Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

başınız sağolsun canım,çok üzücü Allah ailesine sabır versin

tatlım ben ünlü bir diyetisyene gittim 8 ay kadar bana haftada 1 yada 2 makarna veriyordu,normal makarna , aradada erişte veriyordu.yani yiyebilirsin haftada 2 kez 2 öğün

kızlar acil yanık için çare

aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım

cecoşumm çok geçmiş olsun tatlım

kocişinle Allah kavuştursun tez zamanda inşallahhhh

katrem merhaba hoşgeldin :)

Bu kiloyu ne kadar surede verdin boyun kaç ? merak ettim

canım benim boyum 1.70 21 eylülde doğum yaptım ve 40 'ım çıktığında yani ekimin sonunda 90 kiloydum

aynı sorunu dün bende yaşadım.. herzamanki kullandığımız bezin dışında bir bez aldım ve kızım hemen pişik oldu aceba bezden mi kaynaklandı ki?

Nuhann kuzumm yine bana dua etmişsin tefitiş bilem demişsiinn Allah razı olsun senden canım acaip moral oluyor bana

aramıza hoşgeldin arkadaşım hepimiz bu yolda kilo vermeye çalışıyoruz boyun kaç ? kendine kilo cetveli yaparak başlayabilirsin işeayrıca yediklerini yazarsan sana önerilerde bulunacak birçok tecrübeli fıstık var burada

yok canım bezle ilgili değil doğduğundan beri aynısını kullanıyorum....domates dokunuyo sanırsam...nezaman domatesli yemek yedirsem pişik oluyo bende zaman zaman gene yediriyorum alışsın diyee ama sonuç hep bu...

aaa sende bütün istedigim özellikleri saydin en önemliside tabiki artik benim icin, allah korkusu olmasi,
insallah bakalim allah büyük :))

:) ben seni gelin diye alırım kardeşime kız ayıpsın :)

olur hicde hayir demem

ay canim ben duymamistim öyle bisey oldugunu, haberleri izlemiyom tabi kac gündür,
basiniz sagolsun, allah rahmet eylesin kötü olmus yaa ..

evet 35-36 ama fazla kücük gercekten, düsünsene ben siskoyum ayaklarim ufacik,
topuklu felan giyince ayaklarim yok oluyor resmen, dahada kücülüyor o yüzden hic yakismiyor sinir oluyorum,
$öyle 38 felan olaydi iyidi ama napalim böyle oldu,
39 da kötü degil bosver ne güzel istedigin ayakkabiyi giyersin canim, topukluda güzel giyersin

haklisin canim evliligin toz pembe olmadiginida biliyorum ama yanlizlikta allaha mahsus, insallah canim allahim nasip etsin artik..

kızlar acil yanık için çare

aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım

ay canim cok gecmis olsun yaaa, arkadaslar sölemis zaten herseyi, dikkat et,
nuhaninda dedigi gibi bende biraz kivrak bir insanim, elimi dograrim yakarim hertürlü yani

Allah bağışlasın cnm :)

adım merve
boyum 1.69
kılom : 88
inmem greken 58
ekmek yemıorum 1 haftada 5 kılo verdım ama kılo verımım drdu bu arada cvap vrdıler en snunda dıe yazımı dzelttım bn sabahtn aksama kadar btun yazıları googledan bıle okuorum cnku bran once gtmelı kılolar en fazla 3 ayım var cnım
lıgh ygurt yıorum aksamları sabahta salatalık ve peynr bazen greyft yıorum yag yaksın dıe yada kahve içiorum gnde 1 bardak mtablızmam calşssın dıe ole işte

sorun şişkoyumda şişkoyum mralim bzuluyor ...

dert ettiğin şeye bak ,bizde şişkoyuz
burada elele hep birlikte incelicez moralini yüksek tut tatlım pes etmek yok her moral bozukluğu bize +kilo olarak geri dönüyor yüksek motivasyonla bu işi birlikte başarıcaz:13:
düşmanlarımızı çatlatıcaz

sorun şişkoyumda şişkoyum mralim bzuluyor ...

canım kendine güven biraz....bunu düşünüpte moralini bozma zamanla herşey istediğin gibi olcak inş biranda almadık bu kiloları birandada veremeyiz doğal olarak...biraz sabır biraz motivasyonn lazım...çok anlamam ama yediklerin az gibi geldi bana...arkadaşlar detaylı anlatırlar zaten...bide spor yapsann mümkünse yürüyüş en güzeli...

kuzum rahat vermiyo aklım dağıldı bir sürü şey yazıcaktım toparlıyamıyorumm....

inşş yaaa vallahı nekadar dıyet varsa hpsını okuorum piskopata dncem yksaa

evet spor sart ama yuruyeblcem arkadasım yok smdılık gunde yarım saat dans edıyım son kılolar kalınca spor salonuna gderım
evet az yıyorum cnm capuk kılo vermek için
ben 68 dım 1 yada 1 bcuk ayda 88 oldm o yuzden brden vermek istıorum kndımı yaslanmış gbı hssetmeye basladım ...

Merve canım öncelikle aramıza tekrardan hoşgeldin tanıştığıma memnun oldum... en az 3 ay gibi bir sürem var demişsin tatlım galiba acele bir iş var :) ama bu kiloları uzun bir süreçte aldığımız için uzun sürede vermek daha sağlıklı olur bence.
mesela ben sabah kahvaltısında 1 kase müsli yiyorum sütle karıştırıp... sonra spor yapıyorum ılık suyumu içiyorum ve arada bir tane mandalina yiyorum sonra saat 1 gibi kahvaltı yapıyorum... 1 omlet az peynir ve iki dilim ekmek salatalık domates sonra ikindine doğru 1 kase çorba içiyorum ve akşam yemeğinden uygun bir şekilde azıcık yiyorum günlük spor da yapınca her hafta olmasa da 2 haftada 1,5 kiloya yakın veriyorum...yine sen bilirsin ama kendine güzel bir liste hazırlasan çok rahat verirsin

Selam Kızlarrrrrrrrrrr

Totoşu deldirdim mamalarımıda yiyip sofrayı topladım geldim
Kaldı 1 tane iğnem şükür
Bugün hemşire pek havasında değildi herhalde neredeyse uzaktan atacaktı iğneyi
Neyse yarından sonra nasılsa uzun süre görmek zorunda kalmam inşallah

Bu arada geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim
Şükür bütün verdiğiniz öğütleri sırayla yerine getirdim Su toplamayacak inşallah
İşaret parmağım ve Orta parmağımın ağrısı bile kalmadı diyebilirim bir tek baş parmağımda ufak bir noktada su toplaması olucak sanki çünkü deri beyazlamış ve baya ağrı var ama bunada şükür
RAbbim beterinden korusun

Bende maalesef panik iş yapanlardanım eşim bile hep der bırak şu aceleci davranma huyunu diye Bir yere bile gideceğimiz belli olsun bir hafta vakit te olsa başlarım ay bunu yapmam lazım şunu yapmam lazım diye panik yapmaya hesapta birşey unutmayayım diye erken planlarım ama her defasında mutlaka ya birşey olur yada birşey unuturum
Neyse ki eşim biraz Xlarge dır o konuda da peşimden eksikleri o toparlar aheste aheste

kartemcigim, inşalah bir an önce...

wuwum,
Buranın en çok yanlış yazanı benim... Çünkü, aynı anda 10 iş yapıp, 10 iş düşünen, ışık hızı ile klavye kullananlardanım. Yanlışlarımın nedenide, klavyeyi hızlı kulandıgım için, bazı harfler önce çıkar. Birde küçüklükten beri hep türkçe derslerinde uyuklardım ama kuzum senin yazdıklarını okumak için deşifre gerek... azıcık sesli harf kullan bitanem.

gelelim kiloya, bir hafta için 5 kilo çok fazla... hasta olursun... çok hızlı verdigin için vucüt savaş açmış öyleacale yok... yavaş yavaş... 3 ayda sıkı bir diyetle en fazla 12 kilo verebilirsin. Buda çok büyük başarıdır. Buda üç ay sonra 76 kilo olacaksın demek... nedir derdin 3 ay sonra evleniyormusun? Sağlık herseyden önemli unutma bu hızlı kilo düşüşü kalp krizine bile neden olabilir...

Son düzenleme:

bnım degsen ve bazen aynı kalan lıstem soyle

1 salataklık kabuklarıyla tuz dkulmıcek 1 kbrt ktusu peynr
tok tutması için gecen gun okudgum bır yerde yarım kase light ygrda 1 cay kasgı zncefıl 1 cy kasıgı zerdecal 1 car kaşigi tarcın bnu yıorum tok tutuyo
mtabolızma hızlansn kan skerım nrmal olsn dıe meyve yıosam kıvıyı terch edıorum ve uzerıne tarcın dkuorum gunde 3 adet btkı cayı içiorum
aksamda aynı ygrttan yada tekrar salatalık yıorum gnde bde 2.5 ltre su
seker yok ve ekmek yok ılk hafta 5 kılo verdım ama şimdi kılo verımım drdu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…