Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar spor yapıyorsun ki, maşallah
bir analiz tartısında tartıl canım orda kas, yağ, su oranlarını detayli görebilirsin, unutmaki kas yağdan daha ağırdır

öperim ben seniiii hislerine kurbannn deminde bi hukuk bürosunu aradım eleman arıyorlarmış sekreterlik demişlerdi. neyse aradım temizlik ve yemekte yapılcakmış sekreterlik tamam temizlikte yaparım oda tamam ama yemek işinde anlaşamadık çünkü ben çok iyi bilmiyorum hergün adamların önüne makarna çorba koyarsam 1 haftaya kalmaz kapı dısarı ederler. adam zaten bilen kişi arıyoruz dedi hıhh
bizde şöyle bişey var benim annem öğlen yemek servisi yapıyor bi şirkette. kalan yemekleride eve getiriyor zaten bu kilolar hep ordan geldi. o yüzden evde yemek yapılmıyor. 14 yaşıma kadar biliyordum yemek yapmayı ama annem işe girince buraya unuttum hep. üniversitede yurtta kalınca gene el mahkum öğremiştim ama gene unuttum bu beceriksizlikle evde kalcam ben
inşallah olur bişey daralcanlar basıyor artık evde. baya ev kızı oldum ev kızı olmakla sorunum yokta amaçsız olunca kötü oluyor işte. yoksa evdeyim felan güzel oluyor işte bisürüü dizi izliyorum türk diziler sarmıyor yabancı dizilere takmış durumdayım annem kızıyor ne anlıyorsun şunlardan diye alt yazısını okuyana kadar görüntü gidiyor diyor

Cecom, nevinim, meyracım hos buldum. Asum takibe al beni, cecom valla zararin netesinden dobsem kardir diyip basladim bakalim, sen devammi spora kac kilosun iyi gidiyodun okuyodum bi ara burayi ama gircek yuzum yoktu valla :-(

ya bunadımmı ne ben dünden beri düşünüyorum hatırlıyorum seni diye soramadımda utancımdan şimdi hatırladım oğluşun vardı senin dimi başka şehire mi ne gitmiştiniz öyle bişeyler hatırlıyorum hoşgeldin diyim güzelcenee tekrardan

leslie bacımla 60 dklık bi buluştuk demin. kadının sesinden nefret ettim ya sesini kıstım tvda doktorumu izliyordum bi tvna bi videoya baka baka öyle yaptım sporu işin garibi hiç yorulmadım hafif bi terleme var ama niye yorulmadım ya demekki dizi program bişi izleyince hissetmiyorsun güzel taktik oldu öğleden sonra bidaha yapıyım diyorum bakalım başarabilcemmi. yaza kadar azcıcık inceliyim yaa ne güzel olur ne güzel ahh ahh

kızlaaarrrr günaydınnn.....

ben geldimmm....haftasonum güzel geçti ama kaçamaklar iyi olmadıı...görümcemin sözü vardı künefe ısmarlıcaktı bana uzun zamandır sıra gelmiyodu c.tesi anca yedik...ama mideyi baya küçültmüşüm fazladan yediğim bir lokma bile çok rahatsız etti....neyse aynı gün yağmur altında bayaa bi yol yürüdük belki telafi eder durumu...dünde k.validem lokma yapmışşş dört beş tane yedim ama şerbetsizz....korkuyodum eve gelince tartıda artı olcak diye ama cuma günkü gibi 94,5 çok sevindimmm...zaten c.tesi öğlen yedim künefeyi akşamda sadece salatayla geçiştirdimm...dünde bütün gün iki simit ve dört beş lokma bütün yediğim o...artık kızarmısınız dövermisiniz bilmiyom ama hepsi kabulumdürr
benim kuzular nasıl olduysa hala uyuyo ama gidip büyük kızı uyandırmalıyım okul için hazırlanması lazımm...geçmişte bayaa birikmiş artık ilk fırsatta da gelip onları okurum...şimdilik ben kaçar Allaha emanet olunnn......

bu arada herkeze günaydın.. ders çalışmaktan, fırsat bulup yazamadım.. yarın çok önemli ağır olacak bir sınavım var.. hayırlısı..

o kadar spor yapıyorsun ki, maşallah
bir analiz tartısında tartıl canım orda kas, yağ, su oranlarını detayli görebilirsin, unutmaki kas yağdan daha ağırdır

malesef cnm ya tatvan giibi bi yerde analiz tartısı bulmak imkansız...evet sporumu güzel yapıyorum rejim de yapıyorum ama veremedim daha

Canım benim nacizane fikrim sporun fazla geldiğide olabilir
Benim gittiğim Spor salonundaki hocam aslında çok fazla sporun kilo aldırdığını söyledi :44: sıkılaştığın garantidir ama her gün 3 saat bence fazla sonuçta kilo versende bir müddet sonra durduğunda çok daha fazla spor yapmak zorunda kalacaksın kilo vermeye devam etmek için
Beslenmede sorun yok diyorsun peki Spor salonunda tartmıyorlarmı seni :44: Benim gittiğim yer her ay tartıyo ve o ayrıntılı tartılar var ya kas, yağ ve suyuda gösteren onlardan kullanıyorlar Oradan en azından eksiyi görmemenin nedeni su mu, kasmı yoksa yağmı görürsün ayda bir de olsa
Ben veremedim veremiyorum diye kendimi yırtıyordum meğer tartım bozukmuş
Yani boşu boşunada üzülüyor olabilirsin Bukadar spora çünkü verememiş olman imkansız bence

vay anasını be 15 saat spor yapınca olmuyosa diğer herkesle el ele verip kendimizi atmak istiyorum bi yerden

Şaka bi yanada duraklama falan oldu demek. senle tecrübe paylaşmak isterdim ama hiç durakalama dönemine girecek kadar kilo veremedim

Canım evet beslenme acısından pek parlak değil ama kırk yılın başı sonuçta hem bak tartıdada artı olarak dönüş olmamış eee daha ne olsun Sende bugünden itibaren biraz daha dikkatli olursun olur biter

bu arada herkeze günaydın.. ders çalışmaktan, fırsat bulup yazamadım.. yarın çok önemli ağır olacak bir sınavım var.. hayırlısı..

Canım inşalla çok başarılı geçer sınavın ve arzuladığın sonuçu alırsın ...Aminnnnnnnn
Allah zihin açıklığı versin...Sınavlar bitince nasılsa aramızda daha sık olabilirsin

2li rakam ne yaa 70leri görcez senle cecoş yaza kadar ramazana doğruda 60ları gördük mü tamamdır bu iş. bikinini ben alcam

cecoş haklı fazla sporda aldırır. zamanla vücut alışcak bide daha fazla isticek. ne zamandır yapıyorsun sen diyet ve sporunu? bende ayça kaya nın diyetine başladım perşembe günü. güzel bi diyet ya acıktırmıyor çok sevindirik oluyorum hatta bazen daha az yiyorum ama tartılamadım daha tartımın pili yok. birazdan gidip alcam umarım tembelliğim tutmazsa eğer

tartı aynıymış neyseee dövmücem şimdilik affettim görmim bidaha künefe yemişin ya kıskançlıktan çatlıyorum burda ağzımın böylee suları aktııı künefeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın canım stres yapma çok güzel geçecek sınavın Allahın izniyle.

Son düzenleme:
malesef cnm ya tatvan giibi bi yerde analiz tartısı bulmak imkansız...evet sporumu güzel yapıyorum rejim de yapıyorum ama veremedim daha

peki ne zaman başladın spora ? ve kilon ne kadar ?

ben tartımı burdan almıştım

Plus X Award Teknoloji Ödüllü Beurer Tartı! Groupon | ŞehirFırsatı

çok da memnunum hatda 3 tane almıştım, ilk tek aldığımda memnum kalacak mıyım diye tek aldım sonra 2 tane daha sipariş vermiştim,

hediye amaclı bulunsum dedim, beurer kaliteli oluyor

sporun fazlası zarar tabiki sonra bırakınca direk geri alırım ama şuan bu kiloları vermek için daha fazlasını bile yapabilirim yeterki gitsinler ...spor salonunda dijital tartıyla tarttılar 15 gün önce 102 ydim hala 102 yim ayrıntılı tartı yok cnm bizde ama plates hocamız ölçülerimizi aldı tekrar alıcak 15 gün sonra o zaman anlarız sıkılaşmışım mı ...ya bu kadar emek verip karşılıgını alamamak sinir bozucu

atlamaya bende gelebilirim cnm evt 15 saat spor yapıyorum hadi 2 saatini dinlenme molası say 13 saat ama olmuyo veremedim kasım ayında 106 kiloyla platese başladım her sabah 1 saat spor akşam 1 saat plates yapıodum şimdi spor salonum degişti 1 aydır başka bi yere gidiyorum orda havuz da var diye buraya geçtim 1 ay öncesinde 1o3 le başladım buraya şimdi 102 yim yani 1 kilo ya bu kadar emege 1 kilo

tam bir duraklama gerçekten. doktora gidiyormusun anladığım kadarıyla zor kilo veriyorsun ama bozma moralini vücuduna baktıgında sıkılaşmayıda anlarsın hem 1 kilo 1 kilodur onu vermek bile müthiş birşeykiiiiii

günaydın hanımlar..
geçmiş sayfalara bakayım dedim cumadan beri ama epey ilerlemiş atlaya atlaya gittim..

aynurcuğumun eşi gelmiştir...
gözün aydın canım....

sabah karatay usulü kahvaltımı yaptım mis gibi..
ama bu sabah tartıda + çıktım çünkü regl oldum sabahleyin.. onun şişliği var diye umut ediyorum.

cumartesi günü bir yerle iş görüşmesine gittim. şu anda çalıştığım yerden çok daha küçük bir yer ve imkanları da sanırım burdaki kadar bile olmayacak. o yüzden pek umutlu diilim.
hayırlısı bakalım, zaten öyle yana yakıla bir iş arama durumum yok halen çalıştığım için ama, işte yoğunluktan ve evime uzaklığından şikayetçiyim.

...

kasımdan beri spor yapıyorum ama şimdi 1 aydır hem sporum arttı 1 haftadır da ayça kayanın listesini uyguluyorum cnm gerçekten çok douyurucu bende acıkmıyorum o diyetle

kasımdan beri toplamda 4 kilo verdim

off ben hiç spor yapamıyorum yaa..
eve gitmem zaten 20,30 falan oluyor.
bisiklet var evde ama hiç halim olmuyor binip sürmeye.. bir de kansızlığım had safhada, hemen nefes nefese kalıyorum ve çarpıntı geliyor
...

ah bu iş sorunları hepimiz muzdaribiz sanırım hakkımızda hayırlısı artık

doktora gitmedim burda zaten 1 tane diyetisyen var ona da gitmedim cnm evet biraz zor veriyorum kilolarımı 12 den sonra gidiyorum 4 de doğru geliyorum hergüm...çevremdekiler aaa kilo vermişsin diyor yok diyorum tartı aynı şaşırıyolar ben sıkılaştımmı bilemiyorum sıkılaştın diyor eşim ...
neyse kızlar konuşuruz yine kızımı okula göndercem grş...herkese güzel keyifli sporlar

kasımdan beri spor yapıyorum ama şimdi 1 aydır hem sporum arttı 1 haftadır da ayça kayanın listesini uyguluyorum cnm gerçekten çok douyurucu bende acıkmıyorum o diyetle

kasımdan beri toplamda 4 kilo verdim

ayça kaya'nın hangi listesi?
bu forumda bikaç listesini görmüştüm...

2 ayda 4 kilo vermişsin o zaman gayet de sağlıklı şekilde gitmiş demek ki..
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…