Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:) ben seni gelin diye alırım kardeşime kız ayıpsın :)

aynen insan fark etmıyo bıle ama ben kan ılaç i içtkten snra nevrım dndu bırden yemeye basladım 1 aylık okul tatılınde oyle bı kılo almıstmkı zaten bı anda 85 i grmustm snrada 92.5 snrasıda 1 hftadr dyet yapıorum 1 hfta once karar verdm ve 5 kılo ama bu drumdn krtlmam lazm hcbsey olmuo üstme ya

sen insanlara bakma hiçte canını sıkma bazen dengesiz oluyorlar. senin bölümün ne kpss puanın kaç?

bilgisayar mühendisiyim ama sektörde "test mühendisi" olarak çalıştım canım. kpss'den 78 aldım, 2010da da 81 almıştım. Hedefim 90dı ama malesef talihsizlik oldu. Yaşım da 30

benimde öyle hiç bişey olmuyor üstüme dolapta bekliyorlar ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor ınat ettım ustume hıc bısey almamaya onları gıyecegım yeniden giyinip süslenip çıkıcam karşılarına herkez kılomu aldın sen yanı sorumu bu sımdı evet aldım yanı bu sorulurmu gorunen koy klavuz istermı dımı ama sıkma canını sen halletcez bu işi

hoşgeldin şekeriimm , alışırsın zamanla forumu kullanmaya , ilk başta olur böylee

inşallah alşirım dengem sastı demın knusmalar alt altta gelınce kendı yazıma yrum yapmışim yanı ılk zaman braz zrlanıcam anlaşilan hoşbldk bu arada

bilgisayar mühendisiyim ama sektörde "test mühendisi" olarak çalıştım canım. kpss'den 78 aldım, 2010da da 81 almıştım. Hedefim 90dı ama malesef talihsizlik oldu. Yaşım da 30

canım benım test muhendısı nedemek bılmıyorum ama ıstanbulda pc muh olarak çalısan bır cok arkadasım var istersen onlara haber bırakırım senın ıcın hani bişey çıkarsa bana haber verirler bende sana haber veririm hemen uygun görürsen gider görüşürsün. kpss ıcınde sıkma canını sınav bu. umarım sözleşmeli de olsa bu kamu kurumu olur.

Yok canım sıkmıyorum zaten şimdilik maddi olarak ihtiyacım var, işin niteliğine pek bakmıycam ama anadolu yakasında olması da zorlar beni. Bugün metrobüsle mecidiyeköye tam 1 saat 5 dakkada geldim mesela. Yarın görüşeceğim yer olursa daha iyi olur. Bebek çalışmasını da bırakmıycam, olursa da bi süre saklarım. Senin var mı gönlüne göre bir iş canım.

evet halletmemiz lazım bncede bnmde drumum farksız zaten herkezde dıyo bnde yenı kıyafet almıorum cunku kendımı cezalandrmam lazım yksa bu kılo alır basını gder ...

Kızlar beşiktaşta vapurdan düşen adam bizim uzaktan akrabamız. Halamla felan aynı okulda okumuşlar köyde. Maddi durumları kötüymüş, hep orda burda çalışmış adam, en son 3 yıldır belediyede çalışıyomuş temizlik işçisi olarak. Resmen pisi pisine gitti adam. Adam halatı tutmuş ama gemi manevra yapınca akıntıya kapılmış.

bende memnun oldum tatlım bnde merve 21 yasındayım ve kılolarım yuzunden eve kapanmış drumdayım

kızlarrrr yaaa bişi sorucammm...kepekli makarna hakkında düşüncelerinizz neee??? bugun ilk defa pişirdim kepekli çubuk makarnaa..lezzet aynnı değill.kepeği hissediyorum ağzımda amaa...kalori olarakk durum nee bilginiz varsa paylaşırsanızz sevinirimm...makarnayı seviyorum pilavı çıkarttık hayattan ama makarnayı arada kepeklimi yapsam acabaa??tabi en iyisi hiç yapmamak amaa..ekmek yerine arada sıradaa..

evet halletmemiz lazım bncede bnmde drumum farksız zaten herkezde dıyo bnde yenı kıyafet almıorum cunku kendımı cezalandrmam lazım yksa bu kılo alır basını gder ...

hee ıkımızdede aynı mantık var ha cezalandırıyorum kendımı hadı bakalım dedım almıcam hıc bısey cekmecemde tam 1 poset çıkolata var wuwum ve ben onları saklıyorum yemıcem sızı dıyorum yemıyorumda ama kımseyede vermıyorum nefsımı sağlamlaştırmam lazım benım :) gördükçe hırslanıyorum verıcem kıloları sızıde yemıcem dıyorum kendı kendıme

güle güle kullan canım çok şıkmış...bende topuklulara hevesleniyorumda benim kociş 10 cm uzun zati benden kiloda olunca fazla göze batmamak için tercih etmiyorum

Mehtapcım ben 1 milyoncu diyorlarya ordan aldım 3-5 tane..baya da gidiyor.
Banucum benim görümcemin oğluda öyle ne peynir ne yoğurt ne tencere yemeği yememeye başladı. yedikleri sayılı çorba yiyor oda yayla ve mercimek et filan ağzına sürmüyor görümcek te vitamin şurubu aldı ona ekinezyalı portakallı filan bir de jelibon şeklinde olanlardan doktora danışarak. en azında direnci düşmesin diye...

canım gerçketn bizde seninle gördük zorluğunu ben eşimle tahıştığımda çoktan yapmıştı askerliğini ve de doğunun en kötü yerinde yapmış çatışmalar neler neler.hep dero zaman hayatımda sevdiğim olsaydı kafayı yerdim diye...Hadi çok az kaldı inşallah sana zaman ççabucak geçsin Allahım kalıcı ayrılık vermesin...

kız senin kaynanayı okudukça benimkini öpüp başıma koyacam. bu ne be insan knedi annesine böyle konuşursa daha ne bekleyceksin cahillik ne kötü bir hastalıktır tedaviside yok. ananın hakkını helal etmemesi ne demek ya...Senin yuvanda huzurun olsunda gerisi boşver ki sen zaten aşmışsın artık
reklamlar.........
canımya sende ben gibi bahtsızsın ya iş konusunda ki senin mesleğin daha geçerli benim sektörden daha iyi... o kadar yolu gelip gidemezsin ki sana da yazık ben tek vesaite bile kışın zor dayanıyorum. hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre iş bulursun....bende ciddi ciddi düşünmeye bu sene kpss ye hazırlansam yaşım geçmeden belki bi fırsat çıkar şöle 80 üstü alabilsek ...

35 -36 mı kız senin ayakların ne güzel küçükmüş maşallah benim kide 39..nal gibi...
acınacak halde asla değilsin bence hayatının en güzel günleri tadını çıkar canım evlilik toz pembe değil malesef....inşallah gönlüne göre hayırlı bir kısmet bulursun Sultancım...

tatlım kolay gelsin işlerinde...kış günüde zor olur....

bende bugün izin alıp erken çıktım karnım çok ağrıdı bu ay regl deldi geçti o kadar soğuk yedim acısı fena çıktı...şimdi yemeklik bişeyler hazır edeyim...uff kadın olmak ne zor yahu...ev de çalış işte çalış...benim DNA m da çalışmak yok

öptüm herkesleri...

ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur canım. ben inanıyorum yakında çıkar gönlüne göre bir şey. zaten 2 içince olsa bebek 8-9 ay çalışırsın izin vakti gelene kadar. fazlasını düşünmüyordun galiba. hiç stres olma bebek olursa naparım diye.

ben de bakıyorum bi taraftan. bikaç yer var ama uzak. olucak ama biliyorum. stres olmamaya çalışıyorum :)

akrabanız için başınız sağolsun canım. yazık olmuş. Allah rahmet eylesin.

Allah ailesıne kolaylık versın cnm ... insan kaderının bazen önune gecemıo

Canım eğer orası olursa ve başka bi yer olmazsa son çare kabul ederim. Şu an acil ödememiz gereken bi miktar borç var.Eşimin teyzesinden almıştık mesela bi miktar da. Sonuçta bu durumda eşimi tek bırakamam. Servis varmış ama bizim burdan olur mu bilmiyorum. Bi ara gebzeden bile arıyolardı beni. Senin atanman için kaç puan gerekiyor. Aslında ben 85 civarı alsaydım yeterdi son atamalara. Bazı bölümlerde 90 bile yetmiyor ama ben beceremedim

Geçmiş olsun Nevinim. dikkat et kendine. soğuk hakikaten çok fena ağrı yapıyor daha sonra.

Sağol canım. benim de eşimle aramda 10 cm var. bu da 5 cm olduğu için aldım. daha topuklusuna ben de cesaret edemiyorum. iş görüşmesi için falan aldım aslında bunu. normalde pek tarzım değil :)

başınız sağolsun canım...

bnımde mantgım aynı dolapta drsunlar bakayım mantıgı zaten ben bu kola bagımlılıgıyla cok kılo aldım fllz ya ama grup yememek dha önmlı kndmızı bı sekılde snamalıyız

Stres yapmıyorum canım. Bugün görüşmede de çok rahattım. Bebek olursa hemen söyleyemem, mecburen gizlerim bi süre. Söylediğimde de 3 ya da 4 aylık olur, artık çıkarırlarsa da kendileri bilirler. Fazlasını düşünmüyorum değil, uzun süre çalışabileceğim bir iş düşünüyorum tabiki. Bakalım haziran ve kasımda da atamalar var. Bizden alım sayısı biraz fazla olursa mühendislik değil de programcılık kadroları olur il dışı. O zaman daha rahat bebek olur, kayınvalidemle giderim gurbet ellere.

Uzak dediğin avrupa yakası mı. Anadolu yakasında da iş fırsatı çoktur sanırım. Hatta bizim sektörde gebze iş açısından çok iyi. Sen özel avukatlık bürolarına mı bakıyosun yoksa banka tarzı kurumsal yerlere mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…