sağol canım o senin gönlünün güzelliği
benim kayınvaldem çok otoriter aynı zamanda toparlayıcı bir kadındı. (Allah nur içinde yatırsın ) hiç gelinlerinin dedikodusunu yapmaz kimseyede yaptırmazdı.kendi aramızda bile konuşsak hangimiz içerde yoksa onun arkasından konuşmamıza müsade etmezdi. çocuklarına çok düşkündü biraz görmesin oturur ağlardı. hepimizi hep birarada görmek isterdi. o gidince o mirası bana bıraktı sanırım. şimdide hepsi bizde toplanıyor.
ayşe geldilermi dünür adaylarınız
4 kaşık süt tozu, 1 kaşık purda şekeri, 1 kaşık kakao, aldığı kadar süt...olsun..
dr.oetkerin bütün marketlerde satılan aromaları var. fiyatı 2 tl civarı. 1 damla bitter koyabilirsin. Aromalar çok kesin azıcık koymak gerek. afiyet olsun...
Ben arada cuma takımlarını okuyorum nasıl eleştiriyorlar menüleri anlatamam...
Sanki her biri Mehmet Öz..
Bilmiş bilmiş yorumlar,öneriler..
Bizim topik gibisi yok vallla.Herkes çok samimi,mütevazı,yardımsever,donanımlı iyiki burdayız,iyiki bizler bir araya geldik...
geldiler canımcımhaftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
sonraki haftada onlar gelir düğün yaparız dermişim
şaka bi yana baya hızlı yol aldık
sonrada sınavlara çalışıcam şu şubatı bi atlatayım hayırlısıylada,dualarınızı esirgemeyin şekerciklerim
rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.
ozaman olmaz gibime geldi. süt tozu yerine misir nisastasına ne dersin? bi kasıkcık yada pirinç unu...süt tozu kullanmak istemiyorum..Kakao,süt ve pudra şekerini deneyeyim bakalım nasıl olacak :)
bi ara vakit bulursam bende okıyım şunları
benim de dahil olduğum 8.grubu okudunmu,başkan ceza verdi kilo veremeyenlere,bence iyi de yaptı
ben 3.oldum tabii muafım
spordada 1.yim
ayy kendimi de ne övermişim
ozaman olmaz gibime geldi. süt tozu yerine misir nisastasına ne dersin? bi kasıkcık yada pirinç unu...
geldiler canımcımhaftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
sonrada sınavlara çalışıcam şu şubatı bi atlatayım hayırlısıylada,dualarınızı esirgemeyin şekerciklerim
rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.
Tatlı telaşlar bunlar..Hayırlısı olsun...Gelin hanım çalışıyormu,okuyormu.?
ay dünürüüümmm hoş geldingeldiler canımcımhaftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
Tamam nişastada anlaşalım :) Pudingimsi,çikolata sosumsu bişey olur ama fırınlanacağı için katılaşıcak..
Yorgun olmasam şimdi kalkıp deneyeceğim ama hiç halim yok...
Tebrik ederim seni..
Senin takımı okumadım bakarım bir ara :)
a olur mu hiç arada nişan var? kız evi yapar
açıköğretim sınavamı?
saate geç oldu ama ben bu gaz sancısı ile uyuyaamam zaten....
ay dünürüüümmm hoş geldin
şaka maka derken bizim kızı alıyorsunuz
hayırlı uğurlu olsun canım
Teskkürederim..nuhan,rezene çayı varsa evde onu içsen faydası olur şişkinliğ giderir veya maden suyu..
Teskkürederim..
rezene yok ama maden suyu var. ama artık şişkinliğim geçti... gaz dağıtımı yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?