Allah bağışlasın canım evlatlarını
son 2 senedir yoktun sen ama eskilerdensin biliyorum gelen giden çok oluyor gerçekten hareketli bir topiğimiz var sen de verirsin inşallah istediğin kiloyu
113 le başladım ben şimdi 80 civarlarında geziniyorum işte
görüşmek üzere canım iyi geceler
herkeslere günaydın:)
günaydınn. sizin topikte kimsecikler yok. ben karşılayım bari
kardeşine Allah sabır versin ya unutsun bir an önce inşallah hayırlısı hakkımızda herzaman. 1 kez ciddi bi ilişkim oldu onuda ben bitirdim uyuşamayacagımızı düşündüm kıskançlığından bıkmıştım arkadaş ortamımı felan kıskanıyordu insanlardan işte. arkadaşlarım sonsuza kadar yanımda olacak sanıyordum evlensemde görüşürüm hepsiyle gibi hayallerim vardı şimdilerde düşündüğümde pişman oluyorum adam gbi arkadaşım yok çünkü hatta bir tane var başkada yok. hep çevre yüzünden tartışırdık hep başkaları yüzünden aramız açılırdı çok seviyordu beni Allah yukarda inkar etmiyim çok ugrastı barısalım diye. ama işte salak ben ! kaçan kovalanır ya o üstüme geldikçe ben kaçtım işin içine bide dayak girdi. çok sinirlendirmiştim dayanamadı vurdu bana ( şiddet dogru bişey değil tabiki ama onada ben kafayı yedirttim işte benimde hatam var) ozaman daha kötü oldum aklım daha karıştı benden nefret etsin diye elimden geleni yaptım tek dileğim ondan kurtulmaktı. kurtuldumda ama sonra çok özledim arayamadım 1 ay önce aradı beni nişanlanmadan 1 gün önce.sevdiğini söyledi. bundan daha berbat bişey yoktur sanırım ondan nefret ettigimi söyleyip kapattım. oda benden nefret ediyor zaten ya neyse. off off okadar çok inandırdımki kendiimi ondan nefret etmeye herkes öyle biliyor kimseye anlatamıyorum ondan böyle bi yazıverdim baş şişirdim bugünlük mazur gör
Allah bağışlasın canım evlatlarını
son 2 senedir yoktun sen ama eskilerdensin biliyorum gelen giden çok oluyor gerçekten hareketli bir topiğimiz var sen de verirsin inşallah istediğin kiloyu
113 le başladım ben şimdi 80 civarlarında geziniyorum işte
görüşmek üzere canım iyi geceler
herkeslere günaydın:)
geçmişi okuyordum canım, yeni gördüm mesajını:)
baya bi erken olunca kimse yok evet:)) teşekkürler...
nasılsın?
canım benim sağol ama artık mümkün olduğunca uzaklaşacağım o arkadaştan
bugün konuştuğum başkasıydı
menfaatçi birisi ve ben fazla yufka yürekliyim ne kadar görüşmezsem o kadar iyi çünkü ben hayır deme özürlüyüm
şu sıralar ruh halim yerlerdeişe yaramaz hissediyorum kendimi. sanki yetişmeyen şeylere hep bi bahane arar gibi buluyorum
zaman zaman ruh hallerimiz değişiyo hep canım, inşaallah biran önce herşey yoluna girer.
"Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi,
Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni..."
sen öğrencisindir galiba?
yaş? evli bekar? iş? eh burcunu da söylersen sevinirim:)))
21 yaşındayım 1,5 seneden fazla oldu okul biteli. tekrar sınava hazırlanma çabalarındayım. bekarım. bekar kalmaya devam ederim çevremde evli ve mutsuzlar varken hergün aman haaa sakın haaa evlenme sen sen ol abla nasihatıişitiyorum bitirdiğim bölümle alakasız bi yerde çalışıyorum extra mağazada boğa burcuyum. hırsım yüksek ama tetikleyen bi olgu yok :/. bide en sevmediğim özelliğim planladığım bişey olur çok heveslenirim. ertesi gün bi bakmışım ki hevesimden 1 gr eser kalmamış. bunun dışında gece kuşu oldum sabahlara kadar oturuyorum
maşaallah genceciksin
hayatın yolları sana daha yeni başlıyo, fırsatlar hep önünde.....
en iyi kararı sen verirsin tabikide; ama bence elinde böyle bi fırsatın varken oku derim, evlilik nasıl olsa oluyo.
sonrada inançlı iyi bir insanla güzel bir evlilik:) oh gel keyfim gel sonra inşaallah:)
sen bir boşlukta gibisin sanki? yanlışmı düşünüyorum?
lisenin angi bölümünden mezunsunki?
bazen ailemle tartışıyorum ani kararla evlencem diyorum ortada kimse yokkenbide hastaneye genelde ben geceleri giderim gün içerisinde gitmeyi sevmiyorum. acilde arkadaşlarıma rastlıyorum çökmüşler,kilo almışlar,kucaklarında bebeklerle onları görünce evlilikten soğuyorum :)
boşluktayım. hayatım ev ve iş yerinden ibaret. hem aile hemde iş yeriyle ilgili sıkıntılar yaşıyorum. stresten saç diplerimde egzama tarzı kırmızılıklar oluşuyotabi kendime güvenimde kalmadı kilo aldıktan sonra. sabaha kadar oturup öğlene kadar uyumak çok sıkıcı
lisede kız meslekteydim. ordan sonra 2 yıllık okudum bölümümü beğenmediğim için tekrar üni. sınavına hazırlanıcam
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar
buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
gunaydin hatunlaaarsevgilimin donmesine 10 gun kaldi..bende araniza 1 subatta tam olarak donuyorum birde o arada tr'ye gittim karatayin diyetinide aldim simdi okumaktayim.Dukan yapanlar yulaf kepegi devamli kullaniyormusunuz?
Banada müsaadeTürk kahvesi saatim geldi çağırayım komşu ablamıda höpürdetelim az şekerli kahvelerimizi
Öğlen yemeğinden sonra gelirim nasılsa yine
Size hoş sohbetler ve iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :122:
merhabalar, herkese iyi günler diliyorum, gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum, hastalara sifa diliyorum, derdi olanlara derman diliyorum. kizlar bu hafta regl olucam ve canim korkunc tatli istiyor, ceco tarcinli süt istegimi kesmedi((( kizlar baska önerileriniz varsa tatli krizi icin lütfen yardim edin ((
ve itiraf etmem gereken birsey var, dün yaptigim kurabiyelerden 5 tane yedim(( (icinde margarin degilde zeytinyagi olmasi bilmiyorum sucumu hafifletir mi ?)
bunlarin disinda saglikli besleniyorum, diyetime hala uyuyorum.tartida yarim kilo fazla gösteriyorum ama((
2 gündür sporda yapamadim, bir gün misafirlikti dünde ne zaman niyetlensem spor yapmaya habire birseyler cikti.sonunda geceye biraktim, gecede yorgunluktan uyuya kalmisim((( ama bu gece icin her ihtimale karsi, telefonumun alarmini kurdum,uyanik olayim olmayayim calinca gidip yapicam.
buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
günaydınlar canlarım
çok geç uyudum gece sabah kalkmak çok zoruma gitti dünkü yorgunluğum da geçmemiş ama yeğenleri görünce unuturum hepsini nasılsa
hepinize güzel bir gün dilerim Ankara bugün de güneşli sanki bahar geldi bikaç gündür Allah hayır getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?