Esracığım,umarım senin çocuklarınla geniş bir ailen olur o özlemini giderirsin..
eşinin ailesi nerede oturuyor,torun görmeye geliyorlar sanırım değilmi.?
çok teşekkürler canım, inşallah olur :)
eşimin memleketinde oturuyorlar canım, işte torun görme, yardım vs. amacıyla geliyorlar.
çok sevimli maşallah :) Nursenanın tospik gibi bu da, ayakta uyuyor :)
Asuum kahvaltı çok güzeldi..Herşeyden yedim vallla :)
Bizimkilere dedim istediğiniz yeyin bendensiniz :)
Sonrasın da oğlanı paralı oyun alanına götürdük..Bak yine para dedim :) Ayyy zengin olunca insan görgüsüz de oluyor zaar :))
sonra kızıma tablet aldım :) paramla :)
İnşallah bir gün hep beraber buluşur kahvaltı ederiz...Yapalım ama bunu.. zayıflayınca yapalım ben varım valla...Mesela senede bir gün yapalım..
Liselerin pilav günü olur yaa,onun gibi )
Dobişlerin buluşma günü :)
ne güzel beraberce kahvaltı, hem de kendi paranla ısmarlamışsın
fıstığın da güle güle kullansın tabletini :)
ben de burayı çok seviyorum. hakikaten toparlanabilsek keşke. ama elbistandan, eskişehire, bursadan ankaraya, izmirden istanbula tüm türkiyeye dağılımışız :) olabilse keşke :)
sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu
yarın gece yine nöbetçiyim... yorgunluk, devamlı stres, sinir bozukluğu...
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum
ne dersiniz??
sanırım acil serviste görev yapıyorsunuz. benim kuzenim de acil serviste uzman. gece boyunca 1000in üzerinde hastaya baktıklarını söylüyor. gerçekten çok zor göreviniz. bence özel hastane daha uygun imkanlar sağlıyorsa hiç beklemeyin. her işin yapılabileceği bir süre ve yaş haddi var. malesef sizinki de 35den sonra, çocuklar varken çok yıpratıcı oluyordur. kimse devlette kaldın da o zor şartlarda hizmet verdin diye madalya da takmıyor. idealistlikte bir yere kadar, kendinizi, ailenizi düşünmeniz gerek sanırım artık.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Anammmmmmmmm tam 1 saattir geçmiş okuyorumMaşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz
Ben yorgunluktan gece baygın düştümtam uyurum diye yatağa yayıldım kücük cimcimem tabi daha erken yattığı için uyanıp başladı benle oyun istemeye
Kız uyusana dedikçe oyun yaptığımızı sanıp kıkır kıkır gülüyorgece 2ye kadar resmen çebelleştim. Gözlerimi kapattığım an üzerime çıkıp göz kapağımı parmağıyla açıp anne uyuyormusun diye soruyor cadı bende o an yüzüne tükürür gibi yaptım anam kahkahalar odada uçuştu
Sonunda pes ettide uyuyabildim
Sabah hava nasıl güzelse artık sanki onu hissetmiş gibi çok energik uyandım
Bu arada dün yaptığım ''light börek'' ( yok denecek kadar az yağ, çok az tuz ) En son köye gittiğimde Annemin Dayısının eşi vermişti kurutulmuş yufka ondan biraz kalmıştı da onla yaptım
Yaptığım kekden deseniz hiç kalmadıHerkes nasıl beğendiyse 3er dilim yediler İçimden ohhhh yiyin yiyin bana kalmaz diye sevindim Tabi bende bir dilim yedim :26: uzun zamandır yemiyordum ama o bir dilimden sonra en az 2 hafta kaçamak yapmıyacağım diye söz verdim kendime
Aminnnnnnn Esracığım...Seninde gözün aydın bu aradaRabbim herkese hayırlı tezkereler nasip eder inşallah Aminnnnnnn
çok sağol Banucum :)
bu arada keki de kahana takma. olur arada öyle. yolumuz çok uzun, böyle minik molalar vermezsek sonunu göremeyiz. ayrıca önceden yediğimiz 5-6 dilimin yanında 1 dilim nedir ki :) diyeti bile bozmaz o :)
Çok şükür canım iyileştim
Yarını iple çekiyorumufak ufak başlıyacağım inşallah yine sporuma
Salı önce yüzmeye giriceğim sonrasında eğer ağrım olmazsa ( fazlada yüklenmek istemiyorum ) biraz fitnese gitmeyi düşünüyorumaz da olsa ağrım olursa 1 hafta sırf yüzmeye giderim diye düşünüyorum sırtımı güçlendirmek için Umarım ağrım olmazda kilolar devam eder gitmeye
hadi gözün aydın canım, geçmiş olsun. savulun listeler, Banuş geliyor :)
günaydın hanımlar..
geçmiş sayfalara bakayım dedim cumadan beri ama epey ilerlemiş atlaya atlaya gittim..
aynurcuğumun eşi gelmiştir...
gözün aydın canım....
sabah karatay usulü kahvaltımı yaptım mis gibi..
ama bu sabah tartıda + çıktım çünkü regl oldum sabahleyin.. onun şişliği var diye umut ediyorum.
cumartesi günü bir yerle iş görüşmesine gittim. şu anda çalıştığım yerden çok daha küçük bir yer ve imkanları da sanırım burdaki kadar bile olmayacak. o yüzden pek umutlu diilim.
hayırlısı bakalım, zaten öyle yana yakıla bir iş arama durumum yok halen çalıştığım için ama, işte yoğunluktan ve evime uzaklığından şikayetçiyim.
Ayçacım hayırlısı olsun, inşallah işine yakın bir iş bulursun. aslında şartları daha kötü olsa da mesai saatleri azsa ve evine yakınsa tolere edilebilir belki.