Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben arada cuma takımlarını okuyorum nasıl eleştiriyorlar menüleri anlatamam...
Sanki her biri Mehmet Öz..
Bilmiş bilmiş yorumlar,öneriler..
Bizim topik gibisi yok vallla.Herkes çok samimi,mütevazı,yardımsever,donanımlı iyiki burdayız,iyiki bizler bir araya geldik...

anne gerçekten çok önemli nası görürsen öyle alışıyorsun. hayatı iyide kötüde yapanlar bizleriz...

ayşe geldilermi dünür adaylarınız

geldiler canımcım haftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
sonraki haftada onlar gelir düğün yaparız dermişim
şaka bi yana baya hızlı yol aldık
sonrada sınavlara çalışıcam şu şubatı bi atlatayım hayırlısıylada,dualarınızı esirgemeyin şekerciklerim
rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.

süt tozu kullanmak istemiyorum..Kakao,süt ve pudra şekerini deneyeyim bakalım nasıl olacak :)

bi ara vakit bulursam bende okıyım şunları
benim de dahil olduğum 8.grubu okudunmu,başkan ceza verdi kilo veremeyenlere,bence iyi de yaptı
ben 3.oldum tabii muafım
spordada 1.yim

ayy kendimi de ne övermişim

Tatlı telaşlar bunlar..Hayırlısı olsun...Gelin hanım çalışıyormu,okuyormu.?

bi ara vakit bulursam bende okıyım şunları
benim de dahil olduğum 8.grubu okudunmu,başkan ceza verdi kilo veremeyenlere,bence iyi de yaptı
ben 3.oldum tabii muafım
spordada 1.yim

ayy kendimi de ne övermişim

Tebrik ederim seni..
Senin takımı okumadım bakarım bir ara :)

ozaman olmaz gibime geldi. süt tozu yerine misir nisastasına ne dersin? bi kasıkcık yada pirinç unu...

Tamam nişastada anlaşalım :) Pudingimsi,çikolata sosumsu bişey olur ama fırınlanacağı için katılaşıcak..
Yorgun olmasam şimdi kalkıp deneyeceğim ama hiç halim yok...

a olur mu hiç arada nişan var? kız evi yapar
açıköğretim sınavamı?
saate geç oldu ama ben bu gaz sancısı ile uyuyaamam zaten....

Tatlı telaşlar bunlar..Hayırlısı olsun...Gelin hanım çalışıyormu,okuyormu.?

evet canım böyle telaşları rabbim herkese göstersin sağol canım

2 yıllık mezunlar oğlumla aynı okuldaydılar sonrasında da 2 de açıktan işletme okuyup tamamlıyorlar 4.sınıftalar şu an.hayır çalışmıyor

ay dünürüüümmm hoş geldin
şaka maka derken bizim kızı alıyorsunuz
hayırlı uğurlu olsun canım

Tamam nişastada anlaşalım :) Pudingimsi,çikolata sosumsu bişey olur ama fırınlanacağı için katılaşıcak..
Yorgun olmasam şimdi kalkıp deneyeceğim ama hiç halim yok...

Anlaştık. çocuklara çerezlik gibi olur. içinde en azından emülgator ve glukoz yok... Yok saat çok geç yarın yaparsın...

nuhan,rezene çayı varsa evde onu içsen faydası olur şişkinliğ giderir veya maden suyu..

Tebrik ederim seni..
Senin takımı okumadım bakarım bir ara :)

teşekkür ederim

a olur mu hiç arada nişan var? kız evi yapar
açıköğretim sınavamı?
saate geç oldu ama ben bu gaz sancısı ile uyuyaamam zaten....

aa bak onu unutmuşum desene düğün 2 hafta ertelendi ama biz ne yapar eder şubata sığdırırız

evet açıköğretim tatlım
geçmiş olsun canım

ay dünürüüümmm hoş geldin
şaka maka derken bizim kızı alıyorsunuz
hayırlı uğurlu olsun canım

hoşbulduk dünürcüm aldık bile ben haftayı beklemeden arabada annesinden istedim o da verdim gitti dedi

e artık beyler de formaliteden isterler artıkın

sağol canımcım Allah razı olsun darısı tüm evlatlarımızın başına,rabbim hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:
asumanzeynepçiğim nasılsın :))

nuhan, sanırım 7.talkıma davet edileceksin..7.takımın kaptanı seni takip ediyor..

iyi geceler
yenacım ıslak kek bizde de hiç durmaz bir de içine portakal kabuğu rendeleyince missss gibi kokuyor ben keklerde limon portakal kabuğuna bayılırım
ayşecim hadi hayırlı olsun diyelim o zaman kaynanalık resmiyet kazanmak üzere
daficim ne güzel herkesin sizde toplanması ben de çok severim böyle aile toplanmalarını
nuhancım hepimize yaptıracaksın çikoları valla en azından katkısız demi ama
of alıntı yapmadım uykum geldi diye yine unuttum yazacaklarımı
ben de topiğimi sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…