canım benimm üzmek istemezdim senii :26::26::26:
ama napayım 5 ayda çook zorlandım , düşünki kocam cuma sabah çıkıyor ama bende hala şaşkınlık var :44::44::44:
hele bi geeeellssiinnnnn
askerlik sorununuzu evlenmeden önce hallederseniz sizin açınızdan daha iyi olur , inan evlendikten sonra çooook zoorr
Hee yaaa sorma Kaynanatör hala ümitli oğluşunu bir gün boşatabilecek diyehayal dünyası işte ne yapacaksın
10 gün önce kızıyla Singapura gitti ( kızı orada yaşıyor şimdilik eşinin işinden dolayı ama yaza Canadaya geçeceklermiş)
Şimdi eşimin teyzesini aradım Ananneye pazar uğrayamadım ne yapıyorlar diye de o söyledi Kv gider gitmez orada hastalanmış ve 1 haftadır iğne yiyormuşhatun okadar hava atıyordu orası sıcacık siz burada donarken biz balkonda keyif yapacağız her gün gezeceğim dışarda yemeklere gideceğiz diye ama gittiği günden beri hiç bir yere gidememiş
Ablası bile diyor iyi oldu ona havasından geçilmiyordu Annemin ahını alıp gitti kadıncağız gittiğinden beri ağlıyor ölsem umuru değil diyegitmeden evvel öyle bir mevzu olmuş ben singapurdayken ölürsede artık gömersiniz benim kızım babasına yetişemedi de ne oldu bende gelemem gömersiniz olur biter demiş Kadıncağız hakkımı helal etmiyorum diyip duruyormuş yattığı yerde.
Dedim belim haftasonuna kadar iyileşsin ben gelirim biraz moralini düzeltirim diye
Yazık kadıncağızın ertesi güne bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ne gerek var üzmeye
Allah islah etsin diye dua ediyorum ama o bu saaten sonra değişmez bence.
Düşünsene gittiğinden beri oğlunu bile aramıyor ( hastalandığından bile haberi yok eşimin ) ki burdayken devamlı sitem ediyordu eşime iki gün aramazsa
Canım üzüldüm eşinle tartışmana ama bazen bende heheyleniyorumyalan yok
Sen iyisimi bir mesaj at en azından uykusuzluktan çok sinirlerim bozuldu aşkım kusura bakma diyebir ikide güzel söz oturt sonuna ki gelene kadar azcık yumuşasın enişte gelene kadar
Sonrası nasılsa kolay
Korkma korkma benimki boşamadıysa seninki hiç boşamazhuysuzlukta yapsak seviyor herifler bizi yaa benimki hatta hep der şeytantüyü var kız sende istesemde sana gerçek anlamda kızamıyorum diye birde cümlenin sonuna maymun derse tamamdır barıştığımızın sinyalidir
DDD ay öldüm gülmekten , ama benim esim gibi biri numunelik oldugu icin kimse tahmin edemez onu normal biri olsaydi kocacim dediklerini severek yapardim ama bundan 1,5 yil önce eve tahtadan yapilmis bir fil figürü almistim. yaklasik 60.cm uzunlugunda oturdugumuz salonda balkon kapisina dogru biryere yerlestirdim ve esim o fili 5 ay sonra fark ettiginde aynen söyle demisti, aaaa ne güzel birsey bulmussun öyle :)))) sanirim hos seyler yazip biryerlere koysam ben öldükten sonra bulur onlari DDD bir keresindede sevdigi birseyi pisirmistim onada söyle demisti hadi hadi senin canin cekti diye yaptin demi DD
90,1 kiloyum...Ama şu an bebişi emzirdiğim için diyet yapamıyorum....Yinede bu konuya abone olmalıyım dedim...
Sevgiler...
gizemmm çok güldüm yemek olayı neysede eve alınan 60 cm boyundakı eşyayı nasıl göremez. anam sen en guzelı ozurunu dıle o naz yapsın özürdileyeceksen yapmıcaksın desın en azından bılsın :) yanı özürdilediğini, benim dediğimi yapsan görmeyecek :)
mraba ben yenı geldım braz acemiyımama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız
Nursenacım ayakkabıların çok hoşmuş, güle güle kullan :)
benim de istediğim bot geldi dün. çok sevdim. fotosunu çekip ekleyeyim, özendim senden :) bakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 606627
Hurremsultan2012 merhaba az önce doktorumla görüstüm önümüzdeki pazartesi sabah randevu aldim.ne demek istedigimi anladilar . pazartesi gerekli olan hersey yapilacak, ondan sonra sana neyin ne oldugunu ne yapildigini ve ne yapilacagini ayrintili olarak buraya yazicam. ama buradada yapilabilcek birseyler varmis, birden fazla secenek hatta. hadi canim insallah pazartesi ögrencez hemen yazarim sana. merak etme vericez bu kilolari.
bu aradaa mery ve sultan napıyor. ( hurrem emine sultanı diyorum hee) merak ettim onları.
Bizim macerelar ful devamhakikaten şu zayıflama maratonunu bitireyimde ufak ufak başlıyayım maceraları bir kenara yazayım özellikle kaynanayla ilgili olanları eşime bile diyorum bunları hep yazıp kitap haline getireceğim ve bir kaynana kabusu gibi bir isim bulup yayınlayacağım diye gülüyor valla anam sağken yaparsan ikinci kitabını çıkarmadan seni öldürür diye
Sultanımız iyi maşallahburalarda oluyor genelde
Merryciğim çok şükür kendini toparladı oda döndü aramızabu ara devamsızlık yapsada kendini iyi hissettiğini bile bilmek yetiyor bize
Yenacığım zaten topiğimizin demir başıonsuz olmaz buralar Barış biraz rahatsızdı birkaç gündür ama şükür oda iyileşti Yena işe başladığından ( gece çalışıyor ) fırsat buldukca aramıza katılıyor ve tabiki listemizide o kadar yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor sağ olsun
Canim ayakkabin hayirli olsun, aslinda banada lazim bu tür bi ayakkabi, ama simdilik havalar daha cok cok soguk, karda yagiyor arada bi,
cizme giyoruz,
ancak marttan sonra felan böyle spor lazim,
chucks aliyim diyorum allstar, ama o uzunlu olanindan degilde, bu boyutunda olanini düsünüyorum bakalimmmmm emin degilim
Esracim sende güle güle kullan botlarini inan bunlara cok bayildim :)
tam benim aradigim tarzda bisey aslinda bu, hafif topuklu, $IK ve yinede cok rahatsiz etmeyen cinsten,
banada lazim bu ayakkabidan, ama böyle güzelini henüz hic göremedim :))
canim sendemi yaptiracaksin insulin direnci testini ?? ne dedi yani kanmi alacaklarmis,
ne dedinde anladilar, benim doktorlar malum biraz safta anlamiyorlar hic dedigimi :))
burdada yapilabilecek biseyler varmis dedin onu anlamadim neyi kastettin canim?
oooooooooo kimleri görüyorummmmmmm :)))
hosgeldin kiz kacak nerelerdeydinnnn
ben hala buralardayim ama gidim gidim pek ilerliyemedim ne yalan söylim :))
98 de takili kaldim, ne aliyorum ne veriyorum, bi adim ileri gitsem bi adim geri gidiyorum,
yapisti kaldi lanet kilolar
bu arada evlenmedim merak etme
ama senide benden önce vermemhem herifmi var giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canim sendemi yaptiracaksin insulin direnci testini ?? ne dedi yani kanmi alacaklarmis,
ne dedinde anladilar, benim doktorlar malum biraz safta anlamiyorlar hic dedigimi :))
burdada yapilabilecek biseyler varmis dedin onu anlamadim neyi kastettin canim?
ay canim ben su doktor dilini bir türlü aklimda tutamiyorum , yalniz dedigim gibi türk calisanla konustum hani kilo vermek istedigimi ama veremedigimi bir arkadasimdan bir kac tahlil oldugunu duydugumu insulinle ilgili oldugunu anlattim iste, sonra pazartesi icin ac karinla gelip gelemiycegimi sordu, bir kac test ismi saydi. bakicaz iste, ben bana yapilan testlerin isimleri yazdiririm bir kagida unutmayayim diye , sana yazarim onlari. sadece bir test degil ama bir kac test varmis yapilabilcek olan.birde ben Schilddrüse tabletlerimin mg. nin yükseltilmesini isticem,100 den 125 yapilmasini isticem. doz degisimide cok ise yariyormus.
Hürremcigim benim eski bir lafim var...
aa sen niye yanlızsın halami evlenmedin? diyenlere;
Bütün iyi adamları kapmışlar...
Şuan piyasada olanlarda arzalı, ikinci el...
canım benimm üzmek istemezdim senii :26::26::26:
ama napayım 5 ayda çook zorlandım , düşünki kocam cuma sabah çıkıyor ama bende hala şaşkınlık var :44::44::44:
hele bi geeeellssiinnnnn
askerlik sorununuzu evlenmeden önce hallederseniz sizin açınızdan daha iyi olur , inan evlendikten sonra çooook zoorr
ay canim ben su doktor dilini bir türlü aklimda tutamiyorum , yalniz dedigim gibi türk calisanla konustum hani kilo vermek istedigimi ama veremedigimi bir arkadasimdan bir kac tahlil oldugunu duydugumu insulinle ilgili oldugunu anlattim iste, sonra pazartesi icin ac karinla gelip gelemiycegimi sordu, bir kac test ismi saydi. bakicaz iste, ben bana yapilan testlerin isimleri yazdiririm bir kagida unutmayayim diye , sana yazarim onlari. sadece bir test degil ama bir kac test varmis yapilabilcek olan.birde ben Schilddrüse tabletlerimin mg. nin yükseltilmesini isticem,100 den 125 yapilmasini isticem. doz degisimide cok ise yariyormus.
hakikaten öyle be nuhancim,
ben simdiden biktim inan bu laflardan,
25 olcam yakinda, ama insanlar evde kalmis muamelesine coktaaaan basladi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?