canım ne deyim kpss ciddi hazırlık istiyor...sektör bitmiş halde...gıdacılar açısından yoksa veterinerler aldı yürüdü yani bizim işimizide yapıyorlar..inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...sorumlu yöneticilik yaptığın biryer varmı..
.kıssss nerde bana zam yapılmadı sattıkları pasta börek vs herşeye zam yaptılar işler azalır derken arttı millet boğazına düşkün anam....
Bu diyeti yazan diyetisyene gideceksin sanarım. Kaç gün oldu başliyalı?
söyle bir durum var;
ögleyin, içinde bol tavukları olan koscaman kase tavuk suyuna çorba içmiştim. Regli olmak üzereyim. akşam üstü tatlı kırizim vardı. Çikolatarımla bir adet kivi yedim, bir bardak süt içtim. Akşam yemeği yemek canım istemedi. şeker isteğim nasıl fıskırdıysa duramadım. Birbucuk saat kadar öncede bir kase yoğurt içine bir kaşık diyebetik reçel koyup yedim. Çoktandır tatlandırıcılı bişe yemiyordum. Şuanda çok yemek yemiş gibi şiştim ve hazımsızlık yaşıyorum. Naptım ben kendimemigdem bulanmaya başladı...
tatlıyı birkez yedikten sonra ardı arkası kesilmiyor benim en büyük sorunum budur tatlı bişeyler yemekten kendimi alamıyorum..sen çok iyi gidiyordun ne olur uzak dur tatlıdan...
işsizlere iş eşsizlere eş. asu abla yaa benim o işte. işsizzz eşsizzz
Allah ikisinin de hayırlısını nasip etsin inşallah canım
nuhancım o kadar sıkma canını sonuçta diyetine aykırı bişey yemiş sayılmazsın sadece tatlı isteğini az daha kontrol altına alman gerekecek canım regl döneminde olacak bukadar
tatlı gerçek bir bağımlılık ben yine başladım bırakmam lazım ama
ayşe geldilermi dünür adaylarınız
offff hep aynı şeyler....
bendede var öyle şeyler, aynen kayınvaldem hiç gülmez, kayınbabamda saçmalar, çok sinirlidir, işime karışır benim....
kızım balkondaki çamaşırları topla der mesela bana kayınbabam
kayınvaldemde en ufak bişeyde eşim çocukmuş gibi, hemen benide kötülermiş gibi OĞLUUUUUUM der
ne gıcık değilmi? ne oluyo yaaaa.......
eşiminde onlardan kalır yanı bazen pek kalmaz yani, o zamanda bu da beni sinir eder
dünya işteeee
inşaallah sana sıkıntı vermeden giderler evlerine canım......
esracım evde kayınvalide kayınpeder zor ama neyseki sürekli yanında değiller sana kolaylıklar dilerim
dünkü arkadaşın da kayınvalidesi yanında bir süredir onu da aynı şekilde teselli ettik teyze de azcık huysuz da arkadaş epey bunalmıştı
Ben de 1971 doğumluyum..Doğum günüme de az kaldı 4 şubat..duyurulur
Esracığım bugün eşim götürdü oğlanı işe..demin görüştük acaip mutlu dolaşıyormuş makinaların arasında..bant usulü çalışan otomasyon makinaları var,bayılıyor onlara zaten..Sabah giderken oyuncak bakım çantasınıda götürdü,anne tamir yapıcam ben diyor.:))
Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)
sagol tatlimbu arada misafirlerin geliyormus, Allah sabir versin yok yok gercekten Peygamber sabri diliyorum sana esracim,
3 hafta insallah gözacip kapayincaya kadar gecip gider, kirginliklar olmadan, huzurlu bir 3 hafta olur insallah..
Ben, bugun güzel bir cumartesi geçirdim. Hep dısarlardaydım, en güzelide ne biliyormusunuz? pantolonum üzerimden düşüyorçekiştire çekiştire gezdim. Bir mağzada 44 beden bir manto denedim. (bir beden düşmüşüm) Çok güzeldi ve cuk diye oturdu. Kolları kısa geldi yanlız... hoş kolları tam olsada almazdım. Çünkü hedefime ulaşmadan birşey almayacağım.
Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
tatlıyı birkez yedikten sonra ardı arkası kesilmiyor benim en büyük sorunum budur tatlı bişeyler yemekten kendimi alamıyorum..sen çok iyi gidiyordun ne olur uzak dur tatlıdan...
Of seninkiler de çok zorlarmış canım. ben senden büyüğüm ama sen de yeterli olgunluktasın. hiç hoşuna gitmiyor işine karışılması bu yaşta insanın. napalım, mecburen katlanıyoruz işte.
Asumancım arkadaşına Allah sabırlar versin. biz eşimle flört ederken kocaman bir ev alıp onun ailesiyle yaşamyı hayal ediyordum ben. annem ve babam ayrı olduğu için hep bir büyük aile eksikliği var. eşim başta ailesini bildiği için sıcak yaklaşmadı ama daha sonra o da sevdi bu fikri. sonra nişanlanınca gördük ki ikimiz de bu şekilde beraber yaşamak mümkün değil onlarla. beraber yaşama hayallesinden birkaç hafta tahammül için kendini zrolama noktasına getirdiler durumu. hakikaten bir süre sonra kendi ailen bile zor geliyor sana.
Doğum günün şimdiden kutlu olsun Yenacım :) nice sağlıklı, mutlu yıllara :)
Yerim ben o Barışı ya, dünya tatlısı. nasıl gelişiyordur hayal gücü o ortamda. kesin tamir etmiştir her şeyi :)))
Çok sevindim canım 92ye, darısı 62ye. harika gidiyorsunben de hafta içi 82yi görmeyi planlıyorum inşallah :)
Sağol Eminecim. benim de artık tek odaklandığım nokta kırgınlıklar olmadan, ağız tadıyla geçmesi zamanın. kardeşim de geldi askerden bugün, daha mutlu bakıyorum hayata. inşallah su gibi geçer zaman.
Bu arada Meyracığım da yazmış çok güzel bir şekilde, ben de sana evlilik konusunda rahat olmanı tavsiye ediyorum canım. insanın öleceği ve evleneceği tarih değişmez derler. sen kendini tanı, karşına çıkan insanların da kendine yakışır olanlarıyla iletişim kur. çok gençcin daha, eminim güzel bir evliliğin olacak senin :)
Harikasın Nükhetcim, 44 bedene düşmüşsün :) darısı 38e inşallah :)
Çok güzel duruyor, ellerine sağlık Nursenacım.
esracım gözünüz aydın canım kardeşin izinlimi bitirip mi geldi.
Herkescikler gitmiş ben yeni geldimm
Bugün acı tabloyu görmek için tartıldım ben. Tamm 78 kiloyum. Eşim de tartıldı. Hadi ben 2 kg aldım da o tam tamına 9 kilo almış. Zararın neresinden dönersek kardır demi
Bu hafta dolu dolu geçecek. Yarın bi iş görüşmem sonuçlanacak. Bir de sabah skype üzerinden bi görüşmem var.
Bugün eski evdeki komşumuz leyle teyze geldi. Bana hediye olarak ayaklı yer sofrası almış.Ayrıca akşamdan aşure malzemesi hazırlamış, bizde yaptık. Bi ara eşim aşure severim demişti, onu unutmamış kadıncağız. Aşursa güzel oldu ama biraz katı oldu. Yani suyu az oldu. Ben ara öğün yerine bi kase yedim. Şekerini az koymuştum bilerek. Salı ya da çarşamba eşimin arkadaşları gelecek yemeğe. Yine çarşamba sabah benin kpss kursundan 2 arkadaşım kahvaltıya gelecek. Perşembe eşimin amcası ve yengesi oturmaya gelecek. Vee biz bu hafta diyete başladık. Nasıl amaa:)) Haa unuttum, cumartesi de bi arkadaşa davetliyiz.
Salı günkü misafire arnavut ciğeri, pirinç pilavı, haydari, dereotlu mercimek köftesi yapıcam. Tabi biz tabağımıza az az alıcaz. Normalde bizim evde pirinç pilavı yenmiyo ama misafir olunca yapıyoruz tabii. Tatlı yapacaktım ama bugün yaptığımız aşurelerin ağzını streç filmle kapattım. Sanırım dolapta bir kaç gün bozulmadan durur. Servis ederken nar ve tarçok dökücem üzerine. Başka tatlı yapmam sanırım.
Çarşamba kahvaltıya gelecek arkadaşlara bugün fırın sigara böreği sardım ve tupper kapıma koydum. Deneme amaçlı akşam 2 tane pişirdim fırında. Neden deneme yaptın derseniz,içine koyduğum beyaz peyniri çok yağlı almışımi gerçekten de pişerken yanlardan aktı biraz. Kaşar peynir kıvamındaymıi. İşte çarşamba kahvaltıya gelecek arkadaşlara dolaptan çıkarıp, üstüne yumurta sürüp fırına vericem. Bir de normal kahvaltılıklar işte. Dolapta tupper kabında 3 gün kadar durur sanırım pişmemiş börek.
Perşembe eşimin amcası gelecke demiştim ya, onlar çaya gelirler. Salı yapacağım mercimek köftesinden çıkarıcam, yanına da gene börek yaparım fırında. Böylelikle fazla şey yapmıycam ve artmıycak hiçbişey.
Hanımlar bu arada ben 2,3 gündür çok halsizim. Bir de sanki tansiyonum düşük gibi, başımı kaldıramıyorum sanki. Acilen bi tansiyon aleti almam lazım. Bebek olmadığını bilmesem tipik hamilelik belirtileri. Gerçi daha adet olmadım ama acaba geç döllenme falan mı var diye düşünüyorum. Bi yandan iş görüşmeleri, bi yandan adet olamama stresi mahvetti beni.
selamun aleyküm kızlar
bugün oldukca yoğun bir gündü.
sabah erken büyük eltimin gelini aradı . ''emre akşamdan beri hacı annemlere gidelim diye ağlıyor. evdeyseniz kahvaltıya gelicez'' dedi. bende çok mutlu oldum. normalde küçük çocuklar çocuk olmayan eve gitmek istemezler.bizimkiler bize gelmeyi çok istiyorlar.az önce annesi zorla götürdü bıraksa kalacak burda
tam kahvaltıyı topluyorduk büyük eltim geldi
bir saat geçmedi üç numaralı eltim , kaynım, gelinleri,çocuklar birlikte geldiler.
bir kısmı gitti.
sabah gelen gelin kayınvaldesiyle birlikte akşam yemeğine kaldı
tam sofrayı hazırladık iki numaralı eltimin gelinleri geldikabul günü gibi oldu
şimdi herkes dağıldı sadece yanımızda kalan yeğenler kaldı.
bende hemen koşturdum netbuk başına
amin canımSağol ablacım, Allah razı olsun. bitirp geldi şükür :) darısı tüm askerlerin başına, senin de yeğenin askerdeydi sanırım.
amin canım
evet benim yeğenimde kıbrısta
Özlemcim geçmiş olsun. adet olana kadar bebek varmış gibi davran, birkaç güne tekrarla testi bence. geç çıkabiliyor idrarda gebelik sanırım. hayırlısı olsun tabi. sen dikkat et kendine yine de.
böreği de ben sarıp dondurucuya atıyorum, lazım olduğunda çıkarıp fırınlıyorum. bozdolabının alt kısmında peynir bozulabilir ama dondurucuya atınca bir şey olmuyor pek. öyle dene istersen.
Canım valla ben de öyle yapacaktım ama annem 2,3 gün duru boşa buzluğa atma dedi. Dolabın en üst rafında tupper'a koydum ve havasını aldım.Zaten 20 tane felan yaptım. Yine de atayım mı buzluğa.?
Bebek varmış gibi davranıyorum ama bu sefer de strese giriyorum. Eğer yarınki sonuç olumlu olursa yarın işe başlıycam, eğer bebek varsa da boşa adamları umutlandırmayayım. Zaten araştırdım, adet gecikmesinden 15 gün sonra felan öğrenenler varmış. Beslenmeme dikkat ediyorum ben gene
gelinlerimiz bana iş bile bırakmazlar. helede sabah kahvaltıya gelen gelin çok pratik eli çabuktur. oğluda bizi çok seviyor. gitmek istemiyor. tutturdu banyomuda burda yapıcam hacıannemlerin banyosu hem çok güzel hemde sıcak diyorbu kadar misafir bana gelmiş olsaydı mutfakta gizli gizli ağlıyor olurdum ben ne yapacağım diye. maşallah Dafi abla, inanılmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?