Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senin yaş kaç canım? ne iş yapıyorsun? bekarsın galiba? burcun ne birde?

merak ettimde.....

24 yasındayım yengeç burcuyum. bildigin tipik yengeç sulugöz olanından iş yapamıyorum iş bulamıyorum bi türlü malesef. gıda teknikerliği okudum ama boşuna okudum. bekarım, evde koca bekliyim dedim oda yok evsiz işsizim anlayacağın bende meraklıyım kiiii aynı soruları sana yöneltiyorum

hakkında hayırlısı olsunn canımm...herşeyy çok üst üste geldi hayatında birasda ondan çok stres yüklüsünn tamamen evdi işde bide bu adet olamamakkk...rabbim hakkında hayırlısıı olsunn...
kızz allah senii netmesinnnn sizi meraklı melahatlarrrr...canımm hiç acele etmeee...ne evliliğe ne işee...herşeyinn hayırlısıı olsunn hakkındaa..işde olur eşdee..hadi gell bizz bu kilocuklarıı verekkk

ya çok tötüsünüz.. benim evde kahve dün bitti. Yapamiyorum. biraz sonra müsterimde gelecek dışarıda çıkamiyorum.... artık yarın...

tühhh.....

nuhan abla komşudan falan az istesen bari olmazsa, samimi komşun varsa....

27, koç, evli:))
ev hanımı:)

memnun oldum canım....:)

herşeyin hayırlısı bitanem, rabbim hayırlı iyi insanlarla karşılaştır beni diye hep dua et canım; hem iş konusunda, hemde evlilik konusunda.....
bu sözlerimi unutma!

mesleğinde gayet güzel bence, ama kısmet değildir belki bu aralar bi iş sana, yada sen gereği kadar
araştırma yapmadın belkide

bu arada ben konyadan, sen?

ahhh yengeçler, en sevdiğim burçlardan biridir.....
ve en incitmemek istediğim burçlardan biridir, çünkü çok hisliler onlar....

Son düzenleme:

waw senin burç neydi:)
koçmu yoksa? koça benziyorsun.....

Kız herkese burcunu sordun bir bana sormadın olsun ben yinede söyleyeyim Balıkkkkkkkkkkkkkkk
Elimide açtım bakasın falıma

Canım hayırlısı olur inşallah bebiş konusunda
Valla yine iyi tepki vermemişsin eğer bana o kişi telefonda aynı muameleyi yapıp birde biraz daha düşün tarzı laflar etseydi anında haklısınız ben düşündümde size iş baş vurusunda bulunmam hataydı sonuçta insanlar mutlu oldukları ortamda çalışmak ister bununda sizin gibi biriyle mümkün olmayacağı şimdiden belli der telefonu kapatırdım kesin

:))))
çok saol nuhan ablam....

ben gidiyimde şu kahvemi yapıp, içeyim....
bunlarda sizler için, afiyet olsun:)
hadi soğumadan buyrun....

Eki Görüntüle 611870

Anammmm bende istiyorum böyle bir kahve takımı yaaaaaaa :84::84::84::84:
Bayılıyorum böyle şeylere yaa
Bak yine aklıma girdi bir ara alıcı gözüyle bir bakayım şunlara

Banucugum içimden daha farklı şeyler söyledim de neyse Hayır hem deneyimli arıyolar hem de saçma sapan sorular soruyolar. Zaten şirket ankarada, iş istanbulda telekomda.Yani telekoma iş yapıyolarmış.

:))))
çok saol nuhan ablam....

ben gidiyimde şu kahvemi yapıp, içeyim....
bunlarda sizler için, afiyet olsun:)
hadi soğumadan buyrun....

Eki Görüntüle 611870
ay çok sağol meyracım çok iyi geldi.
gerçi bana biraz çarpıntı yapıyor ama dermişiiimm
yok yok hiç bişey yapmıyor çok şükür ama ben yinede pek tüketmem.

Son düzenleme:

bak canım, güzel hakkaten, bende çok severim böyle şeyleri:)
antika şeyleride seviyorum süs olarak, ama oldukça pahalı oluyo böyle şeyler

ahhh canımmmm, ben daha önce sormuştum sana burcunu:)
biliyorum yani senin burcunu, duygusal tatlı cecoşum benim:)

ay çok sağol meyracım çok iyi geldi.
gerçi bana biraz çarpıntı yapıyor ama dermişiiimm
yok yok hiç bişey yapmıyor çok şükür ama ben yinede pek tüketmem.

Eki Görüntüle 611962

rica ederim:)

dua içinde ÇOOOOK teşekkürler dafi ablammmm.....

ben artıkın işlerimin başına gideyim.....
yine gelirim canlarım.....

birde bu hafta kilo kontrolüm oldukça iyiydi diyebilirim eskilere nazaran, bu hafta rgl olacağım büyük ihtimal ve ona rağmen eksi beklentisindeyim bu hafta,
bakalım ne gösterecek zaman bize:))

birde; hay ya rabbim, herşeyin en iyisini sen bilirsin rabbim; ocak ayında konya gibi bi yerde her yer günlük güneşlik yahuuuşaşırmamak elde değil....
evin içi güneş doldu; sanki ağustostayız, herşeyin hayırlısı bakalım, rabbim bilir herşeyin en iyisini tabikide.....
benim veli bir tanıdığım var, o zat diyorki; artık kış kalmayacak, havalar hep giderek dahada ısınacak....
hatta ilerde kış beklerken yaz, yaz beklerken kış gelicekmiş....
ahir zaman belirtileri imiş.....

haydi ben kaçar artıkın, öpenziiiii

merhabalar, herkese iyi günler diliyorum, gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum, hastalara sifa diliyorum, derdi olanlara derman diliyorum. kizlar bu hafta regl olucam ve canim korkunc tatli istiyor, ceco tarcinli süt istegimi kesmedi ((( kizlar baska önerileriniz varsa tatli krizi icin lütfen yardim edin ((

ve itiraf etmem gereken birsey var, dün yaptigim kurabiyelerden 5 tane yedim (( (icinde margarin degilde zeytinyagi olmasi bilmiyorum sucumu hafifletir mi ?)

bunlarin disinda saglikli besleniyorum, diyetime hala uyuyorum.tartida yarim kilo fazla gösteriyorum ama ((
2 gündür sporda yapamadim, bir gün misafirlikti dünde ne zaman niyetlensem spor yapmaya habire birseyler cikti.sonunda geceye biraktim, gecede yorgunluktan uyuya kalmisim ((( ama bu gece icin her ihtimale karsi, telefonumun alarmini kurdum,uyanik olayim olmayayim calinca gidip yapicam.

çok da güzel olur valla, ne eğleniriz :)

kolay gelsin sana da ablacım. eminim senin dağınıklığın benim düzenlimden daha düzenlidir :) halledersin bence sen birkaç günde.

sana da kolay gelsin canım şimdiden. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz beraber.

selam yavrular

nasılsınız ? ben iyi değilim pek bu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn

eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....

Canım çok krize girersen sütlü bir tatlı tercih et madem krize girdin ama evde hurma varsa o en güzeli hem bak dafi ablada geçen gün diyordu yemekten önce aç karnına zayıflamayada yardımcı diye
En mükemmel tatlı kriz önleyicisi yada varsa kuru kayısı bağırsaklarada yardımcı

Kurabiyelere gelince yemeseydin iyidi ama olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden dert etme ve kaldığın yerden devam et bak bende dün kek yedim sabatan itirafımıda ettim şimdi aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Ben cezalıyım kazana düştüm hani Asterix ve obelixte var ya bir şimşan sana iksir yok sen kazana düştün diye evde senelerdir birşey oldumu eşime derim sana yok sen kazana düştün diye benimkide bu bir kaç hafta öyle olucak

Sporu eksik etmemeye çalış canım inan ben bu hafta hep kendimi yedim gidemedim diye
Dün eşimin büyük halası kız banu göbeğin baya gitmiş dedi dedim bu hafta spora gidemedim ki sonra kendi kendime demekki vucut ufak ufak toplamaya devam ediyor dedim. Bir dolu bir boş spor yapıldığında spordan sonraki gün yinede metabolizmanın bir gün önce yapılan sporun etkisinde olduğunu söylemişti bana doktor ama bir hafta sanmıyorum neyse gitsinde nasıl olursa olsun

Kızlar bu arada size birşey danışacağım
Sizde de öyle oluyormu bilmiyorum ama benim totoşum şu aralara ağrıyor daha doğrusu tam kalçalarımın arkaya doğru olan kısmı sanki hafif totoşum ufalmış gibime geldi acaba zayıfladıkca öyle kaslar falan ağrı yaparmı yoksa spora gidemediğim için piskolojik olarak gece uykumda totoşumu mu sıkıyorum da kaslar ağrı yapıyor
Gündüz otururken bile aklıma geldikce sıkar bırakırım totoşumu kücüklükten kalma bir alışkanlık ( ne denyo huylarım var demi ) Ufakkende yere uzanırdım yüz üstü ellerimi yanaklarıma dayayıp yatarak tv izlerdim o arada da hep sıkıp bırakırdım kendimi şimdi arada otururkende yapıyorum o yüzdenmi ağrıyor yoksa zayıflamaylamı ilgili

hoşgeldin canımm....

Rabbim bir daha ayırmasın sizi...

Allah sabır versin sanada ailesinede....Rabbim mekanını cennet eylesin inş..

CAnım valla bir an senin nickini görünce anam hayırdır inşallah dedim ( malum kocan yeni geldiğinden seni beklemiyorduk )
Hayır değilmiş maalesef :26:
Aynurcuğum başınız sağ olsun
Rabbim hepinize sabırlar versin, Yengene Allah rahmet eylesin...Aminnnn
Gerçektende karmaşık hissetmen çok normal sonuçta çok yakının. Hayal gibi geliyor insana öyle anlarda.
Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler verir inşallah...Aminnnnnnnnnn

Aynurum başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. ne desek boş, Allah sabırlar versin.

Banucum benim de kalça kaslarım ağrıyor baya. kondisyon bisikleti mi acıtıyor acaba dedim ama sanırım sporla ilgili sadece. kaslar çalıştıkça zaten ağrıyor baya :)

hadi verekte görekk bu arada annemin adı melahat bu meraklılık ordan geliyor bana sanırsam acele etmiyorum zaten acele edecek bişeyde çıkmıyor. hiç çıkmazsa yandım facebook a her girdiğimde ya bi arkadasım evleniyor ya nişanlanıyor ya da hamiş kalıyor resimlerini görüyorum haberlerini alıyorum hem seviniyorum onlar için ama kendimide strese sokuyorum biraz. yaş gelcek geçicek diye korkuyorum sanırım

iviiiitt çok hisliyizz hemen aglarız herşeye ağlarız. hele beenn en olmadık şeye ağlarım. hayırlısı bakalım bende çok memnun oldum canım ismin meyra mı bu arada kaçırdım ben orayı sanırım
herşeyin hayılısı artıkın ne yapalım. olur herhal birgün bişeyler diye umut ediyorum bi yandan korkuyorum çok ciddi bişey evlilik gerçekten. çok çok iyi düşünmek gerekiyor. bir kerecik evliliğin kıyısından dönmüş gibi bişey olmuştum ama aileler dahil olmadan bitirmiştim. fazla düşünmekte iyi değil kafam çok fazla karışmıştı. şimdi zamanı geri alamıyorum keşke alabilsem neyse dertlenmeyelim işte hevesleniyorum böyle görünce çevremde "bende bende" diye sızlanıyorum

canım benim gözün aydın eşin geldi. Allah bi daha ayrılık göstermesin size.
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekan cennet olsun inşallah.

kendini sevmek böyle bişey olsa gerek çılgın hatun yaa ay çok güldüm. kendi kendini mıncıklama kızz gel ben yanaklarını sıkıyım seninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…