günaydın kızlar ya ben o kadar spor yapıyorum bi türlü kilo veremedim ya her gün tam 3 saat sporum var pazartesi çarşamba yüzüyorum salı perşembe plates cuma ayrobik bunun yanında her gün yürüyüş bandı bisiklet sauna ve fin hamamı var haftada 15 saat spor yani durmaksızın bunun yanında ayça kayanın diyetini de uyguluyorum bana mısın demedi ya eşim sen tartıya bakma sıkılaştın diyor ama tartı aynı deli olcam ya
tabi güvenilir yer bulmak lazım benim bir arkadaşım mezun olduğundan beri bu şekilde çalışıyor.% yere bakma hakkın varya zaten maaşın 1500 ü geçiyor..geçici süre yapılabilir canım ama insanı köreltir o ayrı..gönlüne göre güzel bir iş bulacaksın inşallah hissediorum..
Cecom, nevinim, meyracım hos buldum. Asum takibe al beni, cecom valla zararin netesinden dobsem kardir diyip basladim bakalim, sen devammi spora kac kilosun iyi gidiyodun okuyodum bi ara burayi ama gircek yuzum yoktu valla :-(
o kadar spor yapıyorsun ki, maşallah
bir analiz tartısında tartıl canım orda kas, yağ, su oranlarını detayli görebilirsin, unutmaki kas yağdan daha ağırdır
günaydın kızlar ya ben o kadar spor yapıyorum bi türlü kilo veremedim ya her gün tam 3 saat sporum var pazartesi çarşamba yüzüyorum salı perşembe plates cuma ayrobik bunun yanında her gün yürüyüş bandı bisiklet sauna ve fin hamamı var haftada 15 saat spor yani durmaksızın bunun yanında ayça kayanın diyetini de uyguluyorum bana mısın demedi ya eşim sen tartıya bakma sıkılaştın diyor ama tartı aynı deli olcam ya
bu arada herkeze günaydın.. ders çalışmaktan, fırsat bulup yazamadım.. yarın çok önemli ağır olacak bir sınavım var.. hayırlısı..
kızlaaarrrr günaydınnn.....
ben geldimmm....haftasonum güzel geçti ama kaçamaklar iyi olmadıı...görümcemin sözü vardı künefe ısmarlıcaktı bana uzun zamandır sıra gelmiyodu c.tesi anca yedik...ama mideyi baya küçültmüşüm fazladan yediğim bir lokma bile çok rahatsız etti....neyse aynı gün yağmur altında bayaa bi yol yürüdük belki telafi eder durumu...dünde k.validem lokma yapmışşş dört beş tane yedim ama şerbetsizz....korkuyodum eve gelince tartıda artı olcak diye ama cuma günkü gibi 94,5 çok sevindimmm...zaten c.tesi öğlen yedim künefeyi akşamda sadece salatayla geçiştirdimm...dünde bütün gün iki simit ve dört beş lokma bütün yediğim o...artık kızarmısınız dövermisiniz bilmiyom ama hepsi kabulumdürr
benim kuzular nasıl olduysa hala uyuyo ama gidip büyük kızı uyandırmalıyım okul için hazırlanması lazımm...geçmişte bayaa birikmiş artık ilk fırsatta da gelip onları okurum...şimdilik ben kaçar Allaha emanet olunnn......
bu arada herkeze günaydın.. ders çalışmaktan, fırsat bulup yazamadım.. yarın çok önemli ağır olacak bir sınavım var.. hayırlısı..
Geçen hafta pazar günü belimi sakatladığım için gidemedim spora ama yarın yine başlıyorum inşallah
Şükür 2li rakamlara 1 kaldı diyebiliyorumSpor salonunda son tartıldığımda 100.6yi görmüştüm hatta ödemde var demişti hoca. Ödem 1 kilo varmıdır diye sorduğumda 99u görmüşsündür diye tamin yürüttü ama henüz ben görmedim daha tartıda
Neyse haftaya onuda görürüm inşallah
Dün kazayla eşimin pantalonunu benim siyah pantalonum diye giymeye kalkıştımdüdük gibide olsa oldu hatta eşimle iki gündür dalga geçiyorum ben sana demiştim yok işte totoşun benimki kadar falan diye hatta eşim giymiyor zaten o pantalonu giymediği için bozuk fermuarını terziye yaptırıp birde paçalarını kısalttırıp ben giyeceğim
kızlaaarrrr günaydınnn.....
ben geldimmm....haftasonum güzel geçti ama kaçamaklar iyi olmadıı...görümcemin sözü vardı künefe ısmarlıcaktı bana uzun zamandır sıra gelmiyodu c.tesi anca yedik...ama mideyi baya küçültmüşüm fazladan yediğim bir lokma bile çok rahatsız etti....neyse aynı gün yağmur altında bayaa bi yol yürüdük belki telafi eder durumu...dünde k.validem lokma yapmışşş dört beş tane yedim ama şerbetsizz....korkuyodum eve gelince tartıda artı olcak diye ama cuma günkü gibi 94,5 çok sevindimmm...zaten c.tesi öğlen yedim künefeyi akşamda sadece salatayla geçiştirdimm...dünde bütün gün iki simit ve dört beş lokma bütün yediğim o...artık kızarmısınız dövermisiniz bilmiyom ama hepsi kabulumdürr
benim kuzular nasıl olduysa hala uyuyo ama gidip büyük kızı uyandırmalıyım okul için hazırlanması lazımm...geçmişte bayaa birikmiş artık ilk fırsatta da gelip onları okurum...şimdilik ben kaçar Allaha emanet olunnn......
malesef cnm ya tatvan giibi bi yerde analiz tartısı bulmak imkansız...evet sporumu güzel yapıyorum rejim de yapıyorum ama veremedim daha
sporun fazlası zarar tabiki sonra bırakınca direk geri alırım ama şuan bu kiloları vermek için daha fazlasını bile yapabilirim yeterki gitsinler ...spor salonunda dijital tartıyla tarttılar 15 gün önce 102 ydim hala 102 yim ayrıntılı tartı yok cnm bizde ama plates hocamız ölçülerimizi aldı tekrar alıcak 15 gün sonra o zaman anlarız sıkılaşmışım mı ...ya bu kadar emek verip karşılıgını alamamak sinir bozucuCanım benim nacizane fikrim sporun fazla geldiğide olabilir
Benim gittiğim Spor salonundaki hocam aslında çok fazla sporun kilo aldırdığını söyledi :44: sıkılaştığın garantidir ama her gün 3 saat bence fazla sonuçta kilo versende bir müddet sonra durduğunda çok daha fazla spor yapmak zorunda kalacaksın kilo vermeye devam etmek için
Beslenmede sorun yok diyorsun peki Spor salonunda tartmıyorlarmı seni :44: Benim gittiğim yer her ay tartıyo ve o ayrıntılı tartılar var ya kas, yağ ve suyuda gösteren onlardan kullanıyorlarOradan en azından eksiyi görmemenin nedeni su mu, kasmı yoksa yağmı görürsün ayda bir de olsa
Ben veremedim veremiyorum diye kendimi yırtıyordum meğer tartım bozukmuş
Yani boşu boşunada üzülüyor olabilirsinBukadar spora çünkü verememiş olman imkansız bence
vay anasını be 15 saat spor yapınca olmuyosa diğer herkesle el ele verip kendimizi atmak istiyorum bi yerden
Şaka bi yanada duraklama falan oldu demek. senle tecrübe paylaşmak isterdim ama hiç durakalama dönemine girecek kadar kilo veremedim
günaydın canımstres yapma çok güzel geçecek sınavın Allahın izniyle.
Canım inşalla çok başarılı geçer sınavın ve arzuladığın sonuçu alırsın ...Aminnnnnnnn
Allah zihin açıklığı versin...Sınavlar bitince nasılsa aramızda daha sık olabilirsin
başarılar cnm sana şimdiden
sporun fazlası zarar tabiki sonra bırakınca direk geri alırım ama şuan bu kiloları vermek için daha fazlasını bile yapabilirim yeterki gitsinler ...spor salonunda dijital tartıyla tarttılar 15 gün önce 102 ydim hala 102 yim ayrıntılı tartı yok cnm bizde ama plates hocamız ölçülerimizi aldı tekrar alıcak 15 gün sonra o zaman anlarız sıkılaşmışım mı ...ya bu kadar emek verip karşılıgını alamamak sinir bozucu
atlamaya bende gelebilirim cnm evt 15 saat spor yapıyorum hadi 2 saatini dinlenme molası say 13 saat ama olmuyo veremedim kasım ayında 106 kiloyla platese başladım her sabah 1 saat spor akşam 1 saat plates yapıodum şimdi spor salonum degişti 1 aydır başka bi yere gidiyorum orda havuz da var diye buraya geçtim 1 ay öncesinde 1o3 le başladım buraya şimdi 102 yim yani 1 kilo ya bu kadar emege 1 kilo
kasımdan beri spor yapıyorum ama şimdi 1 aydır hem sporum arttı 1 haftadır da ayça kayanın listesini uyguluyorum cnm gerçekten çok douyurucu bende acıkmıyorum o diyetle2li rakam ne yaa 70leri görcez senle cecoş yaza kadar ramazana doğruda 60ları gördük mü tamamdır bu iş. bikinini ben alcam
cecoş haklı fazla sporda aldırır. zamanla vücut alışcak bide daha fazla isticek. ne zamandır yapıyorsun sen diyet ve sporunu? bende ayça kaya nın diyetine başladım perşembe günü. güzel bi diyet ya acıktırmıyor çok sevindirik oluyorum hatta bazen daha az yiyorum ama tartılamadım daha tartımın pili yok. birazdan gidip alcam umarım tembelliğim tutmazsa eğer
tartı aynıymış neyseee dövmücem şimdilik affettimgörmim bidaha künefe yemişin ya kıskançlıktan çatlıyorum burda ağzımın böylee suları aktııı künefeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın canımstres yapma çok güzel geçecek sınavın Allahın izniyle.
peki ne zaman başladın spora ? ve kilon ne kadar ?
ben tartımı burdan almıştım
Plus X Award Teknoloji Ödüllü Beurer Tartı! Groupon | ŞehirFırsatı
çok da memnunum hatda 3 tane almıştım, ilk tek aldığımda memnum kalacak mıyım diye tek aldım sonra 2 tane daha sipariş vermiştim,
hediye amaclı bulunsum dedim, beurer kaliteli oluyor
günaydın hanımlar..
geçmiş sayfalara bakayım dedim cumadan beri ama epey ilerlemiş atlaya atlaya gittim..
aynurcuğumun eşi gelmiştir...
gözün aydın canım....
sabah karatay usulü kahvaltımı yaptım mis gibi..
ama bu sabah tartıda + çıktım çünkü regl oldum sabahleyin.. onun şişliği var diye umut ediyorum.
cumartesi günü bir yerle iş görüşmesine gittim. şu anda çalıştığım yerden çok daha küçük bir yer ve imkanları da sanırım burdaki kadar bile olmayacak. o yüzden pek umutlu diilim.
hayırlısı bakalım, zaten öyle yana yakıla bir iş arama durumum yok halen çalıştığım için ama, işte yoğunluktan ve evime uzaklığından şikayetçiyim.
...
tam bir duraklama gerçekten. doktora gidiyormusun anladığım kadarıyla zor kilo veriyorsun ama bozma moralini vücuduna baktıgında sıkılaşmayıda anlarsın hem 1 kilo 1 kilodur onu vermek bile müthiş birşeykiiiiii
kasımdan beri spor yapıyorum ama şimdi 1 aydır hem sporum arttı 1 haftadır da ayça kayanın listesini uyguluyorum cnm gerçekten çok douyurucu bende acıkmıyorum o diyetle
kasımdan beri toplamda 4 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?