Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bızım bilişim sektöründe çok fazla dal var. Yani bilgisayar mühendisliği okuyup satı, test, yazılım, ağ mühendisi olabiliyosun. Saol canım düşündüğün için, var bakalım bi kaç görüşmem. Her kurum test mühendisi çalıştırmıyor, türkiyede daha yeni oturmaya başlayan bir dal

özlemcim dün haberlerde görmüştüm çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin görünmez kaza denilen şey tam da bu galiba

özlemcim dün haberlerde görmüştüm çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin görünmez kaza denilen şey tam da bu galiba

Canım aslında ihmaller zinciri olmuş. O adamın ordan kurtarılması zor bişey değildi ama hatalar birbirini kovalamış.

bnımde mantgım aynı dolapta drsunlar bakayım mantıgı zaten ben bu kola bagımlılıgıyla cok kılo aldım fllz ya ama grup yememek dha önmlı kndmızı bı sekılde snamalıyız

kolaa mııı yapma en buyuk düşman bı ara sadece kola ıcıyordum başka hıc bısey yok gunde ınsan 3 lt kola ıcermı ben ıcıyordum sonra dedımkı senı bırakıcam ve sımdı ıcmıyorum dıyetten oncede cok nadır ıcıyordum ıcmıcem fakat cokta severım keratayı :) bu arada ismim filiz :)

güzeller ben kaçıyorum hepınız kendinize dikkat edin güzel sağlıklı bir akşam dilerim severim sizi iyi akşamlar. :)

kızlar acil yanık için çare

aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım

anladim zaten canım ismı belli zaten bnım adımda mrve bnde acayıp ıcıodm kolayı 15 gndr içmiyorumm

Özlemciğim kusura bakma kendi derdime düştüm şimdi gördüm Başınız sağ olsun
Rabbim ailesine sabırlar versin bende haberlerde izledim hatta çok sinirlendim orada motoru çalıştırınca akıntıyla gideceğını bir kişide akıl edememiş
Gerçekten çok acı bir ölüm

cümlenin sonunu okuyamayacağım sandımm...allah korusunn..soğuk suya tut ve acıkda tuz koy...bildiğimiz yemeklik tuzz..su toplamasını önler diye duymuştumm çook geçmiş olsun cecomm...silverdin diye bi krem var o varsa oda iyi geliyor..bu olay benim başıma çok geldiği içinn...

Allah razı olsun canım şimdi elimi tekrar yıkayıp kuruladım küçük bir kaseye tuz koyup daldırdım
silverdinde varmış birazdan sürerim

acı bir ölüm olmuş? kurtarılması gerekirdi allah rahmet eğlesin
cecosum dikkat et... çok geçmiş olsun. üflüyorum bak.
Sen de benim gibi hızlımı haraket ediyorsun? Ben öyleyim. o yüzden hep bir yerlerimi keser, yakarım.

Son düzenleme:

geçmiş olsun banucum soğuk suya tutmuşsun zaten hemen iyi yapmışsın yanık kremin de varmış zaten Allah beterinden korusun yanık fena
nuhanın dediği gibi acele ettin galiba ben de acele edersem kesin keserim parmaklarımı kırar dökerim de

ben geldiiimmmmm hepinize ii akşamlarrr cücüşlerrr
bugün yürüyüşe çıktım hava çok güzeldi 1 saat normal yarım saat tempolu yürüdüm.... yürüyüş yerine giderken ufak tefek zayıf bir teyze iki elinde ağır çantalarla dura dura yürüyorduben de yardım edeyim mi diye sorunca kabul etti o da dua ediyormuş biri bana yardım etse diye bende dua istedim eşimle kavuşalım diyeee

diyete son gaz devam şimcik geçmişe bakayım öpüldünüz şekerpareler

banucum geçmiş olsun canım yaaa....şimdi gördüm arkadaşlar demişler zaten ne gerekiyosa ben boş konuşmıyayım barii :)

özlemcim hayırlısı canım yaa inş gönlüne göre bir iş bulursunn bu arada allah rahmet eylesinn...Rabbim yakınlarına sabır versinn...

hee bide bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isim isim hatırlıyamıyorum şuan oyüzden cümletenn hoşgeldinizz....

bende yemeklerimi hazır ettim kocamı bekliyorumm halen gelmedii oyüzden buakşam biraz geçe kaldı yemek işiii....

hoşgeldinnnn...Rabbim tez zamanda kavuştursun inş canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…