Merhaba arkadaşlar,
Hasta olanlara geçmiş olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz,azminiz,iradeniz ve mesajlarıız bol olsun..
Benim de pek tadım yok hala..Çok yorgun hissediyorum kendimi..
Oğlum iyileşti ama 2 gündür yüzün de ve boynunda hafif kızarmalar başlayıp geçiyor..
Kullandığımız antibiyotiğe bağlıyorum ben...
2 yıl önce ürtiker olmuşştu 11 gün sürmüştü..Çok korkuyorum yeniden öyle olacak diye..
Akabin de kızım hastalandı tam sınav haftası 3 gün rapor aldık sadece sınava girip çıkıyor.Tabii ben almaya gidiyorum.
ÖĞrenciin okul saatleri için de çıkmasına izin vermiyorlar..
Ben de durumlar böyle iç karartıcı bir tablo değilmi.? Allah beterinden korusun..
MEyracığım canım kardeşim sesini duydum hemen geldim :)
MEhtap,seni yeniden görmek çok sevindirdi beni..
ve sana afili koltuğumdan saçlarımı savurarak dönüp diyorum ki,bir zamanlar şişko ama gururlu bir YENA vardı İsveç,norveç diyeti yapma fazlasıyla geri alırsın demiştim.
Aynur,gözün aydın..sevdiceğine kavuşuyorsun Allah ayırmasın arkadaşım..
KAtrem,Süt olayını okudum..Bebeğin çok ufaktı değilmi.? Forumda eski bir eğitimci arkadaşımız vardı emzikli, diyetisyenle zayıflıyordu..
Yanlış hatırlamıyorsam 2400 kalori alıyordu ve her hafta 1-1,5 kg. veriyordu..
Yine emzikli kadının spor yapmasının sütün kalitesini ve besleyici özelliğini yitirdiğini araştıran yürüyüş yapmayı kesen iki arkadaşımız daha vardı...
İstersen sen de araştır..
Neden acele ediyorsun bu kadar..Bebeğin bir daha bu yaşlarda olmayacak. izin ver böyle mucizevi bir sıvıyı doya doya tüketsin..
Çünkü o içeceğin muadili yok canım...
Bol bol emzir, emzirirsen süt kanalları çalışır ve süt üretir..Mamaya hemen başlama lütfen..
Ben kızımı 1,5 oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim...Şunu söyleyebilirim ki sadece ''su'' sütü arttırmıyor..Bu tezi doğrulamadı benim memeler emzirme dönemin de :)
Ben de işe yarayanlar,sütümü arttıranlar..
Kuru börülce yediğim gün sütüm taşıyordu resmen..Kuru soğan bol yeşillikle salatasını yapıyordum...
Şekersiz hoşaf, her tür meyveden..
Az şekerli sütlü tatlılar,her zaman değil ama..
Bulgur,mercimek çorbası vb.
Her türlü yeşillik..
Bakliyatlara az kimyon eklersen gazı giderir..
Ha oturup çikolata yeme paket paket :) Onun yerine pekmez iç 1-2 kaşık..
KAtrem,sütünle kal canım..
Burada adettir bebek ziyaretine gidenler çıkışta taze anneye, sütünle kal derler :)
sütünle kal sözünüde hiç duymamıştım, sayende duymuş oldum:)
güzel bir söz ve aynı zamanda güzel bir duaymış....
oğlun ve kızın içinde çok geçmiş olsun canım.......
tez zamanda iyi olur ikiside inşaallah....
MEyracığım canım kardeşim sesini duydum hemen geldim :)
canım benimmmmm:))))
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz
HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay
işteee bunlarda benim en son favorilerimmm....bu sarı topuklara bayılıyorummmm....platformlar daha rahat oluyorr onuda sefiyorummm hepçinii sefiiiyorummm...hepçii benimm olsunn
Eki Görüntüle 609209 Eki Görüntüle 609210
inşallah görüntüleyebilirim tabikisii
,Kuzum,bizim buralarda adet öyle...Bana dediklerin de çok gülüyordum :))
Gidiyorum ben, görüşmek üzere...Öptüm seni,sizi şapşup..
Yenacıgım, işinin gücünün, hastalıkların arasında zaman ayırıp tabloyu yaptigin çin çok teşekkürler. Çocukların için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iğleşirler.
Tabloyu hangi programda yapiyorsun bilmiyorum ama yardım istersen bana seslenebilirsin? yapamiyorum yap diyebilirsin.
az önce bir müşterim geçen hafta anlaşıp el sıkıştığımız işi iptal etti. İşleri çalışmada başlamıştımacayip üzüldüm. allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar derler. allahım nolur yardım et . hayırlısı bakalım.
Merhaba arkadaşlar,
Hasta olanlara geçmiş olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz,azminiz,iradeniz ve mesajlarıız bol olsun..
MEhtap,seni yeniden görmek çok sevindirdi beni..
ve sana afili koltuğumdan saçlarımı savurarak dönüp diyorum ki,bir zamanlar şişko ama gururlu bir YENA vardı İsveç,norveç diyeti yapma fazlasıyla geri alırsın demiştim.
az çok biliyorum oraları canım bende batıkentte oturuyorum valla ciddiyim buluşalım biğünwalla yavrum süper olur ben ankaranın seyranbagında oturuyorum :) kolej tarafına daha yakın esattan ziyade. sen nerede oturuyorsun?
sağol canım teşekkür ederim hepimiz -bildirimler veririz inşallahSüpersin canım, tebrikler. hep böyle devam edersin umarım :)
-----
kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.
Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr
canım yapma böle bak sen böle yaptıkça bukadar kafana taktıkça tam tersine yol alırsın inan bana benim bu çocuğumdan önce 2 düşüğüm var rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ama bende senin gibi düşünürdüm hep nezaman boş verdim ve hamile kaldım hemde 95 kiloyla hamile kaldım tamam kiloda bi engel ama stres ondan daha büyük bi engel söleyim rahat ol rabbim zamanı geldiğinde seninde göbişini doldurcak buna inan tamam biz senin herzaman yanındayızkızlarr bugun morelimm hiç iyi değil...yaa böyle birşey olabilirmiiii...???aynı kilomm aynı yineeee...yaa ben takılmalar yaşadımda böylesinide yaşamadımm...bu hafta varya nerdeyse hiç kaçamak yapmadım spor tamam az 140 dk ama..1 gram bile verilmezmikiiii....şimdi şeytann diyorrr yemedinde ne olduu...gitt patatesi kızart bi tabakk geç tv karşısına pasoo yeeeee...akşama kadar yeeeee...canımı nasıl sıktığını tahmin edemezsinizzz...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa.. herşey üst üsteeeeee..kabızım yine iki gündür pek çıkamadım..karnım davul gibii....bu arada diğer şey se........adet oluyorum sanırım lekelenmem başladııbu ayda yok bebek yaa tamam hayırlısını istiyorum allaha hiç isyanım yokk beni affetsinn....illa anne olmak istiyorum diye bi yangınımda yok..yani yangınım var ama bu yönde değill..sanki ben annelik yapamazmışım gibi geliyor yaww ben daha gencim diyorumm amaa...yangınımm...biliyorsunuz iştee..ve bi siz biliyorsunuzz başka kimsede bilmiyor bunu..herkeze gülüyorum bi burda dökebiliyorum içimii...eşime karşı mahcubiyetim varr...bu benim yangınımm...şimdiye kadar baba olmuştu çoktan başkasıyla evli olsa ..benim yüzümden olamadı diyorumm...ben 26 yım ama o 34 yaşı ice geçiyor diye içim içimi yiyorrr....allahıma bin şükür eşim hiçbişi demezz...ben böle konuştukca çıldırıyorr..allah ne yazdıysa o olurr...bana baba olmayı ne zaman nasip ettiyse ben ozaman olurum ha seninleha başkasıylaa...çocuk olacakda ne olacak başımız göğemi erecekk..rahat ol huzurumuzu kaçırma ...diyor ama olmuyorr işdee..olmuyorrr...belki herkeze saçma geliyor amaaa..bu içimi yakıyorr...beni üzmemek için böyle konuşuyor diyorumm içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir diyorumm...ne bilim iştee..herşey üst üste geldi dedim yaa garip bi günn...
inşaallah canım, ve hepimizede nasip etsin inşaallah canım....
seni mutlu edebildiğime çok sevindim bitanem:)))
bu arada sözün sahibini bilmiyorum:)
RABBİM İNŞAALLAH BU DÜNYADA İMTİHANINI KAZANANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ
VE İMANI KAMİLLE GÖÇ EDENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİ İNŞAALLAH......
AMİN
Yenacıgım, işinin gücünün, hastalıkların arasında zaman ayırıp tabloyu yaptigin çin çok teşekkürler. Çocukların için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iğleşirler.
Tabloyu hangi programda yapiyorsun bilmiyorum ama yardım istersen bana seslenebilirsin? yapamiyorum yap diyebilirsin.
az önce bir müşterim geçen hafta anlaşıp el sıkıştığımız işi iptal etti. İşleri çalışmada başlamıştımacayip üzüldüm. allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar derler. allahım nolur yardım et . hayırlısı bakalım.
tam bir boğa burcusun sen
ayakkabıda süper yaaaa, gözlerim kamaştı inan.....
ben 2cmlik topuğu bile giyemem hiç, bileklerim çok ince çünkü, hemen ağrıyı verirler....
giyemesemde; yinede çok özenir ve beğenirim topukluları, gözlerim gider ille topuklulara hemen
bazı topuklu ayakkabılar gerçekten çok güzel oluyolar ama.....
mesela aşağıda eklediğim fotodaki gibi
eğer giyebileceğin bir ortam varsa öyle al derim bu ayakkabıyı, güzel bitmiyo çünkü hiç
bence giyemiceksen boşa almış olursun diye canım.....
öptüm
Eki Görüntüle 609195
tatlım bende aöf sosyoloji 2.sınıftayım sınav için henüz kitap elime alamadımzaten 2 sınav arası çok az ilk sınava ucu ucuna çalışıp bitirmiştim bide kilo vericem diye strese giriyorum aç karnınada çalışılmıyor ki yetmezmiş gibi bir de söz telaşı çıkardık başımıza hem kaynana (ben oluyorum o ) hem oğlum hemde gelincikim hepimiz sınava giricez Allah hakkımıza hayırlısını versin
bende dua istiyorum herkesciklerdenkahve yapıyım da belki zihnim çalışır sanada başarılar dilerim tatlım
işteee bunlarda benim en son favorilerimmm....bu sarı topuklara bayılıyorummmm....platformlar daha rahat oluyorr onuda sefiyorummm hepçinii sefiiiyorummm...hepçii benimm olsunn
Eki Görüntüle 609209 Eki Görüntüle 609210
inşallah görüntüleyebilirim tabikisii
canım yapma böle bak sen böle yaptıkça bukadar kafana taktıkça tam tersine yol alırsın inan bana benim bu çocuğumdan önce 2 düşüğüm var rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ama bende senin gibi düşünürdüm hep nezaman boş verdim ve hamile kaldım hemde 95 kiloyla hamile kaldım tamam kiloda bi engel ama stres ondan daha büyük bi engel söleyim rahat ol rabbim zamanı geldiğinde seninde göbişini doldurcak buna inan tamam biz senin herzaman yanındayız
videolara bakarken şans eseri gözüme çarptı sabahleyin bu video; ne kadar içten konuşmuş burada..........
birde şu sözüde dikkatimi çekti oldukça; seveninizle, sevmeyeninizle.......
gerçekten çok duygulandırdı beni sözleriyle......
sizinlede paylaşmak istedim bu olayı.....
Mehmet Ali Birand ameliyat öncesi böyle veda etmişti! - YouTube
Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr
nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm
kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm
neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn
BİLDİRİM ;
GEÇEN HAFTA : 75
BU HAFTA : 74.7
GİDEN : 300 gram
Nerdir bu durum? güneşle ay mi? çarpıştı ya.. Hepimizin böyle modu düşük, nedensiz yada neden bulup ağlıyoruz?Bu hafta kilo vermeler az... Herkescikler güzel bir haftasonu geçirsin pazartesi hayata yeniden başalarız...
cücüs sende bir güzel uyu, sonra güzel bir duş al. yarın aksama iyi olursun.
Merhaba arkadaşlar,
Benim de pek tadım yok hala..Çok yorgun hissediyorum kendimi..
Oğlum iyileşti ama 2 gündür yüzün de ve boynunda hafif kızarmalar başlayıp geçiyor..
Kullandığımız antibiyotiğe bağlıyorum ben...
2 yıl önce ürtiker olmuşştu 11 gün sürmüştü..Çok korkuyorum yeniden öyle olacak diye..
Akabin de kızım hastalandı tam sınav haftası 3 gün rapor aldık sadece sınava girip çıkıyor.Tabii ben almaya gidiyorum.
ÖĞrenciin okul saatleri için de çıkmasına izin vermiyorlar..
, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. .
Tesekkürederim...
sormanın sakıncası yoksa ne işle uüraşıyorsun ki ? inşallah yerine daha iyi bir müşteri bulursun
izledim çok üzüldüm ya, allah rahmet eylesin
Canım benim ayların birikimi kızların dediği gibi. Allah bir daha ayrılık, yalnızlık yaşatmasın sana. iyi ol emi cücüşüm :) bak eşine verdiğin sözü de tuttun, senden mutlusu olmamalı şu hayatta artık :)
Nükhetcim işinin biri de iptal olmuş, sanırım ona da bozuk moralin. daha güzel olacağını düşün canım her şeyin. dediğin gibi bir kapı kapanır, diğeri açılır... inşallah. ben de çok mutsuz huzursuzum. eşimin ailesi geliyor çarşamba. 3 hafta kalacaklar. eltimlerin evde rahat edemezler, evleri küçük diye bizde kalacaklar tabi akşamları. memnuniyetsiz, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. düşündükçe içimden şeytan çıkıyor. çok bunaldım daha onlar gelmeden. hayırlısıyla geçseydi zaman.
Geçmiş olsun Yenacım. yavruların ikisi peş peşe hasta olmuş. hastalanmazlar inşallah daha bu kış. dikkat et sen de kendine.
Tebrikler kızlar, süpersiniz
Yenam ellerine sağlık senin de kuşum.
canım varmı hala bilemem çok yaşlanmıştı ama 1 yıl önce falan yaşıyordu istanbulda anadolu yakasındayız canım anneme sorar söylerim ben sanaben 2 sene önce 5 ay tedavi gördüm sonra bıraktımm...3.5 yıllık evliyimm..kilo vermek için bıraktım tedaviyi..şimdide başlamıyor eşim biras daha kilo ver sonra diyorr...ne bilem işte..herşeyin hayırlısı olsun inşallahh...allah sizi bağışlasın annene babana...sen hangi şehirdesinn??varmı o dr hala...adam akıllı bi dr da bulamadım yaaaa...belki bulsam başlıcam hemenn.çokk sağol canımmm iyiki varsınızzz...
sağol canım yaaa..valla üzüldüm ağladımm şimdi sizleri okuyorumm gülüp allaha şükrediyorum iyiki varsınızzzz...inşallahh dediğin gibi olurr bende birgün iyi bi anne olabilirmm.....
oyyy sende kötü günler geçirmişsinnnn..büyük yüreğin varmışşşş dayanmışsınn...rabbim çekemeyeceğim yükler vermesinnn..derdimede hamd ediyorumm..hamd olsunn..ne dertler varrr..işte dediğin gibi ne kadar mantık yürütmeye çalışsamdaa..ne kadarr kafaya takmamaya çalışsamdaaa takılıyorrr..adet başladığı an bi hüzün çöküyor yüreğime elimde olmayarakk rabbim affetsin benii..acizliğime versinn isyan değilll...ama acizimmm..elimde olmuyorr...sonra geçiyor 2 gün sonraa..toparlıyorum hemenn canımdan kıymetli değil diyorumm...iyiki varsınızzz...1 saattir hem yazıyorum hem ağlıyorumm..yazdıklarınızı okudukcada ferahlıyorum iyiki varsınızz...siz dar olduğunuzdada sizi ferahlatacak insanlar olsun inş hayatınızdaa...
şuan evde yokk ama alıcam bu gidişlee pek sevmem ama ilaç niyetinee...şimdi aç karnına portakal felan yedim akşam beşi bi yerde çay içtimm...ben glukofen diye bi ilaç var onu içiyorumm..rahatsızlığımdan dolayı o 3 gün isal yapıyor sonrada böle gabızz..bende 1 hafta içiyorum 2 gün ara veriyorumm...bünyemle oynuyorum resmenn..ne bilm işte herşey üstüste geldii birasdaa ondan darlandımm...çok sağoll iyiki varsınızzz...
aminnnn inşalahh cecoo...hayırlısıylaaa..biliyorumm herşeyin hayırlısını istemek en doğrusuu..meryy i biliyorsun aynı durumdayız birlikte tedavi görüyorduk kız neler yaşadıı..hakkımda ne hayırlısı bilemiyorumkii...ama elde olmadanda bi iki gün böle hüzünlü geçiyorrr..bide bu sefer herşey üst üste geldiii...eşim tedaviye başlamıyorrr...biras daha kiloo ver öyle diyorr..ben kilo vermek için uğraşıyorum veremiyorumm...bide üstüne adet oldumm..adet olmak içinde progestan diye bile bi ilaç içiyorum biras oda stres yapıyor sanırımmm...acayip bi duygu karmaşaları içinde savaşıyorumm...iyiki varsınızzzz...sizi okudukca ağladımm ve şükrettim allaha..şimdi size cvp yazarkende rahatladımm durdu ağlamam...
YÜREĞİM DARDII SİZE AÇTIMM..YAZDIKLARINIZLA SU SERPTİNİZ YÜREĞİMEE...RABBİMDE HER DARA DÜŞTÜĞÜNÜZDE SİZİN YÜREĞİNİZE SU SERPSİNN..VE SİZE DESTEK OLACAK İNSANLAR GÖNDERSİN ÇEVRENİZEE...
emine sen nasıl oldun rahatsızdın biraz. kardeşinide Allah kurtarsın
kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil..
görüyorum yavrum görüyorumahh ahhhh evlenen evlenene. bende istiyorum ya bende evlencem banane bananehürrem emine sultan görüyorsun dimiiiiiiiiiiiii
HANGİ YÜZLE?
Sürekli bir işi olmayan adam evleniyor.
Üç çocuk sahibi oluyor.
Ardından kira kredi vs borçlarını bahane ederek, 25 yaşındaki eşini boğarak, 5 ve 7 yaşındaki çocuklarını bıçak darbeleriyle öldürüyor.
45 günlük bebek açlık ve susuzluktan ölüyor. Katil koca, "fare zehiri içtim ama sadece bayıldım" diyor.
Çocuklarına bıçak saplayacak kadar cinnet geçiren biri, kendisine fare zehrini layık görüyor. Böyle bir baba, bir ayna bulsun kendine. "Hangi yüzle yaşıyorum" diye sorsun.
Mutlaka bir cevap alacaktır.
Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr
nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm
kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm
neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?