Hosgeldin öncelikle kural şu kilo verde nasıl olursa olsun :)))
Sadece ekstraları kes bari bende emziriyordum ama 6ay emdi sadece emin ol sonra pişman oluyorsun bir gün bile bir gündür
Aa bende 23.5 yaşındayım:)))
Canım nasıl yaptın tarifini yazarmısın
Aa bende 23.5 yaşındayım:)))
Tarife buradan baktım.. acayip komik birdurum var... benim silikon kalıbım minik balıklar seklinde...
Eki Görüntüle 611011
içinden çikartamiyorum:))))) özelikle kuyuklar kopuyor...birde sogunca söndü((
hep buçukta kalalım yaaaa.
kuyruksuz olsun yaa sönsün boşver çikolata o sonuçtaaaaaaaaaaaaaaaa
evet tadi güzel. yarisini yedim yarısın sakladım...
Süper sevindim. Çünkü ben halı üzerinde kullanmicağım. Hergun sabah kullanabileceğim pratik birşey istiyorum. Şimdi 3 günde bir makinayi açmaya çalişiyorum bazen üşeniyorum. Alerjim azıyor, hapşuruktan mahvoluyorum. Bu pratik olacağa benziyor...şarj konusunda hakli olabilirsin...
Allah kolaylik ve sabır versin.. Gerçekten insanlara uğraşmak dünyanın en büyük zorluğu.
Tebrikler...8 li rakamlara az kaldı... acayıp güzel bir duygu...
Sizin bu ördüklerinizle internet sitesi acalım...yurtdışana satalım... cidiyim ha...
ayse selam, yeni şinde mutlu ol...
topikte güzel bir hasret giderimi olmuş....
Hoşgeldin, Hepimizin diyetleri farklı...
tek gerçeği biliyoruz...
karbonhidrat yok denecek kadar az, şeker yok, spor çok...
eşime hep diyorum ben işsizlere iş eşsizlere eş buluyon benim şallara müşteri bulamıyosun diye:))üretim var da pazar yok bizde işte
Mehtap sen nasıl bir diyet yapiyorsun?
Benim bugun 61. günüm 9 kiloya yakın verdim...
eşime hep diyorum ben işsizlere iş eşsizlere eş buluyon benim şallara müşteri bulamıyosun diye:))üretim var da pazar yok bizde işte
canım maaile hepinize geçmiş olsun işteyken okudum ama size cevap yazamadım kusura bakmayın...Allah şifa versin...yeleğinide güle güle kullan maşallah ne maharetli hatunsun...Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
hoş geldinnnnn Ayşemm nerelerdesin sen.işin hayırlı olsun memleketinde olmak daha iyi değil mi özendim valla sana...off zalım gurbetYenacim evet vardiyali uc haftafir 12 de gidip aksam 20:39 da cikiyorum
Ablacım sende hoş geldin gözümüz yollarda kaldı yahu...bi daha gitme olurmu bu arada aynı kilodayız:26: yani hiç yol alamadım bende ama kızlardanda kopamadım...Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....
Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....
Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...
Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...
Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...
Mehtap canım kpss den bişey çıkmadımı?işsizlere iş eşsizlere eş. asu abla yaa benim o işte. işsizzz eşsizzz
Mehtap canım kpss den bişey çıkmadımı?
kızlar benim işlerim yine yoğunlaşıyor haftaya kandil var 400 kg kandil simidi yapılıcak pazartesi ve salı buda demek oluyor ki 2 gün pert olacağız.cumarteside 20:00 da zaten zam yapıldı
işler düşer diye düşündüm açıkçası ama maşallah dahada arttı. yazın erken çıkarken iyiydi kışında yoğunluğa katlanacağız...ekmek parası...Allah daha çok versin...patronda bize versin
bugünde annemin kuzeni yakın oturuyor bana taşınıyormuş ona yardıma gittik özteyzem gibi yakındır bana...bir pazar günü daha yorgunlukla geçti gitti....ve ben artıkkk ciddiciddi kararlar almalıyım
zaman geldi geçiyor...kilolarımdan sıyrılmalıyım....
malesef kpss den hiiiçç bişi olmadı. doğrudürüst hazırlanamamıştım zateniş arıyorum ama heryer kurudu sanki. artık napıcagımı bende bilmiyorum ne kendi mesleğimde iş bulabiliyorum ne ba başka bir meslekte. amaçsızca evde oturuyorum öyle
maşallah maşallah işler artsın iyidir iyizammında hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun
bende perşembe başladım daha çooooookkk başındayım
benim diyet bu şimdilik. diyetisyen randevum var ama 1 ay sonra. o yüzden bunu yapmaya başladım
diyetisyen ayşe kara nınmış. topiklerden birinde bulmuştum
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi 4 -5 gibi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık
bide spor var tabiki. sabahları yürüyüşe giriyoruz komşumla. hergün 1 saat en az yapmaya çalışıyorum bugüncük tatil verdim tembelliğim üstümde
xay, gerçekten çok erken kayinvalide oluyorsun...Benim babanannem erken evlenme ve uzun yaşama durumundan torunun torununu gördü sevdi... Belki sanada nasip olur.
Sen bayağı erken anne olmuşsun..avantajları olduğu kadar dezavantajıda vardır muhakak...
ben kızımı 27 de oğlumu 37 yaşında doğurdum..
Kızım haziran da 15,oğlum da martta 5 yaşında olacak ..
Allah uzun,sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza.
söyle bir durum var;
ögleyin, içinde bol tavukları olan koscaman kase tavuk suyuna çorba içmiştim. Regli olmak üzereyim. akşam üstü tatlı kırizim vardı. Çikolatarımla bir adet kivi yedim, bir bardak süt içtim. Akşam yemeği yemek canım istemedi. şeker isteğim nasıl fıskırdıysa duramadım. Birbucuk saat kadar öncede bir kase yoğurt içine bir kaşık diyebetik reçel koyup yedim. Çoktandır tatlandırıcılı bişe yemiyordum. Şuanda çok yemek yemiş gibi şiştim ve hazımsızlık yaşıyorum. Naptım ben kendimemigdem bulanmaya başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?