Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sütünle kal sözünüde hiç duymamıştım, sayende duymuş oldum:)
güzel bir söz ve aynı zamanda güzel bir duaymış....

oğlun ve kızın içinde çok geçmiş olsun canım.......
tez zamanda iyi olur ikiside inşaallah....

MEyracığım canım kardeşim sesini duydum hemen geldim :)
canım benimmmmm:))))

Kuzum,bizim buralarda adet öyle...Bana dediklerin de çok gülüyordum :))

Gidiyorum ben, görüşmek üzere...Öptüm seni,sizi şapşup..

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay

Kızlaaaaarrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrr...

başarılarınızın(mızın) devamını dilerimmmm.........

Yenacıgım, işinin gücünün, hastalıkların arasında zaman ayırıp tabloyu yaptigin çin çok teşekkürler. Çocukların için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iğleşirler.
Tabloyu hangi programda yapiyorsun bilmiyorum ama yardım istersen bana seslenebilirsin? yapamiyorum yap diyebilirsin.

az önce bir müşterim geçen hafta anlaşıp el sıkıştığımız işi iptal etti. İşleri çalışmada başlamıştım acayip üzüldüm. allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar derler. allahım nolur yardım et . hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Bu arad o kadar negatifim ki, ilk 3'e girenleri tebrik etmedim.

tebrikler kızlar... kilo verimleriniz devamlı ve sağlıklı olsun... lup lup bütün yağlar gitsin..

süpperrrrrrrrrrr

tebrikler kızlar harikasınız

olley olleyy olleeeeyyyyy.... listedeyim sonunda

hepimizi tebrik ediyorum... çabamız ve amaca olan sadekatimizden dolayı... başaracağız...

ellerine sağlık YENA cım... özledik seni

tebrikler arkadaşlar

YENA
elceezlerine ve yüreğine sağlık, çok teşekkür ederim tüm emeklerin için........

Kuzum,bizim buralarda adet öyle...Bana dediklerin de çok gülüyordum :))

Gidiyorum ben, görüşmek üzere...Öptüm seni,sizi şapşup..
,

görüşürüz yenam

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah.....

offfff

neyse hayırlısı nuhan ablacım senin dediğin gibi.....
gün doğmadan neler doğarmış.....
öpüyorum

kahkaha attım ya resmen. biliyordum böyle diyecegini. valla abla haklıydın haklısın. ama işte bunalıma girince isveç çözüm gibi geldi. 3 haftadan sonra yapamadım. ama geri ondan almamışımdır ya. bi kaç ay hiç almadım ama sonra uçtum gitti. çok yiyordum bildigin gibi değil. tamam işte artık akıllandım. sabah kahveyle başlamıyorum güne. güzelcene kahvaltımı yapıyorum ekmekte yiyorum. diyetisyende randevumu aldım. yola geldim

ben kaçıyım artık, saat baya oldu, kaç saattir pc başındayım
birazda mutfağa bakayım, yemek falan birde....
herkesleri öptüüüm

walla yavrum süper olur ben ankaranın seyranbagında oturuyorum :) kolej tarafına daha yakın esattan ziyade. sen nerede oturuyorsun?
az çok biliyorum oraları canım bende batıkentte oturuyorum valla ciddiyim buluşalım biğün
sağol canım teşekkür ederim hepimiz -bildirimler veririz inşallah çantanda çok hoş ve kullanışlı güle güle kullan şimdiden
canım yapma böle bak sen böle yaptıkça bukadar kafana taktıkça tam tersine yol alırsın inan bana benim bu çocuğumdan önce 2 düşüğüm var rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ama bende senin gibi düşünürdüm hep nezaman boş verdim ve hamile kaldım hemde 95 kiloyla hamile kaldım tamam kiloda bi engel ama stres ondan daha büyük bi engel söleyim rahat ol rabbim zamanı geldiğinde seninde göbişini doldurcak buna inan tamam biz senin herzaman yanındayız

AMİNNNN....aminnn...ben bldum canım sözün sahibiniii...tabiki hz mevlanaymıışşş..tekrar teşekkürlerr...

herşeyde vardır bi hayırrr...inşallah en güzel kapıyı açarrr hemdee..allah yardımcın olsunn....

YENAAA liste için teşekkürlerrr...evlatlarınada acil şifalarrrrr....

KIZLARRRRRRR.....sizi kutluyorummm..hep böle gitsinn inşallahhhhh.......

evet tam bir boğa burcuyum bende zaman zaman fark ediyorum bunu durulup düşününce

Allah kolaylık versin, inşallah kolaylıkla atlatırsın sınavlarını..

güzelmiş beğendim, bayılırım bende topuklu ayakkabıya

tebrikler kızlar.

ben psikoloji okuyorum 2. sınıf dayım, malum sınav zamanı, uğraş dur..
hocalar çok zorluyor, zaten herzaman anlamıyorum söylediklerinden birşey türkçem daha çok düzeltme istiyor, almanyadan geldim 2 sene olacak

sağoll arkadaşımm...hepiniz aynısını dedinizz gerçektenn kafamdan atmalıyımm...kafamdan atayımmm...kilocuklarıda vereyim o zaman beni beğenir gelir dimi çok teşekkürlerr...rabbbim evladını sana bağışlasınnn...

sormanın sakıncası yoksa ne işle uüraşıyorsun ki ? inşallah yerine daha iyi bir müşteri bulursun

izledim çok üzüldüm ya, allah rahmet eylesin

Canım benim ayların birikimi kızların dediği gibi. Allah bir daha ayrılık, yalnızlık yaşatmasın sana. iyi ol emi cücüşüm :) bak eşine verdiğin sözü de tuttun, senden mutlusu olmamalı şu hayatta artık :)

Nükhetcim işinin biri de iptal olmuş, sanırım ona da bozuk moralin. daha güzel olacağını düşün canım her şeyin. dediğin gibi bir kapı kapanır, diğeri açılır... inşallah. ben de çok mutsuz huzursuzum. eşimin ailesi geliyor çarşamba. 3 hafta kalacaklar. eltimlerin evde rahat edemezler, evleri küçük diye bizde kalacaklar tabi akşamları. memnuniyetsiz, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. düşündükçe içimden şeytan çıkıyor. çok bunaldım daha onlar gelmeden. hayırlısıyla geçseydi zaman.

Geçmiş olsun Yenacım. yavruların ikisi peş peşe hasta olmuş. hastalanmazlar inşallah daha bu kış. dikkat et sen de kendine.

Tebrikler kızlar, süpersiniz

Yenam ellerine sağlık senin de kuşum.

, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. .

ayyyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsünnnn ne güzel anlatmışsınn kızz nasıl olacaklarınııı...allahhh yardımcınn olsunn...benim kaynana alt katta pek sesi soluğu çıkmazz amaa nedense bende hala pek rahat edemem yanlarında...ama senin durum farklıı...zor günler seni bekliyor inş göz acıp kapıyıncaya kadar gecerrr...aman ha sinirle diyetini sallamaaa...şimdi onlar pek süzer seni ne yiyor ne içiyor diyetteymiş diyee...en son kaç kiloda görmüşlerdi senii??

Son düzenleme:
Sağol meyra
Sağol waw...

sormanın sakıncası yoksa ne işle uüraşıyorsun ki ? inşallah yerine daha iyi bir müşteri bulursun

izledim çok üzüldüm ya, allah rahmet eylesin

Tesekkürederim...
bunları yapıyorum...
Hotalı Ambalaj Tasarımı | Hotalı Packaging Design

Geçen yıl gibi olacak diye korkuyorum. Ocaktan sonra işler baya topalanmıştı. Bide bu yüklü bir işti. Gelen parayla evlenme masraflarının bir kısmıni çözebilirdik...
neyse belki daha güzeli gelir. Böyledir hayırlısı.

Büyük bir kısmımızda böyle olumsuz bir durum var. ama bugünü daha fazla kazasız belasız atlatırsak yarın yeni bir gün doğacak...
3 hafta çok uzun bir zamanmış, ben kendi anneme 2 hafta zor dayandım biliyorsunuz. Çünkü artık herkesin kendi yaşantısı oluyor hayat eskisi gibi değil. Sakın olamayı ve olmulu düşünmeye çalış. katlamaktan başka çare kalmiyor bazen...

burasi niye güzel biliyor musunuz? hepimiz başka kadınlarız. ama sadece yazarak iletişim kurduğumuz için sadece sevgimizi, anlayışımı yaşıyor ve başka hayatları anliyoruz. Duygusal destek veiyoruz, alıyoruz. Kilo bahane sohbet şahane...

Son düzenleme:
canım varmı hala bilemem çok yaşlanmıştı ama 1 yıl önce falan yaşıyordu istanbulda anadolu yakasındayız canım anneme sorar söylerim ben sana

emine sen nasıl oldun rahatsızdın biraz. kardeşinide Allah kurtarsın

ablacim iyim ben biraz üsütmüstüm münihe gidip gelirken ama gecti sayilir, iyi baktim kendime :))

kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil..

wawcim iyiki icini buraya döktün öncelikle, cünkü bizi bizden baska kimse anlamaz, evet esin masallah cok anlayisliymis ne güzel ama yinede kadini sadece kadin anlar,
hic üzülme, allah elbet nasip edecektir insallah, sen hic strese girme daha cok gencsin :)
bana bak öbür ay 25 olcam evlenmedim bile, cocugu nezaman yapcam ?? bide pco sorunu bendede var,
cok korkuyorum cocuk yapmaya yetisemicem diye.. hatta hic evlenemicem diye.. anne olmayi cok istiyorum bende

ahh ahhhh evlenen evlenene. bende istiyorum ya bende evlencem banane banane hürrem emine sultan görüyorsun dimiiiiiiiiiiiii
görüyorum yavrum görüyorum

Allah en adaletli cezayla cezalandirsin o pisligi,
inanki duyunca sinirleniyorum, nekadar cogaldi böyle olaylar ??
Afedersiniz srfsz. erkekler bütün ailesini cocuklarini karisini öldürüyor, ama kendisine geldimmi nedense bitürlü ölemiyor ??
Ulan git madem kendini öldürsene, birak colugundan cocugundan karindan ne istiyorsun ??
Allahin verdigi cani sen kim oluyorsunda aliyorsun,
offffffffffffffffffff agiz dolusu sövebilirim ama neyse...

Niye agliyon kuzum sen,
nuhan hakli hepimizin modu düsük bugun hatta bu haftada nedense,
ama sen doldun tabi, kocan gelince zaten iyice bi aglarsin, sonra mutluluktan ucarsin ama :)
Hadi allahim kavustursun sag salim az kaldi dayan..
bugun keyif günün olsun, son yanliz olacagin gün ona göre aynurum, sonra kocisinle ilgilenceksin kendine vaktin olmicak ona göre :))

Yenacim kizina gecmis olsun, liste icin ellerine saglik

Kilo verenleri veremeyenleri herkesi tebrik ediyorum, birinci ikinci ve ücüncüyüde ayrica tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…