Amın sağol tatlım, bölüm gerçekten güzel fakat bir okadarda zor ama üstesinden gelinmeyecek kadar değıl,
bir ara kafamı toparladığımda sana istersen bir kaç kitap söyleyebilirim kütüphanemden psikoloji ile ilgili
çok sevinirim:)
Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)
vaaaaav:)))
İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger
hoşgeldin canım.....
Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
eline sağlık canım...
çok güzel olmuş.
oldukça modelli zaten bence, daha ne olsun:)
yalnız biraz darmı olmuş sana canım?
Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....
Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....
Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...
Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...
Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...
hoşgeldin beyzuş abla....
çok özlettin kendini, çok özledik seni.......
kızlar benim işlerim yine yoğunlaşıyor haftaya kandil var 400 kg kandil simidi yapılıcak pazartesi ve salı buda demek oluyor ki 2 gün pert olacağız.cumarteside 20:00 da zaten zam yapıldı
işler düşer diye düşündüm açıkçası ama maşallah dahada arttı. yazın erken çıkarken iyiydi kışında yoğunluğa katlanacağız...ekmek parası...Allah daha çok versin...patronda bize versin
bugünde annemin kuzeni yakın oturuyor bana taşınıyormuş ona yardıma gittik özteyzem gibi yakındır bana...bir pazar günü daha yorgunlukla geçti gitti....ve ben artıkkk ciddiciddi kararlar almalıyım
zaman geldi geçiyor...kilolarımdan sıyrılmalıyım....
kolay gelsin bitanem.....
Of seninkiler de çok zorlarmış canım. ben senden büyüğüm ama sen de yeterli olgunluktasın. hiç hoşuna gitmiyor işine karışılması bu yaşta insanın. napalım, mecburen katlanıyoruz işte.
.
inşaallah öyleyimdir....
kayınvalde karışsa hadi bi yerde anlarımda, kayınbabanın benim evimin işine karışması çok acayip, tuhaf.....
zaten hiç sevmem bi erkeğin kadının işine karışmasını.
gelinlerimiz bana iş bile bırakmazlar. helede sabah kahvaltıya gelen gelin çok pratik eli çabuktur. oğluda bizi çok seviyor. gitmek istemiyor. tutturdu banyomuda burda yapıcam hacıannemlerin banyosu hem çok güzel hemde sıcak diyorbanyo yapmadan gitmedi
canım ailemiz kalabalık olduğu için pek boş bulunmuyorum.
genelde bir iki çeşit yemeğim olur. herşeyi değerlendirmeye çalışırım. onlarda elime geliyor. artanlarıda paket yapıp kayınpederime gönderiyorum.
ayvaları toplayınca kavanozlara koymuştum. iki gündür yemeğe çatkapı misafirim oluyor. çorbam yemeğim vardı. hemen yanına dün ciyer, bugün köfte yaptım. dün sade bugün mısırlı pilav yaptım. birer kavanoz ayva açtım üzerinede ceviz, kaymak koydum tatlımda hazırdıortaya dün yoğurtlu, bugün yeşil salata.
sofrayı gelinler topluyor. bana bulaşık, çay servisi bırakmazlar. çayın yanınada canları ne isterse onu koyarlar ben yerimden bile kalkmam. gittikten sonra girerim mutfağa kalan olursa toparlarım. şimdi girdim baktım makinadaki bulaşıkları bile boşaltıp yerleştirmişler.
maşaallah gelinlerinize dafi ablacığım
kızlar buda bizim ayakta uyuyanlardan biriyeğenimizin oğlu
maşaallah pek tatlı
sağol canım o senin gönlünün güzelliği
benim kayınvaldem çok otoriter aynı zamanda toparlayıcı bir kadındı. (Allah nur içinde yatırsın ) hiç gelinlerinin dedikodusunu yapmaz kimseyede yaptırmazdı.kendi aramızda bile konuşsak hangimiz içerde yoksa onun arkasından konuşmamıza müsade etmezdi. çocuklarına çok düşkündü biraz görmesin oturur ağlardı. hepimizi hep birarada görmek isterdi. o gidince o mirası bana bıraktı sanırım. şimdide hepsi bizde toplanıyor.
ne güzel bi kayınvaldeymiş, nur içinde yatsın inşaallah..... AMİN
geldiler canımcımhaftaya cumartesi de bize bursa yolu göründü tekrar, isteme söz bir arada yapıcaz nasipse:13:
sonraki haftada onlar gelir düğün yaparız dermişim
şaka bi yana baya hızlı yol aldık
sonrada sınavlara çalışıcam şu şubatı bi atlatayım hayırlısıylada,dualarınızı esirgemeyin şekerciklerim
rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn.
AMİN
Allah sınavlarında da sana kolaylıklar versin inşaallah canım benim.....
AMİN
bence sende iyi bi kaynana olucaksın, içime öyle geldi yani:)
inşaallah öyle olursun, bu dünyada herkes ne yapar kendine yapar zaten.....
ahhhh ah bunu anlamayan o kadar çok insan varki şuan dünyada.......
hadi hadi kızıda aldınız sayılır:))
şimdiden hayırlı olsun, hayırlısı olsun bitanem inşaallah bu konuda da.....
Asuum kahvaltı çok güzeldi..Herşeyden yedim vallla :)
Bizimkilere dedim istediğiniz yeyin bendensiniz :)
Sonrasın da oğlanı paralı oyun alanına götürdük..Bak yine para dedim :) Ayyy zengin olunca insan görgüsüz de oluyor zaar :))
sonra kızıma tablet aldım :) paramla :)
İnşallah bir gün hep beraber buluşur kahvaltı ederiz...Yapalım ama bunu.. zayıflayınca yapalım ben varım valla...Mesela senede bir gün yapalım..
Liselerin pilav günü olur yaa,onun gibi )
Dobişlerin buluşma günü :)
acaba birgün buluşurmuyuz ki:)
Orda bi köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür... Gitmesekde, görmesekde; o köy bizim köyümüzdür...............
uzunca bir zamandır düşünüyorum bu değişikliği...görüştüğüm bir kaç yer var... artık karar vermem gerek.. çok zor veriyorum karar... özellikle bu konuda... ama görüştüğüm yerler şimdi çalıştığım yere oranla daha konforlu, ekonomik olarak daha iyi.. tatili daha çok... riski daha az... ne diyim daha
valla pek bişi yapılmıyor.. en fazla bir sakinleştirici.. bize de her gün bağımlılar gelir. ve onlara sakinlestirici yada bazı uyuşturucu niteliğinde ağrı kesiciler yapıldığında daha sık geliyorlar... o yüzden kesinlikle istediklerini yapmıyoruz. çoğu rezillik çıkarıyor. bağırıyor, şliddet uyguluyor...bizim dirayetli durmamız gerekiyor. ve böyle bir olayda en son güvenlik geliyor olay yerine
SGK da bir müdür yardımcısı çok yardımcı oldu sağolsun... yaklaşık 2 yılım kayıptı... kısa üsrede buldurdu çoğunu.. hala 7 ayım kayıp ama buna razı oldum... o yüzden emekliliğime 7 ay kaldı...özelden de emekli olabilirim ve üstelik özelde primim daha yüksek yatıyor.. sağlık bak. ve maliye bak. bizleri kandırıyor bu konuda.... neyse....
haaa bu arada kayıp günlerim 1928 doğumlu, emekli olmuş ve çoktan vefat etmiş bir kişinin günleri arasından çıktı... ikimizin ssk no çok benzer... onun ilk 4 numarası0000, benim ise 0016. tek fark bu.... bu yüzden karışmış...
hayırlısı olsun.....