ha anladim canim,
bende schilddrüse icin 75 mg hap kullaniyorum,
en son iste eylüldemi ne kan testi yaptirdim, doktorum dedi bu iyi simdilik böyle kalsin dedi,
yoksa aslinda bencede biraz yüksek kullansam kesin verirdim kilo,
peki bu testleri sana bedavami yapcaklar ? Yani duydumki extra test istedimmi parasini kendin ödemek zorunda kaliyormussun,
krankenkassemi ödicekki ??
bu arada hangi eyalette kaliyorsun?
bu arada özlemcim allah yardimcin olsun canim, is bulmak gercekten cok zor, burdada öyle..
asuuuu gene kaçıroyosun heralde uğramadığına göreeee günahınıda almayayımda nirelerdesinn kızzzz angaralım alyazmalım selvi boylum
ya kızlar allah aşkına yaşınızda ne var daha millet 35 de evlenıyor bakmayın sız onlara :) sağlam bi aday olana kadar keyfinize bakın. :)
ben stuttgart tayim , ama para ödeyecegimi hic sanmiyorum, normalinde hani kendi talep ettiginde sen ödüyorsun ama benim doktorum sorun cikarmiyor yani , sonucta ortada görünen bir sorun var. hem bana 65 kilo ideal kilonuz diyip bu kiloya inmek icin para ödetemezler :)hem ayrica kiloa vermemiz sigorta sirketlerinin islerinede geliyor, ben AOK dayim mesela ben bagli oldugum subeyi aradim, konustum yani kilo vermek istedigimi ihtiyacim oldugunu anlattim. iste boy kilo filan sordu, randevu aldim ordanda gelin görüselim dedi bana, AOK hem diyetisyen uzmani hemde spor teklifleri yapiyormus, hatta saglikli yemek pisirmek kurslari bile var (kilolu insanlar icin tamamen ücretsiz) uygun birini secebiliriz hemen, dönem basladiginda sizde baslarsiniz filan dedi.ben olan bitenlerden haberdar ederim seni. ama bagli oldugun sigortayi arayip mutlaka yardim istedigini dile getir, eminim bir sürü angebotlari vardir yani.
Kızlar napıyosunuz bakimmm
Asayiş berkemal miii... Dün kendime koyu yeşil bir mont, lacivert düz bir elbise(bez) ve bot aldım. İş görüşmelerinde giyecek birşeyim yok demiştim ya. Bugün iş görüşmesine gittim İTÜ plazalarda İNG bankasına. Biraz canım sıkıldı orda. Bana soru bile soramadılar gerçi. Mülakat yapan kadın tam bi beyinsizdi. 10 aylık bi prokeymiş. Normalde İNG bankasına girmek çok zormuş, çok zeki olmak ya da çok iyi bi okuldan mezun olmak gerekirmiş. Bu sefer kadroları dolu olduğu için "insan kiralamak" istemişler. Kadın suratıma suratıma on kez insan kiralamak dedi ya. Ben de yani "outsource" dedim. Bozdugumu anlamadı mal kadın. Bana pek soru soramadılar,ben anlattım zaten kendimi. İş güya avrupa yakasındaydı ama ümraniyede çalışılcakmış. Ben beylikdüzündeyim biliyosunuz. Zaten hoş bu işe kabul edilirsem hem maaşı düşük olucak hem de bebek olursa barındırmazlar. Zaten 10 aylık projeymiş. İşi doğru düsürt anlatamadı bile kadın. Neyse yarın aynı firmayla başka bi görüşmeye gidicem. Eski çalıştığım yere çok yakın gayrettepede. Hatta eski iş arkadaşlarımla da görüşücem. Bu hayatta dayın olucakki düzgün bir iş bulasın. Arkadaşım hiç zorlanmadan bi bankada genel müdürlüğe girdi geçen. Çalışma endüstrisi ve ekonomisi mezunu. Ablası o bankada çalışıyor çünkü. Patronu hamile kalırsan hiç sorun olmaz burda demiş.
Umarım bu sene içinde atanırım kızlar, yoksa valla gözümü karartıp öss'ye hazırlanıp öğretmenlik kazanmaya çalışıcam.
Çok tatlısınız hepiniz kızlar, teşekkür ederim. daha güzelleri hepinizin olsun inşallah :)
Xay abla kolay gelsin sana, çok güzel telaşlar bunlar dediğin gibi. umarım her şey çok güzel gider.
Aynurum yedin bitirdin günleri, çok az kalmış :) Şu iki gün de çabucak geçer inşallah canım benim :)
mraba ben yenı geldım braz acemiyımama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız
sağol tatlım böyle telaşlar herkesin başına gelsin
hoşgeldin canım aramızdasın bileben ayşe taze kaynana sende kendini tanıtabilirmisin
evet cücüşüm yarın doğan güneş diyecez inşAllahh
yaa bende heyecan yok denecek kadar az, böyle garip duygular içindeyim , hala inanamıyorum geliyor olduğunaaa , hele bi gelsin , gözümle göreyim , kokusunu duyayımm o vakit inanacamm sevdiceğimin , canım kocamın geldiğinee
Esoşumm sağol bebeeem , sizinde gözünüz aydıın olsun inşAllahh
Esracim sende güle güle kullan botlarini inan bunlara cok bayildim :)
tam benim aradigim tarzda bisey aslinda bu, hafif topuklu, $IK ve yinede cok rahatsiz etmeyen cinsten,
banada lazim bu ayakkabidan, ama böyle güzelini henüz hic göremedim :))
Asayiş berkemal miii... Dün kendime koyu yeşil bir mont, lacivert düz bir elbise(bez) ve bot aldım. İş görüşmelerinde giyecek birşeyim yok demiştim ya. Bugün iş görüşmesine gittim İTÜ plazalarda İNG bankasına. Biraz canım sıkıldı orda. Bana soru bile soramadılar gerçi. Mülakat yapan kadın tam bi beyinsizdi. 10 aylık bi prokeymiş. Normalde İNG bankasına girmek çok zormuş, çok zeki olmak ya da çok iyi bi okuldan mezun olmak gerekirmiş. Bu sefer kadroları dolu olduğu için "insan kiralamak" istemişler. Kadın suratıma suratıma on kez insan kiralamak dedi ya. Ben de yani "outsource" dedim. Bozdugumu anlamadı mal kadın. Bana pek soru soramadılar,ben anlattım zaten kendimi. İş güya avrupa yakasındaydı ama ümraniyede çalışılcakmış. Ben beylikdüzündeyim biliyosunuz. Zaten hoş bu işe kabul edilirsem hem maaşı düşük olucak hem de bebek olursa barındırmazlar. Zaten 10 aylık projeymiş. İşi doğru düsürt anlatamadı bile kadın. Neyse yarın aynı firmayla başka bi görüşmeye gidicem. Eski çalıştığım yere çok yakın gayrettepede. Hatta eski iş arkadaşlarımla da görüşücem. Bu hayatta dayın olucakki düzgün bir iş bulasın. Arkadaşım hiç zorlanmadan bi bankada genel müdürlüğe girdi geçen. Çalışma endüstrisi ve ekonomisi mezunu. Ablası o bankada çalışıyor çünkü. Patronu hamile kalırsan hiç sorun olmaz burda demiş.
Umarım bu sene içinde atanırım kızlar, yoksa valla gözümü karartıp öss'ye hazırlanıp öğretmenlik kazanmaya çalışıcam.
ben çok kılo alıp verıorum bı ayda 20 kılo almştm bı sene içinde ve 7 gnde bes kılo verdm ama kılo verımım drakladı napmalıyım kızlar szce
mraba ben yenı geldım braz acemiyımama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız
senin 20 kılo verdını gormek benı heyecanlandırdı.
bende 105 kıloym suanda 3-4 gundur dıyetteyım dıyemem ama ekmek seker kullanmıorum..
bugun sabah sımıt sekersız cay
oglen tarhana corbası
dolma
bıraz borek yedım
ara olarak yulaflı bıskuvı 3-4tane
aksam hafıf salata yada mercımek yemegı yerım
neolcak halım bılmıorum
hakikaten öyle be nuhancim,
ben simdiden biktim inan bu laflardan,
25 olcam yakinda, ama insanlar evde kalmis muamelesine coktaaaan basladi..
öncelikle hosgeldin :) sen 1 hafta içinde nasıl 5 kılo verdin! sağlığına dikkat et. ne yapman lazım bılemıyorum acıkcası bende daha yeniyim buralarda :)
Aramıza hoşgeldin
Bencede ümitsizliğe kapılmaemin ol bir kaç gün sonra motivasyonun tavan yapacak ve çok daha istikrarlı olucaksın beslenme konusunda azda spor kattınmı işin içine kilolar patır patır gidecektir
Canım benden fazla kilolar veren arkadaşlarımızda var ama onlar çizelgelerini yeniledilerben başlangıç kilomu sabit tutmayı düşünüyorum sadece hedeflere ulaştıkca onları düşüreceğim gördükçe daha fazlası için motivasyon oluyor bana
Ben ilk 10 kiloyu 1 seneden az fazla sürede verdim spor yapmadan ama sonra kilo vermem durdu ve 8 ayın sonunda baktım hala tık yok spora yazıldımbir sonraki 10 kiloyuda işte 2 ay haftanın 4 günü spor + sağlıklı beslenmeyle verdim şükür
Bence ilk önce beynimize bunun geçici bir diyet olmadığını yerleştirmek zorundayızsonuçta bu sağlıklı beslenmeyi biz ömrümüzün sonuna kadar yapacağız ve ben kendi adıma ömrümün sonuna kadar bazı şeylerden vazgeçmek istemiyorum aksine az da olsa hayatımda olucak herşey. Mesela ekmek hiç yemiyordum ama inan faydası olmadı çünkü ne kadar az yersen vucut okadar direnç gösterir İlk zamanlar bazı arkadaşlarımız günde 6 dilim ekmek yemeleri konusunda diyetisyenleri tarafından yönlendirilmişti
Ben kahvaltımda mutlaka 2 dilim ekmek yiyorumEğer yemeklerde çorba varsa ekmek yemiyorum
Öğlen ve akşam yemeklerimde mutlaka koca bir kase salatam var ve 1 kase yoğurdum
Öğlende sebze yiyorsam akşam mutlaka protein tüketiyorum
Senin yediklerin bana çok az gibi geldiyine sen bilirsin ama ömrünün sonuna kadar okadarcıkmı yiyeceksin üstelik kilo vermen durduğunda yediklerini azaltman gerekecek yine kiloda hareketlenme görebilmek için eee şimdiden az yersen sonra ne yiyeceksin kız
Umarım yazdıklarım sana ukalaca yada kırıcı gelmemiştir sonuçta biz burada bir aile gibiyiz ve ne olursa olsun biz kardeşlerimizin iyi olmasını isteriz ve sağlıksız beslenmesini istemeyiz
İnşallah sende daimi olursun ve bizlerle hedeflerimize doğru ilerlersin
Tekrar hoşgeldin
Bu arada ben Banu32 yaşında ( önümüzdeki ay 33 olucağım ) 2 Cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım
sağol canım, kardeşim de pazar günü gelecek inşallah. darısı tüm askerlerin başına :)
Sağol Eminecim, daha güzeli senin olsun :) ben bunu aldıktan sonra trendyolda hotiçin kampanyası vardı. bundan daha hoş bi pabuç gördüm orda da. ama almanyaya gönderim var mıdır bilemiyorum :)
o evde kalmalar eskidendi....
Benim iki halamda 30lu yaşlarinda evlenmiş..sarinim 60'li yillar..onların dügünlerine, taaa uzak mahallelerden koca kizlar evleniyor die bakmaya gelmisler... acaba benim dügünüme kimler bakmaya gelecek
sen daha çok gençsin 28'a kadar yolu var. ama 30u geçirme...
su içmiordum 1 bardak bıle takı tartıya cktımm brdn 92.5 bcuk olmusum bu ne dedımişte su içmeye basladım smdı 88 ım su içtım 2.5 ltre falan ekmek hiç yemedım ama peynr ve salatalık falan yedım sabahları bde dyet ygurt falan aldım onlarıo yedım ama kesınlıkle 6 dan snra yemek yemedım oyle yaptım bnde ınanamadm ama ole oldu vallahı ... 1 sne öncde 68 dım kılom hiç dngede drmadı anlıycagın
saol cnm inş hepımız kılo verırızde benım hedefım byuk sabretsem olurda bn en gec nsana kadar bu kıloyu vermelıyım ....[/QUOT
Canim sagol ama ben internetten zaten pek ayakkabi almiyorum,
benim ayaklarim inan biraz tuhaf :) hangi numara olacagi belli olmuyor,
numaram 36 ama bi bakiyorsun 35 giyorum bi bakarsin cizmelerde 37 olabiliyor,
yani hic belli olmuyor o yüzden risk olur :)
:)) kiz ama sen benden farklisin sonucta seninki hazirda duruyor
gecirmiyecem hayatim beklemiyecem ama herif yokki, hadi biri olsada desem tamam 2 sene sonra evleniyoruz,
yokki, aha vardi napti aldatti gitti agzimi bozduracak simdi bana gene tövbe tövbeee adi batasica..
benide hep böyleleri bulur iste napayim, acinacak haldeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?