıp göreceği yerlere koyabılırsın bu sefer farklı olsun istersen tabı :) hem bence daha cok hoşuna gıdecektır özürdilemeden gönlünü alacaksn :)

DDD ay öldüm gülmekten , ama benim esim gibi biri numunelik oldugu icin kimse tahmin edemez onu normal biri olsaydi kocacim dediklerini severek yapardim ama bundan 1,5 yil önce eve tahtadan yapilmis bir fil figürü almistim. yaklasik 60.cm uzunlugunda oturdugumuz salonda balkon kapisina dogru biryere yerlestirdim ve esim o fili 5 ay sonra fark ettiginde aynen söyle demisti, aaaa ne güzel birsey bulmussun öyle :)))) sanirim hos seyler yazip biryerlere koysam ben öldükten sonra bulur onlari DDD bir keresindede sevdigi birseyi pisirmistim onada söyle demisti hadi hadi senin canin cekti diye yaptin demi DD

papatya çayı uyku getirirr bide yeşil çayı akşam tüketiyosan uykusuzluk yapıyorrr daha erken tüket uykusuzluk zorrr
çok güzel güle güle kullan burda kış bitti nerdeyse bot mevsimi geçti baharlık ayakkabılara dönüyoruz yavaştan hava dün 21 dereceydii
kara alışmışım ya bana hala yaz geliyo buralar
CANIM sende güle güle giyin ayakkabılarını valla hoş duruyo aslında bende istiyorum şöyle hafif topuklu bişey ama ayak deve ayağı gibi olunca malesef bulmakta zor oluyo neyse bi denk gelir belki bi yerden
aman sorma bende 40 giyiyorum ama bunlar 39 oldu ayağıma bide taraklı maşşallah osmanlı ayağı diyorum bende ayağıma:)))))))
valla 1 mill de terlemiyorum kiiii 2.milde terliyip coşuyorum 3. mil ite kaka zorla yapıyorum uyuşuk uyuşuk ama zaten oda daha yavaş olduğundan bitiyooo 3 mil bi başladım hala öle devam ediyorum sabit fikirliyim sanırım başka yapmıyorum
geçen ben 1001 çeşit diye 1 milyoncu gibi yerden buldum iyimi:)))))))

ohh maşşallah hadi bitirdinn
nedense bende bazı görevlerde olaylarda sıkarım eşim geldi gelecek derken ağlamamaya çalışırım falan eşime güçlü olduğumu gösteririm amma görevden gelceği gün artık birikmiş olan sitresin vermiş olduğu etkimidir nedir pilim biter elim kolum kalkmaz olur nasıl olsa geldi sağ sağlıim diye rahatlıktanmıdır nedirr analmama eşim takılır bana ben gideyimm geri telefonda gelmeden daha heycanlı konuşuyodun falan der:))
şımartmamak lazıımmm diiimiii

neyse bi sağ salim gelsin bi sarıl kocişine unutursun herşeyiiii inşallahhhh

canım benimm üzmek istemezdim senii :26::26::26:

ama napayım 5 ayda çook zorlandım , düşünki kocam cuma sabah çıkıyor ama bende hala şaşkınlık var :44::44::44:
hele bi geeeellssiinnnnn

askerlik sorununuzu evlenmeden önce hallederseniz sizin açınızdan daha iyi olur , inan evlendikten sonra çooook zoorr

Hee yaaa sorma Kaynanatör hala ümitli oğluşunu bir gün boşatabilecek diye hayal dünyası işte ne yapacaksın
10 gün önce kızıyla Singapura gitti ( kızı orada yaşıyor şimdilik eşinin işinden dolayı ama yaza Canadaya geçeceklermiş )
Şimdi eşimin teyzesini aradım Ananneye pazar uğrayamadım ne yapıyorlar diye de o söyledi Kv gider gitmez orada hastalanmış ve 1 haftadır iğne yiyormuş hatun okadar hava atıyordu orası sıcacık siz burada donarken biz balkonda keyif yapacağız her gün gezeceğim dışarda yemeklere gideceğiz diye ama gittiği günden beri hiç bir yere gidememiş
Ablası bile diyor iyi oldu ona havasından geçilmiyordu Annemin ahını alıp gitti kadıncağız gittiğinden beri ağlıyor ölsem umuru değil diye gitmeden evvel öyle bir mevzu olmuş ben singapurdayken ölürsede artık gömersiniz benim kızım babasına yetişemedi de ne oldu bende gelemem gömersiniz olur biter demiş Kadıncağız hakkımı helal etmiyorum diyip duruyormuş yattığı yerde.
Dedim belim haftasonuna kadar iyileşsin ben gelirim biraz moralini düzeltirim diye
Yazık kadıncağızın ertesi güne bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ne gerek var üzmeye
Allah islah etsin diye dua ediyorum ama o bu saaten sonra değişmez bence.
Düşünsene gittiğinden beri oğlunu bile aramıyor ( hastalandığından bile haberi yok eşimin ) ki burdayken devamlı sitem ediyordu eşime iki gün aramazsa

Canım üzüldüm eşinle tartışmana ama bazen bende heheyleniyorum yalan yok
Sen iyisimi bir mesaj at en azından uykusuzluktan çok sinirlerim bozuldu aşkım kusura bakma diye bir ikide güzel söz oturt sonuna ki gelene kadar azcık yumuşasın enişte gelene kadar
Sonrası nasılsa kolay
Korkma korkma benimki boşamadıysa seninki hiç boşamaz huysuzlukta yapsak seviyor herifler bizi yaa benimki hatta hep der şeytantüyü var kız sende istesemde sana gerçek anlamda kızamıyorum diye birde cümlenin sonuna maymun derse tamamdır barıştığımızın sinyalidir

hahhaa süper ne kadar ilgiliymişşş aman bu erkekler hep aynııı süs eşyasını gereksiz bulur benimkide hoş her taşınmaya kıırıldığı için sanırrımm adam bıktı para saçmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…