kızlar acil yanık için çare
aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım
Kızlar beşiktaşta vapurdan düşen adam bizim uzaktan akrabamız. Halamla felan aynı okulda okumuşlar köyde. Maddi durumları kötüymüş, hep orda burda çalışmış adam, en son 3 yıldır belediyede çalışıyomuş temizlik işçisi olarak. Resmen pisi pisine gitti adam. Adam halatı tutmuş ama gemi manevra yapınca akıntıya kapılmış.
kızlarrrr yaaa bişi sorucammm...kepekli makarna hakkında düşüncelerinizz neee??? bugun ilk defa pişirdim kepekli çubuk makarnaa..lezzet aynnı değill.kepeği hissediyorum ağzımda amaa...kalori olarakk durum nee bilginiz varsa paylaşırsanızz sevinirimm...makarnayı seviyorum pilavı çıkarttık hayattan ama makarnayı arada kepeklimi yapsam acabaa??tabi en iyisi hiç yapmamak amaa..ekmek yerine arada sıradaa..
ben geldiiimmmmmhepinize ii akşamlarrr cücüşlerrr
bugün yürüyüşe çıktım hava çok güzeldi 1 saat normal yarım saat tempolu yürüdüm.... yürüyüş yerine giderken ufak tefek zayıf bir teyze iki elinde ağır çantalarla dura dura yürüyorduben de yardım edeyim mi diye sorunca kabul etti o da dua ediyormuş biri bana yardım etse diye bende dua istedim eşimle kavuşalım diyeee
diyete son gaz devam şimcik geçmişe bakayım öpüldünüz şekerpareler
katrem merhaba hoşgeldin :)
Bu kiloyu ne kadar surede verdin boyun kaç ? merak ettim
hoşgeldin canımmm...çayy olmazmııı....su koydum birazdan demlicemm...çocuklarla uğraşıyom bir yandan anca sıra geldi çayaa...
ya bu arada küçük kızımın poposu fena pişik oldu bugün ilaç kullanıyorum ama yaramıyo gibi...zeytinyağıda sürüyorum ama yaramıyo benim kuzuya ne yapmalıyım....:26::26:
he bide buraya resim nasıl ekleniyo...bende bi anormallik var galiba beceremedim dün akşammm:26::26:
kızlar burda gurup falan yazıo zayıflama gruplarındada baska zayflama gruplarına bakmak yasakmıkı snucta hepımızın derdı aynı ?
burda kımse yok dıe bakıom yazdım acıl kılo vermelıyım flanda hiç cvap veren yok bnmı yanlş yaptm yksa grupmu var ?
canım benim boyum 1.70 21 eylülde doğum yaptım ve 40 'ım çıktığında yani ekimin sonunda 90 kiloydum
aynı sorunu dün bende yaşadım.. herzamanki kullandığımız bezin dışında bir bez aldım ve kızım hemen pişik oldu aceba bezden mi kaynaklandı ki?
Hayırlısı ile en güzeli olur... sen üzülme. Ben kahve falına baktım şimdi...
Şöyle, boylu postu, esmer yapılı, dürüst, zeki, güleryüzlü, halden anlayan, iyi niyetli, işide gücünde, içinde allah korkusu olan bir adam var...
:) ben seni gelin diye alırım kardeşime kız ayıpsın :)
Kızlar beşiktaşta vapurdan düşen adam bizim uzaktan akrabamız. Halamla felan aynı okulda okumuşlar köyde. Maddi durumları kötüymüş, hep orda burda çalışmış adam, en son 3 yıldır belediyede çalışıyomuş temizlik işçisi olarak. Resmen pisi pisine gitti adam. Adam halatı tutmuş ama gemi manevra yapınca akıntıya kapılmış.
35 -36 mı kız senin ayakların ne güzel küçükmüş maşallah benim kide 39..nal gibi...
acınacak halde asla değilsin bence hayatının en güzel günleri tadını çıkar canım evlilik toz pembe değil malesef....inşallah gönlüne göre hayırlı bir kısmet bulursun Sultancım...
canım benim boyum 1.70 21 eylülde doğum yaptım ve 40 'ım çıktığında yani ekimin sonunda 90 kiloydum
aynı sorunu dün bende yaşadım.. herzamanki kullandığımız bezin dışında bir bez aldım ve kızım hemen pişik oldu aceba bezden mi kaynaklandı ki?
adım merveNuhann kuzumm yine bana dua etmişsin tefitiş bilem demişsiinn Allah razı olsun senden canım acaip moral oluyor bana
aramıza hoşgeldin arkadaşım hepimiz bu yolda kilo vermeye çalışıyoruz boyun kaç ? kendine kilo cetveli yaparak başlayabilirsin işeayrıca yediklerini yazarsan sana önerilerde bulunacak birçok tecrübeli fıstık var burada
hayırdır bacım bir sorunmu varr...
sorun şişkoyumda şişkoyum mralim bzuluyor ...
sorun şişkoyumda şişkoyum mralim bzuluyor ...
dert ettiğin şeye bak ,bizde şişkoyuz
burada elele hep birlikte incelicez moralini yüksek tut tatlım pes etmek yok her moral bozukluğu bize +kilo olarak geri dönüyoryüksek motivasyonla bu işi birlikte başarıcaz:13:
düşmanlarımızı çatlatıcaz
canım kendine güven biraz....bunu düşünüpte moralini bozma zamanla herşey istediğin gibi olcak inş biranda almadık bu kiloları birandada veremeyiz doğal olarak...biraz sabır biraz motivasyonn lazım...çok anlamam ama yediklerin az gibi geldi bana...arkadaşlar detaylı anlatırlar zaten...bide spor yapsann mümkünse yürüyüş en güzeli...
kuzum rahat vermiyo aklım dağıldı bir sürü şey yazıcaktım toparlıyamıyorumm....
adım merve
boyum 1.69
kılom : 88
inmem greken 58
ekmek yemıorum 1 haftada 5 kılo verdım ama kılo verımım drdu bu arada cvap vrdıler en snunda dıe yazımı dzelttımbn sabahtn aksama kadar btun yazıları googledan bıle okuorum cnku bran once gtmelı kılolar en fazla 3 ayım var cnım
lıgh ygurt yıorum aksamları sabahta salatalık ve peynr bazen greyft yıorum yag yaksın dıe yada kahve içiorum gnde 1 bardak mtablızmam calşssın dıe ole işte
adım merve
boyum 1.69
kılom : 88
inmem greken 58
ekmek yemıorum 1 haftada 5 kılo verdım ama kılo verımım drdu bu arada cvap vrdıler en snunda dıe yazımı dzelttımbn sabahtn aksama kadar btun yazıları googledan bıle okuorum cnku bran once gtmelı kılolar en fazla 3 ayım var cnım
lıgh ygurt yıorum aksamları sabahta salatalık ve peynr bazen greyft yıorum yag yaksın dıe yada kahve içiorum gnde 1 bardak mtablızmam calşssın dıe ole işte
Merve canım öncelikle aramıza tekrardan hoşgeldin tanıştığıma memnun oldum... en az 3 ay gibi bir sürem var demişsin tatlım galiba acele bir iş var :) ama bu kiloları uzun bir süreçte aldığımız için uzun sürede vermek daha sağlıklı olur bence.
mesela ben sabah kahvaltısında 1 kase müsli yiyorum sütle karıştırıp... sonra spor yapıyorum ılık suyumu içiyorum ve arada bir tane mandalina yiyorum sonra saat 1 gibi kahvaltı yapıyorum... 1 omlet az peynir ve iki dilim ekmek salatalık domates sonra ikindine doğru 1 kase çorba içiyorum ve akşam yemeğinden uygun bir şekilde azıcık yiyorum günlük spor da yapınca her hafta olmasa da 2 haftada 1,5 kiloya yakın veriyorum...yine sen bilirsin ama kendine güzel bir liste hazırlasan çok rahat verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?