iyiyim canımcım tekrar diyet yapmak için kendimi kandırmaya çalışıyorumasumanzeynepçiğim nasılsın :))
çok ayip ettimmm :26:
nasıl bir diyebetik reçelseçok özür dilerim... işte artık rahat rahat konuşur olduk.. ben evi havalandirayım..
iyiyim canımcım tekrar diyet yapmak için kendimi kandırmaya çalışıyorumkahvaltı nasıldı ne yediniz
ay çok güldüm bu saatte çok yaşayın siz
nuhan ve esra kalabalık ailemiz yok felan demeyin biz neciyiz burda
ay ağlarım bak gene bak....ben eskiden böyle değildim. diyete başlıyalımı oldum acaba? herşeye ağlıyorum...
Ben gecende heves etmiştim cuma yarişmalarını. Bugun, xay 8. takimda yarışıyorum diyince gene gaza geldim...yena nerden biliyosun nuhanın takipte olduğunu merak ettim ben
Asuum kahvaltı çok güzeldi..Herşeyden yedim vallla :)
Bizimkilere dedim istediğiniz yeyin bendensiniz :)
Sonrasın da oğlanı paralı oyun alanına götürdük..Bak yine para dedim :) Ayyy zengin olunca insan görgüsüz de oluyor zaar :))
sonra kızıma tablet aldım :) paramla :)
İnşallah bir gün hep beraber buluşur kahvaltı ederiz...Yapalım ama bunu.. zayıflayınca yapalım ben varım valla...Mesela senede bir gün yapalım..
Liselerin pilav günü olur yaa,onun gibi )
Dobişlerin buluşma günü :)
yena nerden biliyosun nuhanın takipte olduğunu merak ettim ben
kibar kibar yazdım... bakalım beni alacak mi?Ben bilirim deermişim..
Şimdi asucum,nuhan suma yarışmasına katılmak istediğini yazmış..Sonrada 7.takımın kaptanı buraya geldi ben de ordan yola çıkarak söyledim.:)
sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu
yarın gece yine nöbetçiyim... yorgunluk, devamlı stres, sinir bozukluğu...
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum
ne dersiniz??
ay kendimi çok ezik hissettim ben şimdi
kahvaltıda ben de kaşarlı sade simit aldım fırından yeni çıkmıştı hem de ama koca parasıyla
ben varım kahvaltı buluşmasına ama sen ısmarlarsan
kızının tableti de hayırlı olsun canım
kızlar merhab.... demin baktım... geçmişi okurken gelmişsiniz... sevindim
iyi geceler
yenacım ıslak kek bizde de hiç durmaz bir de içine portakal kabuğu rendeleyince missss gibi kokuyor ben keklerde limon portakal kabuğuna bayılırım
ayşecim hadi hayırlı olsun diyelim o zaman kaynanalık resmiyet kazanmak üzere
daficim ne güzel herkesin sizde toplanması ben de çok severim böyle aile toplanmalarını
nuhancım hepimize yaptıracaksın çikoları valla en azından katkısız demi ama
of alıntı yapmadım uykum geldi diye yine unuttum yazacaklarımı
ben de topiğimi sizleri çok seviyorum
kibar kibar yazdım... bakalım beni alacak mi?
sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum
ne dersiniz??
ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?