günaydin arkadaslar herkese bol verimli günler diliyorum. nursena ayaginda eskisin ayakkabilarin :) poseidon bizde didisiyoruz bazen esimle, aman bosver erkek milleti iste. ya kizlar bana bir akil verin ben geceleri uyuyamiyorum 2 gecedir, acliktan digil ama. sabah 04.30 civari kalkiyorum 2 gündür, sonrada uyuyamiyorum. aksama kadar pestilim cikiyor yataga ölü gibi gidiyorum ama gene sabah o saatte kalkiyorum(( gözlerim alti morarmaya basladi
oh oh maşallah...
brokolinin kaynatma suyu, ilk kez duyuyorum... zayıflatma özelligimi var yoksa sadece vitamin mi?
ben brokoliyi buharda pişiriyorum...
aynurcumm hoş geldiiinnn...son günler ya....kaç aydır çok sıkmışsındır kendini şimdide vucut kendini salmış olabilir....
canım bildiğim kadar brokolli suyu prostata iyi geliyo...dedem hastayken çok kullanmıştık ama bize yararı nedir bilmiyorumm...
aynurcumm hoş geldiiinnn...son günler ya....kaç aydır çok sıkmışsındır kendini şimdide vucut kendini salmış olabilir....
canım bildiğim kadar brokolli suyu prostata iyi geliyo...dedem hastayken çok kullanmıştık ama bize yararı nedir bilmiyorumm...
canımm hoşgeldin tekrardann , burdan kaçanlar kilo alıp dönüyorlarr , bi daha bu hatayı yapma bebeemm
şarkı sana gelsinn ; SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADAARRRRR
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ahanda kaçak yuvaya dönmüş
Üzülme canım inşallah tekrar birlikte veririz hatta bu sefer fazlasını veririz ama bak bir daha karayiplere kaçmak yok
Sürüden ayrılanı kurt kapıyor maalesef
Hedefe ulaşana kadar devamhatta sonrasında da devam
Özlettin kendini bu arada
..
ivittt iviiiit bu şarkıydı işteeee. form çayımı yudumlarken söylüyorum şu andagızz sen nasılsın bakım kocişin geldimi senin gelmiştir herhalde yaa maşallah bende bi kısa dönem askerlik kadar yok oldum yaaa
bidahakine hep beraber gitcez karayiplere miamilere filan. ben seni, sizi herkesi özledim cecoşum.senin cadı nasıl günlük maceralarınız nasıl gidiyor kitap çıkarcaz sizin anılardan unutma
bu aradaa mery ve sultan napıyor. ( hurrem emine sultanı diyorum hee) merak ettim onları.
bide yena ablaaaaaaaaaaaaaaaaa nabıon gııııı
ivittt iviiiit bu şarkıydı işteeee. form çayımı yudumlarken söylüyorum şu andagızz sen nasılsın bakım kocişin geldimi senin gelmiştir herhalde yaa maşallah bende bi kısa dönem askerlik kadar yok oldum yaaa
Bizim macerelar ful devamhakikaten şu zayıflama maratonunu bitireyimde ufak ufak başlıyayım maceraları bir kenara yazayım özellikle kaynanayla ilgili olanları eşime bile diyorum bunları hep yazıp kitap haline getireceğim ve bir kaynana kabusu gibi bir isim bulup yayınlayacağım diye gülüyor valla anam sağken yaparsan ikinci kitabını çıkarmadan seni öldürür diye
Sultanımız iyi maşallahburalarda oluyor genelde
Merryciğim çok şükür kendini toparladı oda döndü aramızabu ara devamsızlık yapsada kendini iyi hissettiğini bile bilmek yetiyor bize
Yenacığım zaten topiğimizin demir başıonsuz olmaz buralar Barış biraz rahatsızdı birkaç gündür ama şükür oda iyileşti Yena işe başladığından ( gece çalışıyor ) fırsat buldukca aramıza katılıyor ve tabiki listemizide o kadar yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor sağ olsun
aynen şekerimm baya baya kısa dönem askerlik kadar kayıplara karıştınn
eşim yarın akşam bitiriyor ama cuma sabahı çıkacak inşAllaahh
sana şarkı eşliğinde nice form çayları diliyorum bebeemm
oooo şafak doğan güneşşş desene vaaaaayy çok sevindim. eee neler yapcan nasıl karşılıcan ayy çok heyecanlı aşıklar kavuşçakk
Çok tatlısınız hepiniz kızlar, teşekkür ederim. daha güzelleri hepinizin olsun inşallah :)
Xay abla kolay gelsin sana, çok güzel telaşlar bunlar dediğin gibi. umarım her şey çok güzel gider.
Aynurum yedin bitirdin günleri, çok az kalmış :) Şu iki gün de çabucak geçer inşallah canım benim :)
evet cücüşüm yarın doğan güneş diyecez inşAllahh
yaa bende heyecan yok denecek kadar az, böyle garip duygular içindeyim , hala inanamıyorum geliyor olduğunaaa , hele bi gelsin , gözümle göreyim , kokusunu duyayımm o vakit inanacamm sevdiceğimin , canım kocamın geldiğinee
beni benden aldın yav sen bu yazdığınla gözlerim doldu bende nişanlı yolu gözlüyorum öyle bi gelse dıyorum bı gorsem çok özledım galıba askerlık cok daha zor olsa gerek ve benım boncuğum daha askerlık yapmadı ozamanları düşünemedım hıc ...
merhaba gizem o uyku sorunu yokmu ahh ahhh sen 2gundur oyleymıssın ben yıllardır oyle ya hıcmı yorulmazsın arkadasım dıyorum kendıme yat yok ctesı pazar fark etmez erkenden ayaktayım ve cok gec uyuyorum bıldıgın gec saat ama 3 4 gıbı sabah uyanıyorum 7:40da cık cık cık enerjı patlaması dıyorum ben buna enerjim fazla geliyorbenim gözlerimin altından hele hiç bahsetmiyorum okadar yani
ya sadece 2 gün ama bitirdi beni resmen, birde ben agresiflesiyorum uykusuz oldugumda , sabah esim aradi telefonla nasil oglan diye (oglum gece ateslendi) sen nasilsin diye birde, adama bir küfür etmedigim kaldi sanirim ki yüzüme kapadi telefonu( artik eve geldiginde pasa pasa özür dilicem oda bana hep söyledigi gibi özür dileyecegin seyleri yapip sonrada özür dilemek anlamsiz dicek, bende her zamanki gibi hatayi görüp anlamak ve özür dilemekte birseydir dicem ve her zaman ki klasik diyologumuzu yapicaz o nazlanicak ben gönlünü almaya calisicam v.s v.s. neyse ben ceco nun dedigini yapip yarin ilk isim bir paket isirgan otu alip aksam 9 da icicem.bu gerginlikle gidersem bosucak kocam beni sanirim DD yüzüm olsa esimi aricam gelirken alsin diye , telefonu acmaz simdi inadindan . yarina kaldi yani.
ya bende eşin gibi düşünüyorum hiç sevmem benden özürdilenmesini ama bazen insanın elinde olmadan oluyor bazı şeyler yapıcak o anda bişey kalmıyor. sen cok daha ıyı bılırsın tabı ama bu sefer özürdileme özürünü başka şekilde kapat nebiliyim sevdiği bişey yapabilirsin yada eve notlar yazıp göreceği yerlere koyabılırsın bu sefer farklı olsun istersen tabı :) hem bence daha cok hoşuna gıdecektır özürdilemeden gönlünü alacaksn :)
papatya çayı uyku getirirr bide yeşil çayı akşam tüketiyosan uykusuzluk yapıyorrr daha erken tüket uykusuzluk zorrrgünaydin arkadaslar herkese bol verimli günler diliyorum. nursena ayaginda eskisin ayakkabilarin :) poseidon bizde didisiyoruz bazen esimle, aman bosver erkek milleti iste. ya kizlar bana bir akil verin ben geceleri uyuyamiyorum 2 gecedir, acliktan digil ama. sabah 04.30 civari kalkiyorum 2 gündür, sonrada uyuyamiyorum. aksama kadar pestilim cikiyor yataga ölü gibi gidiyorum ama gene sabah o saatte kalkiyorum(( gözlerim alti morarmaya basladi
çok güzel güle güle kullan burda kış bitti nerdeyse bot mevsimi geçti baharlık ayakkabılara dönüyoruz yavaştan hava dün 21 dereceydiiNursenacım ayakkabıların çok hoşmuş, güle güle kullan :)
benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 606627
aman sorma bende 40 giyiyorum ama bunlar 39 oldu ayağıma bide taraklı maşşallah osmanlı ayağı diyorum bende ayağıma:)))))))CANIM sende güle güle giyin ayakkabılarını valla hoş duruyo aslında bende istiyorum şöyle hafif topuklu bişey ama ayak deve ayağıgibi olunca malesef bulmakta zor oluyo neyse bi denk gelir belki bi yerden
valla 1 mill de terlemiyorum kiiii 2.milde terliyip coşuyorum 3. mil ite kaka zorla yapıyorum uyuşuk uyuşuk ama zaten oda daha yavaş olduğundan bitiyooo 3 mil bi başladım hala öle devam ediyorum sabit fikirliyim sanırım başka yapmıyorumselamünaleykümmm....
bugün bende güzel başladım güne....nerdeyse aylar sonra kuzucumun gece uyuyacağı tuttu tabi bende uyudum bigüzell ve sabah çok dinç uyandımm...hasret kalmışım güzel bi uykuyaa
diyete ilk başladığım da platesede başlamıştım bir ayda çok güzel sonuçlar aldım...güzel sıkıştırdı topladı vücudumu ama sonra kuzular hastalandı sonraki bir ayda 5 yada 6 kere anca yapabildim...sonra tekrar silkelenip kendime geldim ve düzenli yapıyorum şimdi vee artı olarak lesli 1 mil yapıyorum...dışarı çıkamayınca evde yürüyüş olsun hesabıı
Afiyet olsun canımm..o ilaçları bende kullandım canım...özelden cevap yazdım sana ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmedii
canım ayakkabıların ayağında paralansın güle güle kullan...yaa 3mil sıkıcı olmuyomu ben bazen bir milde bile sıkılıyorum...gerçi ben önce plates yapıp arkasından bir mil yapıyorumvakit yetmiyo yoksa onuda artırmayı düşünmüştüm ama olmadı....:26:
esracımm sende güle güle kullan canım ayağında paralansınlarr
geçen ben 1001 çeşit diye 1 milyoncu gibi yerden buldum iyimi:)))))))teşekkür ederimmmkeşke yakın olaydık iyi olurdu ya yürürdük valla. dışarı cıkasım gelmiyor hiç tek basıma. leslie bacı var evde takılıyoruz onla
bolll boooooooll yedimramazan ayından önce yapmıştım isveç diyeti. 3 hafta felan yapmıştım 6 kilo vermiştim. ( ah ahh ne az görünüyor ne azimle ne zorluklarla vermiştim ben onu halbuki ) sonra araya ramazan girdi. ramazan bitti ben hala devam yemeye. kilo verebildigimide gördüm ya nasılsa veriyorum başlarım haftaya diye diye sürekli erteledim. ha başladım ha başlıcam diyete derken bugünlere geldik, hepsini geri almışım. üstünede çıkmışım sanırım. 95 kiloydum en son tartıldıgımda, tartının pilide bitti. tartılamıyorumda. ya bu piller nerde bulunuyor bilen varmı yuvarlak metal bişi. bulamadım yaa bi türlü..
evet cücüşüm yarın doğan güneş diyecez inşAllahh
yaa bende heyecan yok denecek kadar az, böyle garip duygular içindeyim , hala inanamıyorum geliyor olduğunaaa , hele bi gelsin , gözümle göreyim , kokusunu duyayımm o vakit inanacamm sevdiceğimin , canım kocamın geldiğinee
Esoşumm sağol bebeeem , sizinde gözünüz aydıın olsun inşAllahh
beni benden aldın yav sen bu yazdığınla gözlerim doldu bende nişanlı yolu gözlüyorum öyle bi gelse dıyorum bı gorsem çok özledım galıba askerlık cok daha zor olsa gerek ve benım boncuğum daha askerlık yapmadı ozamanları düşünemedım hıc ...
muhtar hanım yaaaşu forumda bi başkanlık felan seçseler oyum sana yeminle senin kaynana devam mı hala ya pes etmiyor mu ama bak bişi diyimmi bence kaynanan bu topiği görüp yorumları görse hepimizi topa tutar
merycim iyise tamam ya sorun yok çok merak ediyordum. yena abla o işe başladı sanırım. diyordu ben gitmeden tee ozamanlar gidicem akşam çalışması olan iş. sanırım orda. hayırlısı ya barışada geçmiş olsun diyelim.
sultan uyuyor bence sultaaaaaaann pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmnişan söz bişi yapmadı dimi vallaha fururum heee depresyona sokmasın beni gelir gelmez
ya sadece 2 gün ama bitirdi beni resmen, birde ben agresiflesiyorum uykusuz oldugumda , sabah esim aradi telefonla nasil oglan diye (oglum gece ateslendi) sen nasilsin diye birde, adama bir küfür etmedigim kaldi sanirim ki yüzüme kapadi telefonu( artik eve geldiginde pasa pasa özür dilicem oda bana hep söyledigi gibi özür dileyecegin seyleri yapip sonrada özür dilemek anlamsiz dicek, bende her zamanki gibi hatayi görüp anlamak ve özür dilemekte birseydir dicem ve her zaman ki klasik diyologumuzu yapicaz o nazlanicak ben gönlünü almaya calisicam v.s v.s. neyse ben ceco nun dedigini yapip yarin ilk isim bir paket isirgan otu alip aksam 9 da icicem.bu gerginlikle gidersem bosucak kocam beni sanirim DD yüzüm olsa esimi aricam gelirken alsin diye , telefonu acmaz simdi inadindan . yarina kaldi yani.
DDD ay öldüm gülmekten , ama benim esim gibi biri numunelik oldugu icin kimse tahmin edemez onu normal biri olsaydi kocacim dediklerini severek yapardim ama bundan 1,5 yil önce eve tahtadan yapilmis bir fil figürü almistim. yaklasik 60.cm uzunlugunda oturdugumuz salonda balkon kapisina dogru biryere yerlestirdim ve esim o fili 5 ay sonra fark ettiginde aynen söyle demisti, aaaa ne güzel birsey bulmussun öyle :)))) sanirim hos seyler yazip biryerlere koysam ben öldükten sonra bulur onlari DDD bir keresindede sevdigi birseyi pisirmistim onada söyle demisti hadi hadi senin canin cekti diye yaptin demi DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?