canım benım test muhendısı nedemek bılmıyorum ama ıstanbulda pc muh olarak çalısan bır cok arkadasım var istersen onlara haber bırakırım senın ıcın hani bişey çıkarsa bana haber verirler bende sana haber veririm hemen uygun görürsen gider görüşürsün. kpss ıcınde sıkma canını sınav bu. umarım sözleşmeli de olsa bu kamu kurumu olur.
özlemcim dün haberlerde görmüştüm çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin görünmez kaza denilen şey tam da bu galiba
bnımde mantgım aynı dolapta drsunlar bakayımmantıgı zaten ben bu kola bagımlılıgıyla cok kılo aldım fllz ya ama grup yememek dha önmlı kndmızı bı sekılde snamalıyız
kolaa mııı yapma en buyuk düşman bı ara sadece kola ıcıyordum başka hıc bısey yok gunde ınsan 3 lt kola ıcermı ben ıcıyordum sonra dedımkı senı bırakıcam ve sımdı ıcmıyorum dıyetten oncede cok nadır ıcıyordum ıcmıcem fakat cokta severım keratayı :) bu arada ismim filiz :)
kızlar acil yanık için çare
aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım
güzeller ben kaçıyorum hepınız kendinize dikkat edin güzel sağlıklı bir akşam dilerim severim sizi iyi akşamlar. :)
yogurt ii gelır yada buzlu suya tut elını gecms olsn cnm ...
Soğuk suyun altında tuttum baya sonrada dolapta hametan yanık kremi vardı onu sürdüm ama felaket sızlıyor
cümlenin sonunu okuyamayacağım sandımm...allah korusunn..soğuk suya tut ve acıkda tuz koy...bildiğimiz yemeklik tuzz..su toplamasını önler diye duymuştumm çook geçmiş olsun cecomm...silverdin diye bi krem var o varsa oda iyi geliyor..bu olay benim başıma çok geldiği içinn...
bacım geç kaldım ama acısı devam ediyorsa patates rendelenmiş az bişey üstüne koy alır sızısını , geçmiş olsunAllah razı olsun canım şimdi elimi tekrar yıkayıp kuruladım küçük bir kaseye tuz koyup daldırdım
silverdinde varmış birazdan sürerim
ben geldiiimmmmmhepinize ii akşamlarrr cücüşlerrr
bugün yürüyüşe çıktım hava çok güzeldi 1 saat normal yarım saat tempolu yürüdüm.... yürüyüş yerine giderken ufak tefek zayıf bir teyze iki elinde ağır çantalarla dura dura yürüyorduben de yardım edeyim mi diye sorunca kabul etti o da dua ediyormuş biri bana yardım etse diye bende dua istedim eşimle kavuşalım diyeee
diyete son gaz devam şimcik geçmişe bakayım öpüldünüz şekerpareler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?