Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevinirim:)

Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)

vaaaaav:)))

İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger

hoşgeldin canım.....

Eki Görüntüle 610676

çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten

eline sağlık canım...
çok güzel olmuş.

oldukça modelli zaten bence, daha ne olsun:)
yalnız biraz darmı olmuş sana canım?

hoşgeldin beyzuş abla....

çok özlettin kendini, çok özledik seni.......

kolay gelsin bitanem.....

Of seninkiler de çok zorlarmış canım. ben senden büyüğüm ama sen de yeterli olgunluktasın. hiç hoşuna gitmiyor işine karışılması bu yaşta insanın. napalım, mecburen katlanıyoruz işte.
.

inşaallah öyleyimdir....

kayınvalde karışsa hadi bi yerde anlarımda, kayınbabanın benim evimin işine karışması çok acayip, tuhaf.....
zaten hiç sevmem bi erkeğin kadının işine karışmasını.

maşaallah gelinlerinize dafi ablacığım

kızlar buda bizim ayakta uyuyanlardan biri yeğenimizin oğlu

maşaallah pek tatlı

ne güzel bi kayınvaldeymiş, nur içinde yatsın inşaallah..... AMİN

AMİN

Allah sınavlarında da sana kolaylıklar versin inşaallah canım benim.....
AMİN

bence sende iyi bi kaynana olucaksın, içime öyle geldi yani:)
inşaallah öyle olursun, bu dünyada herkes ne yapar kendine yapar zaten.....
ahhhh ah bunu anlamayan o kadar çok insan varki şuan dünyada.......

hadi hadi kızıda aldınız sayılır:))
şimdiden hayırlı olsun, hayırlısı olsun bitanem inşaallah bu konuda da.....

acaba birgün buluşurmuyuz ki:)

Orda bi köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür... Gitmesekde, görmesekde; o köy bizim köyümüzdür...............

hayırlısı olsun.....

alerjik galiba, bu aralar ara ara oluyo, özellikle sabahları, bi hapşırık bi tıksırık var bende....
nedense hapşurmayıda severim....
az önce üst üste hapşırırken ne oldu biliyonuzmu? peçete düdük gibi öttü
çok komiğime gitti yaa, baya bildiğimiz düdük gibiydi sesi

öffff 4,5tan beri uyku tutmadı, kafama bişeyi taktımmı zaten uyuyamam kolay kolay.....
neye geçiyorum yine konuyu:)

bir şöyle halama sabah kahvesine gidicem, sıkkınım bugün, iyi gelir heralde.....
hem yürüyüş olmuş olur, yakın sayılır bana, yürüyerek giderim.

şuan da da kimsecikler yok, ama birazdan nursena, dafi abla gelirler heralde:))
yada efeeeeem, nevzamansız:)
yena pek olmaz bu saatlerde bu aralar artık:)) eskiden olsa olurdu ama

Günaydın...

Benden sonra halamı sen tutuyon efferim bak gözüm arkada kalmıyo heç. Öyle hatalı üretim falanda deme onu bile yaşamak isteyen var. Yaz benide şöyle en başa yaldızlı harflerle listenin kıdemlisiyim sonuçta. 3. yada 4. girişim bu listeye allahım son eylesin inş.

Şimcik zabah tartıldım yani az önce :)) 97 idi bi tşört giydim bi bardak su içtim 97.8 oldu 98 yaz bari 200 gr da benden.

Sevgili özlem arkadaşım bu YENA arkadaşın dediği gibi hemende başlayabilir bir hafta on gün sürebilirde. Hamileliği öğrendiğin zamanada bağlı geç öğrenirsen çoktan başlamış olur benim gibi 4 buçuk haftada öğrenirsen beklersin biraz. Belkide bişey hissetmezsin diyemiycem mıtlaka hissediceksin. Hayırlısı inş..

Son düzenleme:

BEYZUS ablam gel gel banada malum oldu demek geleceğin bende gelim dedim. Gel senle ibreleri yarıştıralım

Nursenaa seni gördüm aklıma geldi :) 3 aylık oldu bebik adı duygu... Seninki artık konuşuyodur

Çok fena fenalardayım. Kilo vermem lazım e yani az yemem lazım. Süt yapmam lazım yani çok su içmem lazım. Açken su içemiyorum illaki bişeyler yemem lazım. Azcık aç dursam su içmesem süt azalıyo. Yine napim azcık yiyip suyumu içip sütümü yapıyorum. İç güveysinden hallice yani annatabildim mi

ne demek canım
ben sizin yaşınızdayken sizin bildiğinizin yarısını bilmiyordum. şimdi gençler daha becerikli

dafi ablaaaa anneme söyler misin bunu

ablacım işkur ismek kurslarına gittim. ama yok hiçbirşey ya. sözde işkur ama sigortasız çalıştırıyorlar 1-2 ay sözde deneme süresiymiş :44: istanbulda iş alanı çok olmasına çokta çok enteresan bi şehir oldu ya. benim tek derdim kendi mesleğimi yapabilmek ama onu bile yapmaya kalktıgımda maaş çok düşük sigorta veya diger haklar sorun oluyor. yada gıda tekn. adı altında kasiyer oluyoruz. işte bulamıyorum oda ayrı. nolcak hiç bilmiyorum

Eki Görüntüle 611458

kendime kısmet buldum hayırlısıyla ne zaman gelirsiniz dafi abla

iyiki iyiki , ben gitmem başka yere çekemen hıhhh sizle mutluyumki bennnn

Ben bilirim deermişim..
Şimdi asucum,nuhan cuma yarışmasına katılmak istediğini yazmış..Sonrada 7.takımın kaptanı buraya geldi ben de ordan yola çıkarak söyledim.:)

sherlock holmess nilüfer : kod adı: yena

hakkında hayırlısı ablacım umarım rahat bir iş bulursun. iki görüşmeden birini göndert bana napcan okadar işi aaaaaaaaa

günaydın kızlar,
ben gene ekildim komşum tarafından. hastaneye gitmiş bende sap sap evde bekliyorum gelcek diye. leslie bacıma kaldım gene. birazdan yapıyım onuda yoksa tembellik yapcam kalcam böyle.

maydonoz, peynir,zeytin ve çavdar ekmeğimden oluşan kahvaltımı yaptım saat 10 olsun sütlü kahvemi yapıcıgıımmmm canım cok istiyor dört gözle kahve saatimi bekliyorum

demin haberlerde izledim dünyanın en geniş kalçalı mankeni diye. büyük sağlık sorunu Allah yardım etsin. videosunu buldum netten Dünyanın En Büyük Kalçalı Kadını video | Eğlence Videoları

günayydınn kızlar akşam kaynatmışsınız çabuk çabuk okudumm hoş sohbetlerinizi evdeki hastalardan ve bu arada benim boğazlarda fena şiş kendime gelemiyorummm eşimmin kan sonuçlarında mikropmu neyse o çıkmış telde uzun konuşamadık gelince anlatır artık ateşi düşmüyo koca adamın tir tir titriyoo kızlarda öksürük devam bunaldım valla diyet malesef gümmm
zaten o kadar spora veremedim ya geçen hafta ne diyim takıldım kaldım 83 te

evi bi havalandırıp temizleyimm havası deişsin

bonuss hoşgeldin allah bağışlasın yavrucunuu paçalı donunu giydinmi gene zayıflarsın merak etme sen de ben gibi doğurup doğurup soluğu burda alıyoruzz
geçen sene 95 tim buraya başladım haziranda 79u görmüştümkii ramazanın girmesiyle bi rahatlama salma oldu kendimi 80 ile 83 aarası gidip geliyorumm
hayırlısı emziriyosun avantajlısın sen kolay gelsin

ç

eline sağlık canım...
çok güzel olmuş.

oldukça modelli zaten bence, daha ne olsun:)
yalnız biraz darmı olmuş sana canım?

..

daha yeni bitti salıyo birazörgü giydikçe bide önü düğmesiz foto çekerken kolumu kaldırdım ya ondan öle gelmiş sana teşekkürederimm

Sağolda o ne la öyle doğurup doğurup 9 sene sonra doğurmuşum topu topu Paçalı donumu giymedim özel günlere saklıyorum emzirmenin faydasını sadece bebek görüyo ben hiç göremiyorum. Neden bi sor :)) Hamilelikte aldığım kiloyu verdim bu gitmeyen takılıp kalan benim yıllardır bana sormadan yerleşen kilolarım. O yüzden sanırım bi faydasını göremiyorum. Sadece yediğimi yakıyorum o kaa

Ne varsa kilosu çok olanda var... aşırı gelişmiş bir iyi niyet... ne olursan ol gel felsefesi falan iyiyiz ya yoksa kaç sene olmuş yine burda bulmazdık birbirimizi çoktan dağılmış olurdu herkes. Gerçi baya bi fire ferdik hemde kilo vermeden.

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere mutlu huzurlu be bol eksili bi hafta diliyorum biraz geçmişi okudum ama henüz bitmedi işlerim var onları halladeiyim okumaya devam ederim hepiciğinizi çok seviyorum ve öpüyorum kızlar

banu abla seni gördüm nasıl oldu durumun daha iyisinidir inşallah kendine iyi bak

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Anammmmmmmmm tam 1 saattir geçmiş okuyorum Maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz
Ben yorgunluktan gece baygın düştüm tam uyurum diye yatağa yayıldım kücük cimcimem tabi daha erken yattığı için uyanıp başladı benle oyun istemeye
Kız uyusana dedikçe oyun yaptığımızı sanıp kıkır kıkır gülüyor gece 2ye kadar resmen çebelleştim. Gözlerimi kapattığım an üzerime çıkıp göz kapağımı parmağıyla açıp anne uyuyormusun diye soruyor cadı bende o an yüzüne tükürür gibi yaptım anam kahkahalar odada uçuştu
Sonunda pes ettide uyuyabildim

Sabah hava nasıl güzelse artık sanki onu hissetmiş gibi çok energik uyandım
Bu arada dün yaptığım ''light börek'' ( yok denecek kadar az yağ, çok az tuz ) En son köye gittiğimde Annemin Dayısının eşi vermişti kurutulmuş yufka ondan biraz kalmıştı da onla yaptım
Yaptığım kekden deseniz hiç kalmadı Herkes nasıl beğendiyse 3er dilim yediler İçimden ohhhh yiyin yiyin bana kalmaz diye sevindim Tabi bende bir dilim yedim :26: uzun zamandır yemiyordum ama o bir dilimden sonra en az 2 hafta kaçamak yapmıyacağım diye söz verdim kendime

eşime hep diyorum ben işsizlere iş eşsizlere eş buluyon benim şallara müşteri bulamıyosun diye:))üretim var da pazar yok bizde işte

Benim eşimde aynı
Bir ara ne şallar örmüştüm hatta bonzukla bile abiye tarzı file yapmıştım ama nasıl bir şeyse çoğunu ancak maliyetine sattı Şirketine götürmüştü tabi benim yaptığımı duyan eşimle pazarlığa girmişler ana bir baktım ancak maliyeti bende kariyerimi zirvede bırakıp bir daha örmedim

Canım herşeyin hayırlısı
Aldığınız kiloları eminim çok çabuk verirsiniz
Bebiş meselesine gelince ben kızımda hamile kaldıktan iki gün sonra falan herhalde başladım eşime ay işte taş yutmuş gibiyim, halsizim, yiyecek birşey yokmu diye devamlı konuşmaya
Hele taş yutmuş gibiyim sözümü hala söyler nasıl hissetmişsin o zamanlar diye Benim o zaman kaç tane test yaptım çıkmadı hatta o ara bu halsizliğim ve bulantılarım yüzünden doktora gittiğimde oda baktı tamamen piskolojik diyip birde mide hapı verip gönderdi ama ben şükür içmemiştim onu ( içimemi doğmuştu artık bilmiyorum ama içmek istemedim ) 1 ay sonra tekrar doktora gittim hala aynı taş yutmuş gibiyim diye ki adette olmuştum o ara TAbi bu kez başka doktora gittim ve kadın bana resmen 2 aylık hamilesin demişti
Bulantı ve halsizlik hat safhadaydı o zaman hatta istahım açık olmasına rağmende her şeyi yiyemiyorum ( zararlı olanları götürdüm o ayrı )
İkincidede yine taş yuttum moduna girmiştim hatta bu sefer eşim kesin hamilesindir demişti bende hadı bee demiştim ama yine doğru çıkmıştı Şükür ikincide ne bulantı yaşadım, ne kusma nede istahla ilgili bir sorun

Allah razı olsun. bitirp geldi şükür :) darısı tüm askerlerin başına.

Aminnnnnnn Esracığım...Seninde gözün aydın bu arada Rabbim herkese hayırlı tezkereler nasip eder inşallah Aminnnnnnn

Bir an gözümün önüne geldi de o kalabalık
Çok güzel bir tablo olmuşsunuzdur Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallahhhhhh....Aminnnnnn

Eki Görüntüle 611458

Oyyyy yerim ben o kuzucuğu
Rabbim bahtınıda güzel eyler inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnn

Çok şükür canım iyileştim
Yarını iple çekiyorum ufak ufak başlıyacağım inşallah yine sporuma
Salı önce yüzmeye giriceğim sonrasında eğer ağrım olmazsa ( fazlada yüklenmek istemiyorum ) biraz fitnese gitmeyi düşünüyorum az da olsa ağrım olursa 1 hafta sırf yüzmeye giderim diye düşünüyorum sırtımı güçlendirmek için Umarım ağrım olmazda kilolar devam eder gitmeye

Gunaydınlar hepinize kızlar , sabah tartildim ve basladim bakalim oglene birakmazsam eger. 113,2 ile start verdim, allah irade versin bana bol bol opuyorum hepinizi

tabi güvenilir yer bulmak lazım benim bir arkadaşım mezun olduğundan beri bu şekilde çalışıyor.% yere bakma hakkın varya zaten maaşın 1500 ü geçiyor..geçici süre yapılabilir canım ama insanı köreltir o ayrı..gönlüne göre güzel bir iş bulacaksın inşallah hissediorum..
sorma canım işler çok yoğun asıl sorunum müdürün benim odama taşınması pc camı arkamdaki camdan yansıyor ve rahat yazamıyorum o burdayken bir de işler çok arttı herşeyi takip etmek gerek hatalı bir ürün şubeye gitse hemen hesabını soruyolar ama yeni bişey keşfetsem kimse teşekkür etmez
benimde handikapım ekler zaten 1 tane yersem kesin 3 e çıkıyor en iyisi ağzıma sürmemek..tamamen irade meselesi..

dfi abla bnde size gelebilirmiyim ne güzelya ama gençlerede bravo ben annemin yanında bile eşimle 1 haftadan sonra daralırım heleki yanımda eşim varsa...ben huysuzum sanırım biraz kendi düzenimi arıyorum...

Allah tamamına erdirsin...
sen nerde daha çok mutlu olcaksın önemli olan bu??
uykum kaçtı ama yatsam iyi olacak
bu ara gözaltımdaki morluk ve şişliklere taktım azcık yapısal biliyorum ama kötü görünüyor neden oluyor acaba bilgisi olan var mı
ablacım bendede çok var...%100 gülsuyu ile tonik yapabilrisn ben kullanıyorum...

Allah yardımcısı olsun o annenin herkesin evlerinden uzak tutsun Rabbim böyle illetleri...
geçmiş olsun canım sana bende salya sümüğüm her sabah...öğlene doru geçiyor...

günaydınnn

Gunaydınlar hepinize kızlar , sabah tartildim ve basladim bakalim oglene birakmazsam eger. 113,2 ile start verdim, allah irade versin bana bol bol opuyorum hepinizi

Günaydın canım
Hadi bakalım gazan mübarek olsun canım Valla doğrusu 120 kilo olmadığına çok sevindim Allahın izniyle çok çabuk kurtulacaksın sende inşallah 3lü rakamlardan

Cecom, nevinim, meyracım hos buldum. Asum takibe al beni, cecom valla zararin netesinden dobsem kardir diyip basladim bakalim, sen devammi spora kac kilosun iyi gidiyodun okuyodum bi ara burayi ama gircek yuzum yoktu valla :-(

Cecom, nevinim, meyracım hos buldum. Asum takibe al beni, cecom valla zararin netesinden dobsem kardir diyip basladim bakalim, sen devammi spora kac kilosun iyi gidiyodun okuyodum bi ara burayi ama gircek yuzum yoktu valla :-(

Geçen hafta pazar günü belimi sakatladığım için gidemedim spora ama yarın yine başlıyorum inşallah
Şükür 2li rakamlara 1 kaldı diyebiliyorum Spor salonunda son tartıldığımda 100.6yi görmüştüm hatta ödemde var demişti hoca. Ödem 1 kilo varmıdır diye sorduğumda 99u görmüşsündür diye tamin yürüttü ama henüz ben görmedim daha tartıda
Neyse haftaya onuda görürüm inşallah

Dün kazayla eşimin pantalonunu benim siyah pantalonum diye giymeye kalkıştım düdük gibide olsa oldu hatta eşimle iki gündür dalga geçiyorum ben sana demiştim yok işte totoşun benimki kadar falan diye hatta eşim giymiyor zaten o pantalonu giymediği için bozuk fermuarını terziye yaptırıp birde paçalarını kısalttırıp ben giyeceğim

Son düzenleme:
günaydın kızlar ya ben o kadar spor yapıyorum bi türlü kilo veremedim ya her gün tam 3 saat sporum var pazartesi çarşamba yüzüyorum salı perşembe plates cuma ayrobik bunun yanında her gün yürüyüş bandı bisiklet sauna ve fin hamamı var haftada 15 saat spor yani durmaksızın bunun yanında ayça kayanın diyetini de uyguluyorum bana mısın demedi ya eşim sen tartıya bakma sıkılaştın diyor ama tartı aynı deli olcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…