Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumanzeynepçiğim nasılsın :))
iyiyim canımcım tekrar diyet yapmak için kendimi kandırmaya çalışıyorumkahvaltı nasıldı ne yediniz
çok ayip ettimmm :26:
nasıl bir diyebetik reçelse çok özür dilerim... işte artık rahat rahat konuşur olduk.. ben evi havalandirayım..

ay çok güldüm bu saatte çok yaşayın siz
nuhan ve esra kalabalık ailemiz yok felan demeyin biz neciyiz burda

ay ağlarım bak gene bak....ben eskiden böyle değildim. diyete başlıyalımı oldum acaba? herşeye ağlıyorum...

Asuum kahvaltı çok güzeldi..Herşeyden yedim vallla :)
Bizimkilere dedim istediğiniz yeyin bendensiniz :)
Sonrasın da oğlanı paralı oyun alanına götürdük..Bak yine para dedim :) Ayyy zengin olunca insan görgüsüz de oluyor zaar :))
sonra kızıma tablet aldım :) paramla :)

İnşallah bir gün hep beraber buluşur kahvaltı ederiz...Yapalım ama bunu.. zayıflayınca yapalım ben varım valla...Mesela senede bir gün yapalım..
Liselerin pilav günü olur yaa,onun gibi )
Dobişlerin buluşma günü :)

ay kendimi çok ezik hissettim ben şimdi
kahvaltıda ben de kaşarlı sade simit aldım fırından yeni çıkmıştı hem de ama koca parasıyla
ben varım kahvaltı buluşmasına ama sen ısmarlarsan
kızının tableti de hayırlı olsun canım

yena nerden biliyosun nuhanın takipte olduğunu merak ettim ben

Ben bilirim deermişim..
Şimdi asucum,nuhan cuma yarışmasına katılmak istediğini yazmış..Sonrada 7.takımın kaptanı buraya geldi ben de ordan yola çıkarak söyledim.:)

Son düzenleme:
sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu
yarın gece yine nöbetçiyim... yorgunluk, devamlı stres, sinir bozukluğu...
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum
ne dersiniz??

canım Allah yardımcın olsun hakkında hayırlı olsun derim ancak bir de dua ederim

Ayıpsın asuucuğum..ne demek,lafımı olur..

kızlar merhab.... demin baktım... geçmişi okurken gelmişsiniz... sevindim

Hoşgeldin canım,

kibar kibar yazdım... bakalım beni alacak mi?

saat 01.24 itibariyle 7.takıma davet edilmişsin

çok geçmiş olsun... özel sektor biraz daha acımasız olabilir. iş görüşmelerinde bütün detayları sormanı ve hızlı karar vermemeni söylebilirim. Tabiki sen en iyisini bilirsin.

Epey oluyor abimin eşi hastalanmıştı acile götürmüştüm ben..
Orda, sanırım bağımlı bir hasta vardı,acaip tuhaftı..
Onunla ilgilenen kadın görevlinin elini tüm gücüyle tutup benim almam gerek çok fenayım beni bırakın burdan çıkıp çekmem gerek gibi şeyler söylüyordu....
Güvenlik görevlileri gelip müdahele edinceye kadar ha bire sayıp durmuştu..
Canım o gibi durumlarda ne yapılıyor.?

Sen geçen de SGK ya uğradığını yazmıştın nooldu.? eğer az kaldıysa emekli ol, öyle diğer teklifleri kabul et derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…