- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
canım Allah yardımcın olsun hakkında hayırlı olsun derim ancak bir de dua ederim
Ayıpsın asuucuğum..ne demek,lafımı olur..
Hoşgeldin canım,
saat 01.24 itibariyle 7.takıma davet edilmişsin
kibar kibar yazdım... bakalım beni alacak mi?
saat 01.24 itibariyle 7.takıma davet edilmişsin
evekkkk. sevindirik oldum...yarın diyete yeni basliyor gibi hissettim..
sana kolay gelsin canım
ben de hem şişko hem meraklı olarak takım kurallarını okudum da işin zor canım
beni zaten kabul etmezler etselerde kilo veremediğimden otomatik atılırım zaten
ancak +90 idare ediyor beni
kilo felan vermeden takılıyom işte
uykum kaçtı ama yatsam iyi olacak
bu ara gözaltımdaki morluk ve şişliklere taktım azcık yapısal biliyorum ama kötü görünüyor neden oluyor acaba bilgisi olan var mı
çok geçmiş olsun... özel sektor biraz daha acımasız olabilir. iş görüşmelerinde bütün detayları sormanı ve hızlı karar vermemeni söylebilirim. Tabiki sen en iyisini bilirsin.
Epey oluyor abimin eşi hastalanmıştı acile götürmüştüm ben..
Orda, sanırım bağımlı bir hasta vardı,acaip tuhaftı..
Onunla ilgilenen kadın görevlinin elini tüm gücüyle tutup benim almam gerek çok fenayım beni bırakın burdan çıkıp çekmem gerek gibi şeyler söylüyordu....
Güvenlik görevlileri gelip müdahele edinceye kadar ha bire sayıp durmuştu..
Canım o gibi durumlarda ne yapılıyor.?
Sen geçen de SGK ya uğradığını yazmıştın nooldu.? eğer az kaldıysa emekli ol, öyle diğer teklifleri kabul et derim..
Hangi takım atarmış seni şaşarım :)
bizi ancak +90 paklar asuum..gerekte yok zaten..
Benim de aynen öyle..yapısal ama..Uykusuz ve yorgunluk zamanlarında çok daha belirgin oluyor...
Patatesmi iyi geliyordu,öyle bişeydi...
uzunca bir zamandır düşünüyorum bu değişikliği...görüştüğüm bir kaç yer var... artık karar vermem gerek.. çok zor veriyorum karar... özellikle bu konuda... ama görüştüğüm yerler şimdi çalıştığım yere oranla daha konforlu, ekonomik olarak daha iyi.. tatili daha çok... riski daha az... ne diyim daha
valla pek bişi yapılmıyor.. en fazla bir sakinleştirici.. bize de her gün bağımlılar gelir. ve onlara sakinlestirici yada bazı uyuşturucu niteliğinde ağrı kesiciler yapıldığında daha sık geliyorlar... o yüzden kesinlikle istediklerini yapmıyoruz. çoğu rezillik çıkarıyor. bağırıyor, şliddet uyguluyor...bizim dirayetli durmamız gerekiyor. ve böyle bir olayda en son güvenlik geliyor olay yerine
SGK da bir müdür yardımcısı çok yardımcı oldu sağolsun... yaklaşık 2 yılım kayıptı... kısa üsrede buldurdu çoğunu.. hala 7 ayım kayıp ama buna razı oldum... o yüzden emekliliğime 7 ay kaldı...özelden de emekli olabilirim ve üstelik özelde primim daha yüksek yatıyor.. sağlık bak. ve maliye bak. bizleri kandırıyor bu konuda.... neyse....
haaa bu arada kayıp günlerim 1928 doğumlu, emekli olmuş ve çoktan vefat etmiş bir kişinin günleri arasından çıktı... ikimizin ssk no çok benzer... onun ilk 4 numarası0000, benim ise 0016. tek fark bu.... bu yüzden karışmış...
bana müsade artık kızlar iyi geceler herkese
yenacım haftaiçi de daha fazla uğrayabilsen keşke yoğunsun biliyorum ama
sana kolay gelsin canım
ben de hem şişko hem meraklı olarak takım kurallarını okudum da işin zor canım
beni zaten kabul etmezler etselerde kilo veremediğimden otomatik atılırım zaten
ancak +90 idare ediyor beni
kilo felan vermeden takılıyom işte
Tam yurdumdan manzaralar olmuşş..İyi bulup çıkarmışlar..
Ben de bir ara günlerimi toplatmayı düşünüyorum..sizin böyleyse bizim daha çok açık çıkar...
Şimdi izinli olduğun günler ssk primi yatmıyor kendin gidip izinli olduğun günün parasını yatırıyorsun...
Çok zorlaştı herşey...
Bu arada çalıştığım yer de 57 yaşında üretimde çalışan bir anne var..
Oğlu bağımlıymış yıllardır, bunlara yapmadığı kalmıyoormuş..Para bulamayınca evde ne varsa satıyormuş..
Sık sık devamsızlık yapıyor çalışan. nedenini sorduğumda bunları anlattı..O kadar üzüldümki, günlerce o çaresiz ifadesi gözümün önünden gitmedi..
Bu hafta 3 gün gelmedi yine.. yemekte karşılaştık yanına oturdum ne oldu dedim..
Yine anyı şeyler.. televizyonu satmaya kalkışmış bir sürü olay çıkarmış..
Dedim yokmu bir çaresi,tedavisi..
Yok diye tedaviyi kabul etmiyor,öyle olunca kimse istemiyor...Polise kaç kez ihbar ettim gelip bizim yapacak bişeyimiz yok diyorlarmış..
Çok fena yani.
İyi geceler asucuğum...
Bende uyuyacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?